Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 47 λεπτά , Nima21 είπε:

Καλή χρονιά σε ολες με υγεία, αγάπη και χαρμόσυνα νέα!!! 

Δεν ξερω, αλλα απο οτι καταλαβαινω και διαβαζω απο πολλες εδω ειναι οτι οντως δεν ασχολουνται με το σπέρμα τα κεντρα εξωσωματικής, εκτος αν υπάρχει σοβαρό θεμα.. εγω επειδη μενω σε επαρχια και παλευαμε να φτιάξουμε το σπερμα πριν ξεκινήσουμε τις διαδικασιες εξωσωματικης και οντως καποια πράγματα βελτιώθηκαν, μετά φυσικά απο αλλαγες ανδρολογων, μικροβιολογικων και επεμβαση κηρσοκηλης δεν εχω αντιστοιχη εμπειρια.. αλλα ο γυναικολογος μου που με παρακολουθει χρονια και εχει επαφη με τον εξωσωματιστη παντα μας σύστηνε βιταμίνες για το σπερμα και καλλιεργειες πριν την ωοληψια.. και τωρα διαβαζοντας το σχολιο σας θυμήθηκα το καλοκαιρι που μιλώντας με γενετιστή μου τονισε τη σημασια του dfi στο σπερμα και μου είχε πει ποτε μα ποτε να μην κανουμε ωοληψια αν ειχε υψηλο πυρετο ο ανδρας το τελευταιο τριμηνο της ωοληψιας.. αν το δεχτει μου λεει το κεντρο ειναι σαν να σας λεει ελατε να σας κλεψουμε! Θα παει στραβα η ωοληψια και θα ξερεις τον λογο.. δυστυχώς ομως το κεντρο ποτε δεν ρωτουσε για αυτο.. μονο ο κοβιντ μας μαρανε να τρέχουμε να κανουμε τεστ εμεις οι γυναίκες  τελευταια στιγμη  ..

Υ.γ καλή επιτυχια!!!!! Ευχομαι να ειναι το τυχερό αυγό του 2025!!!!  

Αυτα ακριβώς γνωρίζω και εγω. Όσα έγραψες. Επηρεάζονται πολύ εύκολα οι άντρες απο γρίππες. Υψηλό πυρετό. Φαντάσου όσοι οδηγάνε μηχανάκι έχουν περισσότερες πιθανότητες να έχουν διαφορά θεάματα με την ποσότητα και ποιότητα. Πρέπει να μην φοράνε στενό εσώρουχο, να μην ζεσταίνονται, να μην πατιούνται όπως πχ στην σέλα στο μηχανάκι. 
      Οι διατροφή τους. Η υγιεινή. Είναι τόσο λεπτό το ζήτημα και τόσο ευαίσθητα που και πάλι δεν ασχολούνται τα κέντρα. Επισης έχω παρατηρήσει ότι όταν βρίσκουν ένα πρόβλημα κολλάνε με αυτό . Πχ σε μια φίλη μου είχαν σοβαρό θέμα με το σπερμα . Σε εκείνη έκαναν πολύ λίγες εξετάσεις . Ούτε καν σαλπιγογραφια. Εστιάσανε μόνο στο προφανές. Οπότε αν αποτύγχανε την πρώτη φορά, θα το έριχναν καθαρά στο σπερμα . Βλέπω ένα τέτοιο μοτίβο σε όλα τα κέντρα δυστυχώς. Εμείς οι ίδιες να παρακαλάμε για έξτρα εξετάσεις. 

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Γεννητούρια!!!

yotou............19/04 Κοριτσάκι

D_i_d............19/06 και ώρα [ώρα] Κοριτσάκι, 3.000 και [ύψος] με []

steviv21........21/06 και ώρα [ώρα] Αγοράκι, 3.140 και [υψος] με κ.τ.

lila23............25/06 και ώρα 03:00 Κοριτσάκι, 3.110 και 48εκ. με κ.τ.

