Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , linaa είπε:

Γενικά υπάρχουν πάρα πολλά συμπληρώματα . Εντάξει οι εξωσωματιστες συνήθως προτείνουν κάποια πακέτα αρκετά ακριβών βιταμινών . Αν δεν τις αντέχει η τσέπη μπορείς να περνεις κάποια συστατικά ξεχωριστά. Σίγουρα πρέπει να πάρει Κ το αγόρι σταθερά βιταμίνες ... Καταρχάς για ότι απορίες έχεις για το σπέρμα όλοι οι ανδρολογοι πρώτη θεραπεία θα προτείνουν βιταμίνες ...  

Κ ειδικά σε καπνίζοντες άντρες απτήν στιγμή που δεν μπορεί να το κόψει έστω για ένα εξάμηνο θα πρέπει να προσέξει όλα τα υπόλοιπα διατροφή βιταμίνες νερό 

Είναι διατεθειμένος να το κόψει το τσιγάρο ευτυχώς. Γυμνάζεται ανελλιπώς και τρέφεται καλύτερα από εμένα. Δεν έχει κιλά. Πίνει socially όταν βγαίνει, 2-3 φορές το μήνα. Οχι τπτ υπερβολικό δλδ. Θα κάνω και εγώ μόνο iqos μου λέει κ αν είναι το σταματάω τελείως κιόλας, δε με νοιάζει.

Οταν βγήκαμε από το γιατρό μου λέει, ξενέρωσα γιατί ήθελα να έχω κάτι εγώ για να μπορούμε να το λύσουμε κάπως. Να έχουμε μια προφανή αιτία δλδ. 

Οσο για τις βιταμίνες, όσο κοστίζουν, ακριβές ή φθηνές θα τις πάρουμε αρκεί να είναι καλές. Δίνουμε σταθερά 1000 ευρώ το μήνα για τις ωοληψιες και τις εξετάσεις/φαρμακα plus πάγια έξοδα και ενοίκια που όλοι ξέρουμε πόσο έχουν πάει πλέον… θέλω να πω πως δε θα μας σωσει το ένα έξοδο ακόμα. Ήδη είναι λες κ πληρώνουμε έξοδα για 2 σπίτια αν το σκεφτείς. 
      13 του μήνα έχουμε ραντεβού με ανδρολόγο εξειδικευμένο στην υπογονιμότητα οπότε θα μάθουμε παραπάνω. Ισως και τα συνεχόμενα βακτήρια στο σπερμα κρύβουν κάποιο άλλο αίτιο που αγνοούμε.

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Υπεκυψα στο μπιμπερο μολις τωρα...

Κλαιω ολη μερα νιωθω σαν αρρωστη... Εχω αρρωστησει... Πονανε οι θηλες μου.. Το μωρο καθε δεκα λεπτα πειναγε... Δεν προλαβαινω ουτε ντους να κανω να καθαρισω την τομη μου...

Τωρα ηρεμησε... Εφαγε ικανοποιητικα.. Με το δικο μου δε χορταινε γιαυτο καθε δεκα λεπτα τσιριζε... Γινοταν κατακοκκινη κι εγω κλαμα κι απελπισια.. Να μου το πιανει με μανια κ γω να δαγκωνομαι να μην ουρλιαξω..

Σας γραφω και εχω δακρυσει παλι..

Δεν ξερω αν κανω το σωστο.. Αν πρεπει να χω τυψεις..

Ειναι ηρεμη η κορη μου ομως και χορτασμενη κι εγω ανυπομονω να κανω ενα μπανιο σαν ανθρωπος που τοσες μερες κανω τρεχοντας...

νεφελη μου, μην στεναχωριεσαι κ ηρεμισε. Το βασικο ειναι να είναι καλά μαμα κ μωρο. Άσε να ηρεμισει λιγο το στηθος κ δες λιγο την λυση θήλαστρο κ μπιμπερό. Θα αντλεις καθε τρεις ωρες οταν το μωρό κοιμαται, κ θα του το δινεις με το μπιμπερό. Αν δεις ότι δεν χορταίνει με αυτό που του δινεις δωσε κ συμπληρωμα. Οταν εχεις χαλαρωσει αν θες ξαναβαλε το μωρο, αν σε βολεψει το θήλαστρο συνεχισε ετσι. Μια χαρα εκανες μην εχεις τυψεις

Διαφημίσεις

Καλα,σε ποιο νοσοκομείο δεν κανουν επισκληριδιο;

Κι εγώ αγχώνομαι κάπως, αλλά μετά σκέφτομαι ότι οι γυναίκες γεννουσαν παντα και σε δύσκολες συνθήκες, οχι εμείς που έχουμε και την επιστήμη μαζι μας και την ανεση μας. Αυτό σκέφτομαι για να χαλαρώσω και ολα καλα θα πανε!

