Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!!

που είστε όλες καλέ?????????

Πάντως αυτό με τον θηλασμό δεν το χα ξαναζήσει και τα εχω παίξει!!!!δεν είναι υπερβολή το 20 ώρες το 24ωρο με ενα βυζι εξω να στάζει!!!!!!!η μικρή δε να μη θέλει να το αποχωριστεί με την καμία!!!!!!και ένα πεντάχρονο να θελει χρόνο να παιξεις μαζι του φας μαζί του και να πάτε για υπνο μαζί......:rolleyes:

θα δούμε πόσο θα αντέξουμε και θα σας ενημερώσω χιχιχιιχιχιιχιχι!!!!!!!!!!!εμένα όλη μερα η μικρή είναι ηρεμη γενικά ενας θυσαυρός....τρωει κοιμάται ....μόλις έρχεται όμως το βράδι θέλει όλο μαμ..κακα....και γκρίνια!!!!!!!!!!!

Νικολέτα να σου ζησει κορίτσι μου!!!!!!

έχει πάρει καμία τα κοχύλια?????????

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα, κοριτσια!

όλα καλα και εμεις,λιγο η κλεισουρα με εχει ριξει, εχω αρχισει να βαριεμαι!!!!αλλα επιτελους βγηκα εξω χτες μια βολτουλα...τωρα απ´ο την αλλη εβδομαδα που θα κλεισουμε τις 20 ημερες θα αρχισουμε να βγαινουμε παραπανω.στις 1 αυγουστου θα παμε στο χωριο μου για να ξεσκασουμε λιγο από την πολη...αυτα από εμενα.εγω κοχυλια δεν εχω παρει καθως δεν ειχα τραυματιστει καθολου σχεδον...

Γειά σας κοριτσάκια!!!! Να σας ζήσουν τα μπεμπακια κ με το καλό όσες περιμένουν ακόμα. Γεννήσαμε κι εμείς στις 8/7 ένα μπέμπη 3450κ. και 52 πόντους!!!!! Κάναμε καισαρική γιατί είχε κολλήσει ψηλά κ δεν έλεγε να κατεβεί...... Ζω τις πιο όμορφες στιγμές τις ζωής μου!!!!!!! Σας φιλώ!!!!! :P:p:p:p:p:p:p

να σου ζησει ο μπεμπης!!:P

Γεια σας μανουλες κ μπεμπακια!!! Να

Σας ζησοουν τ μωρακια σας σε οσες γεννησαν κ με τ καλο οι υπολοιπες...εμεις ειμαστε μια χαρα,η μπεμπα ειναι ησυχη κοιμαται πολλες ωρες κ δε με κουραζει καθολου...θηλαζουμε αλλα παντα παιρνει κ συμπληρωμα,ημουν αποφασισμενη οτι δε θα ακολουιησω αποκλειστικο θηλασμο...ετσι ειναι εχαριστημενη κ αυτη κ εγω γτ καταφερνω κ ξεκουραζομαι...εχασα 8 κιλα ηδη χωρις καμια προσαθεια,ητομη μ δε με ποναει καθολου κ χτες εκοψα κ τ ραμματα...νιωθω σαν να μην εκανα καισαρικη ποτεμ..βεβαια κ μενα κρεμεται η κοιλια μ σαν μια αηδια,ευελπιστω ν επανελθει σιγα σιγα...

Συμπληρωμα του δινεις σε καθε γευμα η οταν δε χορταινει; η αντικαθιστας καποια γευματα;

Γεια σας μανουλες κ μπεμπακια!!! Να

Σας ζησοουν τ μωρακια σας σε οσες γεννησαν κ με τ καλο οι υπολοιπες...εμεις ειμαστε μια χαρα,η μπεμπα ειναι ησυχη κοιμαται πολλες ωρες κ δε με κουραζει καθολου...θηλαζουμε αλλα παντα παιρνει κ συμπληρωμα,ημουν αποφασισμενη οτι δε θα ακολουιησω αποκλειστικο θηλασμο...ετσι ειναι εχαριστημενη κ αυτη κ εγω γτ καταφερνω κ ξεκουραζομαι...εχασα 8 κιλα ηδη χωρις καμια προσαθεια,ητομη μ δε με ποναει καθολου κ χτες εκοψα κ τ ραμματα...νιωθω σαν να μην εκανα καισαρικη ποτεμ..βεβαια κ μενα κρεμεται η κοιλια μ σαν μια αηδια,ευελπιστω ν επανελθει σιγα σιγα...

