Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Σαρλιν μου κι εμενα κρεμεται η κοιλια μου και να φανταστεις προ εγκυμοσυνης ειχα επιπεδη κοιλια, μην αναφερω κοιλιακους προ 3ετιας.. Λαμπρες εποχες...

Δε σκαω ομως! Θα περπατησουμε και θα τα χασουμε!!!

Μολις σαραντησουμε θα φτιαξουμε ενα προγραμμα;)

Η τομη σου σε ποναει;

Να ξερεις παντως πως το σωμα ΘΥΜΑΤΑΙ...

Εγω εχω ενα αλλο θεμα.. Δυσκοιλιοτητα! Υπαρχει πετιπτωση να μου δημιουργησε το θεμα αυτο η καισαρικη η λεω βλακειες; Βεβαια δεν τρωω κιολας, ολα τα φαγητα μου βρωμανε ουτε εγκυος να μουν!! Χθες αναγκαστηκα εβαλα υποθετο γκυκερινης αλλα καθε μερα με υποθετα θα τη βγαζω; Δεν κανει κιολας...

tf9Xp3.png

Διαφημίσεις

Nefeli μου κι εγω ελπιζω να ειναι θεμα χρονου.Εγω τα γυμναστηρια τα σταματησα δυστυχως το 2010.Μετα μονο στεπ κ διαδρομο.Anyway... Η τομη με ποναει ελαφρως και η περιοχη ειναι μουδιασμενη οπως κ την πρωτη φορα.

Εγω δεν εχω δυσκοιλιοτητα αλλα στην εγκυμοσυνη που υπεφερα επινα τα ortis.Φυτικο προιον κ βοηθαει πολυ.Ισως εισαι σε μεταβατικο σταδιο.Και ο σιδηρος προκαλει δυσκοιλιοτητα

Τον εχω σταματησει τον σιδηρο... Ενω ο γιατρος μου χε πει να παιρνω...:/

Εχω σκεφτει μολις θεραπευτει η τομη, για κορσε που σφιγγει την κοιλια!

Τα ορτις καθε ποτε τα επαιρνες; Στο φαρμακειο τα βρισκω;

tf9Xp3.png

Τα επαιρνα το βραδυ και την αλλη μερα μεχρι το μεσημερι πηγαινα τουαλετα.Ναι στο φαρμακειο τα πουλανε.Εγω σιδηρο θα παιρνω μεχρι να σαραντισω παντως αφου κιολας συνεχιζει η μικρη αιμορραγια απο την μητρα

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου καλησπέρα!! Να σας ζήσουν τα μπεμπάκια σας σε όσες γεννήσατε και κουράγιο με τον θηλασμό...όσες τα καταφέρνετε... Δεν ειναι δα και το σημαντικότερο πράγμα στον κόσμο.. Εγω την παρασκεύη θα παω στο αλεξάνδρας να μου πάρουν ιστορικό αίμα κ.λ.π οπότε την άλλη βδομάδα γεννάωωωωωωωωωωωω επιτέλουςςςςς!!!!!!!!! Παρασκεύη θα κανονίσουμε και τη μέρα που θα πω στο χειρουργείο... Με το καλό όσες περιμένετε ακόμα!!

V2YQp2.png

93nMp3.png

467987f431u9v1sr.gif

Rina80 να σου ζησε το μπεμπακι!!!

Nefeli2014 ολα αυτα που περιγραφεις τα εζησα εγω με τον γιο μου.Σε καταλαβαινω απολυτα.Αλλα καποθες φορες δεν ερχονται οπως τα θελουμε.Μην στενοχωριεσαι καθολου.Κοιτα να χαρεις το μωρακι σου κ φτιαξε την ψυχολογια σου.Μια χαρα θα μεγαλωσει κ θα ειναι υγιεστατο.!!!

Εγω τη μυτουλα του την καθαριζα με απλο ορο χωρις αναρροφητηρα.Στο πλαι το μωρο ,εριχνα τη μιση αμπουλα στο επανω ρουθουνι κ μετα μπρουμητα.Και το ιδιο στο αλλο ρουθουνι.Στην μπεμπα ακομα δεν εχει χρειαστει.

Βρε κοριτσια εχω 11 μερες που γεννησα και παραμενω ακομα +11 κιλα(απο 15που ειχα παρει) και με πρησμενα σαν φρατζολες ποδια(κ λιγοτερο χερια,μηρους,προσωπο).Εσεις πως ειστε???

Επειδή και εγώ κοριτσάκι μου το έπαθα αυτό με το πρήξιμο εχω να σου προτείνω για δυο-τρεις μερες να τρως τρία ασπράδια αυγού γιατί μπορεί να σου εχει πέσει το λεύκωμα.. Εγώ πάντως έτσι ξεπρηστηκα.. Να φανταστείς όταν γύρισα απο το μαιευτήριο δεν ειχα χάσει γραμμάριο απο τα 15 κιλά και μέσα σε τρεις μερες στο σπίτι έχασα δέκα...

