Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , linaa είπε:

Γενικά υπάρχουν πάρα πολλά συμπληρώματα . Εντάξει οι εξωσωματιστες συνήθως προτείνουν κάποια πακέτα αρκετά ακριβών βιταμινών . Αν δεν τις αντέχει η τσέπη μπορείς να περνεις κάποια συστατικά ξεχωριστά. Σίγουρα πρέπει να πάρει Κ το αγόρι σταθερά βιταμίνες ... Καταρχάς για ότι απορίες έχεις για το σπέρμα όλοι οι ανδρολογοι πρώτη θεραπεία θα προτείνουν βιταμίνες ...  

Κ ειδικά σε καπνίζοντες άντρες απτήν στιγμή που δεν μπορεί να το κόψει έστω για ένα εξάμηνο θα πρέπει να προσέξει όλα τα υπόλοιπα διατροφή βιταμίνες νερό 

Είναι διατεθειμένος να το κόψει το τσιγάρο ευτυχώς. Γυμνάζεται ανελλιπώς και τρέφεται καλύτερα από εμένα. Δεν έχει κιλά. Πίνει socially όταν βγαίνει, 2-3 φορές το μήνα. Οχι τπτ υπερβολικό δλδ. Θα κάνω και εγώ μόνο iqos μου λέει κ αν είναι το σταματάω τελείως κιόλας, δε με νοιάζει.

Οταν βγήκαμε από το γιατρό μου λέει, ξενέρωσα γιατί ήθελα να έχω κάτι εγώ για να μπορούμε να το λύσουμε κάπως. Να έχουμε μια προφανή αιτία δλδ. 

Οσο για τις βιταμίνες, όσο κοστίζουν, ακριβές ή φθηνές θα τις πάρουμε αρκεί να είναι καλές. Δίνουμε σταθερά 1000 ευρώ το μήνα για τις ωοληψιες και τις εξετάσεις/φαρμακα plus πάγια έξοδα και ενοίκια που όλοι ξέρουμε πόσο έχουν πάει πλέον… θέλω να πω πως δε θα μας σωσει το ένα έξοδο ακόμα. Ήδη είναι λες κ πληρώνουμε έξοδα για 2 σπίτια αν το σκεφτείς. 
      13 του μήνα έχουμε ραντεβού με ανδρολόγο εξειδικευμένο στην υπογονιμότητα οπότε θα μάθουμε παραπάνω. Ισως και τα συνεχόμενα βακτήρια στο σπερμα κρύβουν κάποιο άλλο αίτιο που αγνοούμε.

πρίν από 23 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Οι βιταμίνες μόνο καλό κάνουν στον οργανισμό,απλά δεν κάνουν θαύματα.Καλα κάνεις και δεν παίρνεις από μόνη σου και ρωτας το γιατρό σου,αυτός σίγουρα ξέρει καλύτερα από το φορουμ.Εμενα μου ειχε πει για το q10,το οποιο είναι καλό για την ποιότητα των ωαρίων και μπορείς να βρεις αρκετά οικονομικες συσκευασίες.Η πρώτη αποτυχία είναι σοκαριστική η αλήθεια είναι,θυμάμαι είχα πλανταξει στο κλαμα και ήμουν σίγουρη πως παιδί δεν θα κάνω..και βάλαμε και έμβρυο άριστης ποιότητας,οπότε είπα πως πάει αυτό ήταν..Πιστεύω πως θα τα καταφέρεις,είσαι και μικρή(βοηθάει στην ποιότητα των ωαρίων)ο άντρας σου δεν έχει κάποιο θέμα,οπότε γιατί όχι?😊Εδώ θα είμαστε να τα λέμε,θα περιμένω να ακούσω τα ευχάριστα ❤️

Μακάρι κορίτσι μου. Η αλήθεια είναι πως κάπως έτσι την περασα και εγώ την πρώτη αποτυχία. Ειδικά αυτές τις μέρες ήταν δύσκολα. Δε βγήκαμε από το σπίτι, κάτσαμε μαζί και το «θρηνήσαμε» υποστηρικτικά ο ένας για τον άλλο. Θα περάσει, που θα πάει; Απλά το είχαμε πιστέψει και πήγαμε πολύ αισιόδοξα κάπως μας έκατσε άσχημα. Θα περάσει με τον καιρό.

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

ναι κορίτσια είναι φιλικό στον θηλασμό, ακομα κ τωρα που η μικρή μου ειναι θερμοκιτιδα οταν κάνουμε καγκουρο ενθαρρύνουν τις μαμάδες για θηλασμο. Ομως κ το ελενας ετσι λειτουργεί, ειναι μαια η αδελφη μου εκει, κ στο αλεξανδρας τα ιδια η κουμπαρα μου γεννησε δυο παιδιά εκει. . Τι να πω δεν ξέρω!

Καλημερα!!!!!Εγω γενναω επαρχία , θα σου πω την αλλη εβδομαδα τι καταφερα...... με το καλο να πατε σπιτι σας!!!!!

