Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 47 λεπτά , Nima21 είπε:

Καλή χρονιά σε ολες με υγεία, αγάπη και χαρμόσυνα νέα!!! 

Δεν ξερω, αλλα απο οτι καταλαβαινω και διαβαζω απο πολλες εδω ειναι οτι οντως δεν ασχολουνται με το σπέρμα τα κεντρα εξωσωματικής, εκτος αν υπάρχει σοβαρό θεμα.. εγω επειδη μενω σε επαρχια και παλευαμε να φτιάξουμε το σπερμα πριν ξεκινήσουμε τις διαδικασιες εξωσωματικης και οντως καποια πράγματα βελτιώθηκαν, μετά φυσικά απο αλλαγες ανδρολογων, μικροβιολογικων και επεμβαση κηρσοκηλης δεν εχω αντιστοιχη εμπειρια.. αλλα ο γυναικολογος μου που με παρακολουθει χρονια και εχει επαφη με τον εξωσωματιστη παντα μας σύστηνε βιταμίνες για το σπερμα και καλλιεργειες πριν την ωοληψια.. και τωρα διαβαζοντας το σχολιο σας θυμήθηκα το καλοκαιρι που μιλώντας με γενετιστή μου τονισε τη σημασια του dfi στο σπερμα και μου είχε πει ποτε μα ποτε να μην κανουμε ωοληψια αν ειχε υψηλο πυρετο ο ανδρας το τελευταιο τριμηνο της ωοληψιας.. αν το δεχτει μου λεει το κεντρο ειναι σαν να σας λεει ελατε να σας κλεψουμε! Θα παει στραβα η ωοληψια και θα ξερεις τον λογο.. δυστυχώς ομως το κεντρο ποτε δεν ρωτουσε για αυτο.. μονο ο κοβιντ μας μαρανε να τρέχουμε να κανουμε τεστ εμεις οι γυναίκες  τελευταια στιγμη  ..

Υ.γ καλή επιτυχια!!!!! Ευχομαι να ειναι το τυχερό αυγό του 2025!!!!  

Αυτα ακριβώς γνωρίζω και εγω. Όσα έγραψες. Επηρεάζονται πολύ εύκολα οι άντρες απο γρίππες. Υψηλό πυρετό. Φαντάσου όσοι οδηγάνε μηχανάκι έχουν περισσότερες πιθανότητες να έχουν διαφορά θεάματα με την ποσότητα και ποιότητα. Πρέπει να μην φοράνε στενό εσώρουχο, να μην ζεσταίνονται, να μην πατιούνται όπως πχ στην σέλα στο μηχανάκι. 
      Οι διατροφή τους. Η υγιεινή. Είναι τόσο λεπτό το ζήτημα και τόσο ευαίσθητα που και πάλι δεν ασχολούνται τα κέντρα. Επισης έχω παρατηρήσει ότι όταν βρίσκουν ένα πρόβλημα κολλάνε με αυτό . Πχ σε μια φίλη μου είχαν σοβαρό θέμα με το σπερμα . Σε εκείνη έκαναν πολύ λίγες εξετάσεις . Ούτε καν σαλπιγογραφια. Εστιάσανε μόνο στο προφανές. Οπότε αν αποτύγχανε την πρώτη φορά, θα το έριχναν καθαρά στο σπερμα . Βλέπω ένα τέτοιο μοτίβο σε όλα τα κέντρα δυστυχώς. Εμείς οι ίδιες να παρακαλάμε για έξτρα εξετάσεις. 

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Αχ κορίτσια μου,ανυπομονώ να γνωρισω και εγώ το αγοράκι μου! Υποτίθεται ότι έχω άλλη μια βδομαδα για την ΠΗΤ μου,αλλά δε θέλω να αγχωθώ,πότε και πότε. Όποτε θέλει,ας έρθει. :-)

Εν τω μεταξύ,έχει απιστευτη ζεστη εδώ,37 βαθμούς και βαλε! Αλλα δεν πτοούμαι χεχε χτες έκανα 6 χμ περπάτημα! Να πέσει λίγο η ζέστη να μπορώ να το ξανακάνω. Το αλλο είναι που σκέφτομαι τι θα γίνει αμα είμαι έξω,όπως αποψε που θα βγω και με πιάσουν οι πόνοι! Καλύτερα να μην το σκέφτομαι,ε;

Χαχαχα!!!! Luz και εγω αυτο σκεφτομουν εχθες , αν σπασουν τα νερα και ειμαι εξω τι θα κανω ..... μαλλον θα με πιασει νευρικο γελιο .... και οτι θελει ας γινει μπροστα στο κοσμο.... :cool:

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου καλησπερα!