Συμπληρωμα του δινεις σε καθε γευμα η οταν δε χορταινει; η αντικαθιστας καποια γευματα;εγω τη θηλαζω -με πολυ πονο- η παιδιστρος μου ειπε να κραταω ωραριο παρολο που ειναι μολις 5 ημερων αλλα αναρωτιεμσι...μηπως αν μετα το θηλασμο εξακολουθει να ψαχνεται πρεπει να δωσω συμπληρωμα; δεν ειμαι κι εγω φανατικη υου αποκλριστικου θηλασμου...εξαλλου...ο,τι κανω ως σεπτεμβρη. Μετα επιστρεφω στη δουλεια οποτε...δυσκολα....

Διαφημίσεις

Συμπληρωμα του δινεις σε καθε γευμα η οταν δε χορταινει; η αντικαθιστας καποια γευματα;εγω τη θηλαζω -με πολυ πονο- η παιδιστρος μου ειπε να κραταω ωραριο παρολο που ειναι μολις 5 ημερων αλλα αναρωτιεμσι...μηπως αν μετα το θηλασμο εξακολουθει να ψαχνεται πρεπει να δωσω συμπληρωμα; δεν ειμαι κι εγω φανατικη υου αποκλριστικου θηλασμου...εξαλλου...ο,τι κανω ως σεπτεμβρη. Μετα επιστρεφω στη δουλεια οποτε...δυσκολα....

καλά αυτο που σου είπε η παιδιατρος,πολύ άκυρο! Στο θηλασμό δεν υπάρχουν ωράρια,όλοι το λένε αυτό! Όταν αφηνει το στήθος απο μόνο του,προσφέρεις και το αλλο στήθος και αν πάλι δε θέλει τότε το αφήνεις. Αν θέλει σύντομα ξανά γαλα,το βαζεις νομίζω στο στήθος που έδωσες τελευταίο. Τα μωρα που θηλάζουν θέλουν συχνά ταισματα και σίγουρα όχι με ωράριο! Νομίζω ότι στην αρχη δεν πρέπει να αφήνεις να περνάνε πάνω απο 2 ώρες τη μέρα και 3 τη νύχτα,νομίζω μέχρι να ανακτήσουν το βαρος γέννησης.

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Συμπληρωμα δινω σε καθε γευμα γτ δε χορταινει απτ στηθος μονο κ ψαχνεται...κ στ βραδινο γευμα αναμεσα στον υπνο δινω μονο ξενο για να τελειωνω πιο γρηγορα κ ν καταφερνω ν ξεκουραζομαι....η παιδιατρος μ δε με πιεζει για αποκλειστικο θηλασμο οποτε οσο μας παει μητρικος θηλασμος+συμπληρωμα θα ακολουθησουμε αυτην υην πορεια....εμενα παντως η γιατρος μ ειπε maximum ν αφηνω τη μπεμπα 4 ωρες απτ ενα γευμα στ αλλο...το νωριτερα το καθοριζει μονη της και φυσικα την ταιζω...παντως εμεις ανακτησαμε τ βαρος της γεννησης κ τ ξεπερασαμε ηδη κατα 200 γραμμαρια...

71i9p3.png

Καλημέρα κοριτσάκια! Τι κάνετε; Εγώ ακόμα εδώ... Χθες πήγα για nst, ο μπεμπάκος δε δείχνει να ζορίζεται οπότε τον βλέπω να μένει κι άλλο στην κοιλίτσα της μαμάς... Έχω διαστολή 2 αλλά δε γίνεται κάτι ακόμα. Δευτέρα πρωί θα μπούμε για πρόκληση και το μόνο που εύχομαι πλέον είναι να κυλήσουν όλα ομαλά και να γεννήσω φυσιολογικά!

Nefeli2014 εγώ πήρα τον αναρροφητήρα της physiomer γιατί έχει πολύ οικονομικά ανταλλακτικά και τελικά είναι πιο πρακτικός από της clinofar που είχα αρχικά!

MeLi.k κλείσατε ημερομηνία;

vanilitsa-bebis, έτσι είναι ο θηλασμός, όλη μέρα στο στήθος!!!! Δε θα κρατήσει όμως για πάντα! Μόλις εδραιωθεί, θα θηλάζεις για μισή ωρίτσα το πολύ και τα μεσοδιαστήματα θα αυξάνονται με τον καιρό! Υπομονή για τώρα και απόλαυσέ το όσο μπορείς!!!! Τα κοχύλια τα χρησιμοποιούσα στην αρχή και με βόλεψαν πολύ γιατί βοηθούσαν να αναπνέουν οι θηλές χωρίς να γεμίζω τον τόπο γάλατα. Αλλιώς μπορείς να δοκιμάσεις να κυκλοφορείς γυμνή στο σπίτι για να αερίζονται!

