Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

Πυρετό δεν ανέβασα αλλά είχα δέκατα (τύπου 37-37.1 για 2-3 ημέρες) και ρώτησα τη μαία και μου είπε πως η προγεστερόνη τα κάνει αυτά. Να ανεβάζεις θερμοκρασία δλδ. Οπότε δε το λες και πυρετό. Υστεροσκοπηση έκανα εγώ αλλά διαγνωστική και όχι επεμβατική με scratching κλπ. Δεν είμαι κατά των βιταμινών, απλά θέλω να μου πει ποιες προτείνει αυτός από το να πράξω από μόνη μου. Έχω διαβάσει πολλές κριτικές για βιταμίνες online. Άλλες θετικές άλλες αρνητικές.. 

Μπορει να είναι τυχαίο γεγονός, μπορεί και όχι. Παρόλα αυτά δε μπορώ να παραβλέψω πως το pattern των εμβρύων 6ης ημέρας, υπάρχει και κάτι ευθύνεται για αυτό.

Οι βιταμίνες μόνο καλό κάνουν στον οργανισμό,απλά δεν κάνουν θαύματα.Καλα κάνεις και δεν παίρνεις από μόνη σου και ρωτας το γιατρό σου,αυτός σίγουρα ξέρει καλύτερα από το φορουμ.Εμενα μου ειχε πει για το q10,το οποιο είναι καλό για την ποιότητα των ωαρίων και μπορείς να βρεις αρκετά οικονομικες συσκευασίες.Η πρώτη αποτυχία είναι σοκαριστική η αλήθεια είναι,θυμάμαι είχα πλανταξει στο κλαμα και ήμουν σίγουρη πως παιδί δεν θα κάνω..και βάλαμε και έμβρυο άριστης ποιότητας,οπότε είπα πως πάει αυτό ήταν..Πιστεύω πως θα τα καταφέρεις,είσαι και μικρή(βοηθάει στην ποιότητα των ωαρίων)ο άντρας σου δεν έχει κάποιο θέμα,οπότε γιατί όχι?😊Εδώ θα είμαστε να τα λέμε,θα περιμένω να ακούσω τα ευχάριστα ❤️

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια.γέννησαν τελικά τη τέταρτη το μπεμπουλι μου 2920.είναιττέλειος κορίτσια.αλλά δεν έχω καταφέρει να τον πάρω ακόμα αγκαλιά γιατί τον βαλαν στη μονάδα γιατί είχε ταχύπνοια.ευτυχώς δεν είναι κάποια λοίμωξη.μάλλον λόγω καισαρικής.πάει καλά άρχισαν να του δίνουν γαλατάκι σήμερα και το τρώει αλλά πρέπει λέει να τρώει επαρκή ποσότητα πρώτα και μετά να τον βγάλουμε.εμένα με σήκωσαν σήμερα και πήγα να τον δωαλλα δε μ αφήνουν να τον πιάσω γιατί έχω φλεβοκαθετηρα στο χέρι και δε μπορώ να απολυμανθω.όπως καταλαβαίνετε κορίτσια ψυχολογία χαλιά.να το βλέπεις και να μη μπορείς να τον πιάσεις....έχω αρχίσει με θυλαστρο να κάνω προσπάθειες και μαζεύω σταγόνα σταγόνα για να του το δώσω.ή ανάρρωσή μου είναι λίγο δύσκολη αλλά αυτά θα περάσουν.τώρα ο μπεμπουλης μου να είναι καλα και ελπίζω να τον πάρω στην αγκαλιά μου συντομα

Μωλο μου να σου ζησει ο μπεμπουλης σου!!!!Μην στενοχωριεσαι,να σκεφτεσαι οτι ολοι οι περιορισμοι ειναι για το καλο του και ο καιρος θα περασει γρηγορα κ θα τα ξεχασεις ολα αυτα.Μου θυμισες οσα περασα κι εγω με το ζουζουνι μου το πρωτο.Ολα καλα θα πανε.Υπομονη.Και οι πονοι της καισαρικης καθε μερα θα λιγοστευουν θα δεις.