Χθες στις 10 παρα 15 το πρωι γεννησα με ΚΤ το κοριτσακι μου!!!Ειναι 49εκ. ,3260γρ. Ζουζουνιτσα.Την κρατησαν προληπτικα στη μοναδα λογω του υπερθυρεοειδισμου μου.Ηταν να την παρω χθες αλλα εκανε εναν εμετουλι.Ισως σημερα μετα το επισκεπτηριο..Γαλα δεν εχω ακομα.Αλλα παω στην τραπεζα γαλακτος για προκληση.Θα δουμε..

Ποναω σημερα γτ κοψαμε τα ενδοφλεβια παυσιπονα .

Μου εφυγε η καταθλιψη που ενιωθα!!!Νιωθω πολυ ομορφα!!!Αν εξαιρεσω τα πονακια κ το οτι δεν εχω ακομα το μωρακι.

Ξεχασα να σας πω οτι χθες στις 5τα ξημερωματα ειχα αιματακι κ ροζ υγρα

Στις 8 που με εξετασαν ειχα μικρη διαστολη κ ψηλαφωταν το κεφαλι της μπεμπαςε λιγα λογια θα γεννουσα ετσι κι αλλιως!!!!

Να σου ζησει να ειναι καλοτυχη!!!!

Καλημερα κοριτσια!!! Συγχαρητηρια σε οσες γεννησαν και υπομονη σε οσες περιμενουν!!

Θα σας γραψω τα νεα μου εν συντομια...

Γενικα ολα καλα με την μπεμπουλα μου ηρθε κ η παιδιατρος κ ολα μια χαρα!

Το μοναδικο προβλημα που κι εγω αντιμετωπιζω ειναι ο θηλασμος εριξα κι εγω το κλαμματακι μου ουκ ολιγες φορες.. Κανω τακτικες αντλησεις με το θηλαστρο και της δινω μητρικο και 1 στα 8 περιπου γευματα της δινω συμπληρωμα γιατι πειναει κι αλλο.

Κανω αντλησεις διοτι το στηθος μου ματωσε κ πρηστηκε. Η πληγη περασε κ το ξεπρηζω καθημερινα με μαλαξεις σε χλιαρο νερο με σαπουνι.

ΕλπιΖω οταν συνελθουν οι μαστοι μου να το πιασει το μωρο. Προς ωρας ειναι πρησμενο κ οπως ειπες luz κι εσυ δε θελω να ζοριζω το μωρο..

Οσο για την καισαρικη δεν εχω παρει ουτε ενα παυσιπονο, τοσο δεν την καταλαβα κ γενικως δεν καταλαβα πονους στη γεννα μου. Τσεκαρω μονο την πληγη μη μου γυρισει σε χηλοειδη ουλη γιατι εχω ταση. Ο πονος μου ηταν κ ειναι ο θηλασμος. Θα το παλεψω ομως..

Νεφέλη μου,θα σου έλεγα το ίδιο που σου λέει η Kitriblue.Επικοινώνησε με μια σύμβουλο θηλασμού,να σε βοηθησει κορίτσι μου. Μπορεί με τη σωστή τοποθέτηση στο στήθος να είναι πολύ καλύτερα. Στο λέω γιατι βλεπω ότι θες να το παλεψεις. Επίσης στο Facebook όπως είπε και αλλη κοπέλα,υπάρχουν οι ομάδες στήριξης μητρικού θηλασμού κ βλεπω ότι βοηθάνε. Εγώ πιστεύω σε σένα!

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Χαχαχα!!!! Luz και εγω αυτο σκεφτομουν εχθες , αν σπασουν τα νερα και ειμαι εξω τι θα κανω ..... μαλλον θα με πιασει νευρικο γελιο .... και οτι θελει ας γινει μπροστα στο κοσμο.... :cool:

Να σου πω,δικιο έχεις! Που να δεις πώς με κοιτούσαν χτες που βγηκα με μια φίλη μου για φαγητό! Μπορεί και να φοβόντουσαν ότι μπορεί να γεννήσω εκεί επιτόπου!!

