Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Εγώ που είχα 8 βλαστοκύστες μου έβαλαν τις δύο που δυνατές κ λογικά αυτό θα κάνουν κ σε εσενα δεν νομίζω να μπουν στην διαδικασία να σου βάλουν την 2αβ από την στιγμή που εχεισ Κ πιο καλή λογικά θα σου βάλουν την 4ββ.

Με το καλό σου εύχομαι κ να πετύχει αυτή τη φορά  ❤️❤️❤️

Δηλαδή επιλέγουν οκ κατάλαβα, απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μου βάλανε την προηγούμενη φορά την 4ββ και με βάλανε 3αβ ,θα το κάνω ερωτησουλα αυτό 

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια! καλη χρονια με υγεια σε εσας και τις οικογενειες σας, με το καλο να ρθουν τα μωρακια μας!

εγω ακομα εχω ανακατοσουρες, ολη μερα και αυτο με κουρασε λιγακι γιατι δεν εχω ορεξη να παω πουθενα και βαρεθηκα μεσα στο σπιτι. ελπιζω να μου περασουν συντομα, να παρω λιγο τα πανω μου. :rolleyes:

κοιλιτσα εχω και εγω,μου εμεινε απο την προηγουμενη εγκυμοσυνη αλλα σε αυτη μεγαλωσε πολυ πιο γρηγορα!

που ειναι τα υπολοιπα κοριτσια που εγραφαν στην αρχη; ελπιζω να εχουμε νεα τους συντομα, φιλια σε ολες!

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου καλά σας εύχομαι καλή χρονιά με υγεία και αγάπη!! Να έχουμε καλές και τελειόμηνες εγκυμοσύνες όλες και να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας υγιή μωράκια!!

Πώς είστε;; Εγώ ζορίστηκα λιγάκι με εμετούς και ναυτίες αλλά ως δια μαγείας πέρασαν τώρα, οπότε είμαι πολύ καλύτερα!!

Αυχενική μου έκλεισαν στις 19 Γενάρη και μετράω τις μέρες ως τότε...

Σας φιλώ όλες!!!!

xcCgp2.png

tt1bb96b.aspx

Καλη χρονια να εχουμε μανουλες!!! Καναμε αυχενικη, ολα καλα αλλα δεν ειδαμε φυλο.... Δυστυχως ταλαιπωρουμαι παρα πολυ με την εγκυμοσυνη, εμετους εχω ακομα καθημερινα και κολλησα ιωση απο τον μικρο και δεν εχω συνελθει μετα απο τρεις εβδομαδες!!!! Ξεκινησα αντιβιωση και ελπιζω... Ο μικρος αποσυντονιστηκε αυτες τις μερες και σημερα ξεκινησε παλι παιδικο με δραματα στον υπνο! Τρεμω για το τι θα αντιμετωπισω το καλοκαιρι!!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Γειά σας κοριτσάκια κ καλη χρονια για όλες μας με γερά μωράκια!!!! Δεν γράφω συχνά στην παρεούλα σας αλλά σας διαβάζω!!!! Να ρωτήσω κάτι..... Διανύω την 13η εβδομάδα (κάναμε κ αυχενικη κ ολα καλά Δόξα Το Θεό) κ η ερωτηση μου ειναι αν έχετε ψιλοτσιμπηματάκια χαμηλά είτε αριστερά είτε δεξιά..... Η γυναικολόγος λέει είναι φυσιολογικό....αλλά εγω ήθελα να ρωτήσω κάποια που βρίσκεται στην ιδια κατάσταση με εμένα. :D:D:D

BawYp3.png

HgGgp3.png

Γειά σας κοριτσάκια κ καλη χρονια για όλες μας με γερά μωράκια!!!! Δεν γράφω συχνά στην παρεούλα σας αλλά σας διαβάζω!!!! Να ρωτήσω κάτι..... Διανύω την 13η εβδομάδα (κάναμε κ αυχενικη κ ολα καλά Δόξα Το Θεό) κ η ερωτηση μου ειναι αν έχετε ψιλοτσιμπηματάκια χαμηλά είτε αριστερά είτε δεξιά..... Η γυναικολόγος λέει είναι φυσιολογικό....αλλά εγω ήθελα να ρωτήσω κάποια που βρίσκεται στην ιδια κατάσταση με εμένα. :D:D:D

καλημερα σε ολες! και εγω διανυω την 13η εβδομαδα Νικολετα , χτες εκανα και αυχενικη, Δοξα το Θεο, ολα καλα!!!! Φυλο δεν μπορεσαμε να δουμε , για κοριτσι ισως λεει... :D χτες ολη μερα ειχα τσιμπηματακια οπως λες και εσυ...και γενικα εχω ειτε δεξια ειτε αριστερα..ειναι απολυτως φυσιολογικά...χτες ειχα συνεχεια δεξια χαμηλα...κ οταν μπηκα για αυχενικη, το μωρο ηταν εκει κρυμμενο...χαχα...εκει κατω χαμηλα που ειχα τα τσιμπηματακια...λογικα ειναι η μητρα που μεγαλωνει κ το μωρο που κουνιεται δεξια αριστερα...προς το παρον εχουν πολυ χωρο για κουνημα και κολυμπι! :-D

