Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Κορίτσια μου καλό μήνα! !!!Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας πραγματικά μου δίνετε πολύ κουράγιο! !!τα καταφέραμε και πήραμε κάτι λίγο σήμερα αλλά με 30 γραμμάρια ξενο την ημέρα επιπλέον μακάρι να συνεχίσει την ανοδική πορεία και ας ελπίσουμε μην μου κοπεί το γάλα τώρα που συμπληρώνω! !!

Vickiflower με το καλό να γνωρίσεις τον μπέμπη σου να πανε ολα καλα και με έναν πόνο,όταν έχεις χρόνο και γεννήσεις μπες να μας πεις την εμπειρία σου!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλό μήνα να έχουμε κορίτσια!!!!

Να κρατήσουμε στα χέρια μας υγιέστατα μωράκια ...τελειόμηνα....!

εμείς του Ιουλίου βλέπω δεν κρατιόμαστε ...σε αντίθεση με τα κορίτσια του Ιουνίου που πήγαν μέχρι τέλος!!!

Nefeli 2014 να σου ζήσει η κοράκλα!!!!3500κιλά σούπερ!!!!!!!!!ετοιμάζεστε να βγείτε τώρα???το λεγες από την αρχή ότι θα έρχονταν Ιούνιο...:Pαυτό με τα κακακια που το βλέπει ο ντόκτορ από το σπάσιμο των νερών????

Litsa_Xoulio με το καλό σήμερα κορίτσι μου...με έναν πόνο να βγει το μπεμπάκι σου!!!!!

vicky μου και σε σένα το ίδιο....κάντε μας ωραίο ποδαρικό να παίρνουμε θάρρος και σειρά και οι υπόλοιπες!!!!!!!!

κορίτσια και γω βαρέθηκα τι να σας λέω....έλεγα το δεύτερο θα έβγαινε νωρίτερα αλλά μπα!!!!!!!!ο γιός μου περιμένει κάθε μέρα ...που είναι η μπέμπα και που είναι η μπέμπα!!!!

σε 10 μέρες εχω ΠΗΤ!!!Άντε να δούμε με έχει φάει και το άγχος και η αγωνία!!!

Mer που είσαι????τι κάνεις πως πάς???????

Luz περιμένουμε νέα σου.....μια χαρά το αγοράκι σου.....αντρακλας θα βγεί...και μενα ο μικρός 54 εκ είχε γεννηθεί!!

Ναι,αντρακλας ε;,χεχε

αυτο με τα κανάλια το βλεπουν αμα τα νερά είναι πράσινα. Σημαίνει ότι στρεσαριστηκε για κάποιον λόγο. Ρώτησα τη μαία μου γιατι αγχώθηκα μ αυτό κ τη ρώτησα αν σημαίνει κατευθείαν καισαρική κ μου είπε ότι όχι,αλλα αν σπάσουν τα νερά κ είναι πράσινα να πάω κατευθείαν στο νοσοκομείο κι εκεί θα με βάζουν στον κτγ αλλα θα κάνουν και κολπική εξέταση για μόλυνση. Μακάρι να μην τύχει.

σήμερα το πρωί πήγα για επαναληπτικό κτγ και όλα καλά.

τώρα πάω νοσοκομείο να πάρουν και αυτοι το φακελο μου να κάνουν κ υπερηχο να δουμε που είμαστε. Το καλό είναι που έχει κατέβει το μωρο,οπότε δεν αγχώνομαι πότε θα αποφασίσει να έρθει!

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Βρε κοριτσια σημερα με εχει πιασει απογοητευση ,εχω παρει σχεδον 15 κιλα....Πως θα τα χασω και ποτε...Το ξερω οτι αυτη τη στιγμη επρεπε να σκεφτομαι μονο τη μπεμπουλα που ετοιμαζεται αλλα οπως κ να το κανουμε ειναι ενα θεμα που με απασχολει...:(.