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Ελα μου ντε!να δουμε που βρισκεται ο τραχηλος....σημερα με εστειλε και στο μαιευτηριο να με δει η μαια ...κολπικα παντα..για να βοηθησει την κατασταση!ελεος!καποια στιγμη μου πε να κατσω κιολας επειδη ειχα συσπασεις και να με βαλουν για προκληση με ορο.εννοειται εφυγα .....

Καλά έκανες! Χτες είχα παρόμοια συζήτηση με φίλη μου γερμανιδα κ τη ρώτησα αν είναι νορμάλ που δεν μου έκαναν αλλη κολπική εξέταση απο τότε που μπήκα πια στην 38η εβδ και μου είπε ότι είναι γιατι δε θέλουν να προκαλέσουν τοκετό χωρίς να είναι η ώρα.Εφοσον υπάρχει αμνιακό υγρό,οι παλμοι ειναι νορμάλ κ αναπτύσσεται κανονικά,σου λένε περιμένουμε.Αφου κι εγώ ήθελα να ξέρω πόσο έχει κατέβει το μωρο κ μου είπαν μόνο με κολπική εξέταση αλλα δε χρειάζεται να κάνουμε,εφόσον ούτε πόνους έχεις ούτε τίποτα.

Και το αλλο που μου είπαν είναι να αργήσω όσο μπορώ να πάω στο νοσοκομείο,όσο είναι ανεκτοί οι πόνοι. Ελπίζω να έχω την ψυχραιμία..

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Διαφημίσεις

κοριστακια μου καλημερα!! εψω να σας διαβασψ παρα πολλες ημερες γιατι γεννησα και εγω τον μπεμπη μου στις 20 Ιουνιου και οπως καταλαβαινετε χρονος μηδεν, αλλα ειναι υπεροχο !!

Ευχομαι να σας ζησουν τα μπεμπακια σας και καλη ανατροφη τωρα πια!!! οσο για τις υπολοιπες που περιμενουν με ενα γελιο ευχομαι κ να το ζησουν καθε λεπτο γιατι ειναι κατι μαγικο!!

Να σου ζησει το αγορακι σου!!:D:D

c6vNp3.png

κοριτσια μου καλησπερα!γεννησα και εγω τον μπεμπη μου φυσιολογικα στις 29/6 αν και μπηκα 28/6 8 η ωρα το πρωι...πολυ ταλαιπωρια κ πονος αλλα το αποτελεσμα ενα μπεμπακι 3100 κ 51 ποντους.. τωρα ειμαστε σπιτι κ μετα απο πολυ ζορι, πληγωμενες θηλες, θηλαστρα,αιματα θηλαζουμε κανονικα απο το στηθος.. το μωρο μου εχει προγρμμα καθε 3 ωρεσ ξυπναει θηλαζει χεζει κ κοιμαται.. πολυ σκατακι ρε κοριτσια.. τις πρωτες μερεσ με πονουσαν τοσο πολυ τα ραμματα΄που δεν μπορουσα να κατσω απο τον πονο τελικα ειπα στην αδερφη μου να δει τι συμβαινει εκει κατω επειδη η γυναικολογος μου ειναι μακρυα κ δεν μπορουσα να παω.. τελικα μου ειχε αφησει 3 κλωστες οι οποιες ηταν πολυ σκληρες χωρις να τις κοψει κοντες με αποτελεσμα σε καθε κινηση μου να τρυπιεμαι κ να μου εχουν κανεις πληγες στη ηδη υπαρχουσα τομη!!ευτυχως τωρα ολα καλα αλλα ευτυχως που ειχα την αδερφη μου αλλιως ακομα θα πονουσα αφου οποιον ρωτουσα μου ελεγρ ειναι φυσιολογικο κ οτι τραβανε τα ραμματα.. να ζησουν και τα υπολοιπα μπεμπακια που ηρθαν κ με το καλο να ερθουν κ τα επομενα!!!!

post-40201-14825440904901_thumb.png

Γεννητούρια!!!

yotou............19/04 και ώρα 10.25 Κοριτσάκι, 982γρ με φ.τ.

D_i_d............19/06 και ώρα [ώρα] Κοριτσάκι, 3.000 και [ύψος] με []

steviv21........21/06 και ώρα 04:40 Αγοράκι, 3.140 και 51εκ. με κ.τ.

lila23............25/06 και ώρα 03:00 Κοριτσάκι, 3.110 και 48εκ. με κ.τ.

Zouzy...........29/06 και ώρα 06:00 Κοριτσάκι, 2.780 και 51εκ. με []

Nefeli2014.....29/06 και ώρα [ώρα] Κοριτσάκι, 3.500 και 52εκ. με κ.τ.

