Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Καλημέρα μανούλες!!!

vanilitsa να σου ζήσει η κορούλα σου! Οριακά τη γλίτωσες την πρόκληση ε;

Μ-er να σου ζήσει ο γιος!! Γράψε μας λεπτομέριες να συμπληρώσουμε τη λίστα μας! Μπράβο για το θηλασμό!!

Rina80 πού εξαφανίστηκες; Γέννησες;

Luz84 μπήκες στην παράταση; Μακάρι να ξεκινήσει μόνος του ο τοκετός... Κανένα κόλπο να δοκιμάσω κι εγώ;

Nefeli2014 σημασία έχει να νιώθεις εσύ καλά με τις επιλογές σου! Αν εσύ είσαι ήρεμη και χαρούμενη θα είναι και η μπεμπούλα σου, ανεξάρτητα αν τη θηλάζεις ή όχι!

despoina82 με το καλό να γεννήσεις μεθαύριο! Όλα έτοιμα;

Konsta15 εμείς τα βλαστοκύτταρα θα τα κάνουμε δωρεά. Αν ενδιαφέρεσαι για Αθήνα, μπες εδώ http://hcbb.bioacademy.gr/ γιατί πρέπει να πας νωρίτερα να παραλάβεις τον εξοπλισμό!

Εμένα κορίτσια έχουν σπάσει ελαφρώς τα νεύρα μου!!! Είμαι 2 μέρες πριν την ΠΗΤ και δε νιώθω ότι πλησιάζω ούτε στο ελάχιστο! Από το Σάββατο έχω σχεδόν όλη μέρα συσπάσεις αλλά είναι εντελώς ακανόνιστες και δεν πονάω καθόλου. Αύριο ή μεθαύριο θα πάω πάλι για nst κι ευελπιστώ να φανεί κάτι πιο αισιόδοξο γιατί διαφορετικά θα μπω τη Δευτέρα για πρόκληση και ήθελα να το αποφύγω...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Lila, τον ορο στην μυτη πως σου ειπε ο γιατρος να τον βαζεις;

Γιατι εμενα μου πε να της βαζω τη μιση αμπουλα κ να την γυρναω αναποδα να πεφτουν οι μυξουλες, αλλα διαφορά δεν εχω δει. Ειδικα η μια μυτη ειναι γεματη, την ακουω και το βραδυ...

Οι υπολοιπες μαμαδες τι λετε;

tf9Xp3.png

Καλημερα κοριτσια μου εγω εχθες ειχα πονακια ανα 10λεπτο περιπου , σκεφτομαι ..... λες να γενναω ..... αλλα ο μπεμπης μου ειχε αλλα σχέδια <3 <3 <3 και ετσι ξαφνικα εφυγαν οι πονοι οπως ξεκινησαν.

Ναι ναι...γεννησα...θυμαστε τα πονακια που είχα...ξαναρχισαν Παρασκευή βραδυ 1-4 κ αφου ετσι κι αλλιως είχα ραντεβου για προκληση ξεκινήσαμε νωρίτερα. μου εβαλε κ τεχνητους έκανα εξαρχής επισκληρίδιο,οποτε πόνεσα μίνι 5-10 λεπτα μεχρι να πιάσει. Το πιο ζόρι ήταν οταν σου ερχεται να σπρωξεις κ δεν πρέπει ακομα. Κ τωρα με θηλασμό...το μωρο είναι πολυ συ εργάσιμο αλλα...ποναω αφορητα.προσπαθω ομως...

Rina να σου ζησει!! Γραψε λεπτομεριες να συμπληρωσουμε τη λιστα!

Pepci σε νιωθω... Κι εγω τουλαχιστον μια φορα τη βδομαδα εχω τακτικες συσπασεις και ειμαι σιγουρη οτι θα γεννησω και μετα ξαφνικα σιωπη!! Κι ολα αυτα πριν μπω στον μηνα μου!!!! Που θα παει ομως; Καποια στιγμη θα γεννησουμε...

