Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

σε ευχαριστώ! Το έψαξα και τελικα εγω τα εχω τσεκαρει τα ΑΝΑ το καλοκαίρι μαζι με τις εξετασεις για θρομβοφιλια και ηταν αρνητικα.. η γνωστη μου που τα ειχε ανεβασμενα της εβαλαν εναν ορό για αυτο πριν την τελευταία εμβρυομεταφορα και πετυχε εγκυμοσυνη μετα απο πολλες αποτυχημένες προσπάθειες και μηδενικες χοριακες!  Βεβαια δεν ξερουν σίγουρα αν βοηθησε αυτο ή ηταν θεμα εμβρύων.. παντως επαιρνε κορτιζονη οπως λες προληπτικα και τη σταματησε μολις ακουσαν καρδια.. 

Αυτός ο όρος είναι βιταμίνες πρωτεινες Κ ιχνοστοιχεία λένε ότι βοηθάει intralipids τον λένε 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Το ιδιο δκεφτομαι και εγω θα το καταλαβω ή οχι, αλλα λεω αν δεν το καταλαβω μια χαρα, σημαίνει ευκολη γεννα .... αν και εχθες ειχα ενα πονο που σιγουρα δεν σου περναει απαρατήρητος, την ακουσα λιγο σου εκοβε την ανασα αλλα ηταν μονο ενας .

Διαφημίσεις

37, 38, ότι πουν!Γιατροί είναι, δεν τους χαλάω χατήρι! :tongue: Εμάς πριν 2 μέρες που τον είδαμε είναι ακόμη ψηλά και δεν έχουμε διαστολή μάλλον, οπότε θα γίνει πρόκληση από το μηδέν. Μας βλέπω να το κάνουμε διήμερο πόνων!! Και το δικό μου κοντά 3,5 κιλάκια είναι ήδη, οπότε και των 2 μας είναι πανέτοιμα! Που γεννάς (αν επιτρέπεται); Λέω μπας και συμπέσουμε, αφού έχει αρχίσει εσένα η διαδικασία!

Pepci, με τη ζέστη δεν περίμενα ποτέ στη ζωή μου να τα δω τόσο κωλυόμενα... Νομίζω ότι βλέπω καραβάνια με καμήλες να περνάνε από το μπαλκόνι μου... Οι γύρω μου με κοιτάνε σαν ούφο. Ο άντρας μου σκεπάζεται με κουβέρτα το βράδυ κ εγώ αγκαλιάζω το a/c και πάλι ιδρώνω...

Και μενα ψηλα ηταν αλλα εγω νοιωθω το κεφαλι χαμηλα να πιεζει,ποσο χαμηλα πρεπει να παει δεν καταλαβαινω....εγω γενναω στα Χανια οποτε εσυ που μαλλον εισαι Αθηνα ειμαστε μακρια!!εχει αρχισει να με πιανει αγχος με τον τοκετο...εδω δεν κανουν επισκληριδιο...οποτε ολους τους πονους τους περνας!!ασε που αγχωνομαι ειδικα το βραδυ μην σπασουν τα νερα,μην αρχισουν οι πονοι και τετοια!!

Ζεστη τοοοση ζεστη, ουτε εγω το περιμενα ημουν παντα αυτο που λενε κρυουλιαρα ....

πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ζεστη!! πεταγομαι απο τις μανουλες ιουνιου να σας πω οτι λιωωωωωωωνουμε !!στααααααααζουμε!!!! κ θηλαζουμε!!!

αχ σας νοιωθουμε κοριτσακια πολυ!!εμεις ζεσταινομαστε απο τον απριλιο χαχαχαχα

πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ζεστη!! πεταγομαι απο τις μανουλες ιουνιου να σας πω οτι λιωωωωωωωνουμε !!στααααααααζουμε!!!! κ θηλαζουμε!!!

αχ σας νοιωθουμε κοριτσακια πολυ!!εμεις ζεσταινομαστε απο τον απριλιο χαχαχαχα

Δηλαδη και αφου γεννησουμε δεν θα την γλιτωσουμε την ζεστη..... αμαν αμαν δεν το ειχα σκεφτει αυτο. Αξιζει ομως τον κοπο τοτε , μακαρι να καταφερω και εγω να θηλασω!!!!!

Διαφημίσεις

Δηλαδη και αφου γεννησουμε δεν θα την γλιτωσουμε την ζεστη..... αμαν αμαν δεν το ειχα σκεφτει αυτο. Αξιζει ομως τον κοπο τοτε , μακαρι να καταφερω και εγω να θηλασω!!!!!

