Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Γενικά όταν δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα εκτός από χαμηλή Αμη όταν κανείς ωοληψιες Κ περνεις φάρμακα αυξάνονται οι πιθανότητες για φυσική σύλληψη γιατί ο οργανισμός με τις ορμόνες διορθώνει κάποια κακώς κείμενα κ ανανεώνετε.  

Γι'αυτό λένε να μην σταματάς τις φυσικές προσπάθειες όταν είναι δυνατό. Γιατί οι πιθανότητες λόγο φαρμάκων αυξάνονται αυτόματα . 

ισχυει! 

εκτός αν υπάρχει πρόβλημα με το σπερμα όπως σε εμάς. Με επιβεβαιωμένες ωορρηξίες και τίποτα. 

Και ενώ έχουμε καλό σπερμοδιάγραμμα 

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Καλε τι δυσαρεστα, αυτα ειναι ευχαριστα νεα!! Θα γνωρισεις επιτελους το μωρακι σου!!!!! Μην τη φοβασαι την προκληση! Θα κανεις επισκληρηδιο και δε θα νιωθεις τιποτα! Αντε με το καλο!!!

Δυσαρεστα νεα κατα το γιατρο...εγω ημουν προετοιμασμενη οτι αυτο θα του ζητουσα σημερα γτ εχω απελπιστει....αντεεεεε ν ξεμπερδευω...λετς να μας χαρισω το πρωτο μωρακι ιουλιου;;; αντε να δουμε....ποσες ωρες μπορει να χρειαζεται με τεχνητους για να γεννησεις;;; φανταζομαι οτι επιταχυνεται ο τοκετος σε σχεση με φυσικους πονους...λεω εγω τωρα...

71i9p3.png

Διαφημίσεις

Δυσαρεστα νεα κατα το γιατρο...εγω ημουν προετοιμασμενη οτι αυτο θα του ζητουσα σημερα γτ εχω απελπιστει....αντεεεεε ν ξεμπερδευω...λετς να μας χαρισω το πρωτο μωρακι ιουλιου;;; αντε να δουμε....ποσες ωρες μπορει να χρειαζεται με τεχνητους για να γεννησεις;;; φανταζομαι οτι επιταχυνεται ο τοκετος σε σχεση με φυσικους πονους...λεω εγω τωρα...

κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.. Εγω απο την προηγούμενη μέρα στον γιο μου μέχρι και τις 7 το απόγευμα της επόμενης πάλευα μήπως και γεννήσω φυσιολογικά με τους τεχνητούς πόνους.. Τίποτα διαστολή μέχρι και το απόγευμα οπου μου τον πήραν με καισαρική αφου ανέβασα πολύ πίεση και έπεφταν οι παλμοί της καρδιάς του μικρού..Βέβαια επειδή το έβλεπα απο το πρωί ότι για καισαρική πάει η όλη κατάσταση, παρακαλούσα ήδη απο τις 9 το πρωι να με βάλουν με καισαρική γιατί δεν άντεχα τόσο πόνο και η επισκληρίδιος δεν μου έκανε τίποτα σχεδόν.. Πολλές μανούλες όμως με τεχνητούς πόνους μια χαρά γέννησαν φυσιολογικά σε λίγες ώρες ... Σου εύχομαι όπως και να γεννήσεις να μη νιώσεις πόνους και να υποδεχτείς με το καλό το μωράκι σου.. Άλλωστε μόλις το δεις θα τα ξεχάσεις όλααααααααα :cool:

