Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!! Ποσο τελεια νεα!! Με το καλο ο μπεμπουλης!!❤❤ 

11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κορίτσια από χθες άρχισαν οι έντονες ναυτίες! Δεν ξέρω τι να κάνω να τις ανακουφίσω… καμία ιδέα;

Καλημερα! Το ειχα γραψει κ σε μια αλλη κοπελα εδω. Οι φρυγανιες ειναι η λυση για ανακουφιση. Τρως αρχικα 1 με 2 μολις ξυπνησεις, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, για να κρατησουν τα πρωινα υγρα!! 

• Ευχαριστώ 1

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Καλησπέρα και από μένα έχω γράψει άλλη μια φορά στο forumείχα πητ 18-20/7 αλλά τελικά γέννησα στις 29/6 τις 6 το πρωί ένα υγιέστατο κοριτσάκι με βάρος 2780 και 51 πόντους ύψος. Ήταν να φύγουμε σήμερα αλλά η μικρή ανέβασε ικτερο από 9 πήγε 12,99 και θα πρέπει να την βάλουν στη λαμπα έχει χάσει και αρκετό βάρος γύρω στα 300 γρ. Όλα αυτά σε συνδυασμό ότι η μεγάλη μου κόρη κλαίει που λείπω από τη Κυριακή το βράδυ είμαστε από επαρχία συν του ότι μας έκλεψαν έξω από το νοσοκομείο το αυτοκίνητο μας με όλα σχεδόν τα πράγματα μας με έχουν φτάσει στα όρια της κατάθλιψης με αποκορύφωμα ότι το μωρό μου το φέρνουν μόνο για θηλασμό ενώ μέχρι τώρα το είχα δίπλα μου. Συγνώμη αν σας κούρασα ήθελα κάπου να τα πω.....

Να σου ζησει το νινακι σου!αντε βρε κοριτσι ολα καλα να πανε.υπομονη!

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

Καλησπερα κι απο μενα σε ολες τις παραφουσκωμενες πλεον κοιλιτσες!!!Υπομονη κοριτσια κοντευουμε!!!ειχα κι εγω nst σημερα.ο πιτσιρικος μου δε φαινεται να ζοριζεται απο το λιγο αμνιακο που μου εχει απομεινει,οποτε κοριτσια εγω παω εκτος απροοπτου για τεταρτη 8/7 αξημερωτα το πρωι για να ειμαι πρωτο χειρουργειο.στην αναμονη λοιπον κι εγω.τα κοριτσια μας που γεννησανε τι κανουνε?

Maternity_codemini.php#

Κοριτσια καλησπερα! Φτασαμε χθες στην Αθηνα τακτοποιηθηκαμε σε ενα φιλικο σπιτι με τη μαμα μου. Ο αντρας μου δεν μπορει ακομα να παρει αδεια και εχω στεναχωρηθει πολυ μου λειπει παρααα πολυ και η αληθεια ειναι οτι το ειχα φανταστει αλλιως, αλλα τι να κανουμε ειναι καλυτερα εδω και για το μωρακι και για μενα. Ελπιζω τουλαχιστον να μας αφησουν να γυρισουμε γρηγορα Κρητη οι νεογνολογοι, δεν εχω ιδεα ποτε επιτρεπεται να ταξιδεψει ενα νεογεννητο! Ξερει καμια? Το ευχαριστο ειναι οτι ο αιματολογος στο Αλεξανδρας δεν εχει προβλημα να γεννησω φυσιολογικα, αρκει να ειναι προγραμματισμενο, περιμενω τωρα το ραντεβου με το γυναικολογο τη Δευτερα και βλεπουμε.

Για μαλλια που ρωτησε μια κοπελα, εγω απο τον 4ο και μετα τα βαφω με φυτικη του Κορρε, εχω πολλα ασπρα και δεν μπορω να τα βλεπω!!

c6vNp3.png

Καλησπερα κι απο μενα σε ολες τις παραφουσκωμενες πλεον κοιλιτσες!!!Υπομονη κοριτσια κοντευουμε!!!ειχα κι εγω nst σημερα.ο πιτσιρικος μου δε φαινεται να ζοριζεται απο το λιγο αμνιακο που μου εχει απομεινει,οποτε κοριτσια εγω παω εκτος απροοπτου για τεταρτη 8/7 αξημερωτα το πρωι για να ειμαι πρωτο χειρουργειο.στην αναμονη λοιπον κι εγω.τα κοριτσια μας που γεννησανε τι κανουνε?