Απο την αλλη χαρηκα γτ μολις παρελαβα ρουχαλακια της μπεμπας κ του γιου μου απο το ζαρα και ειναι γλύκα.Ειδικα το συνολακι της μπουμπους!!!

Χθες εκανα δωρο στον εαυτο μου μασαζ στο σπιτι!!!

Κατα τα αλλα παρακολουθουμε τις εξελιξεις και προσευχομαστε...:confused:

Βρε κοριτσια σημερα με εχει πιασει απογοητευση ,εχω παρει σχεδον 15 κιλα....Πως θα τα χασω και ποτε...Το ξερω οτι αυτη τη στιγμη επρεπε να σκεφτομαι μονο τη μπεμπουλα που ετοιμαζεται αλλα οπως κ να το κανουμε ειναι ενα θεμα που με απασχολει...:(.

Απο την αλλη χαρηκα γτ μολις παρελαβα ρουχαλακια της μπεμπας κ του γιου μου απο το ζαρα και ειναι γλύκα.Ειδικα το συνολακι της μπουμπους!!!

Μην σε τρομαζουν τα κιλα λιγα θα σου μεινουν.... βρηκα αυτο

Πώς έχει κατανεμηθεί το βάρος που πήραμε τους 9 μήνες;

Έμβρυο 3,400 γραμ.

Πλακούντας 650 γραμ.

Αμνιακό υγρό 800 γραμ.

Μήτρα 950 γραμ.

Αίμα & υγρά 2,800 γραμ.

Μαστοί 700 γραμ.

Αποθέματα λίπους για το θηλασμό 3,500 γραμ.

Σύνολο 12,800 γραμ.--

Και φανταζομαι οτι παει και αναλογα τον σωματοτυπο της καθεμια μας. ;)

Διαφημίσεις

Meli.K τωρα ειδα το post! Aν δεν τυχει κατι μεχρι τοτε 28/7 θα μπω για κτ. Τελικα θα με δει ο Συνδος στο Αλεξανδρας, συνεργαζοταν με τη γυναικολογο μου παλιοτερα και επικοινωνησε μαζι του, θα παω την Παρασκευη να τον γνωρισω. ποσο ειναι τωρα το μωρακι σου? Εμας ειναι 2100 ακριβως στο μεσο ορο μας ειπαν :D

Ευχομαι ολοψυχα ολα να πανε καλα και να μην αγχωνεσαι....με εναν πονο,καλη λευτερια λεμε απο δω και περα εμεις του ιουλιου!!

Κοριτσια καλο μηνα και καλη λευτερια σε ολες!!!αντε να παιρνει μια μια σειρα...ηθελα να ρωτησω αν εχει κανει καποια λειζερ στα ματια αν ειχε προβλημα να γεννησει φυσιολογικα?

Μην ανχωνεσαι για τα κιλά σου εγώ πήρα 16 στην εγκυμοσυνη και έχω χάσει ήδη τα 7 χωρίς να κάνω τίποτα το ιδιαίτερο και τρώω κανονικότατα εμένα ίσα ίσα που με στεναχώρησε το γεγονός ότι χάνω γιατί πάντα ήμουν κάτω από το όριο στα κιλά και ήλπιζα να μου μείνει κανένα με την εγκυμοσύνη.

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Charline στο γιο σου ποσα κιλα ειχες παρει; Δεν τα εχασες μετα; Σιγουρα με τα χρονια αλλαζει ο μεταβολισμος και ειναι πιο δυσκολο να χασεις κιλα αλλα πιστευω με λιγη διατροφη και ασκηση θα τα χασεις μεσα στον επομενο χρονο!

