Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Κοριτσια μου καλησπέρα! Ειμαι ενα πτώμα! Φοβερή κούραση!

Εγω γέννησα 10/07 αγοράκι 3200 kg. Σε όσες δεν ευχήθηκα να σας ζήσουν τα μωράκια σας! Να ειναι υγιή και καλοτυχα.

Νεφέλη εγω βάζω όρο κ στα 2 ρουθούνια.. Κατι άλλο δεν γνωρίζω!

Επιτέλους θα κάτσω στο μπαλκόνι μου να ηρεμήσω! Ελπίζω.. Φιλία σε όλες! Θα μπω αύριο να τα πούμε αναλυτικά!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!!!τα καταφεραμε.....γεννησα στις 17/7 ωρα 12:20 με φυσιολογικο τοκετο χωρις επισκληριδιο μια κουκλα 3620 και 50 εκ. Ειναι μια μικρη πριγκιπισσα!!τωρα μας παιδευει λιγο ο θηλασμος που το προσπαθω μεχρι να κατεβει το γαλα!!ευχομαι στις υπολοιπες που εμειναν του ιουλιου καλη λευτερια με υγεια πανω απο ολα!!

Γεια σας κοριτσια!!!τα καταφεραμε.....γεννησα στις 17/7 ωρα 12:20 με φυσιολογικο τοκετο χωρις επισκληριδιο μια κουκλα 3620 και 50 εκ. Ειναι μια μικρη πριγκιπισσα!!τωρα μας παιδευει λιγο ο θηλασμος που το προσπαθω μεχρι να κατεβει το γαλα!!ευχομαι στις υπολοιπες που εμειναν του ιουλιου καλη λευτερια με υγεια πανω απο ολα!!

να σου ζησει η μπεμπούλα!

Vanessa να σου ζησει η κορακλα!!!χωρις επισκληριδιο ε;;;μπραβο κουραγια!!!

Νεφελι που εισαι γεννησες;;; luz;;;

.εγω κοριτσια οδευω προς καταθλιψη μερια!!! Ολο να κλαιω θελω χωρις κατι ιδιαιτερο....απο την κλεισουρα μαλλον...ποναω και στον θηλασμο...γαλατα τρεχουν ...φεν μπορω ουτε να ντυθω σαν ανθρωπος'γενικα με εχει παρει απο κατω!!φοβαμαι μη μου παθει κατι η μικρη....γενικα ειμαι down.ελπιζω να συνελθω γιατι με χρειαζονται και τα δυο.

Η μικρη εχει καθε απογευμα γκρινια...και κλαμα...και μου κανει συνεχεια γουλιτσες..

iA8hp3.pngWtKrp3.png

να σου ζήσει κοπέλα μου!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια!!τι κάνετε?εγω πολύ κουρασμένη και με έχει πάρει απο κάτω δεν βοηθάνε και οι ορμόνες βλέπετε, η μικρή μου υποφέρει απο κολικούς είμαι με μισή ώρα ύπνο όλο το βράδυ,η μικρή ήθελε συνέχεια κούνημα και θηλασμό και όταν σταματούσα μας άκουγε όλη η γειτονιά!!Σήμερα έχω και επέτειο γάμου και δεν έχω χρόνο να κάτσω ούτε ένα λεπτό με τον άντρα μου!!Απελπίζομαι που δεν μπορώ να κάνω κάτι για να μην υποφέρει η μικρή μου!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Κοριτσια ας μπαινουμε να τα λεμε γιατι συμπασχουμε...

Τρομερη κουραση τα νευρα μας τσαταλια, υποφερει η καημενη ολη μερα σφιγγεται κι αν δεν την παρω αγκαλια δεν κοιμαται

Εν τω μεταξυ φοβαμαι να κοιμηθω στο κρεβατι μαζι της... Ενω την βρισκω την μοναδικη λυση... Μονο στην αγκαλια μου κοιμαται, πουθενα αλλου δεν καθεται ηρεμη... Κι εγω ποσο ναντεξω ορθια;

Πωσ θα γυρισω στη δουλεια ρε κοριτσια αμσ δεν καθεται αλλου; Τι να κανω;; Με μυριζει αλλιωσ δεν εξηγειται, διοτι εξαρχησ την παιρναμε ολοι αγκαλιεσ κ την φροντιζαμε και καθοταν, αλλα τωρα επειδη ποναει ζηταει μονο εμενα... Με τι ψυχη θα την αφηνω; Οι δικοι μου μου λενε να μην το σκεφτομαι κι εχουμε καιρο μεχρι τοτε...

