Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!

Εμας αρχισαν οι κολικοι...

Καμμια συμβουλη απτις παλιες μανουλες;

Νεφελάκι εμείς δεν περάσαμε κολικούς αλλά από αυτά που έχω ακούσει βοηθάνε 1) ειδικό τσάι (νομίζω με γλυκάνισο) της kinderte, 2) να πιέζεις τα ποδαράκια στην κοιλίτσα της, 3) να κάνεις μασάζ με λαδάκι χαμηλά στην κοιλιά της, 4) να την ξαπλώνεις μπρούμυτα στα πόδια σου και να την χαϊδεύεις στην πλατούλα κι αν τίποτα από αυτά δεν πιάνει και κλαίει απαρηγόρητη έχω ακούσει ότι κάνει θαύματα ο απορροφητήρας!!!! Ανοίγεις τον απορροφητήρα στο φουλ και τη βάζεις δίπλα, ηρεμούν με το ήχο... τι να πω; :confused: Επίσης, υπάρχουν ειδικές σταγόνες για τους κολικούς στα φαρμακεία, αλλά πρέπει να μιλήσεις με τον παιδίατρο πρώτα. Με το θηλασμό τι κάνεις τελικά; Αν δεν σταμάτησες εντελώς δοκίμασε να τη βάζεις να θηλάζει γιατί μπορεί να τη χαλαρώνει, άσχετα από το αν θα τρώει η όχι!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Γέννησες τελικά despoina82;;;; Χθες δεν ήταν να μπεις για καισαρική;

Διόρθωσα και τη λίστα!! Όσες γεννήσατε γράψτε ώρα, βάρος, ύψος και πώς γεννήσατε για να συμπληρώσουμε!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

καλημέρα κορίτσια!!!

Nefeli2014 αν βρείς λύση με τους κολικούς πες μου και εμένα εγώ πίνω το τσάι που είναι για αυτο το λόγο,έχω κόψει ολα όσα ειναι απαγορευμενα απο την διατροφή μου επειδή θηλάζω,πέρνουμε και εγώ και η μπέμπα ένα σπρευ που μου είπε η παιδίατρος,έχω δοκιμάσει ολα τα κόλπα σχετικά με το πώς πρέπει να πιάνεις το παιδί για να το ανακουφίζεις αλλα τίποτα απο όλα αυτα κανένα αποτέλεσμα,αυτο που την ηρεμή λίγο είναι το στήθος μου και ενα ειδικό μαξιλαρακι με κουκουτσια που το βάζω στον φουρνάκι μικροκυμάτων να ζεσταθεί και μετα το βαζω στην κοιλιτσα της!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Εγώ κορίτσια συνεχίζω να θηλάζω και σπάνια της δίνω λιγό ξένο,προσπαθώ να την θηλάζω χωρίς την ψευτοθηλή και καμιά φορά τα καταφέρνουμε όσο δεν πονάει απο τους κολικους...

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

καλημέρα κορίτσια!!!

Nefeli2014 αν βρείς λύση με τους κολικούς πες μου και εμένα εγώ πίνω το τσάι που είναι για αυτο το λόγο,έχω κόψει ολα όσα ειναι απαγορευμενα απο την διατροφή μου επειδή θηλάζω,πέρνουμε και εγώ και η μπέμπα ένα σπρευ που μου είπε η παιδίατρος,έχω δοκιμάσει ολα τα κόλπα σχετικά με το πώς πρέπει να πιάνεις το παιδί για να το ανακουφίζεις αλλα τίποτα απο όλα αυτα κανένα αποτέλεσμα,αυτο που την ηρεμή λίγο είναι το στήθος μου και ενα ειδικό μαξιλαρακι με κουκουτσια που το βάζω στον φουρνάκι μικροκυμάτων να ζεσταθεί και μετα το βαζω στην κοιλιτσα της!!!

Αυτο το μαξιλαράκι το πήρα κι εγώ!νομίζω και για μας θα κάνει για πάνω στην κοιλιά μας,αλλα καλή ιδέα και για το μωράκι!