Νικολέτα να σου ζήσει το αγοράκι σου!

Luz84 κανένα νέο; Αχ οι δυο μας θα μείνουμε μου φαίνεται...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Γεννητούρια!!!

yotou............19/04 και ώρα 10.25 Κοριτσάκι, 982γρ με φ.τ.

D_i_d............19/06 και ώρα [ώρα] Κοριτσάκι, 3.000 και [ύψος] με []

steviv21........21/06 και ώρα 04:40 Αγοράκι, 3.140 και 51εκ. με κ.τ.

lila23............25/06 και ώρα 03:00 Κοριτσάκι, 3.110 και 48εκ. με κ.τ.

Zouzy...........29/06 και ώρα 06:00 Κοριτσάκι, 2.780 και 51εκ. με []

Nefeli2014.....29/06 και ώρα [ώρα] Κοριτσάκι, 3.500 και 52εκ. με κ.τ.

Demi25.........29/06 και ώρα [ώρα] Aγοράκι, 3.100 και 51εκ. με φ.τ.

vickiflower.....01/07 και ώρα [ώρα] Αγοράκι, 3.500 και 50εκ. με φ.τ.

charline.........03/07 και ώρα 09:45 Κοριτσάκι, 3.260 και 49εκ. με κ.τ.

litsa_xoylio.....03/07 και ώρα 16:20 Κοριτσάκι, 2.950 και [ύψος] με κ.τ.

μωλο.............08/07 και ώρα [ώρα] Αγοράκι, 2.920 και [ύψος] με [.τ.]

Νικολέτα!.......08/07 και ώρα [] Αγοράκι, 3.450 και 52εκ. με κ.τ.

vanilitsa-mpempis..09/07 και ώρα 08.00 Κοριτσάκι, 3.500 και 53εκ. με φ.τ.

Rina80...........11/07 και ώρα 09:45 Κοριτσάκι, 2.800 και 50εκ. με []

M-er..............13/7 Αγοράκι

Λίστα αναμονής

Luz84................12/07 Αγοράκι

Nefeli_13...........16/07 Αγοράκι

despoina82.........16/07 Κοριτσάκι

Pepci.................19/7 Αγοράκι

MeLi K...............23/07 Κοριτσάκι

vanessa23..........30/7 κοριτσάκι

Konsta15........... 30/7 Αγοράκι

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια! Τι κάνετε; Εγώ ακόμα εδώ... Χθες πήγα για nst, ο μπεμπάκος δε δείχνει να ζορίζεται οπότε τον βλέπω να μένει κι άλλο στην κοιλίτσα της μαμάς... Έχω διαστολή 2 αλλά δε γίνεται κάτι ακόμα. Δευτέρα πρωί θα μπούμε για πρόκληση και το μόνο που εύχομαι πλέον είναι να κυλήσουν όλα ομαλά και να γεννήσω φυσιολογικά!

Καλημερα ειπα και εγω γεννησαν ολα τα κοριτσια και εχω μεινει μονη..... Νεφελη μου και εγω στην αναμονή, ο μπεμπης μου καλοπερναει στην κοιλιτσα μου , μου εκανε κατι νουμερα το βραδυ και σκεφτηκα αυτο ειναι ξεκιναει ο τοκετος..... αλλα οπως καταλαβαινεται το μετάνιωσε. Περιμενουμε με ανυπομονησία....

Διαφημίσεις

καλημερουδια....τι κανετε??????

αντε κορίτσια μου να γεννήσετε και σεις.....να δείτε και να πάρετε στην αγκαλίτσα σας τα μωράκια σας....μετά βεβαια ξεκινάει αλλο άγχος αλλά μέσα στο πρόγραμμα είναι όλα !!!

εμείς εδώ με πληγωμένες θηλές ....θα το παλέψω όσο μπορώ αλλα δε το κόβω για πολύ!!!!!!

νεφελάκι τοπλες είμαι όλη μέρα ...αφου χθες μου λεει ο μικρός....μαμα ετσι θα γυρνάς τώρα>?????δεν έχεις ρουχα???:oops::shock:

αυτα...

lila μου το μωρο σου δεν είναι πως δεν χορταίνει...είναι πως θέλει και αλλο στηθος.....καθε μια ωρα καθε μια ωρα...αλλα όπως είπες δινοντας του συμπλήρωμα ξεκουράζεσαι εσυ περισσότερο....:P άλλο κομμάτι αυτο!!!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Nefeli2014 εγώ πήρα τον αναρροφητήρα της physiomer γιατί έχει πολύ οικονομικά ανταλλακτικά και τελικά είναι πιο πρακτικός από της clinofar που είχα αρχικά!