Zouzy...........29/06 και ώρα 06:00 Κοριτσάκι, 2.780 και 51εκ. με []

Nefeli2014.....29/06 και ώρα [ώρα] Κοριτσάκι, 3.500 και 52εκ. με κ.τ.

vickiflower.....01/07 και ώρα [ώρα] Αγοράκι, 3.500 και 50εκ. με φ.τ.

charline.........03/07 και ώρα 09:45 Κοριτσάκι, 3.260 και 49εκ. με κ.τ.

litsa_xoylio.....03/07 και ώρα 16:20 Κοριτσάκι, 2.950 και [ύψος] με κ.τ.

Λίστα αναμονής

Rina80...................10/07 Κοριτσάκι

vanilitsa-mpempis....11/07 Κοριτσάκι

Demi25..................12/7 Aγοράκι

Luz84.....................12/07 Αγοράκι

M-er...................... 13/7 Αγοράκι

Νικολέτα!...............15/07 Αγοράκι

Nefeli_13...............16/07 Αγοράκι

Pepci......................19/7 Αγοράκι

μωλο.....................28/07 Αγοράκι

vanessa23............... 30/7 κοριτσάκι

Konsta15................. 30/7 Αγοράκι

despoina82...............31/07 Κοριτσάκι

MeLi K.....................31/07 Κοριτσάκι

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλησπερα μα νουλες κ κοιλιτσες...ειμαι πλεον μανουλα απτις 4.20 τ μεσημερι μετα απο τα πανδεινα που περασα...καναμε καισαρικη αλλα δε θελω να σας μεταφερω την εμπειρια μοθ καλυτερα...απλα.πλεον νιωθω σαν μην εζησα τπτ απ ολα αυτα...η μπεμπα γεννηθηκε 2950 κ προς τ παρον ειναι φαγανουλα αρκετα...Λογω ενος κοκτειλ με χαπια παυσιπονα που μου χορηγησαν θα μου επιτρεψουν να τη βαλω στ στηθος απτην κυριακη....κ βλεπουμε...φιλια σε ολες!!!

να σου ζησει η μπεμπούλα!:)

κορίτσια καλησπέρα!ευχαριστω για τις ευχές!η δευτερη μερα που είμαστε σπίτι και σημερα είμαστε πολύ καλυτερα με το θηλασμό...η γέννα κοριτσι ηταν αρκετα γρηγορή απλά πονεσα αρκετα σε συγκριση με τις άλλες 2 γεννες ειδικά όταν εσπασαν τα νερα...βέβαια όταν εχεις το μωρακι στα χερια σου τα ξεχνας όλα:)

Αχ κορίτσια μου,ανυπομονώ να γνωρισω και εγώ το αγοράκι μου! Υποτίθεται ότι έχω άλλη μια βδομαδα για την ΠΗΤ μου,αλλά δε θέλω να αγχωθώ,πότε και πότε. Όποτε θέλει,ας έρθει. :-)

Εν τω μεταξύ,έχει απιστευτη ζεστη εδώ,37 βαθμούς και βαλε! Αλλα δεν πτοούμαι χεχε χτες έκανα 6 χμ περπάτημα! Να πέσει λίγο η ζέστη να μπορώ να το ξανακάνω. Το αλλο είναι που σκέφτομαι τι θα γίνει αμα είμαι έξω,όπως αποψε που θα βγω και με πιάσουν οι πόνοι! Καλύτερα να μην το σκέφτομαι,ε;

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Διαφημίσεις

κορίτσια καλησπέρα!ευχαριστω για τις ευχές!η δευτερη μερα που είμαστε σπίτι και σημερα είμαστε πολύ καλυτερα με το θηλασμό...η γέννα κοριτσι ηταν αρκετα γρηγορή απλά πονεσα αρκετα σε συγκριση με τις άλλες 2 γεννες ειδικά όταν εσπασαν τα νερα...βέβαια όταν εχεις το μωρακι στα χερια σου τα ξεχνας όλα:)

να σου ζήσει!!!! :D

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

έχω γράψει 3 φορές μυνημα και έχει χαθεί!!!!!!!!!!!τα νευρα μου είναι που είναι!!!!!!!!!!!!!!!!

Ν α σας ζήσουν κορίτσια καλότυχα να ναι και γερά!!!!!!!!!!!!!

Litsa εύχομαι να είσαι μια χαρά τωρα και να ηρεμήσεις σε σκεφτόμουνα τόσες μέρες!!!

