Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αυτό που λένε οι γιατροί χαλάρωσε 😒 Χαχαχαχαχ εγώ πονάω στην εμβρυομεταφορά από τον κόλπο διαστολέα. Και μου είπε την επόμενη φορά με μέθη 😂 και η άλλη κοπέλα κάνει ωοληψια χωρίς; Σκέφτομαι με μέθη να κάνω τεστ παπ στο τέλος 😂😂

Την ίδια απορία είχα, του λέω έτσι θα πάμε και στην εμβρυομεταφορά; Μου είπε δεν πονάει καθόλου, ούτε που θα το καταλάβεις. Αντε να δούμε 🫣
      Χωρίς μέθη ωοληψία ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω! Γενικά δεν θέλω να ξανακάνω τίποτα απ όλα αυτά τα βασανιστήρια! Γίνεται το 25 να μας κάνει αυτή τη χάρη και όλες μαζί όπως είμαστε να πάμε πακέτο για γέννα; Αυτό θέλω! 🙏 μια και καλή στην μεγάλη πίστα! 

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

καλημερα μανουλες!

Did, steviv, lila και Nefeli να σας ζησουν τα μωρακια σας! να ειναι παντα γερα και καλοτυχα!

lila ολα θα πανε καλα με το θηλασμο. στην αρχη ειναι δυσκολα αλλα οσο περνανε οι μερες ολα θα ειναι καλυτερα. να προσεχεις μονο να ενυδατωνεις τις θηλες για να μην πληγωθουν και ολα θα πανε καλα.

εγω περιμενω την Παρασκευη να κανω καρδιοτοκογραφο. η καλλιεργεια ουρων βγηκε καθαρη αλλα οι αιμορροιδες με εχουν πεθανει. ευτυχως θα γεννησω με καισαρικη γιατι θα γινοταν χειροτερα.

εντωμεταξυ εχω κατααγχωθει με ολα οσα γινονται αυτες τις μερες. δεν ξερω αν θα παω να ψηφισω. η μπεμπα καταλαβαινει το αγχος μου και δεν θελω να τη στεναχωρω.

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

lila23, ο θηλασμός στην αρχή είναι πολύ δύσκολος... Υπομονή, όλη μέρα στο στήθος να την έχεις τη μικρή και μη δώσεις καθόλου ξένο γάλα! Κιλά χάνουν όλα στην αρχή και κάποια ακόμα περισσότερο αλλά είναι θέμα χρόνου να επανέλθει! Εφόσον έχεις μαία που σε παρακολουθεί πιστεύω θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα!

Νefeli2014 να σου ζήσει το κοριτσάκι σου!!!!

charline, θα μπεις την Παρασκευή;

Christi84 κλείσατε ημερομηνία;

despoina82, σε νιώθω όσο δε φαντάζεσαι.... Κάθε μέρα βάζω 3 φορές μια αλοιφή που μου έγραψε ο γιατρός, βλέπω αισθητή βελτίωση αλλά ακόμα δε μπορώ να κάτσω άνετα!!! Πώς θα γεννήσω έτσι;;;

Εγώ πάλι κορίτσια δεν έχω αγχωθεί καθόλου με την όλη κατάσταση! Προτεραιότητά μου είναι το παιδάκι μου και να πάνε όλα καλά με τη γέννηση του δεύτερου! Αν έχουμε την υγεία μας και είμαστε ενωμένοι σαν οικογένεια θα τα αντιμετωπίσουμε όλα! Σα λαός έχουμε περάσει και πολύ μα πολύ χειρότερα κι όμως παιδιά γεννιούνταν και μεγάλωναν πάντα...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Γεννητούρια!!!

yotou.........19/04 Κοριτσάκι

D_i_d.........19/06 και ώρα [ώρα] Κοριτσάκι, 3.000 και [ύψος] με []

steviv21.....21/06 και ώρα [ώρα] Αγοράκι, 3.140 και [υψος] με κ.τ.

lila23.........25/06 και ώρα 03:00 Κοριτσάκι, 3.110 και 48 εκ. με κ.τ.

Nefeli2014..29/06 και ώρα [ώρα] Κοριτσάκι, 3.500 και 52εκ. με κ.τ.

Λίστα αναμονής

charline.................03/7 Κοριτσάκι

litsa_xoylio.............04/07 Κοριτσάκι

vickiflower..............06/07 Αγοράκι

Rina80...................10/07 Κοριτσάκι

vanilitsa-mpempis....11/07 Κοριτσάκι

Demi25..................12/7 Aγοράκι

Luz84.....................12/07 Αγοράκι

M-er...................... 13/7 Αγοράκι

Νικολέτα!...............15/07 Αγοράκι

Nefeli_13...............16/07 Αγοράκι

Pepci......................19/7 Αγοράκι

μωλο.....................28/07 Αγοράκι

vanessa23............... 30/7 κοριτσάκι

Konsta15................. 30/7 Αγοράκι

despoina82...............31/07 Κοριτσάκι

MeLi K.....................31/07 Κοριτσάκι

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Meli.k σιγουρα ειναι και θεμα "μυαλου" και θελησης.Εγω στην πρωτη ΚΤ σηκωθηκα πολυ γρηγορα,αλλα ηταν λιγο ζορικα τις πρωτες μερες...Τι να κανουμε...Θα εχουμε ομως τα μπεμπακια μας!!!