Vanessa εγω ειχα κανει laser το 2008 και γεννησα φυσιολογικα το 2013! Δεν ξερω αν παιζει ρολο το οτι περασαν αρκετα χρονια αλλα ο οφθαλμιατρος που μου εκανε την επεμβαση μου ειπε οτι πλεον ο τροπος που γινονται οι επεμβασεις εχει αλλαξει και σε καμια περιπτωση δεν υπαρχει λογος για καισαρικη η "ειδικη" μεταχειριση!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Pepci πολυ παρηγορο αυτο που ανεβασες.Αλλα θυμαμαι στο γιο μου γυρνοντας απο το μαιευτηριο δεν ειχα χασςι πολλα οπως λενε.

Lila μου μαλλον εχεις και καλο μεταβολισμο.Εγω δεν νομιζω οτι εχω και τον καλυτερο.Πρεπει να προσεχω.

Nefeli13 στο γιο μου ειχα παρει γυρω στα 12 και τα εχασα ολα αλλα δεν θυμαμαι σε ποσο καιρο.Σιγουρα θα μου πηρε 6μηνο.Ηταν και χειμωνας φορουσα ανετα ρουχα.Δεν δουλευα κιολας.Ας ελπισουμε να χασω μερικα γιατι βλεπω να επηρεαζεται η ψυχολογια μου....

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου,γύρισα απο το νοσοκομείο και όλα καλά! Το βάρος εκεί το υπολογίζουν,στα 3200,και βαρος γέννησης γύρω στα 3500. Ειμαι πολύ χαρούμενη,κορίτσια!

Όσο για τα κιλά,κι εγώ έχω ψιλό στραβώσει που πήρα κιλά ειδικά τον τελευταίο καιρό,αλλα δε θα κάτσω να πολύ σκάσω. Στο σύνολο 8 κιλά απο την αρχή και λέω τώρα που φτάσαμε στο τέλος ας χαλαρώσω :D γι αυτο θα πάω για παγωτάκι τώρα. Αν και λίγο άρχισα να αγχώνομαι τι θα γίνει αμα είμαι έξω και με πιάσουν οι πόνοι. Θα πρέπει να κρατήσω την ψυχραιμία μου,ε; το χειρότερο να μου σπάσουν τα νερά έξω,ε ρε γλέντια!

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Μανούλες καλησπέρα! Κατ αρχάς να συγχαρώ όλες όσες γέννησαν!!!!!! Να σας ζήσουν τα μπεμπάκια, καλότυχα και γερά να είναι. Άντε να παίρνουμε θέση και οι υπόλοιπες!

SOS θέλω τη βοήθειά σας! Όσες πήρατε επίδομα τοκετού από το ΙΚΑ σας πλήρωσε και ο εργοδότης σας ή πήρατε το υπόλοιπο από τον ΟΑΕΔ? Στο ΙΚΑ μου είπαν ότι συμπληρώνει ο εργοδότης, ενώ από τη δουλειά μου μου είπαν να ρωτήσω τον ΟΑΕΔ. Μπάχαλο κοινώς μέσα στην όλη κατάσταση...

Qtq6p2.png

0HXhp2.png

Luz84 μονο 8 κιλα?? Πιο ιδανικα δεν γινεται.Θα τα χασεις αμεσως!

Alessandra πηρες το επιδομα αυτες τις μερες???Μου δινεις ελπιδες.Εμενα μου ειχαν πει οτι θα κατατεθουν στις 3/7 αλλα τωρα πολυ αμφιβαλω αν θα τα βαλουν.Παντως εμενα ο εργοδοτης μου εχει κανει περικοπη αποδοχων για το διαστημα της αδειας κυησεως που σημαινει οτι δεν θα με πληρωσουν.Νομιζω απο οτι θυμαμαι απο την πρωτη φορα που ημουν ανεργη και ειχα βρεθει στον οαεδ,οτι εφοσον εισαι εργαζομενη σε αδεια κυησης δικαιεισαι απο εκει ενα ποσο.Οχι μεγαλο αν θυμαμαι καλα