Charline γλυκιά μου καλή ανάρρωση και με το καλό να πάτε σπίτι σας!!!

προληπτικά στην κράτησαν η έκανε ταχυκαρδιες???

έχω και γω υπερθυρεοδεισμό και ανησυχώ να σου πω την αλήθεια αν και πήρα χάπι 9 μήνες τώρα!!!

Εγώ είμαι πολύ στεναχωρημένη και αγχωμένη...όλο κλαίω και η διαθεση μου είναι χάλια!!!με εχει αγχώσει ο γιατρός μου που μου λεει πως θα πρεπε να είχα γεννήσει και πως θα μπω με πρόκληση...ενώ ακόμη εχω καμια βδομάδα!!!μερα παρα μερα κάνω κολπική εξεταση με έχει ξεσκίσει γμτ!!!!!!συσπασούλες έχω και πονάκια εύχομαι να ρθει μόνη της η μπεμπα.....:oops:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

κορίτσια καλησπέρα! τι κάνετε? να μας ζησουν τα καινούρια μωρα κ με το καλο οι υπόλοιπες! εμεις κορίτσια εχουμε αρχισει τις αγκαλιες κ εχω τρελαθει! το περιμενα 2,5 μηνες τωρα! η μπεμπουλα θηλασε κιολας! ειμαι μια χαρούμενη μαμα! τελος του μηνα θα ειμαστε σπιτι μας! νεφελακι αν θες συμπληρωσε στην λιστα μας ωρα 10.25, βαρος 982γρ, με φυσιολογικό τοκετό. Τωρα είμαστε 1700 γρ! στηριζουμε το κεφαλι μας κ γυρναμε απο μπρουμιτα, ανάσκελα κ τουμπαλιν! σας φιλω, καλό σκ!

Κοριτσακια μου καλησπερα!

Χθες στις 10 παρα 15 το πρωι γεννησα με ΚΤ το κοριτσακι μου!!!Ειναι 49εκ. ,3260γρ. Ζουζουνιτσα.Την κρατησαν προληπτικα στη μοναδα λογω του υπερθυρεοειδισμου μου.Ηταν να την παρω χθες αλλα εκανε εναν εμετουλι.Ισως σημερα μετα το επισκεπτηριο..Γαλα δεν εχω ακομα.Αλλα παω στην τραπεζα γαλακτος για προκληση.Θα δουμε..

Ποναω σημερα γτ κοψαμε τα ενδοφλεβια παυσιπονα .

Μου εφυγε η καταθλιψη που ενιωθα!!!Νιωθω πολυ ομορφα!!!Αν εξαιρεσω τα πονακια κ το οτι δεν εχω ακομα το μωρακι.

Ξεχασα να σας πω οτι χθες στις 5τα ξημερωματα ειχα αιματακι κ ροζ υγρα

Στις 8 που με εξετασαν ειχα μικρη διαστολη κ ψηλαφωταν το κεφαλι της μπεμπαςε λιγα λογια θα γεννουσα ετσι κι αλλιως!!!!

να σου ζησει η μπεμπούλα!!:)

έχω γράψει 3 φορές μυνημα και έχει χαθεί!!!!!!!!!!!τα νευρα μου είναι που είναι!!!!!!!!!!!!!!!!

Ν α σας ζήσουν κορίτσια καλότυχα να ναι και γερά!!!!!!!!!!!!!

Litsa εύχομαι να είσαι μια χαρά τωρα και να ηρεμήσεις σε σκεφτόμουνα τόσες μέρες!!!

Charline γλυκιά μου καλή ανάρρωση και με το καλό να πάτε σπίτι σας!!!

προληπτικά στην κράτησαν η έκανε ταχυκαρδιες???

έχω και γω υπερθυρεοδεισμό και ανησυχώ να σου πω την αλήθεια αν και πήρα χάπι 9 μήνες τώρα!!!