Να σου ζησει κ παλι

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια.γέννησαν τελικά τη τέταρτη το μπεμπουλι μου 2920.είναιττέλειος κορίτσια.αλλά δεν έχω καταφέρει να τον πάρω ακόμα αγκαλιά γιατί τον βαλαν στη μονάδα γιατί είχε ταχύπνοια.ευτυχώς δεν είναι κάποια λοίμωξη.μάλλον λόγω καισαρικής.πάει καλά άρχισαν να του δίνουν γαλατάκι σήμερα και το τρώει αλλά πρέπει λέει να τρώει επαρκή ποσότητα πρώτα και μετά να τον βγάλουμε.εμένα με σήκωσαν σήμερα και πήγα να τον δωαλλα δε μ αφήνουν να τον πιάσω γιατί έχω φλεβοκαθετηρα στο χέρι και δε μπορώ να απολυμανθω.όπως καταλαβαίνετε κορίτσια ψυχολογία χαλιά.να το βλέπεις και να μη μπορείς να τον πιάσεις....έχω αρχίσει με θυλαστρο να κάνω προσπάθειες και μαζεύω σταγόνα σταγόνα για να του το δώσω.ή ανάρρωσή μου είναι λίγο δύσκολη αλλά αυτά θα περάσουν.τώρα ο μπεμπουλης μου να είναι καλα και ελπίζω να τον πάρω στην αγκαλιά μου συντομα

Να σου ζησει κοπελα μου! Καλη αναρρωση και θα εχεις ολο τον χρονο να τον ζουληξεις το μπεμπη σου!!

c6vNp3.png

Καλημερες!!!!Που ειστε κοιλουμπιτσες??Πολυ ησυχια βλεπω...Εγω εχω τον γιο-ζιζανιο στην πεθερα μου ,οποτε ο χρονος κυλαει αργα:D:D.Η μπεμπα δεν τρωει πολυ.Η παιδιατρος ειπε οτι ολα καλα.

Αντε πειτε τα νεα σας.Εγω εκλεισα μια εβδομαδα που γεννησα!!!

καλημερα κοριτσια!εγω κλεινω σήμερα 10 μερες από τη γεννα, όλα καλά με τον μπέμπη χτες τον ζυγισε η μαια έχει επανελθει στα κιλα της γεννησης και παιρει 70 γρ. την ημέρα , παρα πολυ καλα δηλαδη...τωρα στις 20 ημερες περιπου θα τον παμε και στον παιδιατρο για ζυγισμα κτλ....τα 2 κοριτσακια μας τρελαινουν!ειδικα η μικρη όλο γκρινια!!!!

να σου ζησει μωλο το μπεμπάκι!!

Εγω κοριτσια ακομα σπιτι...χθες διασπαρτα πονακια,σημερα 6-7.30 ανα 10λεπτο κ υγρα πιο...παχυρρευστα κ σκουρα...ο γιατρος λεει μπορει να αρχθσει κ σημερα η γεννα....να δουμε...

Διαφημίσεις

Εγω κοριτσια ακομα σπιτι...χθες διασπαρτα πονακια,σημερα 6-7.30 ανα 10λεπτο κ υγρα πιο...παχυρρευστα κ σκουρα...ο γιατρος λεει μπορει να αρχθσει κ σημερα η γεννα....να δουμε...

με το καλο!!!! ολα καλα να πανε!!!!:D

8LVMp3.png

σημερα ειναι 22 μερες απο την γεννηση της μικρης και καθε μερα ειναι διαφορετικη...δεν χορταινω να την κοιταζω...εχουμε γινει αυτοκολλητες στον υπνο, ζηταει πολυ την αγκαλια, κ δεν της τη στερω , καθως ηταν κ λιγο προωρη κ ξερω πως το εχουν αναγκη να νιωθουν ασφαλεια...θηλαζω και δινω και ξενο μεχρι να μας ξαναδει ο παιδιατρος...μπερδευεται ομως η καημενουλα, μια θηλη μια μπιμπερο...ελπιζω σιγα σιγα να αυξηθει τι γαλα μου και να μειωσουμε το ξενο... εχετε δικιο οσες λετε να μη στερουμαστε εντελως την εξοδο 40 μερες, βγαινω λιγο εδω γυρω , καμια βολτα το σκυλο να παρω αερα... με το καλο οσες περιμενετε τα μωρακια σας, και να σας ζησουν ολες οσες γεννησατε...