Στα χανια μενω και εδω δεν κανουν επισκληριδιο στο φυσιολογικο μονο στις καισαρικες!!ασε ολους τους πονους θα περασουμε!!!

Καλημέρα! Πολλή ησυχία σήμερα... Πού είστε; Γεννάτε; Λοιπόν, για τις καπνίστριες της παρέας, βρήκα αυτό το άρθρο http://pediatros-thes.gr/%CE%B8%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82/%CE%B3%CE%BD%CF%8E%CF%83%CE%B7-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%B4%CF%8D%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%B7/%CE%BA%CE%AC%CF%80%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B8%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82/ για το θηλασμό και το κάπνισμα. Διαβάστε το και θηλάστε άφοβα!! Ναι, το καλύτερο είναι να το κόψουμε αλλά όταν δε μπορούμε να το αποχωριστούμε το ρημάδι ας μη νιώθουμε ατελείωτες τύψεις....

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλησπερα κοριτσια , εμαθα εχθες κατι που με εντυπωσιασε , το νεογεννητο αν μολις γεννηθει το βαλεις πανω στην μαμα του πηγαινει απο μονο του και βρισκει την θηλη και θηλαζει μονο του ενστικτωδως , αρκει να το βαλεις αμεσως που εδω δεν γινεται δυστυχως. Το εψαξα και βρηκα αυτο το υπεροχο βιντεακι.

http://www.mitrikosthilasmos.com/2009/09/blog-post_10.html αξιζει να το δειτε....

Κοριτσάκια καλησπέρα!υπομονή στα κοριτσάκια με το θηλασμό αλλά και σ αυτά που περιμένουν τον τοκετό.εγώ κορίτσια αύριο το πρωί μπαίνω να γέννησω.στις 6 για εξετάσεις και στις 8:30 για την κτ.μόλις μπορέσω θα μπω να σας πω τα νέα μου.φιλία σε ολες

μωλό γέννησες??όλα καλά?οταν μπορείς πες να μας πείς τα νέα σας!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!!

τι κάνετε??????

Μώλο γέννησες κορίτσι μου??ελπίζω όλα καλά...να κρατάς τον παίδαρο σου τώρα...;)

Nefeli13 πως είσαι????

Rina?????????????

Mer?????????????που είσαι???

εγώ πήγα σήμερα για nst ...όλα καλά με την μπεμπούλα μου συσπάσεις είχα πολύ λίγες....επιφανέστατες μου πε ο ντόκτορας!!!!!

την Δευτέρα πάω για πρόκληση αν δεν.....δυστυχώς ρε γμτ!!Δεν γουστάρω με τίποτα αλλά δεν μας παίρνει άλλο!!!

νιώθω σαν μπαλόνι με πόδια!!!Η ψυχολογία μου δεν είναι καλή και αυτό επηρεάζει ρε γμτ!!!

τεσπα....α και το ωραιότερο..ο ντοκτορας πάει διακοπούλες μέχρι την β.ευβαια...ελπίζω να προλάβει σε καθε ενδεχόμενο γιατί δεν θα τα πάμε καθόλου καλά!!!

Nefeli2014 πως είσαι σήμερα???η μπέμπα σου???

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλησπέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!!

τι κάνετε??????

Μώλο γέννησες κορίτσι μου??ελπίζω όλα καλά...να κρατάς τον παίδαρο σου τώρα...;)

Nefeli13 πως είσαι????

Rina?????????????

Mer?????????????που είσαι???

εγώ πήγα σήμερα για nst ...όλα καλά με την μπεμπούλα μου συσπάσεις είχα πολύ λίγες....επιφανέστατες μου πε ο ντόκτορας!!!!!

την Δευτέρα πάω για πρόκληση αν δεν.....δυστυχώς ρε γμτ!!Δεν γουστάρω με τίποτα αλλά δεν μας παίρνει άλλο!!!

νιώθω σαν μπαλόνι με πόδια!!!Η ψυχολογία μου δεν είναι καλή και αυτό επηρεάζει ρε γμτ!!!

τεσπα....α και το ωραιότερο..ο ντοκτορας πάει διακοπούλες μέχρι την β.ευβαια...ελπίζω να προλάβει σε καθε ενδεχόμενο γιατί δεν θα τα πάμε καθόλου καλά!!!

Nefeli2014 πως είσαι σήμερα???η μπέμπα σου???

εμενα ξερεις τι με βοηθησε πολυ? εκανα βαθια καθισματα συνεχεια. οποτε εβρισκα την ευκαιρια.