Demi25.........29/06 και ώρα [ώρα] Aγοράκι, 3.100 και 51εκ. με φ.τ.

vickiflower.....01/07 και ώρα [ώρα] Αγοράκι, 3.500 και 50εκ. με φ.τ.

charline.........03/07 και ώρα 09:45 Κοριτσάκι, 3.260 και 49εκ. με κ.τ.

litsa_xoylio.....03/07 και ώρα 16:20 Κοριτσάκι, 2.950 και [ύψος] με κ.τ.

Λίστα αναμονής

Rina80...................10/07 Κοριτσάκι

vanilitsa-mpempis....11/07 Κοριτσάκι

Luz84.....................12/07 Αγοράκι

M-er...................... 13/7 Αγοράκι

Νικολέτα!...............15/07 Αγοράκι

Nefeli_13...............16/07 Αγοράκι

Pepci......................19/7 Αγοράκι

μωλο.....................28/07 Αγοράκι

vanessa23............... 30/7 κοριτσάκι

Konsta15................. 30/7 Αγοράκι

despoina82...............31/07 Κοριτσάκι

MeLi K.....................31/07 Κοριτσάκι

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημέρα σε μανούλες, μωράκια και κοιλίτσες! Πώς είστε;

demi25 να σου ζήσει το αντράκι σου!!

Nefeli2014 ο θηλασμός θέλει πολλή υπομονή... Συμφωνώ με όσα σου έγραψαν τα κορίτσια, να επικοινωνήσεις με σύμβουλο θηλασμού! Ακόμα όμως κι αν δε σε βοηθήσει, να θυμάσαι ότι οι περισσότερες τον πρώτο καιρό αντιμετωπίζουν τα ίδια ακριβώς προβλήματα με σένα (ματωμένες θηλές, πρησμένο στήθος, πόνο κατά το θηλασμό κλπ)... Εφόσον θέλεις να το παλέψεις, γνώμη μου, σταμάτα εντελώς το συμπλήρωμα και βάζε τη συνέχεια στο στήθος, όλη μέρα!!! Μόνο έτσι θα παράγει ο οργανισμός σου το γάλα που χρειάζεται η μικρή σου και θα εδραιωθεί ο θηλασμός πολύ πιο γρήγορα από ότι αν μπλέκεις με συμπληρώματα! Καλή δύναμη και μην απογοητεύεσαι!!!

vanilitsa-bebis γιατί τόση βιασύνη ο γιατρός; Φυσιολογικά θα γεννήσεις φαντάζομαι, ε; Εμένα μου είπε ότι στο δεύτερο επειδή ο τράχηλος έχει μαλακώσει λόγω του πρώτου τοκετού, δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε κολπικές εξετάσεις και θα κάνουμε την πρώτη αυτή τη βδομάδα, μόλις κλείσω και την 39η. Επίσης, μου είπε ότι εφόσον το nst και το αμνιακό δείχνουν ότι το μωρό δε δυσφορεί μπορούμε να το αφήσουμε μέχρι και τις 42 εβδομάδες ώστε να ξεκινήσει μόνος του ο τοκετός. Το μόνο μειονέκτημα του να το αφήσεις τόσο πολύ είναι ότι μπορεί να πάρει πολύ βάρος και να δυσκολευτεί να γεννηθεί, οπότε εκεί θα πρέπει να το συζητήσεις με το γιατρό σου. Κατά τα άλλα, το παρακολουθείς συχνά, μετά τις 40 εβδομάδες θα πρέπει να σε βλέπει μέρα παρά μέρα, κι εφόσον πάνε όλα καλά δεν επισπεύδεις τίποτα!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Αχ αυτός ο θηλασμός... Εγώ όλη μέρα ειμαι με τον μπέμπη αγκαλιά και το παλεύουμε... Ευτυχώς καθε μέρα ειναι και καλύτερα... Εχω και θηλαστικό όποτε όταν νιώθω το στήθος μου να φουσκώνει επικίνδυνα και ο κύριος δεν ξυπνάει βγάζω λίγο και ηρεμώ.. Μόνο υπομονή θέλει...