Διαφημίσεις

Καλα...η μπουμπου μας χορευει...χθες μετα το γιατρο ειχα πονακια ανα 10λεπτο. Παιρνω το γιατρο,κανε ενα μπανιο,ξαπλωσε κ σε μια ωρα αν δε σταματησουν ξαναπαρε με να παμε να γεννησουμε(υπσθεσα οτι αφου προγραμματισαμε προκληση το σαββατο,αν ηταν λαθος συναγςρμος θα με εβαζε) Τα κανω ολα,συνεχιζονται τα πονακια. Παιρνω το μπαμπα να ερθει χαλαρα χαλαρα...ερχονται ολοι μαζι...μαμα, μπαμπας,αδερφη. Στο μεταξυ ομως ο γιατρος μου λεει με 10λεπτους δε γεννας,τζαμπα θα σε κουρασω,ξαπλωσε κ αν γινουν 5λεπτοι παρε με. Και τελικα....4 τα ξημερωματα μαχαιρι ολα

Κοριτσακια μπαινω κ σας διαβαζω.

Εχουμε κανεναν τοκετουλι??

Παντως εγω εχω αριστη μετεγχειρητικη πορεια.Πολλοι λιγοι πονοι.Μια χαρουλα!!!Στην πρωτη ηταν πιο δυσκολα.Ρωτησα τον γιατρο αν τυχει κ ξαναμεινω εγκυος τι κανουμε?Κ μου ειπε καλυτερα να το αποφυγουμε γτ εχω ηδη αρκετες συμφυσεις.Στενοχωρηθηκα...αν κ ο βασικος λογος που δεν θα κανουμε αλλο παιδι ειναι οτι ειμαστε μεγαλουτσικοι σε ηλικια κ οι δυο...

Η μπεμπα ολη την ωρα κοιμαται.Νοικιασα ζυγαρια.Παιρνει πολυ λιγο βαρος.Σημερα θα ερθει παιδιατρος.Χθες με πηραν απο το μαιευτηριο οτι εχει αυξημενη TSH κ οτι ειναι φυσιολογικο.Θα την παω την αλλη εβδομαδα να της παρουν αιμα.

Η δευτερη φορα κοριτσια δεν συγκρινεται με την πρωτη.Ολα τωρα ειναι πολυ πιο απλα κ ευκολα...

Επιστρεφοντας στο σπιτι εχω χασει μονο 3 κιλα.....Ποσο τυχερες ειναι καποιες κοπελες που χανουν αμεσως 6,7,8 κιλα!!Εχω αλλα 12:(

Διαφημίσεις

Αχ κορίτσια, οσο πλησιάζουν οι μέρες ακόμα κι εγώ αγχώνομαι. Χτες γέννησε αλλη μια κοπέλα απο την ομάδα που ήμασταν μαζί στα μαθήματα τοκετού και είναι η 2η που γέννησε με τη βοήθεια βεντουζας. Αυτό είναι που με αγχωσε είναι η αλήθεια, αν θα χρειαστεί και σε μενα. Δε θέλω να το σκέφτομαι και λεω ολα καλα θα πανε..

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Αχ κορίτσια, οσο πλησιάζουν οι μέρες ακόμα κι εγώ αγχώνομαι. Χτες γέννησε αλλη μια κοπέλα απο την ομάδα που ήμασταν μαζί στα μαθήματα τοκετού και είναι η 2η που γέννησε με τη βοήθεια βεντουζας. Αυτό είναι που με αγχωσε είναι η αλήθεια, αν θα χρειαστεί και σε μενα. Δε θέλω να το σκέφτομαι και λεω ολα καλα θα πανε..

καλημερα !!

μην ανχωνεσαι εγω γεννησα με τη βοηθεια εμβρυουλκο , κατι σαν κουταλες , γιατι το παιδι , το κεφαλι του ηταν στο πλαι κ επρεπε να γυρισει. οοοοοοολα καλα πηγαν !! μην ανχωνεσαι καθολου, το θεμα ειναι γερο παιδι κ ολα αυτα τα μεσα εκει συγκλινουν!!

εννοειτε με επισκληριδιο!! :D:p

καλημερα !!

μην ανχωνεσαι εγω γεννησα με τη βοηθεια εμβρυουλκο , κατι σαν κουταλες , γιατι το παιδι , το κεφαλι του ηταν στο πλαι κ επρεπε να γυρισει. οοοοοοολα καλα πηγαν !! μην ανχωνεσαι καθολου, το θεμα ειναι γερο παιδι κ ολα αυτα τα μεσα εκει συγκλινουν!!

