Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

καλησπερα!!! νιωθω σαν ζομπι απο την αυπνια...χαχα...αλλα πως να θυμωσω με αυτη τη φατσουλα που με κραταει ξαγρυπνη? να σας ζησουν ολες οσες γεννησατε, και με το καλο και ολες να παιρνετε σειρα...ηρθε ο Ιουλιος! εμενα τρωει και ξενο γιατι ηταν λιγα κιλα και δεν μας επαιρνε να χασει και αλλο, αλλά τη βαζω στο στηθος σε καθε ευκαιρια με την ευχη καποια στιγμη να δινω μονο στηθος.... πηρε τα πανω της και λιγ

ο ηρεμησα...γεννηθηκε 2900 αλλά εχασε 200 στη κλινικη, και μετα ειχε χασει λιγο ακομα που πηγαμε στο γιατρο....οποτε θελει και λιγο ξενο μεχρι να ερθει στα κανονικα της...

εμενα η μονη δυσκολια ειναι ψυχολογικη...μετραω τις 40 μερες αντιστροφα, γιατι ειχα κατσει μεσα ξαπλα και απο τον μαιο...

οσο για τα κιλα, σε 12 μερες εχασα χωρις να κανω τιποτα 9 κιλα, αλλα μου μενουν άλλα 9 για να φτασω τα κιλα που ξεκινησα, συν 2-3 που θελω να χασω εξτρα για να ειμαι καλα...μολις μου επιτραπει θα ξεκινησω εντατικη γυμναστικη....βεβαια οι ραγαδες που δεν γλιτωσα αποτελουν ερωτημα.... :(

Να σου ζησει το μωρακι σου!!!να σε ρωτησω επειδη και γω εχω περασει 4 μηνες στο κρεβατι και τωρα που μπηκα στον μηνα μου ειπε ο γιατρος να σηκωνομαι δεν εχω την δυναμη καθολου....εχω εξασθενησει τελειως...εσυ πως επανηλθες μετα απο την παραμονη στο κρεβατι??

Διαφημίσεις

Καλησπερα κπριτσια....σας γραφω απτ δωματιο του μαιευτηριου.

.ευελπιστω μεχρι αυριο μεσημερι ναχω τη μπουμπου μ αγκαλια γτ προς τ παρον η μητρα μου κοιμαται ορθια...εχω χορτασει το χερι του γιατρου ολη μερα σημερα,ορους απο εδω,υποθετα απο εκει αλλα ηρεμα πραγματα ακομη...ελαχιστες συσπασεις κ απο πονο μηδαμινο προς τ παρον...τουλαχιστον η μπεμπα δε ζοριζεται...οσον αφορα τα επιδοματα κ τον εργοδοτη,εγω εφοσον δεν ειχα παρει καμια μερα αναρρωτικη κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης κ εφοσον δουλευα πανω απο ενα χρονο στην εταιρεια,δικαιουμουν απτον εργοδοτη να μου πληρωσει 25 μερες αναρρωτικη συμφωνα με τ ημερομισθιο που βγαζει το ικα...ετσι κ εκανε δλδ...ξερω πως αν εχεις παρει πχ 10 μετες αναρρωτικη,πρεπει να σου πληρωσει τις υπολοιπες 15...ψαξτο το θεμα ακριβως γτ το δικο μ αφεντικο ειναι πολυ τυπικο σ αυτα κ δε χανουμε ουτε ενα ευρω...απτ λογιστηριο τ με ενημερωσαν γι αυτο οποτεκ δεν τ εψαξα παραπανω...κ να σου πω την αληθεια μου εβαλε και 40 ευρω παραπανω απ οσα υπολογιζα,ευτυχως...χαχαχα!!! Ευχομαι τ καλυτερα σε ολες μας...σας αφηνω μηπως κ κοιμηθω λιγακι γτ μ εχει φαει τ αγχος...

71i9p3.png

Πηγα κι εγω στο γιατρουλη χθες...ολα καλα για γεννα ομως δε με νλεπει ως την τεταρτη που θα ξαναπαω....να σας πω απο τη μια καλυτερα...να παω με ραντεβου ηρεμα κι ωραια...αυτο που με προβληματισε λιγο ειναι που τη βρηκε ιδια στα κιλα. Αλλα τον ρωτησα κ μου ειπε να μην το σκεφτομαι καθολου. Οποτε...

Παντως πολυ παλιοκατασταση να παμε να γεννησουμε..

Καλησπερα κπριτσια....σας γραφω απτ δωματιο του μαιευτηριου.

