Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα αγαπημένη. Καλη χρονιά!♥️

Ναι ναι πήγα πρωι πρωί. Τους έκανα λέει ποδαρικό γιατί ήμουν πρώτη ωοληψια για το 2025 σε όλο το κέντρο Τους λέω αν περιμένατε από εμένα να σας φέρω γούρι σωθήκατε.😂

Είδε 2 ωοθηλακια στον υπέρηχο, το ένα ωάριο το πήραμε επιτυχώς και το άλλο όχι. Μετρήσαμε κ ενδομήτριο 9χιλ σήμερα 10η μέρα κύκλου (δλδ μέρα της κανονικής μου ωορρηξιας έτσι κ αλλιως).Μου είπε να ξεκινήσω φάρμακα ώστε αν όντως γίνει βλαστοκύστη να το βάλουμε φρέσκο μαζί με τη κατεψυγμένη που έχω. 

Υπέροχα τα νέα σου!!! Όλα να πάνε περίφημα! Σου στέλνουμε όλες την θετική μας ενέργεια!!!🤞🏻🤞🏻♥️ 

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Κοριτσια εχω αγχωθει πολυ για τη γεννα!! Για ολα! Αν θα προλαβει ο μπαμπςς μου βα ερθει να παμε μαιευτηριο, αν θα πονεσω, αν θα εινσι το μωρακι κακα, πως θα αντιδρασρι ο αντρας μου....:cry:

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Βανιλιτσα εχεις δικιο... Θα το προσπαθησω για ενα ευλογο χρονικο διαστημα..

Σαρλιν μη στεναχωριεσαι.. Αφου δεν μπορουσες δε γινοταν αλλιως.. Πως γινεται ο απογαλακτισμος;

Εγω απο χθες την βαζω στο στηθος μονο, εχω παρατησει το θηλαστρο. Δυσκολευομαστε και μασ παιρνει αρκετο χρονο. Κλαιει, νευριαζει, μπαινοβγαινει, στο τελοσ το πιανει. Δεν το βαζω κι εγω κατω κ προσπαθω να μην στεναχωριεμαι. Ειμαι με ενα ξυπνητηρι συνεχως εκτος αν θελησει μονη της γαλα κ την βαζω.. Η μια η θηλη πληγωμενη κ της βαζω λανολινη κ λαχανο.. Απλως ο προβλημστισμος μου ειναι αν σιτιζεται καλα διοτι καθεται στο στηθος κανα 20λεπτο κ οσο κι αν προσπαθω να την ενεργοποιω εκεινη αποκοιμιεται κ μετα την βαζω στο κρεβατι της.

Πως θα καταλαβω ρε κοριτσια οτι τρωει καλα; Απτα κακα κ τα τσισα; Ή να την ζυγιζω καθε μερα;

Η Μερ που ειναι;;;

tf9Xp3.png

Καλημερα!

Βανιλιτσα εχεις δικιο... Θα το προσπαθησω για ενα ευλογο χρονικο διαστημα..

Σαρλιν μη στεναχωριεσαι.. Αφου δεν μπορουσες δε γινοταν αλλιως.. Πως γινεται ο απογαλακτισμος;

Εγω απο χθες την βαζω στο στηθος μονο, εχω παρατησει το θηλαστρο. Δυσκολευομαστε και μασ παιρνει αρκετο χρονο. Κλαιει, νευριαζει, μπαινοβγαινει, στο τελοσ το πιανει. Δεν το βαζω κι εγω κατω κ προσπαθω να μην στεναχωριεμαι. Ειμαι με ενα ξυπνητηρι συνεχως εκτος αν θελησει μονη της γαλα κ την βαζω.. Η μια η θηλη πληγωμενη κ της βαζω λανολινη κ λαχανο.. Απλως ο προβλημστισμος μου ειναι αν σιτιζεται καλα διοτι καθεται στο στηθος κανα 20λεπτο κ οσο κι αν προσπαθω να την ενεργοποιω εκεινη αποκοιμιεται κ μετα την βαζω στο κρεβατι της.

