Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Anastasia2005 είπε:

Χρονιά πολλά κορίτσια...Καλή χρονιά με υγεία ψυχική και σωματική και με πολλα πολλά μωράκια...

Πριν χρονιά ,κάπου το 2015 όντας μόνο 25 χρόνων αποφάσησα να κάνω εξωσωματική...έχοντας ήδη ενα παιδάκι 9 χρόνων από φυσιολογική σύλληψη,κ ένα εξωμήτριο επίσης από φυσιολογικγ συλληψη ,είπα τώρα που είμαι μικρή να μη χτυπάω τ κεφάλι μ στον τοίχο ...και ενώ έμεινα έγκυος παλληνδρομησε..Απογοητευτικά ,ναυάγησα κ οικονομικά και τα παρατησα.Τώρα λοιπόν που έφτασα στα 35 νιώθω  τόσο πολύ ξανά την επιθυμία ...Έκανα σαλπιγγογραφια πριν ένα χρόνο και την έκλεισα στην ντουλάπα.Πριν κάνα 2 μήνες πήγα σε γιατρό κ την έδειξα ,μου είπε υδροσαλπιγγα...Οπότε κάθε ενδεχόμενο για φυσιολογική σύλληψη εξέπνευσε .Σκέφτομαι να κάνω λαπαροσκόπηση κ έπειτα εξωσωματική..Θέλω να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε ,αν κάνουν λαπαροσκόπηση σε δημόσιο νοσοκομείο...κ έπειτα τη γνώμη σας για φυσικό κύκλο..Να σημειώσω ότι μένω επαρχία και 2  ώρες από Θεσσαλονίκη κ Γιάννενα..Την μια σάλπιγγα την έχω αφαίρεσει από την εξωμήτρια κύηση στο Παπαγεωργίου ...

Γενικά ενώ ξέρω τη διαδικασία ,πελαγωνω.Λες και δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω...Με πιάνει πανικος

Καλή χρονιά κοπέλα μου και το 2025 να σου φέρει αυτό που επιθυμείς! Θα πρέπει να κλείσεις ραντεβού στην γυναικολογική κλινική του νοσοκομείου που σε ενδιαφέρει και να αναφέρεις τον λόγο. Απο εκεί θα σου πουν αν αναλαμβάνουν ή όχι. Εκτός αν ξέρεις κάποιον γιατρό δημοσίου που να έχει και ιδιωτικό ιατρείο έξω οπότε πας εκεί κατευθείαν και τον πληρώνεις απλά θα σου βρει χειρουργείο σε δημόσιο. Καλη τύχη γιατί τα δημόσια νοσοκομεία είναι λίγο μια ανακατωσούρα. 

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Καλησπέρα χρονια πολλά σε όλους. Καλό και τυχερό το 2025 ❤️

Συγνώμη αλλά αυτό είναι κουλό. Απομονώνουν τα βακτήρια ; Πως ; Στο είπε αυτό το πράγμα ο γιατρός; Τι είναι το βακτήριο; Τσιμπούρι ή ψείρα να το περνούν με τσιμπίδα και να το απομακρύνουν; 

Συγγνώμη που γέλασα μου φάνηκε τόσο αστείο θα το χρησιμοποιώ στο εργαστήριο και θα χαζογελαω 🤭

Πάντως κ εμείς για μικρόβιο έχουμε κάνει αγώνα και ειδικά για πυρετό (γιατί ο άντρας μου αρρωσταίνει εύκολα κ κάνει πυρετό υψηλό) έχουμε χάσει μήνες! Συγκεκριμένα με βιταμίνες και αντιβιώσεις έφτιαξε την μορφολογία και την κινητικότητα που είναι τα χαρακτηριστικά που επιλέγουν στην μικρογονιμοποίηση.

