Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Να το ρωτήσεις αυτό σίγουρα γιατί το πιο λογικό είναι να σου βάλουν τις πιο δυνατές.εμενα την ημέρα της εμβρυομεταφοράς ήρθε η εμβρυολόγος κ μου τα εξήγησε μου είπε ότι έχουμε 8 μου είπε πως ήταν αλλά δεν της θυμάμαι κ ότι θα βάλουμε τις δύο που ήταν κ οι πιο δυνατές.

Και σε μένα ήρθε η εμβρυολογος μιλήσαμε για πολλά μας έδειξε και την εξέλιξη της βλαστοκυστης που βάλαμε όλα ήταν μια χαρά, απλά το έχω απορία, τους έχω εμπιστοσύνη, αλλά μια ερωτησουλα δεν βλάπτει 

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Χρονια Πολλα σε ολες!!!! Νιωθω σαν να μη περνανε οι μερες!!! Ανυπομονω να παω για την αυχενικη να φυγει αυτο το αγχος οπως ειπες lilia....Peace, λες να καταφερουμε να μαθουμε και φυλο? εγω κοριτσια εχω στρογγυλεψει αρκετα....μεγαλη κατακρατηση υγρων και πρηξιμο....αλλα δε πειραζει! Η πολυ υπνηλια και το να σερνομαι, εφυγαν...

Ευχομαι σε ολες καλη Πρωτοχρονια...απο ο,τι βλεπω τελικα οι περισσοτερες ειναι δευτερομανουλες.... για εμας που συμβαινει πρωτη φορα...σαν πρωτογνωρη εμπειρια εχει και τα αναλογα ερωτηματικα και αγχος... σας ευχαριστουμε που μας καθησυχαζετε! καλο βραδυ!!!!

8LVMp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και Καλή Χρονιά να έχουμε!!! Εύχομαι σε όλες το 2015 να φέρει στην αγκαλιά

μας υγιέστατα μωράκια και ακόμη περισσότερη ευτυχία στο σπιτικό μας! Να περάσετε υπέροχα ό,τι και αν κάνετε! Και καλή επιτυχία στις νέες αυχενικές!

Qtq6p2.png

0HXhp2.png

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλες! Είμαι καινούργια στο forum! Είμαι 10 εβδομάδων και σε πλήρη κατάκλυση λόγω μεγάλης αποκόλλησης (ευτυχώς δεν άγγιξε πλακούντα). Την Δευτέρα έχω ραντεβού στο γιατρό να διαπιστώσουμε αν όλα πάνε καλά και έχω τρομερό άγχος.. Και εγώ εύχομαι τελειόμηνες εγκυμοσύνες και γερά μωρά σε όλες σας!!

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και πολυ αγάπη στα σπίτια όλων! Τελειωμηνες εγκυμοσύνες να εχουμε όλες κ με το καλό να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας τα παιδάκια μας! Αύριο εχω κ εγω αυχιενική! Εύχομαι να ειναι ολα καλά!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

καλώς ήλθες M-er!!! Καλή δύναμη σου εύχομαι! Όλα θα πάνε καλά!!!! Έχεις τη θετική μας σκέψη και τις ευχές μας να σηκωθείς σύντομα από το κρεβάτι, γερή και δυνατή, και η εγκυμοσύνη σου να συνεχιστεί σα νεράκι. Καλή χρονιά!

Qtq6p2.png

0HXhp2.png

Ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση. Δύσκολο το κρεβάτι.. Οι ώρες κυλούν αργά.. Ξέχασα να αναφέρω.. ΠΗΤ 28/07! Καλή συνέχεια!

Καλη δυναμη Mer ... ολα καλα θα πανε...κ μετα απο χρονια θα του λες ποσο υπομονη εκανες στο κρεββατι για να το εχεις κοντα σου! :D

8LVMp3.png

koritsia sos...eixa giatro ton xasiako k dusthxow pethane prin liges meres...eixa gennhsei me ton idio giatro k to proto mou paidi k hmoun yper euxaristhmenh...pes te mou gnomes gia giatro se aretaieio h elena...