κ γω με προκληση θα πηγαινα κ δεν ηθελα κθολου ετσι ξεκινησα τα βαθια καθισματα κ γεννησα στις 39 εβδομαδες ακριβως!

Κοριτσια τελειωσαν τα ψεματα κ για μενα ...αν δεν εμφανιστει απο μονη της αυριο μεθαυριο, σαββατο μπαινουμε για προκληση...πρεπει κιολας γιατι δεν παιρνει πια βαρος...ο πλακουντας κ η υροφοδοδιαει αι ok αλλα ναλλον επειδη ειμαι μικροκαμωμενη...ουφ.αγχος....

Καλησπερα κοριτσια , εμαθα εχθες κατι που με εντυπωσιασε , το νεογεννητο αν μολις γεννηθει το βαλεις πανω στην μαμα του πηγαινει απο μονο του και βρισκει την θηλη και θηλαζει μονο του ενστικτωδως , αρκει να το βαλεις αμεσως που εδω δεν γινεται δυστυχως. Το εψαξα και βρηκα αυτο το υπεροχο βιντεακι.

http://www.mitrikosthilasmos.com/2009/09/blog-post_10.html αξιζει να το δειτε....

Ετσι είναι! Κι εδώ έτσι κάνουν, μολις γεννηθεί, μπαινει κατευθείαν στο στήθος και μενει εκει για περίπου 2 ώρες. Μετά μαμά και μωρο πανε στο δωμάτιο. Ακόμα και στην καισαρική, μπαίνει κατευθείαν στο στηθος,αλλα εκει πρέπει να απομακρυνθεί για λιγο,μεχρι να ολοκληρωθεί το ραψιμο της τομής. Έρευνες εδώ εχουν δείξει οτι αυτο το διάστημα που απομακρυνεται το μωρο,εχει επίπτωση στο θηλασμό.

Εντυπωσιακό είναι οτι μπορουν και μόνα να βρουν το στήθος, γιατί τους τραβάει η αντίθεση ανοιχτό χρώμα -σκούρο χρώμα και τα στρογγυλά σχήματα!

Επίσης, ο θηλασμός κατευθείαν βοηθάει και τη μητέρα, αφου αυξανονται τα επιπεδα οξυτοκινης στον οργανισμό το οποίο βοηθάει στην αποβολή του πλακούντα και το σταμάτημα της αιμορραγίας.

Μετά από αυτά που έχω διαβάσει, δεν μπορώ να πιστέψω γιατί στην Ελλάδα δεν ακολουθούν αυτή τη μέθοδο και απομακρύνουν τα μωρα απο τη μαμα τους για να τα πανε μετά από ώρες .

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Διαφημίσεις

Ετσι είναι! Κι εδώ έτσι κάνουν, μολις γεννηθεί, μπαινει κατευθείαν στο στήθος και μενει εκει για περίπου 2 ώρες. Μετά μαμά και μωρο πανε στο δωμάτιο. Ακόμα και στην καισαρική, μπαίνει κατευθείαν στο στηθος,αλλα εκει πρέπει να απομακρυνθεί για λιγο,μεχρι να ολοκληρωθεί το ραψιμο της τομής. Έρευνες εδώ εχουν δείξει οτι αυτο το διάστημα που απομακρυνεται το μωρο,εχει επίπτωση στο θηλασμό.

Εντυπωσιακό είναι οτι μπορουν και μόνα να βρουν το στήθος, γιατί τους τραβάει η αντίθεση ανοιχτό χρώμα -σκούρο χρώμα και τα στρογγυλά σχήματα!

Επίσης, ο θηλασμός κατευθείαν βοηθάει και τη μητέρα, αφου αυξανονται τα επιπεδα οξυτοκινης στον οργανισμό το οποίο βοηθάει στην αποβολή του πλακούντα και το σταμάτημα της αιμορραγίας.

Μετά από αυτά που έχω διαβάσει, δεν μπορώ να πιστέψω γιατί στην Ελλάδα δεν ακολουθούν αυτή τη μέθοδο και απομακρύνουν τα μωρα απο τη μαμα τους για να τα πανε μετά από ώρες .

γιατί το λετε αυτο? εγω γεννησα την μεγαλη μου κορη πριν 3,5 χρόνια στο ιασω κ μου την βαλαν κατευθείαν επάνω μου στην αίθουσα τοκετού, μετα την πηρα για πολύ λίγο την δειξαν στον μπαμπά κ στους παππούδες μεχρι να παω στην ανανηψη κ μου την φεραν σχεδόν αμεσως κ την εβαλα στο στήθος. αν γίνεται κάτι αλλο, γιατί δεν το ζητανε οι μαμαδες?