καλησπερα!!! νιωθω σαν ζομπι απο την αυπνια...χαχα...αλλα πως να θυμωσω με αυτη τη φατσουλα που με κραταει ξαγρυπνη? να σας ζησουν ολες οσες γεννησατε, και με το καλο και ολες να παιρνετε σειρα...ηρθε ο Ιουλιος! εμενα τρωει και ξενο γιατι ηταν λιγα κιλα και δεν μας επαιρνε να χασει και αλλο, αλλά τη βαζω στο στηθος σε καθε ευκαιρια με την ευχη καποια στιγμη να δινω μονο στηθος.... πηρε τα πανω της και λιγο ηρεμησα...γεννηθηκε 2900 αλλά εχασε 200 στη κλινικη, και μετα ειχε χασει λιγο ακομα που πηγαμε στο γιατρο....οποτε θελει και λιγο ξενο μεχρι να ερθει στα κανονικα της...

εμενα η μονη δυσκολια ειναι ψυχολογικη...μετραω τις 40 μερες αντιστροφα, γιατι ειχα κατσει μεσα ξαπλα και απο τον μαιο...

οσο για τα κιλα, σε 12 μερες εχασα χωρις να κανω τιποτα 9 κιλα, αλλα μου μενουν άλλα 9 για να φτασω τα κιλα που ξεκινησα, συν 2-3 που θελω να χασω εξτρα για να ειμαι καλα...μολις μου επιτραπει θα ξεκινησω εντατικη γυμναστικη....βεβαια οι ραγαδες που δεν γλιτωσα αποτελουν ερωτημα.... :(

8LVMp3.png

καλησπερα!!! νιωθω σαν ζομπι απο την αυπνια...χαχα...αλλα πως να θυμωσω με αυτη τη φατσουλα που με κραταει ξαγρυπνη? να σας ζησουν ολες οσες γεννησατε, και με το καλο και ολες να παιρνετε σειρα...ηρθε ο Ιουλιος! εμενα τρωει και ξενο γιατι ηταν λιγα κιλα και δεν μας επαιρνε να χασει και αλλο, αλλά τη βαζω στο στηθος σε καθε ευκαιρια με την ευχη καποια στιγμη να δινω μονο στηθος.... πηρε τα πανω της και λιγο ηρεμησα...γεννηθηκε 2900 αλλά εχασε 200 στη κλινικη, και μετα ειχε χασει λιγο ακομα που πηγαμε στο γιατρο....οποτε θελει και λιγο ξενο μεχρι να ερθει στα κανονικα της...

εμενα η μονη δυσκολια ειναι ψυχολογικη...μετραω τις 40 μερες αντιστροφα, γιατι ειχα κατσει μεσα ξαπλα και απο τον μαιο...

οσο για τα κιλα, σε 12 μερες εχασα χωρις να κανω τιποτα 9 κιλα, αλλα μου μενουν άλλα 9 για να φτασω τα κιλα που ξεκινησα, συν 2-3 που θελω να χασω εξτρα για να ειμαι καλα...μολις μου επιτραπει θα ξεκινησω εντατικη γυμναστικη....βεβαια οι ραγαδες που δεν γλιτωσα αποτελουν ερωτημα.... :(

Έτσι να τη βαζεις στο στήθος συνέχεια για να πάρει σήμα το στήθος να αυξήσει την παραγωγή.

Γιατί βρε κορίτσι να κλειστείς 40 μέρες κ να τις μετράς ανάποδα; αν το επιτρέπει ο καιρός κ είναι καλά η μικρή,γιατι να μη βγείτε έξω; αφου το λες κι εσύ ότι η δυσκολία είναι ψυχολογική. Μου είπε κ η μαία μου ότι με τη βόλτα ηρεμούν και τα μωρα..

όσο για τα κιλά,θα χαθούν,μια με το θηλασμό,μια βόλτα με το καρότσι,θα φυγουν!

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...