Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Γειά σας κοριτσάκια!!!! Να σας ζήσουν τα μπεμπακια κ με το καλό όσες περιμένουν ακόμα. Γεννήσαμε κι εμείς στις 8/7 ένα μπέμπη 3450κ. και 52 πόντους!!!!! Κάναμε καισαρική γιατί είχε κολλήσει ψηλά κ δεν έλεγε να κατεβεί...... Ζω τις πιο όμορφες στιγμές τις ζωής μου!!!!!!! Σας φιλώ!!!!! :P:p:p:p:p:p:p

Να σας ζήσει ο μπέμπης!! :cool::D:D

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια!

Διαβάζω για την περιποίηση της μυτουλας των μωρων και ήθελα να ρωτήσω,δεν είναι πολύ νωρίς για να χρησιμοποιούμε το μηχανηματάκι για τις μυξουλες; Εμάς μας είπαν ότι δεν κάνει να το χρησιμοποιούμε..Και για την μυτούλα,με μια πετσετούλα ή χαρτομάντηλο βρεγμένο σρην ακρούλα. Δεν ξέρω,θα δω και τι θα μας πούνε στο νοσοκομείο,αυτα που λέω τα διαβασα στα βιβλία που μας δώσαν..

Ευτυχώς θα έρχεται η μαία να μας δείχνει,και θα περιποιείται τον αφαλό του μωρου,κάτι που η αλήθεια είναι με φοβίζει,στο πώς θα τον περιποιούμαι. Μου είπαν ότι δεν κάνουμε,τίποτα,απλα το κρατάμε στεγνό είτε το αφήνουμε εκτεθειμένο είτε με μια γαζουλα. Αχ,νομίζω θα τρέμω να το περιποιηθώ

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

3η μερα σημερα, δυσκολα τα πραγματα...

Πως τα καταφερνεις; Εγω παλι με υποθετο θα τη βγαλω. Δε γινεται αλλιως...

Υγρα δυστυχως μου απαγορευονται πολλα λογω του απογαλακτισμου.. Με το σταγονομετρο πινω νερο...:/

Ουτε εγω ειχα θεμα στην εγκυμοσυνη... Μονο τον πρωτο καιρο λιγο..

Ποτε αποκαθιστανται τα εντερα βρε Στεβιβ;

Φαντάζομαι οτι θα μας πάρει λίγο καιρό να βρούμε πάλι το ρυθμό μας... Προσπάθησε να βρεις λίγο χρόνο να κάθεσαι στο μπάνιο... Εγώ αφήνω το μπέμπη αγκαλιά με τον μπαμπά και καθε βράδυ το προσπαθώ για να γίνει πάλι ρουτίνα..

Εμείς στη μυτούλα ρίχνουμε καθε μέρα όρο που μας είπε η παιδίατρος. Τον γυρίζω μετά μπρούμυτα , φτερνιζεται και έτοιμο το μωρό μου! Τώρα εχει συνηθίσει και δεν κλαίει καθόλου...

Γεια σας κοριτσάκια!

Διαβάζω για την περιποίηση της μυτουλας των μωρων και ήθελα να ρωτήσω,δεν είναι πολύ νωρίς για να χρησιμοποιούμε το μηχανηματάκι για τις μυξουλες; Εμάς μας είπαν ότι δεν κάνει να το χρησιμοποιούμε..Και για την μυτούλα,με μια πετσετούλα ή χαρτομάντηλο βρεγμένο σρην ακρούλα. Δεν ξέρω,θα δω και τι θα μας πούνε στο νοσοκομείο,αυτα που λέω τα διαβασα στα βιβλία που μας δώσαν..

Ευτυχώς θα έρχεται η μαία να μας δείχνει,και θα περιποιείται τον αφαλό του μωρου,κάτι που η αλήθεια είναι με φοβίζει,στο πώς θα τον περιποιούμαι. Μου είπαν ότι δεν κάνουμε,τίποτα,απλα το κρατάμε στεγνό είτε το αφήνουμε εκτεθειμένο είτε με μια γαζουλα. Αχ,νομίζω θα τρέμω να το περιποιηθώ

Θα ρωτήσω την παιδίατρο μου όταν ξαναπάω γιατί με έβαλες σε σκέψεις! !προς το παρόν θα της βαζω μόνο ορο! Και εμένα η πρώτη μέρα και η δεύτερη με τρόμαζε η ιδέα του να περιπιουμαι τον αφαλό και έβαζα τον άντρα μου να το κάνει η την μαία ε μετά ξεπέρασα τον φόβο και το έκανα μόνη μου μας είχαν δώσει μια πούδρα να ρίχνουμε και μετά του βάζαμε γαζουλα

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσάκια!!!! Να σας ζήσουν τα μπεμπακια κ με το καλό όσες περιμένουν ακόμα. Γεννήσαμε κι εμείς στις 8/7 ένα μπέμπη 3450κ. και 52 πόντους!!!!! Κάναμε καισαρική γιατί είχε κολλήσει ψηλά κ δεν έλεγε να κατεβεί...... Ζω τις πιο όμορφες στιγμές τις ζωής μου!!!!!!! Σας φιλώ!!!!! :P:p:p:p:p:p:p

Να σου ζήσει κοπέλα μου

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Νικολετα να σου ζησει ο μπεμπης!!