Καλή χρονιά σε όλες μας με υγεία και επιτυχία στις προσπάθειες μας!!!! ❤️❤️❤️

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Λοιπον...εγω ενα θα σας πω...τι εκανα σημερα; πηγα σουπερ μαρκετ με τον αντρα μου κ το μπαμπα μου...ε....ειμαι ψοφια...ουτε τουαλετα δε μπορω να παω. Το σκεφτομαι....εμενα ο γιατρος μου ειπε πριν 15 μερες που με πρωτοεξετασε κολπικα οτι το κεφαλακι ειναι πολυ χαμηλα αλλα τραχηλος σκληρος κ θεοκλειστος. Εγω δε νιωθω μπουκωμα αλλα απο τη μεση κ κατω σα να εομαι εντελως πιασμενη...Να δουμε αυριο τι θα μας πει...παντως αν δε γεννησω ως παρασκευη που εχω πητ θα το κανονισουμε για σαββατο. Απο τη μια δεν την παλευω αλλο...απο την αλλη...τρεμω απο φοβο...

Διαφημίσεις

Από τη μία είχα χαρεί ότι δεν θα φάμε όλο τον Ιούλιο μέχρι την ΠΗΤ και ότι μπορεί να πλησιάζουμε, αλλά από την άλλη με καθησυχάσατε γιατί όντως κάποιες φορές νομίζω ότι θα κοιτάξω κάτω και θα βρω ένα μωρό... :tongue: Οπότε συνεχίζουμε και αφήνουμε τα μωρά μας να αποφασίσουν τι θέλουν να κάνουν!

okVgp3.pngf0C9p3.png

Το ιδανικό είναι να βγαίνουν τα μπεμπάκια όποτε θέλουν! Η φύση ξέρει πολύ καλύτερα.... Εγώ στο πρώτο είχα φαγωθεί να γεννήσω κι όταν φτάσαμε 39+4 έπρηξα το γιατρό να με βάλει με πρόκληση. Ευτυχώς οι συγκυρίες ήταν τέτοιες που μπόρεσα να γεννήσω φυσιολογικά αλλά αυτό το κατάλαβα εκ των υστέρων όταν συζητώντας με άλλες μαμάδες συνειδητοποίησα ότι οι περισσότερες προκλήσεις καταλήγουν σε καισαρική! Αυτή τη φορά είπα ότι δε με ενδιαφέρει πότε θα γεννήσω, αρκεί το μωράκι μας να είναι καλά μέχρι τελευταία στιγμή κι εγώ θα το περιμένω όταν θέλει αυτό! Έτσι όπως το βλέπω, θα με πάει μέχρι το τέλος αλλά δεν πειράζει!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Κορίτσια, βρηκα αυτο απο την ομαδα θηλασμού στο φειςμπουκ

Είναι σημαντικό οι γονείς να γνωρίζουν τι είναι φυσιολογικό ως προς την παραγωγή ούρων και κοπράνων του μωρού τους. Υπάρχουν διαφορές και ιδιαιτερότητες που οι γονείς είναι καλό να έχουν υπόψη τους, διαφορές από παιδί σε παιδί, ανάλογα με τον τρόπο θρέψης του παιδιού και ανάλογα με την ηλικία του.

ΟΥΡΑ

1η ημέρα της ζωήςΣυχνότητα: Πρέπει να έχει τουλάχιστον μία (1) υγρή πάνα με ούρα.

Σύσταση: Τα ούρα μοιάζουν συμπυκνωμένα, κίτρινα, με πιθανή παρουσία ροζ κρυστάλλων.

2η ημέρα της ζωήςΣυχνότητα: Το μωρό πρέπει να έχει τουλάχιστον δύο (2) υγρές πάνες με ούρα.

Σύσταση: Τα ούρα μοιάζουν συμπυκνωμένα, κίτρινα, με πιθανή παρουσία ροζ κρυστάλλων.

3η ημέρα της ζωήςΣυχνότητα: Τουλάχιστον τρεις (3) υγρές πάνες.

Σύσταση: Τα ούρα είναι πιο αραιωμένα. Είναι λιγότερο πιθανό να βρούμε ροζ κρυστάλλους.

4η ημέρα έως 6 εβδομάδωνΣυχνότητα: Τουλάχιστον έξι (6) βαριά βρεγμένες πάνες ανά 24ωρο.