Πως θα καταλαβω ρε κοριτσια οτι τρωει καλα; Απτα κακα κ τα τσισα; Ή να την ζυγιζω καθε μερα;

Η Μερ που ειναι;;;

Αν τρώει καλα θα εχεις αρκετές βρεγμένες πάνες και θα κανει και κακακια... Εμένα ο μπέμπης μας εχει τρελάνει με τα τσίσα και τα κακά.. Δεν τον προλΑβαινω.. Τις πρώτες μερες στο σπίτι που δεν έτρωγε καλα δεν είχαμε λερωμένος πάνες.. Εκτός αυτού άρχισε να παίρνει και βάρος... Η παιδίατρος μου είπε οτι τη δέκατη μέρα θα πρέπει να εχει ανακτήσει το βάρος της γέννησης του και μετά να αυξάνει συνεχώς... Υπομονή...

Κοριτσια μου καλημερα.Σημερα βγαινουμε απο το μαιευτηριο.Η μπεμπουλα ειναι μια χαρα,αρχισε να παιρνει παλι το βαρος της.

Δεν θηλαζω κ απο χθες ξεκινησα απογαλακτισμο.Κι αυτος ειναι τωρα ο καημος μου...Που δεν καταφερα ποτε να το νιωσω αυτο το ομορφο συναισθημα της μαμας που θηλαζει...

Τα γραφω λιγο δραματικα αλλα ετσι νιωθω τωρα.Να σας πω την ιστορια μου!Στην πρωτη εγκυμοσυνη εκανα ολες τις προσπαθειες θηλαστρα,ζουληγματα ξανα θηλαστρα,ξανα ζουληγματα,πληγωμενες θηλες,στηθος γεμαατο γαλα,αλλα σταγονα δεν εβγαινε απο πουθενα.Κλαματα,στεναχωρια,κομπρεσες,μαλαξεις εως οτου ,καταληγω στο συμπερασμα οτι ο μικρος μου επειδη γεννηθηκε λιγο νωριτερα δεν πιανει το στηθος και δεν ρουφαει για να βγει το γαλατακι της μαμας...Δεν πειραζει σκεφτομαι,στο δευτερο παιδακι θα θηλασω

Το δευτερο παιδακι γεννηθηκε δυναμωμενο απο οτι φανηκε και με το που βγηκα απο το χειρουργειο επιασε τοσο καλα το στηθος που λεω οκ θα πετυχει!!Μπηκε μοναδα για παρακολουθηση κι εγω ξεκινησα προκληση με θηλαστρο για να ειμαι σιγουρη.Γαλα πουθενα βεβαια.Την 2η μερα πηρα τη μπεμπα.Την εβαλα στο στηθος.Θηλαζε πολυ καλα αλλα εκνευριζοταν κ σταματουσε κ εκλαιγε αφου δεν επινε τπτ...Το παλεψα αλλα εννοειται ταιζα το παιδι με ξενο γαλα.Δεν γινοταν να περιμενω ποτε θα ερθει το δικο μου.

Και τοτε πια το συνειδητοποιω κ το παιρνω αποφαση οτι οσο και να προσπαθω δεν γινεται.

Εχω κανει μειωτικη επεμβαση στηθους πριν απο 8 χρονια.Ο πλαστικος μου ειχε πει οτι ναι ναι θα μπορεις να θηλασεις.Χθες εψαξα στο διαδυκτιο.Στις περισσοτερες περιπτωσεις ο θηλασμος δεν ειναι επιτυχης.Απλα πραγματα λοιπον.Αφου γινονται τοσοι χειρισμοι,η θηλη μετακινειται,γαλακτικοι ποροι κοβονται,συμφυσεις δημιουργουνται...

Κι ετσι το πηρα αποφαση...Δυστυχως.

Σορυ που σας ζαλισα αλλα ηθελα να τα πω.

Ευχομαι καλα γεννητουρια στα κοριτσουδια που περιμενουν!!!

Καλημέρα Charline! Να σου ζήσει το μωράκι σου!

Αυτο με τη μείωση στήθους το έχω διαβάσει κι εγώ και η γυναικολόγος μου στην εξέταση μαστού μου το είπε ότι αν θελήσω κάποια στιγμή να κάνω μείωση ή άλλη επέμβαση να περιμένω αφου έχω κάνει τα παιδιά μου και έχω θηλάσει. Γιατι είναι αυτο που λες,στη μείωση κόβουν αδένες,μετακινείται η θηλή κτλ. Δεν είναι όπως στην αύξηση που δεν έχει πρόβλημα.