Μεχρι χθες κοιμοταν τα βραδια, χθες ειχαμε κλαμματα κ σφιξιματα...

Δηλαδη συνολο 4 ωρες κοιμηθηκε κι οχι σερι. Της δινω σταγονες πριν το γευμα αλλα δε βλεπω να ανακουφιζουν τελειως...

Λιλα της δινεις τιποτα;

Βανιλιτσα παρε το μωρο κ τον αντρα σου κ πατε μια βολτα στην παραλια.. Κι εγω μια αποτα ιδια με τα ρουχα, οτι ναναι φοραω...

Γιατι να παθει γλυκουλα μου κατι το μωρακι σου;;;Εχουν φοβερες αντοχες τα μικρακια μας κι οπως βλεπεις μας κανουν οτι θελουν!! Ανασφαλειες... Ολες τις εχουμε.. Εγω χθες προσπσθουσα να δω αν αναπνεει κ πηγαινα σπο πανω της σα φαντασμα, αμα μεβλεπε ξαφνικα θα λεγε καλα βλαμμενη μανα εχω;; Χαχχ αφου εσκυβα νακουσω την καρδια της,

Εχουμε σαλταρει μου φαινεται...

Μια πιο ηρεμη κ ψυχραιμη θα μας καθησυχασει....

tf9Xp3.png

Να σου ζήσει η πριγκίπισσα σου!!!

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Διαφημίσεις

Αχ εγώ κορίτσια,τίποτα ακόμα.. Πήγα σήμερα στο νοσοκομείο για κτγ κ υπερηχο και δοξα τω Θεώ,είναι μια χαρά ο μπέμπης :D και παλμοί πολύ καλοί και αρκετο αμνιακό υγρό. Ουφ γιατι δεν το αποφασίζει όμως; Να δειτε που τελικά Λέων θα μου βγει!! :D Έχω την Τρίτη ραντεβού κ αν πάλι δεν έχουμε τίποτα,την Τέταρτη θα πάω για πρόκληση..Θα μου βαλουν τους τεχνητούς πόνους κ θα πρέπει να μείνω εκεί το βράδυ..Αν πάλι δε γίνει τίποτα,Παρασκευή θα μου δωσουν χάπι..

Αχ αυτο το παιδί μου,θέλει να κάνει εντυπωσιακή άφιξη αλλα εγώ αγχώνομαι ρε γμτ..

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Καλημερα κοριτσακια!! Να ζησουν τα νεα μπεμπακια της παρεας!! Εγω μπαινω σε λιγο για προκληση γιατι ο μπεμπακος δεν αποφασιζει να βγει μονος του... Θα σας ενημερωσω μολις μπορεσω!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημερα κοριτσάκια!με το καλό τα κορίτσια που περιμένουν.ψιλοχαθηκα,αλλά κορίτσια εμείς 3 μέρες έχουμε που γυρισαμε σπίτι.ο μικρουλης μου έμεινε στη μονάδα 10 μέρες γιατί μόλις περάσανε οι ταχύπνοιες μου έβγαλε λίγο αίμα στα κακά.τον κράτησαν να αποκλείσουν τη λοίμωξη.ευτυχώς δεν είχε.κοψαμε το μητρικό για 3 μέρες και εγώ εκοψα όλα τα γαλακτοκομικά,ότι περιέχει πρωτεϊνη γαλακτος και το μοσχάρι.δε τρώω σχεδόν τίποτα.τελικά με όλα αυτά δεν ξανάεβγαλε τίποτα.το κακό είναι ότι δεν έχουμε καταφέρει να πιάσει στήθος.μικρό στόμα,μεγάλο στήθος,επίπεδη θηλή και στη μονάδα μπιμπερο......οπότε αντλω και του το δίνω ελπίζοντας πως άμα δυναμώσει λίγο θα πιάσει από γάλα βγάζω γύρω στα 60 με 70 σε κάθε άντληση.ελπίζω να κατέβασει κι άλλο.ψυχολογία που λέτε μια έτσι μια γιουβετσι...ή κόρη μου άρχισετις ψιλοζηλιες και προσπαθούμε να το χειριστούμε κι αυτό.αυτά ρε κορίτσια τα νέα μας.ή ανάρρωσή μου ήταν ταχύτατη ήθελα δεν ήθελα γιατί κάθε μέρα πήγαιναν Λάρισα από τις 11 μέχριτις 21 η ώρα για να βλέπω το πιτσιρίκο στα επισκέπτρια.συγνώμη αν σας κουρασα ρε κορίτσια.θα τα λέμε τώρα τα νεακια μας.ο μικρός βγήκε 10:15 το πρωίκαι 50 εκατοστά.nefeli 13 περιμένουμε νέα σου.με το καλό το μπεμπουλινι σου