Σύσταση: Ούρα υποκίτρινα, καθαρά, με ελαφριά οσμή. Χωρίς κρυστάλλους.

Άνω των 6 εβδομάδωνΣυχνότητα: Τουλάχιστον πέντε (5) βαριά βρεγμένες πάνες ανά 24ωρο. Άλλα μωρά έχουν την πρωινή πάνα γεμάτη, ενώ άλλα β ιδιαίτερα εκείνα που δεν τρώνε κατά τη διάρκεια της νύχτας β έχουν πρωινή πάνα με ούρα συμπυκνωμένα.

Σύσταση: Ούρα υποκίτρινα, καθαρά, με ελαφριά οσμή.

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

ΚΟΠΡΑΝΑ

Α. Σε βρέφη που θηλάζουν αποκλειστικά

1η ημέρα της ζωής

Συχνότητα: Κατά το πρώτο 24ωρο της ζωής το μωρό πρέπει να κάνει μία (1) τουλάχιστον φορά μαύρα κακά β το λεγόμενο μηκώνιο.

Σύσταση: Μαύρα ή πράσινα σκούρα.

2η ημέρα της ζωήςΣυχνότητα: Τουλάχιστον μία (1) πάνα με μηκώνιο.

Σύσταση: Μαύρα ή σκούρα πράσινα.

3η ημέρα της ζωήςΣυχνότητα: Τουλάχιστον μία (1) πάνα.

Σύσταση: Χρώμα καφεκίτρινο ή καφεπράσινο. Όχι μαύρο.

4η ημέρα έως 3-6 εβδομάδωνΣυχνότητα: Τουλάχιστον τρεις (3) πάνες με κόπρανα στο 24ωρο. Τα συχνά κακά είναι ένδειξη και αξιόπιστο σημάδι ότι το μωρό πίνει μητρικό γάλα.

Σύσταση: Κόπρανα μαλακά, κίτρινα, κιτρινοπράσινα ή κιτρινοκαφέ. Όχι μαύρα. Σύσταση υδαρής, πάστας ή με «σπόρους». Χωρίς αίμα. Τα κακά του θηλασμού ποικίλουν από μέρα σε μέρα και από παιδί σε παιδί. Μπορεί κάποιες φορές να είναι πράσινα, λιγότερο ή περισσότερο νερουλά. Συνήθως δε μυρίζουν άσχημα.

Άνω των 3-6 εβδομάδων

Συχνότητα: Μεγάλη απόκλιση από βρέφος σε βρέφος. Από πολλές φορές την ημέρα έως μία φορά κάθε επτά ημέρες, όλα φυσιολογικά. Μετά τις πρώτες έξι εβδομάδες της ζωής, τα κακά με τον αποκλειστικό θηλασμό μπορεί να συνεχίζουν πολύ συχνά ή, αντίθετα, να αραιώσουν πολύ. Δεν υπάρχει τίποτε παθολογικό σε αυτές τις διαφορές και δεν πρόκειται για δυσκοιλιότητα, εφόσον τα κακά δεν είναι σκληρά και το μωρό δεν κλαίει όταν τα κάνει. Συνήθως μετά τον πρώτο μήνα σταματούν οι νυχτερινές κενώσεις.

Σύσταση: Κόπρανα πάντα μαλακά, κίτρινα, κιτρινοπράσινα ή κιτρινοκαφέ. Σύσταση πάστας ή με «σπόρους», υδαρής ή πιο σχηματισμένη.

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Διαφημίσεις

Β. Σε βρέφη που παίρνουν ξένο γάλα

1η ημέρα της ζωής

Συχνότητα: Κατά το πρώτο 24ωρο της ζωής το μωρό πρέπει να κάνει μία (1) τουλάχιστον φορά μαύρα κακά β το λεγόμενο μηκώνιο.

Σύσταση: Μαύρα ή πράσινα σκούρα.

2η ημέρα της ζωήςΣυχνότητα: Τουλάχιστον μία (1) πάνα με μηκώνιο.

Σύσταση: Μαύρα ή σκούρα πράσινα.