Και γω θελω να το προσπαθησω οσο μπορω αλλα θελει τεραστια επιμονη και υπομονη!εχω ενημερωθει οσο μπορεσα απο το ιντερνετ...ειναι εκνευριστικο τις πρωτες μερες που σου λενε ολοι το μωρο κλαιει γιατι δεν χορταινει και σε αγχωνουν!!ουτως συ αλλως το γαλα θελει καποιες μερες για να κατεβει αλλα το καλυτερο ειναι να παρει το,πρωτογαλα!!

Κοριτσια μου καλησπέρα! Στις νέες μανουλες να σας ζήσουν τα μπεμπακια σας! Γεννήσαμε κ εμείς τον παίδαρο μας και είμαστε πολυ ευτυχισμένοι! Έχουμε rooming in και προς το παρόν τα καταφέρνουμε με το θηλασμό! Θα μπω απο το σπίτι για λεπτομέρειες!

Κοριτσια μου καλησπέρα! Στις νέες μανουλες να σας ζήσουν τα μπεμπακια σας! Γεννήσαμε κ εμείς τον παίδαρο μας και είμαστε πολυ ευτυχισμένοι! Έχουμε rooming in και προς το παρόν τα καταφέρνουμε με το θηλασμό! Θα μπω απο το σπίτι για λεπτομέρειες!

Καλημερα να σας ζησει ο μπεμπης!!!!! Μπραβο για τον θηλασμο μια χαρα θα τα πας αφου ξεκινησες καλα!!!!

Διαφημίσεις

Να σου ζήσει ο μπεμπης κοπέλα μου!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

αστο...και μιλαμε για μαραθωνιους μερικες ημερες που κανουν ουσιαστικα την καμπυλη αναπυξης συνηθως απο την 7 εως την 10 ημερα.. εχω χτυπησει 10 ωο σερι στο στηθος!!!! οχι μονο εγω σχεδον ολες οι μανουλες του ιουνιου...αλα οχι απλα αξιζει ειναι ανεκτιμητο !!

θα θηλασεις μην ανησυχεις αρκει να το θελεις πολυ..κ αν παλι δεν τα καταφερεις δε σημαινε κατι...

αν τα βρεις σκουρα ομως κ θες ζητα βοηθεια απο συμβουλο θηλασμου ειναι πολυτιμη! εγω ειχα ματωμενες θηλες κ με εσωσε....

ατε με το καλο!

Και γω θελω να το προσπαθησω οσο μπορω αλλα θελει τεραστια επιμονη και υπομονη!εχω ενημερωθει οσο μπορεσα απο το ιντερνετ...ειναι εκνευριστικο τις πρωτες μερες που σου λενε ολοι το μωρο κλαιει γιατι δεν χορταινει και σε αγχωνουν!!ουτως συ αλλως το γαλα θελει καποιες μερες για να κατεβει αλλα το καλυτερο ειναι να παρει το,πρωτογαλα!!

vanessa γινονται επισης κ παρα πολλα σεμιναρια. βεβαια να μο πεις τωρα δε προλαβαινεις..

μπες κ δες στο utube τα βιντεακια της πατσουρου για το θηλασμο. κ αν θες παρε κ το βιβλιο της. ειναι βιβλος.

οσο για τους γυρω , κλεισε τα αυτια σου!! μονο εσυ ξερεις!

βαλε απο την αρχη τ μωρο στο στηθος κ αν μπορεις παρε rooming in στο μαιευτηριο ειναι οτι καλυτερο γιατι μαθαινεις το μωρο σου αμεσως !!

το πρωτογαλα ειναι εμβολο για το μωρο, οποτε αν μπορειτε θηλασε αμεσως!!

κ επειδη την τριτη ημερα που ειναι η πιο κρισιμη το στηθος σας θα πρηστει υπερβολικα , βαλτε το μωρο στο στηθος κ θηλαστε συνεχεια , κ μην πτοηθειτε !

να σου ζησει κοριτσι μου! να ειναι γερος , καλοτυχος και ευλογημενος!! κ εσυ καλη ανατροφη γλυκια μανουλα :-)

Κοριτσια με την ζεστη και τα μωρακια σας τι κανετε? Χρησιμοποιειτε κλιματιστικο κι αν ναι στους ποσους βαθμους το βαζετε? Εγω το βαζω στους 27 σταθερα αλλα εχω ανοιχτα να αεριζεται ο χωρος και μια δυο φορες την ημερα παω το μωρακι σε αλλο δωματιο και ανοιγω εντελως τα παντα να ξεμυρισει και να αεριστει

Επισης η μικρη μου ρουθουνιζει, της βαζω φυσιολογικο ορο αλλα δε βλεπω βελτιωση απο την μια μυτη. Η παιδιατρος λεει πως τα περισσοτερα μωρακια εχουνε μυξουλες και ρουθουνιζουν και να μην ανησυχω.

tf9Xp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...