Νεφελη εγω τον ξαπλωνα ανασκελα, του γυριζα το κεφαλακι λιγο δεξια, ισα να ακουμπαει το μαγουλο του κατω, και πατουσα μια φορα την αμπουλα στο αριστερο ρουθουνι και μετα τον γυρνουσα αριστερα κι εβαζα στο δεξι ρουθουνι. Περιπου μιση αμπουλα, κατι λιγοτερο, σε καθε ρουθουνι δηλαδη. Μετα επαιρνα τον αναρροφητηρα και ρουφουσα τις μυξουλες οποτε καθαριζε εντελως η μυτουλα του!! Με τον ορο μονο δε θα κανεις δουλεια, παρε απο το φαρμακειο και αναρροφητηρα με ανταλλακτικα! Επισης, πρεπει να βαζεις ορο αρκετα συχνα αν ειναι πολυ βουλωμενη η μυτη της, μπορει και καθε μια ωρα!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Ρινα να σου ζησει!!!! Γερο και τυχερο το μωρο σου!!!

Πωσ ηταν η ολη εμπειρια;;;

Νεφελη αυτο που λες κανω! Η παιδιατρος δε μου πε για τον αναρροφ. Κ μου πε να της βαζω ορο 3 φορες τη μερα. Αυτο βεβαια μου το χε πει πριν αρκετες μερες που την πηρα. Θα την ξαναπαρω παλι σημερα να της το πω. Πως το χρησιμοποιουμε πμως αυτο το μαραφετι; Το εχω ηδη αγορασει φαντασου. Ειναι της κικο; Ποση δυναμη βαζεις να ρουφηξεις; Φοβαμαι μην την πονεσω. Ποναει αυτο!;;

tf9Xp3.png

Συγνώμη για τη σφήνα κοριτσάκια μου...Για τις αμπούλες που λέτε...Πρώτον δε συμφέρουν καθόλου, είναι πανάκριβες, καλύτερα να πάρετε ορό ενός λίτρου και να τραβάτε με μια σύριγγα για να βάλετε στο μωρό...Οι περισσότεροι παιδίατροι δεν προτείνουν το λίτρο αλλά τις αμπούλες για ευνόητους λόγους (κάποιος πρέπει να καλύψει και τα συνέδριά τους, κάποια εταιρία εννοώ, ο νοών νοείτω). Επίσης, επειδή γενικά οι οροί κατηγορούνται για δημιουργία ωτίτιδας επειδή μύτη και αυτιά επικοινωνούν νομίζω η ακόμη καλύτερη λύση από τον ορό είναι το θαλασσινό νερό,πιο ήπιο σίγουρα.... Μετά από ένα παιδί με χρόνια ωτίτιδα εκεί καταλήγω, αυτό θα κάνω και στο μωρό, πρώτα ο Θεός....Και το ρουφηχτήρι χρήση σε πολλλήηηηη μύξα, όχι με την ελάχιστη.:wink:

Με το καλό στα υπόλοιπα κοριτσάκια και να σας ζήσουν σε όσες ήδη τα έχετε αγκαλίτσα-τυχερέςςςςςςςςςςςς!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Rina80 να σου ζησε το μπεμπακι!!!

Nefeli2014 ολα αυτα που περιγραφεις τα εζησα εγω με τον γιο μου.Σε καταλαβαινω απολυτα.Αλλα καποθες φορες δεν ερχονται οπως τα θελουμε.Μην στενοχωριεσαι καθολου.Κοιτα να χαρεις το μωρακι σου κ φτιαξε την ψυχολογια σου.Μια χαρα θα μεγαλωσει κ θα ειναι υγιεστατο.!!!

Εγω τη μυτουλα του την καθαριζα με απλο ορο χωρις αναρροφητηρα.Στο πλαι το μωρο ,εριχνα τη μιση αμπουλα στο επανω ρουθουνι κ μετα μπρουμητα.Και το ιδιο στο αλλο ρουθουνι.Στην μπεμπα ακομα δεν εχει χρειαστει.

Βρε κοριτσια εχω 11 μερες που γεννησα και παραμενω ακομα +11 κιλα(απο 15που ειχα παρει) και με πρησμενα σαν φρατζολες ποδια(κ λιγοτερο χερια,μηρους,προσωπο).Εσεις πως ειστε???

Δεν ποναει ο αναρροφητηρας! Ειναι σα να φυσας τη μυτη σου η αισθηση. Συμφωνω οτι οικονομικοτερος ειναι ο ορος σε μπουκαλι αλλα για αρχη οι αμπουλες ειναι πιο πρακτικες! Επισης το θασσινο νερο κανει θαυματα (εγω του βαζω το physiomer baby) αλλα δεν ξερω απο ποια ηλικια επιτρεπεται...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Rina80 να σου ζησε το μπεμπακι!!!