Maternity_codemini.php#

Εγω κοριτσια χθες εκλαιγα ολη μερα....το νμσημερι γιατι μου ελειπε ο αντρας μου. Αυτος ειναι ολη μερα στη δουλεια κι εγω κλεισμενη με τη μπεμπα...τη οποια λατρευω αλκα την κλεισουρα δεν τη παλευω. Το βραδυ γιατι ζοριζομαι με το θηλσσμο. Ποναω, η μικρη οποτε δεν κοιμαται θελει στηθος - υποπτευομαι οχι παντα πειδη πειναει αλλα κ για νανουρισμα, δεν μπορει κανεις να νε αντικαταδτησει στο ταισμα να κανω κατι αλλο. Ενα μπανιο, μια δουλεια, μια κοντινη βολτα, να παω τραπεζα,τεβε, σουπερ για σερβιετες!!!! Λεμε στις 20 μερες να παμε χωριο. Ποιο το νοημα; κι εκει κλεισμενη θα ειμαι να ραιζω τη μικρη καθε 2,5-3 ωρες. Το πολυ να μπορω να παω ως την πλατεια!!!! Σαραντιζουμε 20 αυγουστου κ 24 αρχιζω δουλεια. Κι αγχωνομαι...θα μπορει τοτε η μπεμπα βα κοψει το θηλσσμο κ να αρχισει ξενο;

Ο αντρας μου μου λεει να σταματησω το θηλασμο. Αν ειναι να πιεζομαι κ να μην ειμσι καλα ψυχικα δε θα ειναι κ το μωρακι μας. Απο την αλλη το βρισκω εγωιστικο να της το κοψω μονο κ μονο για να μπορω να βγω εξω για λιγο βεβαια αλλα χωρις να κοιταω την ωρα κ να φοβαμαι οτι το ,ωρακι μου μπορει να εχει ξυπνησει κ να μη μπορει κανεις να το ταισει η για να κοιμηθω λιγο παραπανω. Ενω πριν ελεγα δε θα ζοριστω με το θηλασμο θα δωσω ξενο,τωρα δεν ξερω τι κολλημα εχω παθει κ ενω καταπιεζομαι αφανταστα, νιωθω τυψεις να το κοψω...

Μωλο μου περαστικουλια σας....ταλαιπωρηθηκατε μωρε....ευχομαι ολα καλα τωρα.το ειχε παθει και ο δικος μου 20 ημερων με αιμα βλενα στα κακακια και ηταν απο το ξενο γαλα.κατι σαν αλλεργια μου χαν πει .η μικρη σου συγουρα και θα ζηλεψει ειναι μεγαλη τοσα χρονια ειχε την αποκλειστικοτητα....ασε την να εκδηλωνεται ειναι καλητερα.και μεις μια απο τα ιδια περναμε με τον μικρο!

Rina μου σα να μιλησες για μενα χαχαχα.....ολη μερα κλαιω .....που δεν μπορω να ασχοληθω και να παιξω με τον γιο μου...και ειμαι 20 ωρες με το βυζι απ'εξω....!γι'αυτο στις 20 μερες θα παρω μιση ευχουλα και θα βγω!!!!σιγα σιγα θα ξεκινησω και φριζολακ...και ολα οκ.

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...