.ευελπιστω μεχρι αυριο μεσημερι ναχω τη μπουμπου μ αγκαλια γτ προς τ παρον η μητρα μου κοιμαται ορθια...εχω χορτασει το χερι του γιατρου ολη μερα σημερα,ορους απο εδω,υποθετα απο εκει αλλα ηρεμα πραγματα ακομη...ελαχιστες συσπασεις κ απο πονο μηδαμινο προς τ παρον...τουλαχιστον η μπεμπα δε ζοριζεται...οσον αφορα τα επιδοματα κ τον εργοδοτη,εγω εφοσον δεν ειχα παρει καμια μερα αναρρωτικη κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης κ εφοσον δουλευα πανω απο ενα χρονο στην εταιρεια,δικαιουμουν απτον εργοδοτη να μου πληρωσει 25 μερες αναρρωτικη συμφωνα με τ ημερομισθιο που βγαζει το ικα...ετσι κ εκανε δλδ...ξερω πως αν εχεις παρει πχ 10 μετες αναρρωτικη,πρεπει να σου πληρωσει τις υπολοιπες 15...ψαξτο το θεμα ακριβως γτ το δικο μ αφεντικο ειναι πολυ τυπικο σ αυτα κ δε χανουμε ουτε ενα ευρω...απτ λογιστηριο τ με ενημερωσαν γι αυτο οποτεκ δεν τ εψαξα παραπανω...κ να σου πω την αληθεια μου εβαλε και 40 ευρω παραπανω απ οσα υπολογιζα,ευτυχως...χαχαχα!!! Ευχομαι τ καλυτερα σε ολες μας...σας αφηνω μηπως κ κοιμηθω λιγακι γτ μ εχει φαει τ αγχος...

κοπέλα μου με το καλό... Όλα αυτά θα τα ξεχάσεις μόλις πάρεις αγκαλίτσα το μωράκι σου.. όλα καλά να σου πάνε.

V2YQp2.png

93nMp3.png

467987f431u9v1sr.gif

Meli.K τωρα ειδα το post! Aν δεν τυχει κατι μεχρι τοτε 28/7 θα μπω για κτ. Τελικα θα με δει ο Συνδος στο Αλεξανδρας, συνεργαζοταν με τη γυναικολογο μου παλιοτερα και επικοινωνησε μαζι του, θα παω την Παρασκευη να τον γνωρισω. ποσο ειναι τωρα το μωρακι σου? Εμας ειναι 2100 ακριβως στο μεσο ορο μας ειπαν :D

Καλημέρα Cristi !! Νομίζω έκανες πολύ καλή επιλογή... Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τον Σύνδο και εδω μέσα και στο Αλεξάνδρας...Δεν τον έχω γνωρίσει τον ίδιο έχω γνωρίσει όμως τον αδερφό του γιατί μου έκανε αυχενική και Β-επιπέδου στην τωρινή μου εγκυμοσύνη.. Και ο αδερφός του μου φάνηκε πολύ καλός σαν άνθρωπος αλλα και επιστήμονας.. η αυχενική και Β-επιπέδου μαζί του δεν είχαν καμια σχέση με τον γιατρό που μου έκανε τις ίδιες εξετάσεις στον γιο μου που νόμιζα ότι θα σηκωθώ και θα μαλώσω με τον γιατρό.. Εμένα ο Δασκαλάκης έβγαλε το μωρό στις 26 Ιουνίου 2100 ενω στο doppler μου το έβγαλαν 2.259...Ο Δασκαλάκης είπε πως ενα μωρό που δεν τρώει σωστά στην κοιλιά δεν γίνεται να μείνει ως τις 23 Ιουλίου τουλάχιστον.. Έχω ραντεβού ξανά μαζί του στις 8 την άλλη τετάρτη όπου και θα κανονίσουμε ημερομηνία.. Η αλήθεια είναι ότι κουράστηκα τόσο που και σήμερα να μου λεγε να πάω να γεννήσω θα έτρεχα!!!!! ;)

V2YQp2.png

93nMp3.png

467987f431u9v1sr.gif

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσια απο χθες εχω πεσμενη ψυχολογια .Αντι να χαιρομαι που αυριο θα ερθει στη ζωη μας εγω σκεφτομαι μονο τα αρνητικα.Τους πονους της τομης,τον καθετηρα,τους ορους,τα ξενυχτια που με περιμενουν,την επιστροφη στη δουλεια σε 2,5 μηνες...τα μνημονια,τα ΝΑΙ και τα ΟΧΙ...Ο αντρας μου λεει οτι μαλλον ειναι ορμονικο.

Litsaxoylio με το καλο και γρηγορα!!!

καλημερούδια!!!!!!!!!!!!!!

πως κοιμήθηκαν οι εγγυούλες???

εγώ καθόλου καλά!!!!!χθες είχα γιατρό....και καταλαβαίνετε εξέταση κολπική αναγκαστικά (δεν την γουστάρω καθόλου)...και από χθες το απόγευμα έχω πονάκια περιόδου ...πολλές συσπάσεις ...και γενικά μια δυσφορία... νομίζω φτάνει και η ώρα μου!!!!!

Με έπιασε και ένα παράπονο χθες βράδυ ....χωρίς ιδιαίτερο λόγο....έτσι λίγο άγχος λίγο συγκίνηση λίγο απ΄όλα....το έχετε πάθει??? :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Litsa εύχομαι αυτή την ώρα να χεις το μπεμπάκι σου στην αγκαλίτσα σου....