Εγώ είμαι πολύ στεναχωρημένη και αγχωμένη...όλο κλαίω και η διαθεση μου είναι χάλια!!!με εχει αγχώσει ο γιατρός μου που μου λεει πως θα πρεπε να είχα γεννήσει και πως θα μπω με πρόκληση...ενώ ακόμη εχω καμια βδομάδα!!!μερα παρα μερα κάνω κολπική εξεταση με έχει ξεσκίσει γμτ!!!!!!συσπασούλες έχω και πονάκια εύχομαι να ρθει μόνη της η μπεμπα.....:oops:

Μα γιατι σε έχει αγχώσει έτσι ο γιατρός σου; υπάρχει κάτι που να δικαιολογει αυτο το άγχος να γεννήσεις; κι εγώ αυριο κλείνω την 39η βδομ κ δεν αγχώνομαι.οποτε θέλει ο μπέμπης εφόσον δε συντρέχει κάποιος λόγος ανησυχίας. Και μετά την ΠΗΤ έχουμε ακομα σχεδόν 2 βδομαδες περιθώριο. Και οι πολλές κολπικές εξετάσεις πού αποσκοπούν;

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Διαφημίσεις

Μα γιατι σε έχει αγχώσει έτσι ο γιατρός σου; υπάρχει κάτι που να δικαιολογει αυτο το άγχος να γεννήσεις; κι εγώ αυριο κλείνω την 39η βδομ κ δεν αγχώνομαι.οποτε θέλει ο μπέμπης εφόσον δε συντρέχει κάποιος λόγος ανησυχίας. Και μετά την ΠΗΤ έχουμε ακομα σχεδόν 2 βδομαδες περιθώριο. Και οι πολλές κολπικές εξετάσεις πού αποσκοπούν;

Ελα μου ντε!να δουμε που βρισκεται ο τραχηλος....σημερα με εστειλε και στο μαιευτηριο να με δει η μαια ...κολπικα παντα..για να βοηθησει την κατασταση!ελεος!καποια στιγμη μου πε να κατσω κιολας επειδη ειχα συσπασεις και να με βαλουν για προκληση με ορο.εννοειται εφυγα .....

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Κοριτσακια μου καλημερα.Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!Με το καλο στια υπολοιπες.

Vanilitsa τημ κρατησαν προληπτικα σε μονιτορ το πρωτο 24ωρο αλλα δεν εκανε ταχυκαρδιες.Την πηραμε χθες το απογευμα!!!

Εγω σε αυτη την εγκυμοσυνη δεν παιρνω αγωγη απο τον 4ο-5ο μηνα.Ημουν ρυθμισμενη.Επισης δεν εχω αντισωματα.Στην πρωτη που ημουν υπο αγωγη μεχρι τελευταια μερα μου τον κρατησαν 3 μερες.Παλι για παρακολουθηση.Δεν εκανε ταχυκαρδιες.

Η μπεμπουλα δυστυχως πινει ξενο γαλα.Την βαζω στο στηθος αλλα δεν εχω καθολου γαλα ακομα...Εχασε 280γρ...Φυσιολογικο ειναι αυτο αλλα θελω να δω ποτε θα αρχισει να παιρνει παλι.

Ο υπνος γινεται με δοσεις!!!Οποφε αποφασισει η μπεμπα!!!

Καλημερα κοριτσια!!! Συγχαρητηρια σε οσες γεννησαν και υπομονη σε οσες περιμενουν!!

Θα σας γραψω τα νεα μου εν συντομια...

Γενικα ολα καλα με την μπεμπουλα μου ηρθε κ η παιδιατρος κ ολα μια χαρα!

Το μοναδικο προβλημα που κι εγω αντιμετωπιζω ειναι ο θηλασμος εριξα κι εγω το κλαμματακι μου ουκ ολιγες φορες.. Κανω τακτικες αντλησεις με το θηλαστρο και της δινω μητρικο και 1 στα 8 περιπου γευματα της δινω συμπληρωμα γιατι πειναει κι αλλο.

Κανω αντλησεις διοτι το στηθος μου ματωσε κ πρηστηκε. Η πληγη περασε κ το ξεπρηζω καθημερινα με μαλαξεις σε χλιαρο νερο με σαπουνι.

ΕλπιΖω οταν συνελθουν οι μαστοι μου να το πιασει το μωρο. Προς ωρας ειναι πρησμενο κ οπως ειπες luz κι εσυ δε θελω να ζοριζω το μωρο..