Σκέψου τώρα ότι το πήρες χαμπάρι εγκαίρως και θα έχετε απο την αρχη το πρόγραμμα σας και το μωράκι σου θα συνηθίσει,μια χαρά. Όταν δε γινεται,δε γίνεται. Αλλα μήπως να εβλεπε το στήθος και κάποιος γιατρος; δεν ξέρω μην κάνουμε και τους γιατρούς,γι αυτο.

Και πάλι να σου ζήσει!!!

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Διαφημίσεις

Στεβιβ κανει κακα και τσισα αλλα οχι τοσα οσα εκανε οταν της εδινα μητρικο με το μπιμπερο(αυτο που αντλουσα)

Θα την ξαναζυγισω..

Κοριτσια εγω εχω απελπιστει με τον θηλασμο

Μου χει γινει βραχνας

Κανω υπομονη..

tf9Xp3.png

καλημερα μανουλες! ριξτε μια ματια σε αυτο το τσαγακι!

Τσάï θηλασμού WELEDA

Stilltee.jpg

Διευκολύνει το θηλασμό.

Τα βότανα γλυκάνισος, κύμινο, μάραθος και μοσχοσίταρο που περιέχει, είναι γνωστά για τη γαλακτογόνο δράση τους. Σε καθημερινή βάση δρούν χαλαρωτικά στον οργανισμό κατά τη διάρκεια του θηλασμού.

Το τσάι θηλασμού αποκαθιστά την ισορροπία των υγρών στο σώμα και έχει υπέροχο άρωμα, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας του σε φυσικά αιθέρια έλαια. Περιέχει επίσης Lemon Verbena, το οποίο χαρίζει ήπια γεύση και δρα εξισορροπητικά και χαλαρωτικά, προσφέροντας αρμονία. Σε σακουλάκια για καλύτερη προστασία και διατήρηση των φυσικών αρωμάτων και χωρίς την προσθήκη ζάχαρης. Ενδείκνυται από το τέλος του τοκετού και καθόλη τη διάρκεια των μηνών της γαλουχίας.

pHNqp3.png9S1np2.png

Κοριτσια καλημερα!!ευχομαι σε ολες οσες γεννησαν να σας ζησουν τα μωρακια σας με υγεια και μας που ειμαστε στην αναμονη καλο κουραγιο....και γω εχω αγχωθει με τον τοκετο...φοβαμαι τον πονο γιατι στο νοσοκομειο που θα γεννησω δεν κανουν επισκληριδιο οποτε ολα τα νιωθεις...ηθελα να ρωτησω κοριτσια σε ποια βδομαδα νοιωθεις το μωρο οτι εχει εμπεδωθει?γιατι εγω νοιωθω μια πιεση χαμηλα αλλα δεν ξερω αν ειναι αυτο..επισης εχετε πετρωματα?

Κοριτσια καλημερα!!ευχομαι σε ολες οσες γεννησαν να σας ζησουν τα μωρακια σας με υγεια και μας που ειμαστε στην αναμονη καλο κουραγιο....και γω εχω αγχωθει με τον τοκετο...φοβαμαι τον πονο γιατι στο νοσοκομειο που θα γεννησω δεν κανουν επισκληριδιο οποτε ολα τα νιωθεις...ηθελα να ρωτησω κοριτσια σε ποια βδομαδα νοιωθεις το μωρο οτι εχει εμπεδωθει?γιατι εγω νοιωθω μια πιεση χαμηλα αλλα δεν ξερω αν ειναι αυτο..επισης εχετε πετρωματα?

Παντως εγω οταν πηγα στο μσιευτηριο το κεφαλι το ψηλαφησε ο γιατρος απο κατω και ειχα κ μικρη διαστολη αλλα μπουκωμα δεν ενιωσα.Στην 37+5 .Απλα την προηγουμενη μερα ελεγα συνεχως οτι νιωθω σαν παλαιστης του σουμο!!!!και περπατουσα με τα ποδια ανοιχτα!!!!:tongue::tongue:

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Να ζήσουν τα καινούργια μωρακια γερά και καλότυχα να είναι! !από ότι βλέπω είναι θέμα ο θηλασμός για τις περισσότερες!Εγώ της δίνω 20 λεπτα στήθος με την ψεύτικη θήλή μόνο και 50-60 μλ γαλα μου βγάζω με το θήλαστρο δεν ξέρω τι είναι σωστό και τι λάθος αλλά δεν μπορούσα άλλο να την ακούω να ουρλιάζει κάθε φορά που δεν μπορούσε να πιάσει την θηλή μου!!Νεφελακι μην σκας κοπέλα μου σου μιλάω εγώ που εκλαιγα κάθε μέρα έχανε βάρος η μικρή μου με πίεζε και η μαία να μην χρησιμοποιώ την ψεύτικη θηλή και είχα σκάσει μέχρι που λέω θα κάνω αυτό που θέλω εγώ και θεωρώ καλύτερο για εμενα και το παιδί μου και από τότε που το έκανα όλο και αυξάνει βάρος η μικρή μου και σήμερα επιτέλους φτάσαμε τα κιλά της γέννας γι αυτό κοίταξε και εσύ να κάνεις αυτό που αισθάνεσαι και αυτό που πιστεύεις ότι είναι καλύτερο για εσένα και το μωρο σου

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Charline μη στεναχωριέσαι κοριτσάκι μου για το θηλασμό! Σημασία έχει ότι εσύ το πάλεψες αλλά αφού συντρέχουν άλλοι λόγοι τι να κάνουμε... Το ξέρεις και από το πρώτο σου παιδάκι αλλά στο υπενθυμίζω, τα παιδιά μας θέλουν χαρούμενες κι ευτυχισμένες, άσχετα αν τα θηλάζουμε ή όχι! Να ευχαριστηθείς το μπεμπάκι σου και το παιδάκι σου και μη σκας για το θηλασμό!

Νεφέλη το ότι τη βάζεις συνέχεια στο στήθος είναι το πιο σημαντικό βήμα που έχεις κάνει έως τώρα! Σε λίγες μέρες θα δεις ότι θα κάθεται πιο εύκολα, θα πιάνει αμέσως και θα θηλάζει πολύ καλύτερα! Με το θηλασμό δε μπορείς να ξέρεις πόσο τρώει αλλά αυτό δεν έχει και πολλή σημασία. Ψάξε λίγο στο internet γιατί δεν το θυμάμαι απ έξω αλλά κάπου θα βρεις πόσες πάνες βρεγμένες και πόσες με κακά πρέπει να έχει κάθε μέρα για να είσαι σίγουρη ότι τρώει όσο χρειάζεται. Επίσης, ο καλύτερος δείκτης είναι το βάρος που παίρνει, αλλά μην μπεις στη διαδικασία να τη ζυγίζεις εσύ κάθε μέρα γιατί θα τρελαθείς! Να σου πω ότι στο γιο μου, επειδή γεννήθηκε 4.200 και φυσικά τις πρώτες μέρες δεν είχα αρκετό γάλα για να χορτάσει το θηριάκι μου, μόλις στο τέλος του πρώτου μήνα είχε φτάσει τα κιλά της γέννησης και δεν είχε πάρει ούτε γραμμάριο παραπάνω. Μόλις έστρωσε ο θηλασμός άρχισε να παίρνει βάρος όπως και όλα τα μωράκια και ουδέποτε είχε πρόβλημα με την ανάπτυξή του! Είναι σημαντικό βέβαια να έχεις σε όλο αυτό τη στήριξη από τον παιδίατρο σου... Τι σου λέει;

Lila θα συμφωνήσω με τη μαία σου να κόψεις τις ψευδοθηλές γιατί δυσκολεύουν λίγο το θηλασμό και δημιουργούν σύγχυση στα μωράκια! Κι εγώ στην αρχή τις χρησιμοποιούσα κι όλο έκλαιγε γιατί δε μπορούσε να πιάσει καλά, τις σταμάτησα, πέθανα στον πόνο γιατί ήταν πληγωμένες οι θηλές μου και μόνιμα ματωμένες αλλά έκανα υπομονή μια βδομάδα και μετά όλα κύλησαν ρολόι!