V2YQp2.png

93nMp3.png

467987f431u9v1sr.gif

Οντως ειναι σχετικο... Εμενα 7.30 το πρωι μου εβαλαν τον ορο και στη 1.30 το μεσημερι γεννησα φυσιολογικα! Σου ευχομαι να εχεις εναν ευκολο και γρηγορο τοκετο και να τον απολαυσεις!!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Κορίτσια μου πάλι έχασε η μπέμπα πολύ ανχωτικο όλο αυτό κλαίω όλη μέρα και δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνω λαθος χθες όλη την ώρα την είχα στο στήθος και υποφερω από της θήλες μου αν και βάζω λανονινη , μου έδωσε ξένο και είπε θα συμπληρώνω με αυτό μόνο αν δεν βγάζω με το θήλαστρο 30 μλ γαλα υπολόγισαμε ότι πίνει και άλλα 30 όταν την θηλάζω και πρέπει να την ξυπνάω κάθε 3 ωρες,προς το παρον δεν της έχω δώσει και το παλεύω μα αν και αύριο έχει χάσει η λύση είναι μονόδρομος πρέπει να συμπληρώνω! !

Μην αγχωνεσαι....δε λεγαμε οτι θα τον παλεψουμε το θηλασμο οσο μπορουμε αλλα δε θα πεθανουμε κιολας; δεν ειναι τραγικο πιστευω να δωσεις συμπληρωμα...εξαλλου αφου θηλαζει εστω κ λιγο ειναι σημαντικο

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου πάλι έχασε η μπέμπα πολύ ανχωτικο όλο αυτό κλαίω όλη μέρα και δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνω λαθος χθες όλη την ώρα την είχα στο στήθος και υποφερω από της θήλες μου αν και βάζω λανονινη , μου έδωσε ξένο και είπε θα συμπληρώνω με αυτό μόνο αν δεν βγάζω με το θήλαστρο 30 μλ γαλα υπολόγισαμε ότι πίνει και άλλα 30 όταν την θηλάζω και πρέπει να την ξυπνάω κάθε 3 ωρες,προς το παρον δεν της έχω δώσει και το παλεύω μα αν και αύριο έχει χάσει η λύση είναι μονόδρομος πρέπει να συμπληρώνω! !

δεν κάνεις τίποτα λαθος! προφανώς η μπεμοα καει περισσοτερες θερμιδες απο οτι περνει. Εμας μας το λενε συνεχεια στην μοναδα. Ξέρεις οτι σχεδόν ολα τα μωρα εκει που τρεφονται με μητρικό, βάζουν μεσα ενισχυτη? για να προσθεσουν θερμιδες. ΑΛΛΑ μην αγχωνεσε κ μην στεναχωριεσαι, δωστου πρωτα στήθος κ μετα συμπληρωμα. Ειπαμε καλος ο θηλασμος αλλα να περνει βαρος το παιδι. Πολλες κάνουν μεικτη διατροφή. Πανω απο ολα η υγεία του παιδιου, ακουμε κ εμενα εχω δει πολλά στην μενν.

lila23, ο θηλασμός στην αρχή είναι πολύ δύσκολος... Υπομονή, όλη μέρα στο στήθος να την έχεις τη μικρή και μη δώσεις καθόλου ξένο γάλα! Κιλά χάνουν όλα στην αρχή και κάποια ακόμα περισσότερο αλλά είναι θέμα χρόνου να επανέλθει! Εφόσον έχεις μαία που σε παρακολουθεί πιστεύω θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα!

Νefeli2014 να σου ζήσει το κοριτσάκι σου!!!!

charline, θα μπεις την Παρασκευή;

Christi84 κλείσατε ημερομηνία;

despoina82, σε νιώθω όσο δε φαντάζεσαι.... Κάθε μέρα βάζω 3 φορές μια αλοιφή που μου έγραψε ο γιατρός, βλέπω αισθητή βελτίωση αλλά ακόμα δε μπορώ να κάτσω άνετα!!! Πώς θα γεννήσω έτσι;;;

Εγώ πάλι κορίτσια δεν έχω αγχωθεί καθόλου με την όλη κατάσταση! Προτεραιότητά μου είναι το παιδάκι μου και να πάνε όλα καλά με τη γέννηση του δεύτερου! Αν έχουμε την υγεία μας και είμαστε ενωμένοι σαν οικογένεια θα τα αντιμετωπίσουμε όλα! Σα λαός έχουμε περάσει και πολύ μα πολύ χειρότερα κι όμως παιδιά γεννιούνταν και μεγάλωναν πάντα...