Αχ μωλο λίγες μέρες μείνανε και θα κρατάς αγκαλιά το αγοράκι σου!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια όσες έχετε Facebook ζητήστε να μπείτε στην ομάδα Αττική: ομάδα υποστήριξης μητρικού θηλασμού και μητρότητας. Έχει πολλά αρχεία για μελέτη και έχετε μεγάλη υποστήριξη σε απορίες. Αν αργήσουν να σας εγκρινουν το αίτημα στείλτε μου μήνυμα να σας προτείνω (είμαι ήδη μέλος). Έχει αντίστοιχες ομάδες και για άλλες πόλεις. Το όνομά μου στο fb είναι alessandra papasp (βλέπω πιο συχνά μήνυμα εκεί παρά εδώ) . Ενημέρωση, το πιο σημαντικό !!! Να μην πέσουμε και εμείς θύματα παραπληροφόρησης από όσους προωθούν τις σκόνες γάλακτος ή μας λένε χωρίς λόγο ότι δεν έχουμε γάλα (βλέπε και γιαγιάδες που δεν θηλασαν και θεωρούν το αγελαδινό καλύτερο) . Μιλάω πάντα για όσες θέλουν να θηλάσουν χωρίς να κρίνω αντίθετες επιλογές. Η καθεμία έχει δικαίωμα να δώσει ότι αυτή θεωρεί καλύτερο για το μωρό της. Απλά να ενημερωνόμαστε. Φιλιά!

Qtq6p2.png

0HXhp2.png

Καλησπέρα κοριτσια τι κανετε?

Πως είναι οι εγκυουλες? Ανυπόμονες φαντάζομαι!

Οι καινούργιες μανουλες? Κορίτσια πως τα πάτε με την προσαρμογή? Νεφελακη πως εισαι?πως τα πάτε?

Εμείς κορίτσια όλα καλά κάθε μέρα και καλύτερα χρησιμοποιω πλέον μόνο την ψευδοθηλη και δεν προσπαθώ με την θήλή μου γιατί η μικρή κλαίει που δεν καταφέρνει να την πιάνει σωστά και δεν θέλω να την παιδεύω, από βάρος περνουμε σιγά σιγά 40 γραμμάρια την μέρα σχεδόν,ξενο δίνω μόνο 30 μλ την ημέρα το πολύ απλά για να συμπληρώνω και να πάρει πιο γρήγορα κιλά!εμένα η ζυγαριά κάθε μέρα με δείχνει ένα κιλό μείον από ότι φαίνεται πάλι θα καταλήξω ελλιποβαρης!!τα φιλιά μου σε ολες

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Αχ μωλο λίγες μέρες μείνανε και θα κρατάς αγκαλιά το αγοράκι σου!!!

Ναι βρε lila μου.Πλεον χαιρομαι που φτασαμε στην εβδομαδα που θελουμε γιατι ειμαστε βαση υπερηχου στις 38 και ανυπομονω τωρα!Χαιρομαι επισης που πατε τοσο καλα με το νινακι σου!ολα παιρνουν το δρομο τους σιγα σιγα και σε λιγο καιρο θα βλεπεις ποσο μεγαλωσε το κοριτσακι σου και δε θα το πιστευεις!!!

Maternity_codemini.php#

Κορίτσια όσες έχετε Facebook ζητήστε να μπείτε στην ομάδα Αττική: ομάδα υποστήριξης μητρικού θηλασμού και μητρότητας. Έχει πολλά αρχεία για μελέτη και έχετε μεγάλη υποστήριξη σε απορίες. Αν αργήσουν να σας εγκρινουν το αίτημα στείλτε μου μήνυμα να σας προτείνω (είμαι ήδη μέλος). Έχει αντίστοιχες ομάδες και για άλλες πόλεις. Το όνομά μου στο fb είναι alessandra papasp (βλέπω πιο συχνά μήνυμα εκεί παρά εδώ) . Ενημέρωση, το πιο σημαντικό !!! Να μην πέσουμε και εμείς θύματα παραπληροφόρησης από όσους προωθούν τις σκόνες γάλακτος ή μας λένε χωρίς λόγο ότι δεν έχουμε γάλα (βλέπε και γιαγιάδες που δεν θηλασαν και θεωρούν το αγελαδινό καλύτερο) . Μιλάω πάντα για όσες θέλουν να θηλάσουν χωρίς να κρίνω αντίθετες επιλογές. Η καθεμία έχει δικαίωμα να δώσει ότι αυτή θεωρεί καλύτερο για το μωρό της. Απλά να ενημερωνόμαστε. Φιλιά!

Έχει όντως παρά πολλές πληροφορίες,αρχεία και βλεπω ότι βοηθάνε πολύ κοπέλες που γράφουν αποριες και προβληματισμούς.