Εγώ κορίτσια χθες βράδυ πήγα τουαλέτα και είδα λίγο καφέ αιματάκι. Μόνο μια φορά έγινε αυτό και δεν πήρα το γιατρό τηλέφωνο αλλά αναμένω μήπως δω κανένα άλλο σημάδι πιο αξιόπιστο... Πιστεύω όμως ότι κάτι γίνεται κι ελπίζω μέχρι το σκ να ξεκινήσει ο τοκετός!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Συγχαρητήρια στις μανούλες!! Να σας ζήσουν και να είναι υγιή και καλότυχα!! Να ρωτήσω όσες περιμένουν. Τι νιώθετε όταν περπατάτε; Κάνω μεγάλες προσπάθειες για να διανύσω λίγα μέτρα και νιώθω σαν να μου τραβολογάνε τα σωθηκά... Έχω (θεωρητικά) λίγο καιρό ακόμη για τοκετό, αλλά πόσο καιρό πριν άρχισαν (αν νιώσατε ποτέ) τόσο "βάρος" στην κοιλιά; Επίσης, με τη ζέστη πως τα πάτε; Είμαι ζόμπι όλη μέρα και έχω στη μούρη μια έκφραση "μου έχουν βάλει βραστά αυγά στη μασχάλη"...

okVgp3.pngf0C9p3.png

Konsta15, εγώ πηγαίνω από το ένα δωμάτιο στο άλλο και νιώθω ότι έχω τρέξει μαραθώνιο!! :tongue::tongue: Το πότε θα νιώσεις το μωρό σου τόσο χαμηλά εξαρτάται από το πότε θα πάρει θέση, το σωματότυπό σου κλπ αλλά τίποτα από αυτά δε σημαίνει ότι είναι κοντά ο τοκετός! Εγώ νιώθω βάρος που λες από την 36η εβδομάδα κι ακόμα δεν έχω γεννήσει!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Με τη ζέστη μην το συζητάς... Υπομονή... Κοντεύουμε!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

καλημέρααα....

τι κανετε πως είστε με την ζέστη φουσκωμένες κοιλίτσες?????????

τα μπεμπακια της παρέας ζεσταίνονται???του βάζετε κλιματιστικό η όχι???

εμείς με την μπουμπου μου εδω....δεν λέει να βγει από την μαμά.....καλοπερνάει!!!!!!!!!!

Nefeli έτσι ξεκίνησε η πρώτη μου γέννα....πήγα τουαλέτα το απογευματάκι και είδα λίγα καφέ.....σε 8 ώρες είχα το αντράκι μου αγκαλιά....είναι αυτό το πώμα που λένε που προστατεύει τον πλακούντα τόσους μήνες!!!άρα ετοιμάσου......

αχου θα μείνει καμιά να μου κάνει παρέα άραγε???????

θα την πάθω την κατάθλιψη σας το λέω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:roll:

Μπούκωμα έχω και γω από κάτω ....και όταν περπατάω νομίζω θα πεταχτεί το κεφαλάκι εξω αλλά....το αντίθετο...χθες μου είπε ο ντόκτορ ότι ο τράχηλος είναι ψηλά και πίσω αρα.....

πετρώματα έχω αρκετά....σχεδόν όλο το βράδυ η κοιλιά μου ήταν πέτρα...αυτό τι σημαίνει!!!???

iA8hp3.pngWtKrp3.png

vanilitsa-bebis, μόλις μίλησα με τη μαμά μου και της είπα για χθες και μου είπε ότι κι εκείνη έτσι πήγε στο μαιευτήριο και σε δυο ώρες με είχε γεννήσει! Λες να είναι τόσο εύκολο αυτή τη φορά; Μακάρι.... Προς το παρόν όμως δε νιώθω τίποτα άλλο, ούτε συσπάσεις, ούτε πόνους, μόνο ότι κινείται ο μπομπιράκος όπως συνήθως! Αυτό το "μπούκωμα" το έχω κι εγώ από την αρχή του 9ου και μάλιστα είχα ενθουσιαστεί ότι θα γεννήσω γρήγορα αλλά μπα.... Τα πετρώματα που λες δεν είναι συσπάσεις; Άντε να ξεκινήσει σιγά σιγά ο τοκετός να του βάλεις τα γιαλιά του γιατρού που ήθελε άρον άρον να σε βάλει για πρόκληση!! Κλιματιστικό εγώ δεν έχω βάλει ακόμα γιατί με ενοχλεί το λαιμό και πολλές φορές με πιάνει πονοκέφαλος! Προς το παρόν έχω ανοιχτά παράθυρα να κάνει ρεύμα αλλά από σήμερα λέει θα έχει πιο πολλή ζέστη.... Ουφ!!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...