Οσο για την καισαρικη δεν εχω παρει ουτε ενα παυσιπονο, τοσο δεν την καταλαβα κ γενικως δεν καταλαβα πονους στη γεννα μου. Τσεκαρω μονο την πληγη μη μου γυρισει σε χηλοειδη ουλη γιατι εχω ταση. Ο πονος μου ηταν κ ειναι ο θηλασμος. Θα το παλεψω ομως..

tf9Xp3.png

Καλημερα κοριτσια!!! Συγχαρητηρια σε οσες γεννησαν και υπομονη σε οσες περιμενουν!!

Θα σας γραψω τα νεα μου εν συντομια...

Γενικα ολα καλα με την μπεμπουλα μου ηρθε κ η παιδιατρος κ ολα μια χαρα!

Το μοναδικο προβλημα που κι εγω αντιμετωπιζω ειναι ο θηλασμος εριξα κι εγω το κλαμματακι μου ουκ ολιγες φορες.. Κανω τακτικες αντλησεις με το θηλαστρο και της δινω μητρικο και 1 στα 8 περιπου γευματα της δινω συμπληρωμα γιατι πειναει κι αλλο.

Κανω αντλησεις διοτι το στηθος μου ματωσε κ πρηστηκε. Η πληγη περασε κ το ξεπρηζω καθημερινα με μαλαξεις σε χλιαρο νερο με σαπουνι.

ΕλπιΖω οταν συνελθουν οι μαστοι μου να το πιασει το μωρο. Προς ωρας ειναι πρησμενο κ οπως ειπες luz κι εσυ δε θελω να ζοριζω το μωρο..

Οσο για την καισαρικη δεν εχω παρει ουτε ενα παυσιπονο, τοσο δεν την καταλαβα κ γενικως δεν καταλαβα πονους στη γεννα μου. Τσεκαρω μονο την πληγη μη μου γυρισει σε χηλοειδη ουλη γιατι εχω ταση. Ο πονος μου ηταν κ ειναι ο θηλασμος. Θα το παλεψω ομως..

καλημεεεερα!!! νεφελη μου να σου ζησει να ειναι καλοτυχο και υγειες!!!

δοκιμασες να συμβουλευτεις μια συμβουλο θηλασμου?? εμενα παντως με εσωσε!!! ο παιδιατρος μου ειπε να δωσω ξενο και κλαμα κ εγω ! αλλα ειπα οχι.. γαλα εχω , οιπληγες μου ηταν κ μενα πληγωμενες κ ετρεχαν αιμα!

αλλαξα παιδιατρο και πηρα τηλ. τη συμβουλο θηλασμου. ( τη μαρια , που σου ειχα γραψει και σε προσωπικο μηνυμα)

ηρθε σπιτι και πραγματικα με εσωσε , η μαλλον για να ακριβολογουμε εσωσε τον μπεμπη μου. οι θηλες μου ματωναν γιατι εγω εκανα λαθος πως του εδινα το στηθος μου..μας εδειξε κ αλλες θεσεις γιατι θα πρεπει να εναλλασουμε γιατι σε καθε θεση το παιδι πιανει το στηθος διαφορετικα..κ ετσι εχουμε φτασει σε σημειο να θηλζουμε και 10 ωρες σερι χωρις να τραυματιστω κ χωρις να κουραστω!!

υγ.πηγα κ εγω να βγαλω με θηλαστρο και μου ειπε η μαρια δεν υπαρχει λογος να το κανεις για να παρει περισσοτερη ποσοτητα το παιδι , μολις τελειωσεις με το ενα στηθος βαλτον κατευθειαν στο αλλο..

κοριστακια μου καλημερα!! εψω να σας διαβασψ παρα πολλες ημερες γιατι γεννησα και εγω τον μπεμπη μου στις 20 Ιουνιου και οπως καταλαβαινετε χρονος μηδεν, αλλα ειναι υπεροχο !!

Ευχομαι να σας ζησουν τα μπεμπακια σας και καλη ανατροφη τωρα πια!!! οσο για τις υπολοιπες που περιμενουν με ενα γελιο ευχομαι κ να το ζησουν καθε λεπτο γιατι ειναι κατι μαγικο!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...