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Καλησπερα μα νουλες κ κοιλιτσες...ειμαι πλεον μανουλα απτις 4.20 τ μεσημερι μετα απο τα πανδεινα που περασα...καναμε καισαρικη αλλα δε θελω να σας μεταφερω την εμπειρια μοθ καλυτερα...απλα.πλεον νιωθω σαν μην εζησα τπτ απ ολα αυτα...η μπεμπα γεννηθηκε 2950 κ προς τ παρον ειναι φαγανουλα αρκετα...Λογω ενος κοκτειλ με χαπια παυσιπονα που μου χορηγησαν θα μου επιτρεψουν να τη βαλω στ στηθος απτην κυριακη....κ βλεπουμε...φιλια σε ολες!!!

71i9p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα μα νουλες κ κοιλιτσες...ειμαι πλεον μανουλα απτις 4.20 τ μεσημερι μετα απο τα πανδεινα που περασα...καναμε καισαρικη αλλα δε θελω να σας μεταφερω την εμπειρια μοθ καλυτερα...απλα.πλεον νιωθω σαν μην εζησα τπτ απ ολα αυτα...η μπεμπα γεννηθηκε 2950 κ προς τ παρον ειναι φαγανουλα αρκετα...Λογω ενος κοκτειλ με χαπια παυσιπονα που μου χορηγησαν θα μου επιτρεψουν να τη βαλω στ στηθος απτην κυριακη....κ βλεπουμε...φιλια σε ολες!!!

Να σου ζησει να ειναι γερη και τυχερη!!!! Ειναι ευχαριστο που ολα ξεχνιουνται!!!! :P

Να σου ζήσει η μπέμπα!!! Όλα θα ξεχαστούν..

Γιατι δε σου επιτρέπουν να τη θηλάσεις όμως;; Απ ό,τι ξέρω,δεν απαγορευεται μετά την καισαρική και απο ό,τι λένε και οι αλλες κοπέλες δηλαδη.Αλλα,όπως αισθάνεσαι :-) εννοώ αν είσαι κι εσύ τόσο ταλαιπωρημένη..

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Να σου ζήσει ή μπεμπουλα σου!να είναι γερή κι εσύ να αναρρώσεις γρήγορα κοριτσάκι!

Maternity_codemini.php#

Κοριτσακια μου καλησπερα!

Χθες στις 10 παρα 15 το πρωι γεννησα με ΚΤ το κοριτσακι μου!!!Ειναι 49εκ. ,3260γρ. Ζουζουνιτσα.Την κρατησαν προληπτικα στη μοναδα λογω του υπερθυρεοειδισμου μου.Ηταν να την παρω χθες αλλα εκανε εναν εμετουλι.Ισως σημερα μετα το επισκεπτηριο..Γαλα δεν εχω ακομα.Αλλα παω στην τραπεζα γαλακτος για προκληση.Θα δουμε..

Ποναω σημερα γτ κοψαμε τα ενδοφλεβια παυσιπονα .

Μου εφυγε η καταθλιψη που ενιωθα!!!Νιωθω πολυ ομορφα!!!Αν εξαιρεσω τα πονακια κ το οτι δεν εχω ακομα το μωρακι.

Ξεχασα να σας πω οτι χθες στις 5τα ξημερωματα ειχα αιματακι κ ροζ υγρα

Στις 8 που με εξετασαν ειχα μικρη διαστολη κ ψηλαφωταν το κεφαλι της μπεμπαςε λιγα λογια θα γεννουσα ετσι κι αλλιως!!!!

Να μας ζήσουν τα μωράκια μας κορίτσια! Να ειναι γερά και καλοτυχα στη ζωή τους! Με το καλό να έρθουν και τα υπόλοιπα μπεμπακια...

Εμείς είμαστε σε καλό δρόμο... Βρίσκουμε τους ρυθμούς μας και καθε μέρα ειναι όλο και καλύτερη... Δεν μπορώ ακόμα να πιστέψω οτι τόσους μήνες ειχα αυτό το πλασματάκι στη κοιλιά μου...

Απο τάισμα εγώ θηλάζω αλλα δίνω και λίγο συμπλήρωμα γιατί είχε ίκτερο και έπρεπε να τον ενυδάτωση για να πέσει... Ευτυχώς όλα ειναι καλα τώρα και σχεδόν μόνο θηλάζω... Βέβαια μας αρέσουν πολυ και οι αγκαλίτσες.. Κανει και γκριμάτσες και με χαϊδεύει με το χεράκι του και εχω τρελαθεί... Απο κιλά ειμαι δέκα λιγότερα... Πέντε ακόμα και επανέρχομαι...

Οι πιο υπέροχες στιγμές της ζωής μου μαζί με τους δυο άντρες μου! Μαγεία!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...