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Διαφημίσεις

Αυτο το μαξιλαράκι το πήρα κι εγώ!νομίζω και για μας θα κάνει για πάνω στην κοιλιά μας,αλλα καλή ιδέα και για το μωράκι!

Εγώ το χρησιμοποίησα και για το στήθος όταν πέτρωνε!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Έλα βρε κορίτσι! Οι τελευταίες τον Μοϊκανών είμαστε... :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Άσε κι εμένα μου κάνει κόλπα, κάτι συσπάσεις ανά 7 λεπτά επί 4 ώρες προχθές το βράδυ που ήμουν σίγουρη ότι μέχρι το πρωί θα γεννήσουμε αλλά τελικά τζίφος!! Μέχρι πότε θα σε αφήσει ο γιατρός;

Νεφελη :D :D :D οι τελευταιες δεν λες τιποτα... αν δεν εχω γεννησει μεχρι την Τετάρτη θα μπω με προκληση ..... το αστειο ειναι οτι απο την 20η εβδομαδα ειχα πρωορες συσπασεις και ημουν σε ξεκούραση.

Αντε βρε κοριτσια γεννηστε!!! :D

Χθες ειχαμε κλαμα 7 ωρες παρακαλω(καπου ηρεμουσε καπου ξαναρχιζε)

Ευτυχως την πιανουν πονοι την ημερα κ το βραδυ κοιμομαστε ηρεμες...

Σημερα της εδωσα συμφωνα με οδηγια της παιδιστρου κατι σταγονες πριν το γευμα κ την εβαλα διπλα στον απορροφητηρα

Πραγματικα ειναι ηρεμο το παιδι, καμμια σχεση με χθες!

Λιλα ολα οσα ειπες τα εκανα μεχρι χθες, αλλα σημερα φοβερη βελτιωση

Ο απορροφητηρας ή οι σταγονες αραγε την χαλαρωσαν;;

Οπως κ ναχει το αποτελεσμα ειναι πολυ καλο αλλα ας μην προτρεχω εχουμε καιρο...

Λιλα βαλτο το μωρακι κ στον ωμο σου να ζεσταινεται η κοιλια του, γενικα αποτι καταλαβα χρειαζεται να τους αποσπαμε καπως την προσοχη, αγκαλιτσα, κουβεντουλα

Αγαπη κ πολλη υπομονη.....

tf9Xp3.png

Γύρισα κι εγώ απο το γιατρό και όλα καλά. Ο μπέμπης είναι μια χαρά μέσα στην πισινουλα του όπως την ονόμασε η μαία χεχεχε

Την Κυριακή θα πάω στο νοσοκομείο για κτγ,γιατι η γιατρός είναι κλειστή τα σ-κ. Αν πάλι δεν έχει έρθει,τότε τρίτη ξανά κτγ κ τεταρτη που θα είμαι 10 μέρες μετά την Πητ,θα πάμε για πρόκληση με κάποιο χάπι που δινουν για να κανει συσπάσεις η μήτρα.

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Γύρισα κι εγώ απο το γιατρό και όλα καλά. Ο μπέμπης είναι μια χαρά μέσα στην πισινουλα του όπως την ονόμασε η μαία χεχεχε

Την Κυριακή θα πάω στο νοσοκομείο για κτγ,γιατι η γιατρός είναι κλειστή τα σ-κ. Αν πάλι δεν έχει έρθει,τότε τρίτη ξανά κτγ κ τεταρτη που θα είμαι 10 μέρες μετά την Πητ,θα πάμε για πρόκληση με κάποιο χάπι που δινουν για να κανει συσπάσεις η μήτρα.

Αχ Luz αυτός ο μπεμπης την έχει καταβρει εκεί μέσα μου φαίνεται ε σου λέει που να βγω εκεί έξω έχει πολλά φώτα,φασαρία,κρύο,ζεστη θα κάτσω εδω μέσα καλύτερα!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Διαφημίσεις

Α,μας σύστησε και μια μαία αν θέλουμε να πάρουμε ένα ομοιοπαθητικό σκεύασμα που βοηθαει στο να έρθουν οι πόνοι του τοκετού. Ρώτησα και τη γιατρο μου και μου πε να το πάρω αν θέλω.. Γιατι απο τις κοπέλες που κάναμε τα μαθήματα τοκετού,είναι κι αλλες που έχουν περάσει την Πητ κ ψάχνουμε να βρουμε τι να κάνουμε χεχεχε

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Αχ Luz αυτός ο μπεμπης την έχει καταβρει εκεί μέσα μου φαίνεται ε σου λέει που να βγω εκεί έξω έχει πολλά φώτα,φασαρία,κρύο,ζεστη θα κάτσω εδω μέσα καλύτερα!

