Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Κορίτσια μου καλό μήνα! !!!Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας πραγματικά μου δίνετε πολύ κουράγιο! !!τα καταφέραμε και πήραμε κάτι λίγο σήμερα αλλά με 30 γραμμάρια ξενο την ημέρα επιπλέον μακάρι να συνεχίσει την ανοδική πορεία και ας ελπίσουμε μην μου κοπεί το γάλα τώρα που συμπληρώνω! !!

Vickiflower με το καλό να γνωρίσεις τον μπέμπη σου να πανε ολα καλα και με έναν πόνο,όταν έχεις χρόνο και γεννήσεις μπες να μας πεις την εμπειρία σου!

lila μου μην αγχωνεσαι καθολου. οταν γεννησα το γιο μου ηρθε ο παιδιατρος,που ειναι και συμβουλος θηλασμου, και μου ειπε να βγαζω γαλα και να το δινουμε με συριγγα για να μη μαθει το μωρο το μπιμπερο. το μωρο ηταν 4 κιλα και προφανως τις πρωτες μερες το γαλα μου αν και αφθονο δεν του ηταν αρκετο. αρχισα τα κλαμματα οτι δεν θα τα καταφερω και τοτε μπηκε ο καλος μου ο γιατρος που με ξεγεννησε και μου ειπε οτι μετα απο 20 μερες θα εχω πολυ γαλα. και ετσι εγινε. τον θηλαζα συνεχεια και οταν καταλαβαινα οτι πειναει ακομα του εδινα 20-30 ml συμπληρωμα και μετα απο 3 εβδομαδες του εφτανε μονο το δικο μου και τον θηλασα για 1μιση χρονο. φιλακια στη μπεμπουλα σου!

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

Μολις μου δημιουργηθηκε η εξης απορια: υπαρχει κατι που μπορω να το βαλω μεσα στο καζανακι ωστε να αρωματιζει καθε φορα που το τραβαμε; Θελω να καταργησω αυτο το πλαστικο που βαζουμε στη λεκανη γιατι ολο το βουταει ο μικρος και δε θελω να του φωναζω συνεχεια! Ξερω οτι ναι αλλα πειτε καμια ιδεα!!!

υπαρχει κατι σαν σαπουνακι που το βαζεις μεσα στο καζανακι και λειωνει σιγα σιγα. θα το βρεις στο σουπερ μαρκετ εκει που ειναι και τα πλαστικα που λες.

pHNqp3.png9S1np2.png

υπαρχει κατι σαν σαπουνακι που το βαζεις μεσα στο καζανακι και λειωνει σιγα σιγα. θα το βρεις στο σουπερ μαρκετ εκει που ειναι και τα πλαστικα που λες.

Ευχαριστω!!! Θα το ψαξω αμεσα!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

charline εγώ πληρώθηκα από το ΙΚΑ 19/5. Μου είχαν πει ότι θα με πληρώσει και ο εργοδότης μου το υπόλοιπο (25 μέρες ασθένειας) και αφού γεννήσω ο ΟΑΕΔ. Ωστόσο δεν έχω δει ακόμα χρήματα από τον εργοδότη, προφανώς έχουν μπερδευτεί στο λογιστήριο. Για αυτό και ρώτησα μήπως γνωρίζει κάποια την ακριβή διαδικασία.

Qtq6p2.png

0HXhp2.png

κορίτσια μου να σας ρωτήσω κάτι.. οι γιατροί που σας παρακολουθούν επιτρέπουν να βάψετε τα μαλλιά σας ; ; ; και αν ναι εσείς τα βάψατε ; ; ;

Κι εμενα απο τον 4ο μηνα με αφησε και τα βαφω με μια φυτικη sanotint. Απλα εχει περιορισμενες αποχρωσεις κ δεν βγαινουν αρκετα σκουρα...αλλα τη δουλεια σου την κανεις

Διαφημίσεις

Meli.k το ξερω οτι θα κανω ολικη.Και στην πρωτη το ιδιο εκανα.Δεν ηθελα επισκληρηδιο ουτως ή αλλως.Δεν θα αντεχα να βλεπω και να ακουω τι λενε και να υποθετω τι κανουν...Αλλα γτ το λες?Εμενα με ρωτησε τι αναισθησια θελω.Ακομα κ την πρωτη φορα που εγινε επειγουσα ΚΤ.Ημουν μες στο χειρουργειο ετοιμη και παρουσια του αναισθησιολογου με ρωτησε τι προτιμω.Ο γιατρος μου λεγεται Κονδυλιος κ ειμαι απολυτα ικανοποιημενη.

Nefeli 13 αντε ελα κι εσυ στο team!!!Αχ ελπιζω κοριτσια μου να μην χειροτερεψει μετα τον τοκετο ..