Nefeli2014 ολα αυτα που περιγραφεις τα εζησα εγω με τον γιο μου.Σε καταλαβαινω απολυτα.Αλλα καποθες φορες δεν ερχονται οπως τα θελουμε.Μην στενοχωριεσαι καθολου.Κοιτα να χαρεις το μωρακι σου κ φτιαξε την ψυχολογια σου.Μια χαρα θα μεγαλωσει κ θα ειναι υγιεστατο.!!!

Εγω τη μυτουλα του την καθαριζα με απλο ορο χωρις αναρροφητηρα.Στο πλαι το μωρο ,εριχνα τη μιση αμπουλα στο επανω ρουθουνι κ μετα μπρουμητα.Και το ιδιο στο αλλο ρουθουνι.Στην μπεμπα ακομα δεν εχει χρειαστει.

Βρε κοριτσια εχω 11 μερες που γεννησα και παραμενω ακομα +11 κιλα(απο 15που ειχα παρει) και με πρησμενα σαν φρατζολες ποδια(κ λιγοτερο χερια,μηρους,προσωπο).Εσεις πως ειστε???

Εγώ από 15 που είχα πάρει έχασα τα 10 χωρίς καμία προσπάθεια κάθε άλλο ήθελα να μείνουν κιόλας! !

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Διαφημίσεις

Lila, τον ορο στην μυτη πως σου ειπε ο γιατρος να τον βαζεις;

Γιατι εμενα μου πε να της βαζω τη μιση αμπουλα κ να την γυρναω αναποδα να πεφτουν οι μυξουλες, αλλα διαφορά δεν εχω δει. Ειδικα η μια μυτη ειναι γεματη, την ακουω και το βραδυ...

Οι υπολοιπες μαμαδες τι λετε;

Με τον ίδιο τρόπο που το κάνει και η άλλη Νεφελη το κάνω και εγώ και με αναρροφητηρα της chicco δεν μου έχει πει κάτι η παιδίατρος απλά το κάνω όπως και στα ανηψια μου

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Ναι ναι...γεννησα...θυμαστε τα πονακια που είχα...ξαναρχισαν Παρασκευή βραδυ 1-4 κ αφου ετσι κι αλλιως είχα ραντεβου για προκληση ξεκινήσαμε νωρίτερα. μου εβαλε κ τεχνητους έκανα εξαρχής επισκληρίδιο,οποτε πόνεσα μίνι 5-10 λεπτα μεχρι να πιάσει. Το πιο ζόρι ήταν οταν σου ερχεται να σπρωξεις κ δεν πρέπει ακομα. Κ τωρα με θηλασμό...το μωρο είναι πολυ συ εργάσιμο αλλα...ποναω αφορητα.προσπαθω ομως...

Να σου ζήσει ρινα καλή ανάρρωση και καλή προσαρμογή !

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Πηρα την παιδιατρο και χρησιμοποιησα τον αναρροφητηρα. Κατι βγαλαμε! Σαν κοτα το ρουφουσα φοβομουν χαχα!

Η γιατρος ειπε 3-4 φορες τη μερα να της το κανω!

Ρε κοριτσια ακριβα τα ανταλλακτικα! Πωπω!

tf9Xp3.png

Απο τα 25 κιλα που χα παρει εγω βγηκα απο το μαιευτηριο μειον 7 και σπιτι εχασα 3.

Εχω αλλα 15 να χασω... Σιγα σιγα... Μολις βγουμε κι εξω θα την παιρνω με το καροτσι κ θα πηγαινουμε για περπατημα..

Εν τω μεταξυ πιστευω θα χασω συντομα γιατι εχουμε μετακομιση σε κανα μηνα, αρα τρεξιμο!

Που θα πανε, θα φυγουν!!

tf9Xp3.png

Lila23 εισαι πολυ τυχερη.Και αφου θελεις λιγα κιλα ακομα απλα μπορεις να τρως οτι σου αρεσει!!!!

Εγω εχω απογοητευτει παντως!!!Αφηστε που λογω της τομης της καισαρικης η κοιλια κανει ενα μαξιλαρακι κ κρεμεται ......θα βαλω τα κλαματα...!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...