3η ημέρα της ζωήςΣυχνότητα: Τουλάχιστον μία (1) πάνα.

Σύσταση: Χρώμα καφεκίτρινο ή καφεπράσινο. Όχι μαύρο.

4η ημέρα έως 3-6 εβδομάδωνΣυχνότητα: Τα κακά της διατροφής με ξένο γάλα είναι καθημερινά, τουλάχιστον μία (1) φορά το 24ωρο.

Σύσταση: Πάστα, σχηματισμένα, χρώμα μουστάρδας. Μυρίζουν περισσότερο από τις κενώσεις του θηλασμού. Δυσκοιλιότητα έχουμε εάν είναι σκληρά, προκαλούν πόνο και κλάμα στο μωρό ή έρχονται κάθε δεύτερη ή τρίτη μέρα.

Άνω των 3-6 εβδομάδωνΣυχνότητα: Τα κακά της διατροφής με ξένο γάλα είναι καθημερινά, τουλάχιστον μία (1) φορά το 24ωρο. Συνήθως μετά τον πρώτο μήνα σταματούν οι νυχτερινές κενώσεις.

Σύσταση: Πάστα, σχηματισμένα, χρώμα μουστάρδας. Μυρίζουν περισσότερο από τις κενώσεις του θηλασμού. Δυσκοιλιότητα έχουμε εάν είναι σκληρά, προκαλούν πόνο και κλάμα στο μωρό ή έρχονται κάθε δεύτερη ή τρίτη μέρα.

Γ. Σε βρέφη που παίρνουν μεικτή διατροφή

Οι κενώσεις είναι κάτι ενδιάμεσο σε συχνότητα και σύσταση μεταξύ διατροφής με ξένο και με μητρικό γάλα. Αν το μωρό λαμβάνει κυρίως ξένο, θα έχει λίγες φορές την ημέρα και πιο σχηματισμένα κόπρανα, ενώ εάν κυρίως θηλάζει, θα εμφανίζει περισσότερες φορές την ημέρα και λιγότερο σχηματισμένα κόπρανα.

Στέλιος Παπαβέντσης MRCPCH DCH IBCLC 2010

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

καλημερα μανουλες! ριξτε μια ματια σε αυτο το τσαγακι!

Τσάï θηλασμού WELEDA

Stilltee.jpg

Διευκολύνει το θηλασμό.

Τα βότανα γλυκάνισος, κύμινο, μάραθος και μοσχοσίταρο που περιέχει, είναι γνωστά για τη γαλακτογόνο δράση τους. Σε καθημερινή βάση δρούν χαλαρωτικά στον οργανισμό κατά τη διάρκεια του θηλασμού.

Το τσάι θηλασμού αποκαθιστά την ισορροπία των υγρών στο σώμα και έχει υπέροχο άρωμα, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας του σε φυσικά αιθέρια έλαια. Περιέχει επίσης Lemon Verbena, το οποίο χαρίζει ήπια γεύση και δρα εξισορροπητικά και χαλαρωτικά, προσφέροντας αρμονία. Σε σακουλάκια για καλύτερη προστασία και διατήρηση των φυσικών αρωμάτων και χωρίς την προσθήκη ζάχαρης. Ενδείκνυται από το τέλος του τοκετού και καθόλη τη διάρκεια των μηνών της γαλουχίας.

Πήρα κι εγώ σήμερα τσαι για θηλασμό. Εδω εχουμε πολλες μάρκες αλλα της Weleda ειναι το πιο γνωστό φυσικά. Θα ξεκινησω να το πίνω αν και σε μικρη δόση για να μην παθω καμμια υπερπαραγωγή, αν και δεν το νομίζω. Παντως και απλο τσαι γλυκάνισο ή μαραθο,κάνει.