Nefeli 13 αντε ελα κι εσυ στο team!!!Αχ ελπιζω κοριτσια μου να μην χειροτερεψει μετα τον τοκετο ..

Αχ το ιδιο σκεφτομαι κι εγω... Στο γιο μου επαθα μια μινι επιλοχειο και τωρα τρεμω μην ξαναπερασω τα ιδια γιατι πως θα τα βγαλω περα με δυο μωρα;;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Αχ το ιδιο σκεφτομαι κι εγω... Στο γιο μου επαθα μια μινι επιλοχειο και τωρα τρεμω μην ξαναπερασω τα ιδια γιατι πως θα τα βγαλω περα με δυο μωρα;;

Κι εγω επαθα στον γιο μου μια πολυ πολυ ηπια καταθλιψουλα γιατι δεν καταφερα να τον θηλασω.Αλλα φαντασου οτι πριν γεννησω περιμενα πως κ πως οπως λες κι εσυ.Ενω τωρα ειναι αλλιως τα πραγματα...για να δουμε..

κορίτσια μου να σας ρωτήσω κάτι.. οι γιατροί που σας παρακολουθούν επιτρέπουν να βάψετε τα μαλλιά σας ; ; ; και αν ναι εσείς τα βάψατε ; ; ;

"Καλημερα...εγω σημερα τα εβαψα πρωτη φορα σε ολη την εγκυμοσυνη με βαφη του κορρε αφου ειμαι στο μηνα μου....απο τον 6 μου χε πει μπορω με φυτικη βαφη μονο...ειχα γεμισει ασπρες τριχες και δεν αντεχα αλλο να τα βλεπω ετσι...σκεφτομαι στον θηλασμο επιτρεπεται η βαφη??

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσια απο χθες εχω πεσμενη ψυχολογια .Αντι να χαιρομαι που αυριο θα ερθει στη ζωη μας εγω σκεφτομαι μονο τα αρνητικα.Τους πονους της τομης,τον καθετηρα,τους ορους,τα ξενυχτια που με περιμενουν,την επιστροφη στη δουλεια σε 2,5 μηνες...τα μνημονια,τα ΝΑΙ και τα ΟΧΙ...Ο αντρας μου λεει οτι μαλλον ειναι ορμονικο.

Litsaxoylio με το καλο και γρηγορα!!!

Μην σκέφτεσαι αρνητικά κοριτσάκι μου δεν είναι τίποτα και εγώ τα φοβόμουν όλα αυτά και τις πρώτες μέρες εκλαιγα μας τρελενουν οι ορμόνες αυτός είναι όλο! !!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Kalispera koritsia!gennisa xtes ena panemorfo andraki 3500gr kai 50ek me fisiologiko toketo.h genna eutihos exelihtike grigora Boris provlimata.audio poutha pame spiti that grapso perissoteres leptomereies...filakia she ole!

Να σου ζήσει κοπέλα μου με το καλό να πάτε σπίτι και καλή προσαρμογή εύχομαι! !

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Kalispera koritsia!gennisa xtes ena panemorfo andraki 3500gr kai 50ek me fisiologiko toketo.h genna eutihos exelihtike grigora Boris provlimata.audio poutha pame spiti that grapso perissoteres leptomereies...filakia she ole!

:P να σου ζησει να ειναι παντα γερός και τυχερος. Να μας γραψεις την εμπειρια σου απο το φυσιολογικο.:D

Βρε κοριτσια απο χθες εχω πεσμενη ψυχολογια .Αντι να χαιρομαι που αυριο θα ερθει στη ζωη μας εγω σκεφτομαι μονο τα αρνητικα.Τους πονους της τομης,τον καθετηρα,τους ορους,τα ξενυχτια που με περιμενουν,την επιστροφη στη δουλεια σε 2,5 μηνες...τα μνημονια,τα ΝΑΙ και τα ΟΧΙ...Ο αντρας μου λεει οτι μαλλον ειναι ορμονικο.

Litsaxoylio με το καλο και γρηγορα!!!

Κλεισε την τηλεόραση .... Γινετε ο κακος χαμος γυρω μας εχουμε και τις ορμονες που κανουν τα δικα τους. Εγω παντως το εχω ριξει οσο μπορω στο ραδιο και εννοειτε μονο ευχαριστα τραγούδια.

"Καλημερα...εγω σημερα τα εβαψα πρωτη φορα σε ολη την εγκυμοσυνη με βαφη του κορρε αφου ειμαι στο μηνα μου....απο τον 6 μου χε πει μπορω με φυτικη βαφη μονο...ειχα γεμισει ασπρες τριχες και δεν αντεχα αλλο να τα βλεπω ετσι...σκεφτομαι στον θηλασμο επιτρεπεται η βαφη??

οχι...κ στο θηλασμο με φυτικη

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...