Κι εγώ είχα γιατρό σήμερα. Βασικά δεν το είχαμε προγραμματισμενο,εφοσον την προηγούμενη εβδομάδα όλα ηταν καλά αλλά αγχωθηκα και πηγα να κανουμε κτγ. Ευτυχώς ολα τέλεια, η γιατρός χαρηκε πολυ με τον κτγ.ειδαμε και τράχηλο, που εχει κατέβει, αλλά ακόμα δεν εχει ανοίξει. Μου είπε να μην αγχώνομαι, εχουμε μερες και αν θέλω να το βοηθήσουμε με το σύζυγο αλλά και πάλι θα πρέπει να είναι έτοιμο το σώμα. Ηρέμησα γιατί για κάποιο λόγο ειχα αγχωθει. Εν τω μεταξύ, εκανα και λιγο κατακράτηση υγρών στα πόδια αλλά δεν πονάω. Και είχα πονους σημερα χαμηλά, αλλα τελικά ειναι εκεί που ενώνονται τα κόκαλα της λεκάνης. Η μαια μου έδειξε ολες τις λάθος κινήσεις που κάνω. Δεν κάνει να κάθομαι οκλαδον,να κανω βαθυ κάθισμα και να σηκώνομαι αποτομα οταν ξαπλωνω,πρεπει να γυρίζω πρωτα στο πλάι και με τη βοήθεια του χεριου να σηκώνομαι. Έπαθα πλάκα γιατί τόσο καιρό τα κανω λάθος, αλλά τωρα με πόνεσε μάλλον γιατί εχει βαρύνει πολυ η κοιλιά. . Γενικά θα πρέπει να προσέχω να είναι τα πόδια κλειστα,οχι ανοιχτά. .

Vanilitsa, ποτε ειναι η ΠΗΤ σου; νομιζω ειμαστε μαζι. Εμενα ειναι 12/7,αλλα στο τικερακι βγαίνει λαθος.

αν δεν εχει γινει κατι,Δευτέρα εχω ραντεβού για να δουμε κατάσταση του μωρου. Ελπιζω να μην πουν για πρόκληση, σε γενικές γραμμές, κανουν μετα τη 12η μερα.ας ελπίσουμε να μη χρειαστεί. Λες να γεννησουμε μαζι; εχω ενα προαίσθημα οτι ή το Σάββατο θα γίνει κάτι (μάλλον γιατί είναι η μόνη μέρα που δεν εχω κανονίσει εξοδο χεχεχ)ή τη Δευτέρα. Για να δουμε!

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

γιατί το λετε αυτο? εγω γεννησα την μεγαλη μου κορη πριν 3,5 χρόνια στο ιασω κ μου την βαλαν κατευθείαν επάνω μου στην αίθουσα τοκετού, μετα την πηρα για πολύ λίγο την δειξαν στον μπαμπά κ στους παππούδες μεχρι να παω στην ανανηψη κ μου την φεραν σχεδόν αμεσως κ την εβαλα στο στήθος. αν γίνεται κάτι αλλο, γιατί δεν το ζητανε οι μαμαδες?

Αν εχει αλλάξει αυτό, είναι πολύ ευχάριστο! Εγω το εχω ακούσει και διαβάσει απο πολλες κοπέλες. Μηπως εχει να κανει με το μαιευτήριο ή το γιατρό; μπορεί γι αυτο να μην το ζητανε οι μαμαδες. Δεν ξερω..

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Τι να σου πω εγω θα το ζητησω, αλλα εχω ακουσει διαφορες ιστοριες( ναρκωση για να σε ραψουν στο περινεο ή οτι παιρνουν το μωρο και το πανε σε αλλη αιθουσα μεχρι να βγει η μαμα απο την ανάνηψη και αλλα τετοια ωραια) . Εμενα ειναι το πρωτο μου μωρο και δεν εχω εμπειρια να σου πω. Απλα εντυπωσιαστικα με το βιντεακι και εχουμε σκοπο να το ζησουμε. Μηπως το ιασω ειναι φιλικο προς τον θηλασμο ;

ναι κορίτσια είναι φιλικό στον θηλασμό, ακομα κ τωρα που η μικρή μου ειναι θερμοκιτιδα οταν κάνουμε καγκουρο ενθαρρύνουν τις μαμάδες για θηλασμο. Ομως κ το ελενας ετσι λειτουργεί, ειναι μαια η αδελφη μου εκει, κ στο αλεξανδρας τα ιδια η κουμπαρα μου γεννησε δυο παιδιά εκει. . Τι να πω δεν ξέρω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...