Κοπελα μου τη Πεμπτη φευγω και Παρασκευη παω να δω τον γιατρο στην Αθηνα, μου ειπαν οτι αν δεν εχει ερθει το μωρο μεχρι τελη Ιουλιου θα το προγραμματισουμε για 28/7. Πριν 2 μερες που τον ειδαμε το μπεμπη ηταν 2100 και ολα μια χαρα :D

c6vNp3.png

Ολα καλα ρε κοριτσι και πραγματι θα ειναι το πρωτο μωρακι ιουλιου!!!με το καλο να ειναι!!!

Maternity_codemini.php#

Nefeli13 σ'ευχαριστω πολυ!Με το καλό να γεννησουμε ολες μας!!

Lila μην αγχωνεσαι,δεν κανεις τπτ λαθος.Τα μωρακια στην αρχη χανουν βαρος και με το θηλασμο ειναι δυσκολο να υπολογισεις ποσο πινει.Θα της δινεις συμπληρωμα.

Litsa xoylio αντε να πανε ολα καλα και να γεννησεις οσο πιο ευκολα γινεται.Περιμενουμε νεα σου

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτςια μου!!!

Μανουλα του ιουνιου εγω κ γέννησα το μπέμπη μου με φτ στις 20/06 . Έρωτας!!! Κάθομαι κ τον χαζεύω...

Άντε κοπέλες μου με το καλο σε όλες, ζήστε το με καισαρική , με τεχνητούς, με φτ. Όπως κ να χει ζήστε το ! Ειναι θαύμα! Δεν εχει σημασία το πως , το θέμα ειναι γερά μωρά κ γερές εμεις να τα μεγαλώσουμε!

Αχ Lila μου καταλαβαινω την αγωνία σου...

Εμενα ο μπέμπης μου μέσα στο μαιευτηριο πήρε 90 γραμμάρια , αφού είχε χάσει τις 2 πρώτες ημέρες 150 γραμμάτια κ τώρα μια εβδομάδα που ειμαστε σπιτι δεν εχει πάρει τίποτα! Οι πρώτος παιδίατρος μου είπε κόψε το μητρικο επειδη εχει κ λιγο ίκτερο κ δώσε ξένο. Όπως καταλαβαίνεις τον έστειλα . Πηγα σε εναν άλλον ο οποιος ειναι σούπερ υπέρ του θηλασμού κ μου είπε συνέχισε , τάιζε τον ανα 2 ώρες, κ βλέπουμε.. 20 λεπτά ενεργού θηλασμού θελουμε ανα στήθος τη φορα. Εχω αγωνία να δω τι θα πάρει. Πηρα κ σύμβουλο θηλασμού κ με βοήθησε πολυ..καλο θα ήταν να συμβουλευτείς κ εσυ. Μη σε παίρνει απο κάτω!! Το κάθε παιδι εχει το ρυθμό του! Πρόσεχε τον εαυτό σου, ξεκουράσου, φάε καλα, κ ολα θα φτιάξουν. Τα λεω για να τα ακούω και εγω...

γεια σας κορίτσια! αυριο και γω πάω για γεννα το πρωι..το μωρο έχει εμπεδωθει και είναι ετοιμο...ίσως να μη μου βαλει προκληση ίσως κανενα υπόθετο δεν ξερω θα δειξει αυριο... έχω μεγαλη αγωνια να αγκαλιασω τον μπεμπη :)...ελπίζω όλα να πάνε καλα...με το θηλασμο κοριτσια μην απογοητευεστε,προσπαθηστε όσο μπορείτε, δεν θελει στεναχωρια ...υπομονηκαι αν χρειαστει και λιγο ξενο δεν ειναι τοσο κακο.μεχρι και γω που είναι το τριτο μου έχω μια αγωνια αν καταφερω να τον θηλάσω ή όχι....