Καλέ ναι!! Μου είπε και η μαία ότι έχει αρκετο υγρό και έχει χώρο να κολυμπαει χεχε και παρόλα αυτα,έχει φτάσει και 3700,πόσο θα πάει δηλαδή;; και κάθε φορά που τους λέω ότι αγχώνομαι που θα μεγαλώσει κι άλλο,μου λένε ότι δεν είμαι μικροκαμωμένη και μια χαρά θα το βγαλω! Αχ Παναγιά μου,να μη σφηνώσει σκέφτομαι! :D:o

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

αυτο το ομοιοπαθητικό σκεύασμα λέει,χαλαρώνει τη μήτρα. Η κοπέλα που το πήρε,ήδη ξεκίνησε να έχει κάποιους πόνους που πριν δεν είχε τίποτα. Βρε λες,να πάω να το πάρω κι εγώ;;;

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

καλά αυτο που σου είπε η παιδιατρος,πολύ άκυρο! Στο θηλασμό δεν υπάρχουν ωράρια,όλοι το λένε αυτό! Όταν αφηνει το στήθος απο μόνο του,προσφέρεις και το αλλο στήθος και αν πάλι δε θέλει τότε το αφήνεις. Αν θέλει σύντομα ξανά γαλα,το βαζεις νομίζω στο στήθος που έδωσες τελευταίο. Τα μωρα που θηλάζουν θέλουν συχνά ταισματα και σίγουρα όχι με ωράριο! Νομίζω ότι στην αρχη δεν πρέπει να αφήνεις να περνάνε πάνω απο 2 ώρες τη μέρα και 3 τη νύχτα,νομίζω μέχρι να ανακτήσουν το βαρος γέννησης.

Δεν ξερω αν εινσι ακυρο...παντως δε βγαινει να τη θηλαζεις οσο θελει κ οποτε θελει....καταρχην συχνα χρησιμοποιει το στηθος κ για πιπιλα...εξαλλου νομιζω απο μικρη πρεπει να μαθει σωστα...μου ειπε 2,5 με 3 ωρες κ τη νυχτα ως 4 υο πολυ. Το ιδιο ειπαν κ στο μαιευτηριο...εχει κι η ιδια 3 παιδια..κατι ξερει...

Συμπληρωμα δινω σε καθε γευμα γτ δε χορταινει απτ στηθος μονο κ ψαχνεται...κ στ βραδινο γευμα αναμεσα στον υπνο δινω μονο ξενο για να τελειωνω πιο γρηγορα κ ν καταφερνω ν ξεκουραζομαι....η παιδιατρος μ δε με πιεζει για αποκλειστικο θηλασμο οποτε οσο μας παει μητρικος θηλασμος+συμπληρωμα θα ακολουθησουμε αυτην υην πορεια....εμενα παντως η γιατρος μ ειπε maximum ν αφηνω τη μπεμπα 4 ωρες απτ ενα γευμα στ αλλο...το νωριτερα το καθοριζει μονη της και φυσικα την ταιζω...παντως εμεις ανακτησαμε τ βαρος της γεννησης κ τ ξεπερασαμε ηδη κατα 200 γραμμαρια...

κι εμενα μου ειπε αν θελω να σινω ενα γευμα ξενο για να κοιματσι πιο πολυ κ να σου πω λεω να το αρχισω για να συνηθιζει....γιατι αν καποια στιγμη πρεπει να λειψω να υπαρχει η επιλογη να αντικατασταθει το ενα γευμα με ξενο. Κι εμενα μου ειπε οχι πανω απο 3 ωρες νηστικη κ το βραδυ οχι πανω απο 4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...