εννοειτε με επισκληριδιο!! :D:p

Ναι,το ξέρω κι έχεις δίκιο! Απλά κάπως με φοβιζουν.. Για την επισκληριδιο,ας μη λεω μεγαλες κουβέντες καλύτερα χεχε :D

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Κοριτσια καλησπερα!!!πεταγομαι απο μανουλες Ιουνιου να σας ευχηθω να ζησουν τα μωρακια σας σε οσες γεννησατε κ με το καλο οσες αναμενετε...η μπουμπου μας ειναι 18 ημερων..μπηκα με προκληση κ μετα απο 17 ωρες καναμε καισαρικη...ηταν τυλιγμενη στα ποδαρακια η ζουζουνα...ενα εχω να σας πω ομορφοτερη στιγμη στη ζωη μου δεν υπηρξε! Ακομη το σκεφτομαι κ κλαιω απο χαρα! Μην αγχωνεστε για τιποτα...απλα ζηστε την εμπειρια του τοκετου κ με το καλο να ρθουν γερα τα μωρακια σας!!! Τα φιλια μου...

Διαφημίσεις

Ναι,το ξέρω κι έχεις δίκιο! Απλά κάπως με φοβιζουν.. Για την επισκληριδιο,ας μη λεω μεγαλες κουβέντες καλύτερα χεχε :D

μην ακους!!!!

κλεισε τα αυτια σου γιατι κ εγω ειχα ακουσει τα χιλια μυρια!

κ σκεωου θετικα! οοοοοοοοολα σουπερ! αντε πλησιαζει ο καιρος :D

μην ακους!!!!

κλεισε τα αυτια σου γιατι κ εγω ειχα ακουσει τα χιλια μυρια!

κ σκεωου θετικα! οοοοοοοοολα σουπερ! αντε πλησιαζει ο καιρος :D

Πλησιάζει,ναι! ΠΗΤ την Κυριακή,αλλα δε νιώθω τίποτα. Για να δούμε πόσες μέρες θα μας πάρει :eek:

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Γεια σας κορίτσια.γέννησαν τελικά τη τέταρτη το μπεμπουλι μου 2920.είναιττέλειος κορίτσια.αλλά δεν έχω καταφέρει να τον πάρω ακόμα αγκαλιά γιατί τον βαλαν στη μονάδα γιατί είχε ταχύπνοια.ευτυχώς δεν είναι κάποια λοίμωξη.μάλλον λόγω καισαρικής.πάει καλά άρχισαν να του δίνουν γαλατάκι σήμερα και το τρώει αλλά πρέπει λέει να τρώει επαρκή ποσότητα πρώτα και μετά να τον βγάλουμε.εμένα με σήκωσαν σήμερα και πήγα να τον δωαλλα δε μ αφήνουν να τον πιάσω γιατί έχω φλεβοκαθετηρα στο χέρι και δε μπορώ να απολυμανθω.όπως καταλαβαίνετε κορίτσια ψυχολογία χαλιά.να το βλέπεις και να μη μπορείς να τον πιάσεις....έχω αρχίσει με θυλαστρο να κάνω προσπάθειες και μαζεύω σταγόνα σταγόνα για να του το δώσω.ή ανάρρωσή μου είναι λίγο δύσκολη αλλά αυτά θα περάσουν.τώρα ο μπεμπουλης μου να είναι καλα και ελπίζω να τον πάρω στην αγκαλιά μου συντομα

Maternity_codemini.php#

Γεια σας κορίτσια.γέννησαν τελικά τη τέταρτη το μπεμπουλι μου 2920.είναιττέλειος κορίτσια.αλλά δεν έχω καταφέρει να τον πάρω ακόμα αγκαλιά γιατί τον βαλαν στη μονάδα γιατί είχε ταχύπνοια.ευτυχώς δεν είναι κάποια λοίμωξη.μάλλον λόγω καισαρικής.πάει καλά άρχισαν να του δίνουν γαλατάκι σήμερα και το τρώει αλλά πρέπει λέει να τρώει επαρκή ποσότητα πρώτα και μετά να τον βγάλουμε.εμένα με σήκωσαν σήμερα και πήγα να τον δωαλλα δε μ αφήνουν να τον πιάσω γιατί έχω φλεβοκαθετηρα στο χέρι και δε μπορώ να απολυμανθω.όπως καταλαβαίνετε κορίτσια ψυχολογία χαλιά.να το βλέπεις και να μη μπορείς να τον πιάσεις....έχω αρχίσει με θυλαστρο να κάνω προσπάθειες και μαζεύω σταγόνα σταγόνα για να του το δώσω.ή ανάρρωσή μου είναι λίγο δύσκολη αλλά αυτά θα περάσουν.τώρα ο μπεμπουλης μου να είναι καλα και ελπίζω να τον πάρω στην αγκαλιά μου συντομα

Να σου ζήσει..... εχεις δικιο θες να τον παρεις αγκαλια ... αλλα μην στενοχωριεσαι εχεις μπροστα σου καιρο να τον αγκαλιασεις, να το φιλησεις οσο θελει η ψυχη σου. :P

Να σου ζησει!!!με το καλο να πατε σπιτι σας 😊

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...