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Κοριτσια καλημερα!!ευχομαι σε ολες οσες γεννησαν να σας ζησουν τα μωρακια σας με υγεια και μας που ειμαστε στην αναμονη καλο κουραγιο....και γω εχω αγχωθει με τον τοκετο...φοβαμαι τον πονο γιατι στο νοσοκομειο που θα γεννησω δεν κανουν επισκληριδιο οποτε ολα τα νιωθεις...ηθελα να ρωτησω κοριτσια σε ποια βδομαδα νοιωθεις το μωρο οτι εχει εμπεδωθει?γιατι εγω νοιωθω μια πιεση χαμηλα αλλα δεν ξερω αν ειναι αυτο..επισης εχετε πετρωματα?

Καλα,σε ποιο νοσοκομείο δεν κανουν επισκληριδιο;

Κι εγώ αγχώνομαι κάπως, αλλά μετά σκέφτομαι ότι οι γυναίκες γεννουσαν παντα και σε δύσκολες συνθήκες, οχι εμείς που έχουμε και την επιστήμη μαζι μας και την ανεση μας. Αυτό σκέφτομαι για να χαλαρώσω και ολα καλα θα πανε!

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Υπεκυψα στο μπιμπερο μολις τωρα...

Κλαιω ολη μερα νιωθω σαν αρρωστη... Εχω αρρωστησει... Πονανε οι θηλες μου.. Το μωρο καθε δεκα λεπτα πειναγε... Δεν προλαβαινω ουτε ντους να κανω να καθαρισω την τομη μου...

Τωρα ηρεμησε... Εφαγε ικανοποιητικα.. Με το δικο μου δε χορταινε γιαυτο καθε δεκα λεπτα τσιριζε... Γινοταν κατακοκκινη κι εγω κλαμα κι απελπισια.. Να μου το πιανει με μανια κ γω να δαγκωνομαι να μην ουρλιαξω..

Σας γραφω και εχω δακρυσει παλι..

Δεν ξερω αν κανω το σωστο.. Αν πρεπει να χω τυψεις..

Ειναι ηρεμη η κορη μου ομως και χορτασμενη κι εγω ανυπομονω να κανω ενα μπανιο σαν ανθρωπος που τοσες μερες κανω τρεχοντας...

tf9Xp3.png

Κλαιω ολη μερα νιωθω σαν αρρωστη... Εχω αρρωστησει... Πονανε οι θηλες μου.. Το μωρο καθε δεκα λεπτα πειναγε... Δεν προλαβαινω ουτε ντους να κανω να καθαρισω την τομη μου...

Τωρα ηρεμησε... Εφαγε ικανοποιητικα.. Με το δικο μου δε χορταινε γιαυτο καθε δεκα λεπτα τσιριζε... Γινοταν κατακοκκινη κι εγω κλαμα κι απελπισια.. Να μου το πιανει με μανια κ γω να δαγκωνομαι να μην ουρλιαξω..

Ειναι ηρεμη η κορη μου ομως και χορτασμενη κι εγω ανυπομονω να κανω ενα μπανιο σαν ανθρωπος που τοσες μερες κανω τρεχοντας...

γλυκια μου καλα εκανες..αν ειναι να βασανιζεσαι και να στεναχωριεσαι,καλυτερα το μπιμπερο...το μωρακι σου θελει να εισαι ηρεμη...

Διαφημίσεις

Νεφέλη μου,το βασικό είναι νομίζω να ηρεμήσεις τώρα. Αμα είσαι σε ασχημη ψυχολογική κατάσταση,φαντάζομαι και το μωρο το νιώθει. Ηρέμησε και μπορείτε να ξαναπροσπαθήσετε με ηρεμία. Μπορεί να έχει μπερδευτεί με το μπιμπερό και το στήθος. Ετσι μπορει να μην μπορει να πιασει καλα τη θηλη. και σιγοθρσ το μπιμπερο εχει πιο μεγαλη ροη κσι τωρα δυσκολευεται. Επισης το μητρικο γαλα είναι πιο εύπεπτο και γι αυτο πεινάνε πιο σύντομα. Ας πούνε και οι κοπέλες που έχουν εμπειρία.

Το σημαντικό τώρα είναι να πάρεις μια ανάσα και όπως λες να κάνεις και ένα μπάνιο. Με καθαρό μυαλό και πιο χαλαρή νομίζω μπορείς να το ξαναπροσπαθησεις. μην κλαις καλή μου, χαμόγελα για το θαυματακι σου.