απιστευτο!!! κριμα ο ανθρωπος! δυστυχως εγω δε γνωριζω για εκει..ισως οι αλλες κοπελες να ξερουν και να βοηθησουν...μην ανησυχεις...μαζεψε γνωμες απο γνωστους και φιλους και θα βρεις την ακρη.

8LVMp3.png

Διαφημίσεις

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και πολυ αγάπη στα σπίτια όλων! Τελειωμηνες εγκυμοσύνες να εχουμε όλες κ με το καλό να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας τα παιδάκια μας! Αύριο εχω κ εγω αυχιενική! Εύχομαι να ειναι ολα καλά!

Martch ολα καλα με την αυχενικη?

8LVMp3.png

καλημερα μανουλες και χρονια πολλα! κ εγω εχω ΠΗΤ 12/7/2015!

να εχουμε ολες μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και υγειεστατα μωρακια!!!

εχω ενα κοριτσακι 3 κ κατι κ αυτη ειναι η δευτερη εγκυμοσυνη μου!

καναμε αυχενικη κ υπερηχο κ ολα καλα! βεβαια θα κανω αμνιοπαρακεντηση οπως κ στο πρωτο για να ειμαστε σιγουροι! στην κορη μου ημουν 35 και τωρα ειμαι 38, οποτε δεν το συζητω καθολου! ετσι δεν θα κανω pAPPA.

καλη χρονια να εχουμε ολοι μας!!!:wink::wink::wink:

καλη χρονια YOTOU... εγω εμαθα οτι πλεον εχεις την επιλογη να κανεις μια συγκεκριμενη εξεταση αιματος αντι για αμνιοπαρακεντηση... ετσι μου ειπε ο γιατρος, αν και εγω δε θα κανω...ρωτα το. :D

8LVMp3.png

Είναι μια αιματολογική που εξετάζουν το dna του μωρού μέσα από το δικό σου αίμα. Η ακρίβειά της αγγίζει το 90-95% περίπου και το κόστος της είναι σχεδόν όσο η αμνιοπαρακέντηση. Έτσι τουλάχιστον κατάλαβα εγώ από αυτά που μου είπε ο γιατρός μου.

Qtq6p2.png

0HXhp2.png

Κοριτσάρες καλη χρονιά σε όλες!!!!Με το καλό να πάρουμε αγκαλίτσα τα μικρά μας το καλοκαιρακι!!!

Εκανα και γω την αυχενική πριν μια βδομάδα περίπου όλα καλά δόξα τον Θεό....

Δεν μπαίνω συχνά γιατί ακόμη εχω ναυτίες ...αναγούλες και γενικά ενα χάλι με το στομαχάκι!!!Δεν ξέρω ποτε και αν θα με αφήσει ποτέ!!!!

Μεσα σε όλα ο μικρός μου παραμονή Πρωτοχρονιάς είχε ίωση με γαστρεντερίτιδα...κόλλησα και γω και έγινα ακόμη χειρότερα:roll:!!!!τεσπά ....εύχομαι να περάσουν αυτά...για να ευχαριστηθώ και γω κοιλίτσα.....η οποία εχει μεγαλώσει μπορώ να πω!!!!!

M-er μου καλή δύναμη ....να σκέφτεσαι θετικά όσο γίνεται...και η καλύτερη παρέα είναι ένα πολύ καλό βιβλίο!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΕΜΠΕ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wink:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλησπέρα, κορίτσια!

καλή χρονιά να έχουμε !έχω αρκετές μέρες να μπω, διότι λόγω γιορτών δεν είχα σχεδόν καθόλου χρόνο . και εκτός από αυτό και το στομάχι δεν είναι σουπερ ακόμη. ελπίζω επειδή έχω μπει στον 4ο μήνα να αρχίζουν να περνάνε τα δύσκολα...αύριο θα πάω να κάνω και κάποιες αιματολογικές εξετάσεις για να δούμε πως είναι και ο σίδηρος και γενικά πως είμαι. είχε καμία σε προηγούμενη εγκυμοσύνη θέμα με τα νεφρά? γιατί τις τελευταίες μέρες έχω ενοχλήσεις...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...