8LVMp3.png

κοριτακια μου να σας ζησουν τα μπεμπακια σα;!!!

κ με το καλο σε οσες τα περιμενουν!!

μωλο μου μη στεναχωριεσαι οοολα καλα θα πανε κ θα τον κρατησεις στην αγκαλια σου συντομα! βγαζε γαλατακι!

μωλο, να σου ζήσει το αντράκι σου!!! Εύχομαι γρήγορα να πάρει τα πάνω του και να γυρίσετε στο σπιτάκι σας να χορτάσετε αγκαλίτσες!! Βγάζε με το θήλαστρο για να έχεις γάλα για μετά!

Rina80 πολύ ενθαρρυντικά ακούγονται τα πονάκια και τα υγρά! Με το καλό!!!!

Τι ωραία που τα γράφετε όσες γεννήσατε... Ανυπομονώ να γνωρίσω κι εγώ το μπεμπάκο μου!!! Χθες πήγα στο γιατρό, nst και αμνιακό πολύ καλό οπότε ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την επόμενη εβδομάδα. Αν και μου είπε ότι μάλλον θα έχω γεννήσει μέχρι την άλλη Πέμπτη που είναι η ΠΗΤ γιατί έχω ήδη διαστολή 1! Άντε να δούμε.... Αλλιώς θα μπούμε στις 20/07 για πρόκληση και δεν το θέλω καθόλου!!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλησπερα και απο μας....ειμαστε πολυ ευτυχισμενοι και ευλογημενοι ....εχουμε δυο παιδακια πια♥♥♥η μπεμπα γεννηθηκε χθες 8 το πρωι.μπηκα βλεποντας κάτιι καφε στο εσωρουχο και συσπασεις στις 10 το βραδι και γεννησα 8.....της επομενης.3500 και 53 εκ.φιλακια σε ολες.πεταω..και ποναω απο κατω τρελα!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα και απο μας....ειμαστε πολυ ευτυχισμενοι και ευλογημενοι ....εχουμε δυο παιδακια πια♥♥♥η μπεμπα γεννηθηκε χθες 8 το πρωι.μπηκα βλεποντας κάτιι καφε στο εσωρουχο και συσπασεις στις 10 το βραδι και γεννησα 8.....της επομενης.3500 και 53 εκ.φιλακια σε ολες.πεταω..και ποναω απο κατω τρελα!

Να σου ζησει η μπεμπα σου και καλη αναρρωση!:D:D

c6vNp3.png

|

Καλησπερα και απο μας....ειμαστε πολυ ευτυχισμενοι και ευλογημενοι ....εχουμε δυο παιδακια πιαβ?β?β?η μπεμπα γεννηθηκε χθες 8 το πρωι.μπηκα βλεποντας κάτιι καφε στο εσωρουχο και συσπασεις στις 10 το βραδι και γεννησα 8.....της επομενης.3500 και 53 εκ.φιλακια σε ολες.πεταω..και ποναω απο κατω τρελα!

Να σου ζησει!!!!!!

να σου ζησει η μπεμπούλα!καλη ανάρρωση!

Vanilitsa να σου ζήσει το μωρακι σου!κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!να είστε καλά όλες!ο μπεμπακος μου είναικκαλύτερα και χαιρόμαστε πολύ.βγάζω με το θυλαστρο κι επειδή ψιλοπετρωσε το στήθος άρχισα κομπρεσες και μαλαξεις.ας ελπίζουμε ότι θα μου κάτσει ο θηλασμός.θα το παιδεψω όσο μπορώ.με το καλό όσες ετοιμάζονται!!!φιλακια

Maternity_codemini.php#

Να σου ζησει vanilitsa ,να την χαιρεσαι!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...