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

κοριτσακι μου μη στεναχωριεσαι... το πιο σημαντικο ειναι να ειναι καλα η μαμα!!!οπω; νιωθεις καλύτερα για να μεγαλωσεις πιο σωστα το μωρακι σου , γιατι καθε ψυχολογικη σου μεταπτωση τη νοιωθει!!!!οποτε μη στεναχωριεσαι κ ολα καλα..

οσο γι αυτο που λεει η luz οτι το μητρικο ειναι πιο ευπεποτο εχει δικιο.. εγω ετυχαν μερες που τον ειχα στο στηθος κ 15 ωρες χωρις σταματημο...τα παιξα τελειως...

υγ.παρε αν θες συμβουλο θηλασμου. μπες στην αλκυωνη κ παρε τηλ.

Κοριτσάκια καλησπέρα!υπομονή στα κοριτσάκια με το θηλασμό αλλά και σ αυτά που περιμένουν τον τοκετό.εγώ κορίτσια αύριο το πρωί μπαίνω να γέννησω.στις 6 για εξετάσεις και στις 8:30 για την κτ.μόλις μπορέσω θα μπω να σας πω τα νέα μου.φιλία σε ολες

Maternity_codemini.php#

αχ βρε Νεφελακι είναι σα να βλέπω τον εαυτό μου πριν 5 χρόνια!!!το ίδιο σκηνικό σου λεω!!!!!πόνος κλάμα νεύρα ζέστη απογοητευση και ωρες ωρες να φανταστείς δεν ήθελα να ξυπνήσει ακόμη το μωρό για να μην ουρλίαξω από τους πόνους!!!!!!!!!τόσο πολύ!!!!!!!!οταν του κοψα το στήθος για μια βδομάδα έκλαιγα σα μωρό ...με θεωρούσα άχρηστη και ανεύθυνη!!!!!!Σε πληροφορώ όμως κοριτσάρα μου πως τον γιοκα μου τον ΛΑΤΡΕΥΩ....ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠ' ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ...ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΖΩΗ ΝΑ ΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΕΞΥΠΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΨΗΛΌ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ!!!!!!!!!!

Και όλα αυτά με το γαλατάκι της Νουνού (φριζολακ φριζογκροου κτλ)χιχιχιχιχιχιχιχιχιχι...χαλάρωσε:tongue:...ξαναπιάστω από την αρχή και αν δεν....υπάρχουν λύσεις!!!!!!!!!

Μώλο μου με το καλό κοπέλα μου.....να κρατήσεις στην αγκαλίτσα σου το παλικάρι σου!!!!!καταλαβαίνω το αγχος σου απόλυτα....και γω ετοιμάζομαι γιατί αν δεν.... μέχρι παρασκευή Σάββατο μπαίνω για πρόκληση!!!!!!!!!

Που γεννάς?????

Rina τι κάνεις???πως είσαι???καλέ μια χαρά θα φτάσεις στο μαιευτηριο τι φοβάσαι ...εδώ άλλα κορίτσια ξεκινάνε από επαρχία και έρχονται αθηνα!!η ξαδέρφη μου ξεκίνησε από Ναύπλιο να φανταστείς και όλα καλά!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Νεφελη μου μη στενοχωριεσαι...αφου υποφερειςτοσο καλυτερα το μπιμπερο...να εχετε ηρεμια κι οι δυο...δεν καταφερνουν ολες να θηλασουν...σιγα...οταν συνελθεις ξαναπροσπαθησε κ αν δεν...μπιμπερο κ παλι μπιμπερο...μη σκας...

Την εβγαλα απο το μεσημερι ξαπλα στον καναπε κ τωρα ειμαι καλυτερα...εχω βαλει βαρδιες...πρωι θα καθεται ο μπαμπας μου κ απογευματα μια φιλη με αυτοκινητο. Τη νυχτα δεν εχει κινηση...θα ερθει γρηγορα ο μπαμπας μου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...