Luz84 μην σε αγχωνει η περιποιηση του αφαλου.Εγω εβαζα σε καθε αλλαγη οινοπνευμα και πανω κ κατω απο το μανταλακι και το κρατουσα στεγνο.Χθες (12η μερα) επεσε!!

Γεια σας μανουλες κ μπεμπακια!!! Να

Σας ζησοουν τ μωρακια σας σε οσες γεννησαν κ με τ καλο οι υπολοιπες...εμεις ειμαστε μια χαρα,η μπεμπα ειναι ησυχη κοιμαται πολλες ωρες κ δε με κουραζει καθολου...θηλαζουμε αλλα παντα παιρνει κ συμπληρωμα,ημουν αποφασισμενη οτι δε θα ακολουιησω αποκλειστικο θηλασμο...ετσι ειναι εχαριστημενη κ αυτη κ εγω γτ καταφερνω κ ξεκουραζομαι...εχασα 8 κιλα ηδη χωρις καμια προσαθεια,ητομη μ δε με ποναει καθολου κ χτες εκοψα κ τ ραμματα...νιωθω σαν να μην εκανα καισαρικη ποτεμ..βεβαια κ μενα κρεμεται η κοιλια μ σαν μια αηδια,ευελπιστω ν επανελθει σιγα σιγα...

71i9p3.png

αχ βρε κορίτσια,θέλω να γνωρίσω το μπέμπη,αυτός δε θέλει;; :D

Σήμερα πάλι γιατρό και όλα καλά,ο μπέμπης είναι μια χαρά και μόνο να περιμένουμε μπορούμε. Νεφέλη,που ρώτησες για κανένα κόλπο,ρώτησα κι εγώ τη μαία και μου πε,ότι δε μπορώ να κάνω τίποτα. :( Αυτό είναι μια διαδικασία που θα ξεκινήσει ο οργανισμός,με τις ορμόνες του.. Είπα κι εγώ μήπως το περπάτημα,το ανεβοκατέβασμα σκάλας κτλ βοηθάει κ μου πε ναι,αν θες να γυμναστείς! :D:D

Όταν θα είνα έτοιμο,θα έρθει. Μου πε ότι οι περισσότερες κοπέλες θέλουν παραπάνω μέρες κ όχι λιγότερες και να χαλαρώσω κ να το απολαύσω. Ο μπέμπης φαίνεται έχει ακόμα πολύ χώρο,τρώει,πίνει,κολυμπαει,που να βγει εχχεχε

Δε με πειράζει ,μόνο που όσο μένει,μεγαλώνει! Τη Δευτέρα τον μετρήσαμε στα 3700. Εγώ αγχώθηκα,αλλά η μαία λέει είναι μια χαρά, και μια χαρά θα γεννηθεί, να μην αγχώνομαι ότι θα είναι μεγάλο.

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Νικολετα να σου ζησει ο μπεμπης!!

Luz84 μην σε αγχωνει η περιποιηση του αφαλου.Εγω εβαζα σε καθε αλλαγη οινοπνευμα και πανω κ κατω απο το μανταλακι και το κρατουσα στεγνο.Χθες (12η μερα) επεσε!!

Νομίζω ότι θα τρέμω να τον πιάσω! Και τον μπέμπη γενικά και τον αφαλό του,ειδικά!

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Διαφημίσεις

Με προβληματισατε με τον αναρροφητηρα... Της εβαλα χθες κ σημερα κ νομιζω την ακουω καπως καλυτερα... 3 βραδια ροχαλιζε κ σφυριζε.. Για να δουμε αποψε... Ισως της το κανω πιο αραια.. Παντως βγαλαμε πραγμα μπολικο ενω με τον ορο σκετο δεν ξεμπουκωνε με τιποτα...

Οσο για τον αφαλο μου φανηκε εξαρχης παιχνιδακι! Μπατονετα κ οινοπνευμα! Εμας μας επεσε γρηγορα το κολοβωμα, την 7η μερα!

Τωρα κοντευει σχεδον να κλεισει! Ε μολις κλεισει θα της κανω κανονικο μπανακι!

tf9Xp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...