Σαρλιν μου κι εμενα κρεμεται η κοιλια μου και να φανταστεις προ εγκυμοσυνης ειχα επιπεδη κοιλια, μην αναφερω κοιλιακους προ 3ετιας.. Λαμπρες εποχες...

Δε σκαω ομως! Θα περπατησουμε και θα τα χασουμε!!!

Μολις σαραντησουμε θα φτιαξουμε ενα προγραμμα;)

Η τομη σου σε ποναει;

Να ξερεις παντως πως το σωμα ΘΥΜΑΤΑΙ...

Εγω εχω ενα αλλο θεμα.. Δυσκοιλιοτητα! Υπαρχει πετιπτωση να μου δημιουργησε το θεμα αυτο η καισαρικη η λεω βλακειες; Βεβαια δεν τρωω κιολας, ολα τα φαγητα μου βρωμανε ουτε εγκυος να μουν!! Χθες αναγκαστηκα εβαλα υποθετο γκυκερινης αλλα καθε μερα με υποθετα θα τη βγαζω; Δεν κανει κιολας...

Νεφέλη και εγώ εχω απίστευτη δυσκοιλιότητα ενώ δεν ειχα ποτέ ούτε στη διάρκεια της εγκυμοσύνης... Ειναι επειδή το έντερο μας εχει χαλαρώσει λόγω του οτι επιστρέφει στη θέση του ενώ πριν ήταν πολυ πιεσμένο... Να πίνεις και πολυ νερό...

Διαφημίσεις

καλημέρα μανούλες και μέλλουσες μανουλίτσες!!!!!!!!!

πως τα πάτε με το ξενύχτι????????

εμείς θηλάζουμε ...προσπαθώ να τα καταφέρω...μέχρι στιγμής καλά τα πάω έχω δώσει 2 φορες ξένο από 7cc δηλ. σχεδόν καθόλου!!

ξεπέρασα και το πρήξιμο των 4 ημερών και τώρα έχω τις θήλές πληγωμένες κλασικά!!!!!!!μου παν για το κοχύλι θα το πάρω και βλέπουμε!!!!!

ευτυχώς δεν έχασε πολλά γραμ η μικρή τις 3 πρώτες μέρες σχεδόν 100...και τώρα ανεβαίνουμε θέλω να ελπίζω!!!!

Nefeli 13 γεννησες???αντε με το καλό σου ευχομαι....

M-er μου να σου ζήσει ο γιόκας σου!!!!πως τα πάτε???????????

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Νεφέλη και εγώ εχω απίστευτη δυσκοιλιότητα ενώ δεν ειχα ποτέ ούτε στη διάρκεια της εγκυμοσύνης... Ειναι επειδή το έντερο μας εχει χαλαρώσει λόγω του οτι επιστρέφει στη θέση του ενώ πριν ήταν πολυ πιεσμένο... Να πίνεις και πολυ νερό...

3η μερα σημερα, δυσκολα τα πραγματα...

Πως τα καταφερνεις; Εγω παλι με υποθετο θα τη βγαλω. Δε γινεται αλλιως...

Υγρα δυστυχως μου απαγορευονται πολλα λογω του απογαλακτισμου.. Με το σταγονομετρο πινω νερο...:/

Ουτε εγω ειχα θεμα στην εγκυμοσυνη... Μονο τον πρωτο καιρο λιγο..

Ποτε αποκαθιστανται τα εντερα βρε Στεβιβ;

tf9Xp3.png

Steviv μου σ'ευχαριστω για την συμβουλη,κι εγω εχω ξεκινησει να τρωω 2 ασπραδια την ημερα.Σημερα ειναι 4η μερα αν και χθες τα ξεχασα.Για να δουμε.

Χθες πηγα στα h&m και πηρα ενα εσωρουχο σαν λαστεξ για να μου κραταει την κοιλια κ το βολευτηκα νομιζω

Επισης πηγαμε την μπεμπα στο μαιευτηριο για εξετασεις θυρεοειδη .Μας ειπε οτι δεν ανησυχουν πιο πολυ για να ειμαστε σιγουροι οτι εχει πεσει η tsh της.

Γειά σας κοριτσάκια!!!! Να σας ζήσουν τα μπεμπακια κ με το καλό όσες περιμένουν ακόμα. Γεννήσαμε κι εμείς στις 8/7 ένα μπέμπη 3450κ. και 52 πόντους!!!!! Κάναμε καισαρική γιατί είχε κολλήσει ψηλά κ δεν έλεγε να κατεβεί...... Ζω τις πιο όμορφες στιγμές τις ζωής μου!!!!!!! Σας φιλώ!!!!! :P:p:p:p:p:p:p

BawYp3.png

HgGgp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...