Vickyyyyy γέννησες το αντράκι σου??????????πες μας :P

Did κορίτσι μου....γιατί να περιμένεις τις 40 μέρες?????αν δε θες να πάρεις και το μωρό μαζί....αστο στην μητέρα σου η στην πεθερά σου για κανα 2ωρο και πήγαινε μια βολτούλα....εγώ θυμάμαι στις 10 μέρες είχα πάει στο mall για καφεδακο και στις 30 παραλία για μπανάκι!!!!!!!!γυρναγα ανανεωμένη και με χαμόγελο!!!!!όταν δε σαράντησε τον άφησα στην μάνα μου και πήγαμε διήμερο στην Σίφνο:tongue:

φιλάκια κοριτσάρες εύχομαι να κυλήσουν όλα καλά!!!!!

Nefeli2014 τι κάνετε???????????

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Βρε κοριτσια απο χθες εχω πεσμενη ψυχολογια .Αντι να χαιρομαι που αυριο θα ερθει στη ζωη μας εγω σκεφτομαι μονο τα αρνητικα.Τους πονους της τομης,τον καθετηρα,τους ορους,τα ξενυχτια που με περιμενουν,την επιστροφη στη δουλεια σε 2,5 μηνες...τα μνημονια,τα ΝΑΙ και τα ΟΧΙ...Ο αντρας μου λεει οτι μαλλον ειναι ορμονικο.

Litsaxoylio με το καλο και γρηγορα!!!

αχ μια από τα ίδια!!!Ξέρεις γιατι????γιατί ξέρουμε το μετά....ενω στα πρώτα είχαμε το άγνωστο.....:rolleyes:έλα να κάνουμε παρέα!!!που γεννάς με το καλό???

iA8hp3.pngWtKrp3.png

κορίτσια μου να σας ρωτήσω κάτι.. οι γιατροί που σας παρακολουθούν επιτρέπουν να βάψετε τα μαλλιά σας ; ; ; και αν ναι εσείς τα βάψατε ; ; ;

εμένα μου χε δώσει το οκ από τον 4ο μήνα αλλά επειδή δεν έχω άσπρες δεν τα έβαψα!!τώρα από Σεπτέμβριο και μετά...γιατί και στον θηλασμό δεν κάνει

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

εμένα μου χε δώσει το οκ από τον 4ο μήνα αλλά επειδή δεν έχω άσπρες δεν τα έβαψα!!τώρα από Σεπτέμβριο και μετά...γιατί και στον θηλασμό δεν κάνει

Εγω εχω μόνο ΜΙΑ άσπρη μπροστά αλλα επειδή γενικά τα έβαφα έχει βγει η ρίζα πάρα πολύυυυυυυ...

V2YQp2.png

93nMp3.png

467987f431u9v1sr.gif

Καλημέρα στις ταλαίπωρες μανούλες και εγκυούλες!!!

vickiflower, γέννησες; Έχω αγωνία, μπες να μας πεις νέα!!!

D_i_d μην περιμένεις κοριτσάκι μου 40 μέρες για να βγεις έξω, θα τρελαθείς!!! Άσε το μωρό στις γιαγιάδες και βγες να ξεσκάσεις έστω μια ωρίτσα!

litsa_xoylio με το καλό κοριτσάκι μου!!!!

charline και vanilitsa-bebis θα μπω κι εγώ στην παρέα... Με έχει πιάσει μια μίνι κατάθλιψη.... Νιώθω εξαντλημένη, απογοητευμένη, αγχωμένη... Καμία σχέση με την πρώτη εγκυμοσύνη που ανυπομονούσα να γεννήσω! Τώρα από τη μια λέω άντε βγες να ξεμπερδεύουμε κι από την άλλη κάτσε καλύτερα εκεί μέσα να έχουμε την ησυχία μας για λίγο ακόμα!!! Ο άντρας μου νομίζω ότι δε με αντέχει πλέον... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

MeLi.k εγώ τα βάφω κανονικά τα μαλλιά μου από τον 4ο μήνα με φυτική βαφή, δε μου έχει πει κάτι ο γυναικολόγος. Νομίζω το πρώτο τρίμηνο λένε να το αποφεύγουμε...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Vanilitsa μπορει να ειναι αυτο.Μπορει να ειναι που εχουμε και ενα ζουζουνι ακομα να φροντισουμε.Μπορει και οι ορμονες.Ολα μαζι...

Γενναω στο Ελενα

Εσυ?

Με ποιόν γιατρό γεννάς εκεί ; ; το ξέρεις φαντάζομαι ότι θα κάνεις ολική νάρκωση στην καισαρική έτσι ; ; ; ;

V2YQp2.png

93nMp3.png

467987f431u9v1sr.gif

Μολις μου δημιουργηθηκε η εξης απορια: υπαρχει κατι που μπορω να το βαλω μεσα στο καζανακι ωστε να αρωματιζει καθε φορα που το τραβαμε; Θελω να καταργησω αυτο το πλαστικο που βαζουμε στη λεκανη γιατι ολο το βουταει ο μικρος και δε θελω να του φωναζω συνεχεια! Ξερω οτι να΄ναι αλλα πειτε καμια ιδεα!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...