8LVMp3.png

Διαφημίσεις

Καλη χρονια να εχουμε μανουλες!!! Καναμε αυχενικη, ολα καλα αλλα δεν ειδαμε φυλο.... Δυστυχως ταλαιπωρουμαι παρα πολυ με την εγκυμοσυνη, εμετους εχω ακομα καθημερινα και κολλησα ιωση απο τον μικρο και δεν εχω συνελθει μετα απο τρεις εβδομαδες!!!! Ξεκινησα αντιβιωση και ελπιζω... Ο μικρος αποσυντονιστηκε αυτες τις μερες και σημερα ξεκινησε παλι παιδικο με δραματα στον υπνο! Τρεμω για το τι θα αντιμετωπισω το καλοκαιρι!!!!

περαστικα nefeli...θα περασει...ολα θα περασουν και το καλοκαιρι ολα θα ειναι μια χαρα!!! :wink:

8LVMp3.png

Κοριτσια μου καλες γιορτες και απο μενα!!!!!Μπραβο σε εσας που κανατε αυχενικη!!!

D_i_d μου και εγω στις 8 Ιανουαριου θα παω!!!Εχω περιεργεια για το φυλο!Καλα αποτελεσματα ευχομαι να εχουμε ολες!!!....Απο συμπτωματα ...πολυ υπνηλια!!!

peace, τι εγινε τελικα με την αυχενικη? ιδια μερα ειχαμε....

8LVMp3.png

καλημερα σε ολες! και εγω διανυω την 13η εβδομαδα Νικολετα , χτες εκανα και αυχενικη, Δοξα το Θεο, ολα καλα!!!! Φυλο δεν μπορεσαμε να δουμε , για κοριτσι ισως λεει... :D χτες ολη μερα ειχα τσιμπηματακια οπως λες και εσυ...και γενικα εχω ειτε δεξια ειτε αριστερα..ειναι απολυτως φυσιολογικά...χτες ειχα συνεχεια δεξια χαμηλα...κ οταν μπηκα για αυχενικη, το μωρο ηταν εκει κρυμμενο...χαχα...εκει κατω χαμηλα που ειχα τα τσιμπηματακια...λογικα ειναι η μητρα που μεγαλωνει κ το μωρο που κουνιεται δεξια αριστερα...προς το παρον εχουν πολυ χωρο για κουνημα και κολυμπι! :-D

Αχ σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση σου, ηρέμησα λιγάκι γιατί γενικά όλα είναι καινούργια κ μας αγχώνονουν!!!!!!! Και εμάς μας είπαν ότι μάλλον είναι κοριτσάκι, αλλά να μην το δέσουμε κ κόμπο!!!!! Γερό να'ναι και ότι να'ναι......:tongue:

BawYp3.png

HgGgp3.png

koritsia sos...eixa giatro ton xasiako k dusthxow pethane prin liges meres...eixa gennhsei me ton idio giatro k to proto mou paidi k hmoun yper euxaristhmenh...pes te mou gnomes gia giatro se aretaieio h elena...

Ξέρω οτι ο Καπελάκης στο Ελενα ειναι πολυ καλός κ ευχάριστος γιατρός. Τον εχουν αρκετές φίλες μου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μην αγχώνεσαι Νικολέτα !Κι εγώ έχω συνεχώς τσιμπηματάκια και πονάκια. Μάλιστα, τελευταία με ταράζει κ η μέση μ (ξαπλώνω με την πρώτη ευκαιρία!). Χθες ένιωσα κάτι σα γαργαλητό από την αντίθετη πλευρά του εντέρου μου. Είμαι στη 14η εβδομάδα. Λέτε να είναι το μωρό? Εσείς το έχετε νιώσει? Ααααα σήμερα έβαψα κ μαλλιά!!! :-) Είχα γίνει σα γριά.... :-)

Qtq6p2.png

0HXhp2.png

Διαφημίσεις

Martch ολα καλα με την αυχενικη?

Καλησπέρα, ναι ολα καλά δόξα τον θεό κ η Papp a καλη ηταν. Κ εμένα λένε μάλλον κορίτσι μιας κ δεν εξείχε τίποτα 😜 αλλα θα το επιβαιβεωσω αρχες Φλεβάρη! Τα συμπτώματα που είχα υποχώρησαν παλι καλά! Τωρα θα περιμενω να το νιώσω κάποια στιγμή. Το πρωτο μου το ένιωσα 17η εβδομαδα. Εσεις; Στα πρωτα σας;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας κι απο μενα! Ευχομαι απο καρδιας καλη χρονια με τα μωρα σας αγκαλια! Υγεια κι αγαπη στην οικογενεια!