Κορίτσια μου,καλησπέρα! Βλεπω έχει πάρει μπρος το γκρουπ μας! Αντε,να είναι γερά όλα τα μωρα και να τα χαιρόμαστε!

Εγώ είχα σήμερα γιατρο, 3300 ο μπέμπης κ 52 εκ κ μπόλικο αμνιακό υγρό. Α επίσης είδε ότι έχει κατέβει,αρα απέδωσε το ανέβα κατεβα σκάλες! :D στον καρδιοτοκογραφο όλα καλά,μόνο που σε κάποια στιγμή,έπεσαν οι παλμοί όταν κουνήθηκε κ επρεπε να κάτσω παραπάνω ώρα. Αυριο,θα πάω να την ξανακάνω κ μετα έχω να πάω στο νοσοκομείο να γραφτώ κ να μου κάνουν κι αυτοί έναν υπερηχο. Το μόνο που με παραξένεψε είναι ότι για πρώτη φορά δε με εξέτασε κολπικά,γιατι μου είπε δε χρειάζεται. Τώρα οπότε κι αν αποφασισει να έρθει ο μπέμπης είναι εντάξει,δεν υπάρχει φόβος όπως πριν :) αλλα εμένα με παραξένεψε..

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Πότε θα γεννήσεις τελικά ξέρεις ; εγω σε 2 βδομάδες περίπου... θα δείξει ανάλογα με το βάρος που θα έχει ή δεν θα έχει πάρει η μπεμπούλα..

Meli.K τωρα ειδα το post! Aν δεν τυχει κατι μεχρι τοτε 28/7 θα μπω για κτ. Τελικα θα με δει ο Συνδος στο Αλεξανδρας, συνεργαζοταν με τη γυναικολογο μου παλιοτερα και επικοινωνησε μαζι του, θα παω την Παρασκευη να τον γνωρισω. ποσο ειναι τωρα το μωρακι σου? Εμας ειναι 2100 ακριβως στο μεσο ορο μας ειπαν :D

c6vNp3.png

Καλημέρα και καλό μήνα να έχουμε κορίτσια!!!!

Να κρατήσουμε στα χέρια μας υγιέστατα μωράκια ...τελειόμηνα....!

εμείς του Ιουλίου βλέπω δεν κρατιόμαστε ...σε αντίθεση με τα κορίτσια του Ιουνίου που πήγαν μέχρι τέλος!!!

Nefeli 2014 να σου ζήσει η κοράκλα!!!!3500κιλά σούπερ!!!!!!!!!ετοιμάζεστε να βγείτε τώρα???το λεγες από την αρχή ότι θα έρχονταν Ιούνιο...:Pαυτό με τα κακακια που το βλέπει ο ντόκτορ από το σπάσιμο των νερών????

Litsa_Xoulio με το καλό σήμερα κορίτσι μου...με έναν πόνο να βγει το μπεμπάκι σου!!!!!

vicky μου και σε σένα το ίδιο....κάντε μας ωραίο ποδαρικό να παίρνουμε θάρρος και σειρά και οι υπόλοιπες!!!!!!!!

κορίτσια και γω βαρέθηκα τι να σας λέω....έλεγα το δεύτερο θα έβγαινε νωρίτερα αλλά μπα!!!!!!!!ο γιός μου περιμένει κάθε μέρα ...που είναι η μπέμπα και που είναι η μπέμπα!!!!

σε 10 μέρες εχω ΠΗΤ!!!Άντε να δούμε με έχει φάει και το άγχος και η αγωνία!!!

Mer που είσαι????τι κάνεις πως πάς???????

Luz περιμένουμε νέα σου.....μια χαρά το αγοράκι σου.....αντρακλας θα βγεί...και μενα ο μικρός 54 εκ είχε γεννηθεί!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...