MeLi.k κλείσατε ημερομηνία;

vanilitsa-bebis, έτσι είναι ο θηλασμός, όλη μέρα στο στήθος!!!! Δε θα κρατήσει όμως για πάντα! Μόλις εδραιωθεί, θα θηλάζεις για μισή ωρίτσα το πολύ και τα μεσοδιαστήματα θα αυξάνονται με τον καιρό! Υπομονή για τώρα και απόλαυσέ το όσο μπορείς!!!! Τα κοχύλια τα χρησιμοποιούσα στην αρχή και με βόλεψαν πολύ γιατί βοηθούσαν να αναπνέουν οι θηλές χωρίς να γεμίζω τον τόπο γάλατα. Αλλιώς μπορείς να δοκιμάσεις να κυκλοφορείς γυμνή στο σπίτι για να αερίζονται!

Νικολέτα να σου ζήσει το αγοράκι σου!

Καλημέρα!! Μπα,κανένα νέο.. Τώρα πάω για γιατρό για να δουμε πάλι παλμούς κ βλέπουμε.Ειμαι ήδη 40+5 . Για πρόκληση θα είμαι σε 5 μέρες,λογικά Τετάρτη,ελπίζω να το αποφύγω..

πάω γιατρό κ βλέπουμε! Φιλιά!!

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Καλημερα ειπα και εγω γεννησαν ολα τα κοριτσια και εχω μεινει μονη..... Νεφελη μου και εγω στην αναμονή, ο μπεμπης μου καλοπερναει στην κοιλιτσα μου , μου εκανε κατι νουμερα το βραδυ και σκεφτηκα αυτο ειναι ξεκιναει ο τοκετος..... αλλα οπως καταλαβαινεται το μετάνιωσε. Περιμενουμε με ανυπομονησία....

Έλα βρε κορίτσι! Οι τελευταίες τον Μοϊκανών είμαστε... :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Άσε κι εμένα μου κάνει κόλπα, κάτι συσπάσεις ανά 7 λεπτά επί 4 ώρες προχθές το βράδυ που ήμουν σίγουρη ότι μέχρι το πρωί θα γεννήσουμε αλλά τελικά τζίφος!! Μέχρι πότε θα σε αφήσει ο γιατρός;

καλημερουδια....τι κανετε??????

αντε κορίτσια μου να γεννήσετε και σεις.....να δείτε και να πάρετε στην αγκαλίτσα σας τα μωράκια σας....μετά βεβαια ξεκινάει αλλο άγχος αλλά μέσα στο πρόγραμμα είναι όλα !!!

εμείς εδώ με πληγωμένες θηλές ....θα το παλέψω όσο μπορώ αλλα δε το κόβω για πολύ!!!!!!

νεφελάκι τοπλες είμαι όλη μέρα ...αφου χθες μου λεει ο μικρός....μαμα ετσι θα γυρνάς τώρα>?????δεν έχεις ρουχα???:oops::shock:

αυτα...

lila μου το μωρο σου δεν είναι πως δεν χορταίνει...είναι πως θέλει και αλλο στηθος.....καθε μια ωρα καθε μια ωρα...αλλα όπως είπες δινοντας του συμπλήρωμα ξεκουράζεσαι εσυ περισσότερο....:P άλλο κομμάτι αυτο!!!!!!!

Αχαχαχαχα!!! Τέλειος ο μικρός! Πώς το έχει πάρει γενικά το θέμα; Για το θηλασμό, βάλε κρέμα λανολίνης, κάνει θαύματα!!! Και πάλεψέ το όσο περισσότερο μπορείς γιατί σε λίγο καιρό θα είναι πραγματικά παιχνιδάκι!

Καλημέρα!! Μπα,κανένα νέο.. Τώρα πάω για γιατρό για να δουμε πάλι παλμούς κ βλέπουμε.Ειμαι ήδη 40+5 . Για πρόκληση θα είμαι σε 5 μέρες,λογικά Τετάρτη,ελπίζω να το αποφύγω..

πάω γιατρό κ βλέπουμε! Φιλιά!!

Όλα καλά να πάνε! Μπες να μας πεις νέα όταν γυρίσεις από το γιατρό!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...