Εγω διανυω την 15η εβδομαδα. Εχουν σταματησει οι αναγουλες, δεκατα εχω τελευταια και λιγο χαμηλη πιεση. Ο γιατρος λεει ειναι ολα φυσιολογικα. Τελευταιες μερες εχω σουβλιες ερχονται κ φευγουν- ηδη η κοιλια μου φαινεται.

Δυστυχως ειμαι σε κατακλιση εξαιτιας μιας γερης αποκολλησης πριν απο ενα μηνα. Παει ομως καλα αλλα θα συνεχισω να ειμαι κρεβατωμενη μεχρι να περασει εντελως.

Το parents μου κρατα κι αυτο συντροφια.

Γενναει καμια στο Ρεα; Ξεχασα! ΠΗΤ 08/07/15!

tf9Xp3.png

Γεια σας κι απο μενα! Ευχομαι απο καρδιας καλη χρονια με τα μωρα σας αγκαλια! Υγεια κι αγαπη στην οικογενεια!

Εγω διανυω την 15η εβδομαδα. Εχουν σταματησει οι αναγουλες, δεκατα εχω τελευταια και λιγο χαμηλη πιεση. Ο γιατρος λεει ειναι ολα φυσιολογικα. Τελευταιες μερες εχω σουβλιες ερχονται κ φευγουν- ηδη η κοιλια μου φαινεται.

Δυστυχως ειμαι σε κατακλιση εξαιτιας μιας γερης αποκολλησης πριν απο ενα μηνα. Παει ομως καλα αλλα θα συνεχισω να ειμαι κρεβατωμενη μεχρι να περασει εντελως.

Το parents μου κρατα κι αυτο συντροφια.

Γενναει καμια στο Ρεα; Ξεχασα! ΠΗΤ 08/07/15!

Nefeli είμαστε ομοιοπαθούσες.. Κ εγω είμαι στο κρεβάτι με μεγάλη αποκόλληση σάκου (4 εκατ.).. Το αίμα κράτησε μια ημέρα αλλά τα καφέ συνεχίζουν μετα απο 15 ημερες.. Λόγω ακινησιας συγκεντρώθηκαν στον κατω πολο και πρέπει να φύγουν.. Εςυ πως είσαι; Για τι αποκόλληση μιλάμε και πως πάει μετα απο ενα μήνα; Sorry αν σε ζάλισα.

Εγω έχω ΠΗΤ 28/07 και αν όλα πάνε καλά θα γεννήσω στο ιασω.

Nefeli είμαστε ομοιοπαθούσες.. Κ εγω είμαι στο κρεβάτι με μεγάλη αποκόλληση σάκου (4 εκατ.).. Το αίμα κράτησε μια ημέρα αλλά τα καφέ συνεχίζουν μετα απο 15 ημερες.. Λόγω ακινησιας συγκεντρώθηκαν στον κατω πολο και πρέπει να φύγουν.. Εςυ πως είσαι; Για τι αποκόλληση μιλάμε και πως πάει μετα απο ενα μήνα; Sorry αν σε ζάλισα.

Εγω έχω ΠΗΤ 28/07 και αν όλα πάνε καλά θα γεννήσω στο ιασω.

Αχ περαστικα σου ευχομαι.. Φυσικα κ δε με ζαλισες. Ισα ισα την κουβεντα την εχουμε αναγκη. Κριμα χριστουγεννιατικα που περασαμε ολο αυτο.. Και περναμε.. Θελω να ελπιζω πως ολα θα μας πανε καλα. Εμενα η αποκολληση μου ξεκινησε με 3εκ κ τωρα ειμαι στα μισα. Πρεπει ομως να παραμεινω ακινητη μεχρι να θρεψει τελειως. Βγαζω καποια υγρα που δεν τα λεσ καφε κσφε, μαλλον καφεκιτρινο. Υπολλειματα λεει ο γιατροσ... Την αποκολληση σακου δεν την ειχα ακουσει, εχω ακουσει για αποκολληση πλακουντα. Φανταζομαι παιρνεισ φαρμακα; Εγω ουτροζεσταν 600mg. Ελπιζω να μας πανε ολα καλα!

Το κρεβατι δεν αντεχεται..

tf9Xp3.png

Καλημέρα κορίτσια, ευχομαι περαστικά να είναι κ να εχετε καλά αποτελεσματα στην επόμενη επισκεψη στον γιατρό σας. Υπομονη μεχρι τότε, είναι για το καλό των μικρών σας!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...