Αχ αυτός ο θηλασμός... Εγώ όλη μέρα ειμαι με τον μπέμπη αγκαλιά και το παλεύουμε... Ευτυχώς καθε μέρα ειναι και καλύτερα... Εχω και θηλαστικό όποτε όταν νιώθω το στήθος μου να φουσκώνει επικίνδυνα και ο κύριος δεν ξυπνάει βγάζω λίγο και ηρεμώ.. Μόνο υπομονή θέλει...

Ακριβώς έτσι ήμουν κι εγώ στο γιο μου! Όλη μέρα, κυριολεκτικά όμως όλη μέρα - ευτυχώς όχι τόσο συχνά τη νύχτα, στο στήθος!!!! Μάτωναν οι θηλές, έκλαιγα από τον πόνο, κόντεψα να πάθω μαστίτιδα δυο φορές αλλά εγώ εκεί, αγύριστο κεφάλι! Τελικά στους 3 μήνες ο θηλασμός είχε γίνει το πιο εύκολο πράγμα στην καθημερινότητά μου: θήλαζε κάθε 3,5 ώρες για 15-20 λεπτά! Όσο θυμάμαι εκείνες τις πρώτες μέρες με πιάνει ένας μικρός πανικός που θα χρειαστεί να το ξαναπεράσω.... Μετά όμως σκέφτομαι πόσο όμορφος ήταν ο θηλασμός αργότερα και ανυπομονώ!!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Ακριβώς έτσι ήμουν κι εγώ στο γιο μου! Όλη μέρα, κυριολεκτικά όμως όλη μέρα - ευτυχώς όχι τόσο συχνά τη νύχτα, στο στήθος!!!! Μάτωναν οι θηλές, έκλαιγα από τον πόνο, κόντεψα να πάθω μαστίτιδα δυο φορές αλλά εγώ εκεί, αγύριστο κεφάλι! Τελικά στους 3 μήνες ο θηλασμός είχε γίνει το πιο εύκολο πράγμα στην καθημερινότητά μου: θήλαζε κάθε 3,5 ώρες για 15-20 λεπτά! Όσο θυμάμαι εκείνες τις πρώτες μέρες με πιάνει ένας μικρός πανικός που θα χρειαστεί να το ξαναπεράσω.... Μετά όμως σκέφτομαι πόσο όμορφος ήταν ο θηλασμός αργότερα και ανυπομονώ!!!!

Τα λόγια σου μου δίνουν πολύ θάρρος! :-D

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

καλημέρα και από μένα....εδω ναι εδω με την κοιλίτσα μου την μεγάλη...τιποταααα ακόμη!!!!!!!Πονάκια έχω και συσπασούλες αλλά ακανόνιστα .

με έχει φάει το αγχος!!!!!!!!

Nefeli 13 δεν ξέρω γιατί βιάζεται ...το ρίχνει στο γεγονός οτι είναι το δεύτερο μπεμπε!!!!!!!!ε και????:rolleyes:

έχω κάνει σύνολο 5 κολπικές εξετάσεις:confused:

Σήμερα θα ξαναπάω να δώ τι θα μου πει....:roll:

Luz μου ναι όντως από την μια στιγμή στην άλλη σε πιάνουν τα πονάκια!!!στον γιο μου 39 και 5 μέρες με έπιασαν πονάκια στην μέση και μετά στην κοιλίτσα χαμηλά....στην αρχή ήπια και όσο πέρναγε η ώρα πιο δυνατά και γρήγορα!

Έτσι ελπίζω να γίνει και τώρα!!!!τι να πω!

κορίτσια υπομονή τι να κάνουμε.....όσο αγχωνόμαστε τόσο θα καθυστερούν!!!!!κανει και ζέστη.....

Λοιπόν σας αφήνω πάω να φτιάξω μαλλί μήπως και .....και βλέπουμε!!!

Rina.....που είσαι??????μήπως γέννησες???????

Nefeli και steviv υπομονή με τον θηλασμό και προσοχή....εγώ στις 20 μέρες έπαθα μαστίτιδα και αναγκάστηκα να πιώ βαριά αντιβίωση και έτσι τον σταμάτησα...αλλα δεν ήξερα μερικά "πραγματάκια" σαν πρωτάρα...να βάζετε γαλατακι δικό σας πάνω στις πληγές τις ματωμένες...και να αποφεύγετε συνέχεια το νερό πάνω στις θηλές!!!

επίσης δεν χρειάζεται τώρα που είστε σπίτι να φοράτε τα σουτιέν θηλασμου....αφήστε το στήθος ελεύθερο!!!

φιλάκια καλή συνέχεια σε όλες μας....

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...