Nefeli 13 ναι μπαινω Παρασκευη!!Μετραω ωρες για να αλλαξει η ζωη μας για δευτερη φορα....!!!!

Nefeli 13 ναι μπαινω Παρασκευη!!Μετραω ωρες για να αλλαξει η ζωη μας για δευτερη φορα....!!!!

Με το καλό κοριτσάκι μου!! Ε τη δεύτερη φορά έχουμε καλύτερη ψυχολογία νομίζω...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Νεφελακη να σου ζήσει καλη μου!μην φοβάσαι για την καισαρική όπως σου είπαν μόνο κάτι τράβηγμα τα θα νιώθεις εγώ τουλάχιστον 12 ώρες μετά σηκώθηκα και ένιωθα μόνο τραβηγματα στην τουαλετα όταν πήγαινα μόνο ένιωθα λίγο άσχημα την πρώτη μέρα!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Κορίτσια μου πάλι έχασε η μπέμπα πολύ ανχωτικο όλο αυτό κλαίω όλη μέρα και δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνω λαθος χθες όλη την ώρα την είχα στο στήθος και υποφερω από της θήλες μου αν και βάζω λανονινη , μου έδωσε ξένο και είπε θα συμπληρώνω με αυτό μόνο αν δεν βγάζω με το θήλαστρο 30 μλ γαλα υπολόγισαμε ότι πίνει και άλλα 30 όταν την θηλάζω και πρέπει να την ξυπνάω κάθε 3 ωρες,προς το παρον δεν της έχω δώσει και το παλεύω μα αν και αύριο έχει χάσει η λύση είναι μονόδρομος πρέπει να συμπληρώνω! !

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Nefeli2014 και Did να σας ζησουν τα μωρακια σας!!!Τι τελεια!!!

Nefeli το ελεγες οτι το νιωθεις να πλησιαζει!!!!

Κοριτσακια κι εγω αγχωνομαι με την καισαρικη κ την μετεγχειρητικη περιοδο.Θα μπορεσω να χαρω την μπεμπα??

Επισης εχω προβληματιστει πολυ και με την πολιτικη κατασταση....

Σε 3 μερουλες γενναω!!!!!

Αντέ κοπέλα μου με το καλό και εσύ μετράς αντίστροφα για να κρατήσεις αγκαλιά το αγγελούδι σου! !

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Κοριτσια μου γεια σας! Εγω σημερα το μεσημερι εφερα στον κοσμο ενα πανεμορφο και υγιεστατο κοριτσακι 3,5κιλα και 52 εκ!!! Ειδα καφε στα τσισα, πηγαμε μαιευτηριο, μας ετοιμασαν κ σπασαμε τα νερα με διαστολη 1,5. Το κοριτσακι μας ομως μας την εφερε κ ειχε κανει κακακια στην κοιλιτσα της μαμας! Δε ρισκαραμε να πιεστουμε και να καταπιουμε κακα για 5-6 ωρες, ετσι την πηραμε με καισαρικη! Η εμπειρια ηταν ανελπιστα μοναδικη και ευχαριστη! Επειδη πονεσα ελαχιστα στις ωδινες μου κακοφανηκε αυτο το λιγο που πονεσα και τελικα η καισαρικη δε με χαλασε καθολου αν εξαιρεσουμε το μετα που λενε πωσ ειναι δυσκολο. Παντως προσ ωρασ δεν ποναω, κανω rooming in, θηλαζω κανονικα και ειμαι τρισευτυχισμενη!!! Μου την εφεραν αμεσως αγκαλια για καμποσα λεπτα, κοιταχτηκαμε με αγαπη κι εγω προσωπικα ΕΛΙΩΣΑ...

Σας φιλω ολες και με εναν πονο!!!!

Ειμαι πανευτυχης!! Τωρα την εχω πλαι μου κ την χαζευω..

Αγαπω ολο τον κοσμο και ειμαι σε αλλη διασταση!

Τα λεμε παλι, φιλια!!!!

Να σου ζησει η μπεμπουλα σου κοριτσακι μου!να ειναι γερη και καλοτυχη!

Maternity_codemini.php#

Αχ κορίτσια τι έρωτας είναι αυτά τα μικρά πλασματακια που φερνουμε στον κόσμο όσες έχετε ήδη παιδάκια θα ξέρετε πως είναι!κάθομαι και χαζεύω την μικρή μου και δεν πιστεύω ακόμα αυτό το θαύμα είναι τόσο υπέροχο!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου πάλι έχασε η μπέμπα πολύ ανχωτικο όλο αυτό κλαίω όλη μέρα και δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνω λαθος χθες όλη την ώρα την είχα στο στήθος και υποφερω από της θήλες μου αν και βάζω λανονινη , μου έδωσε ξένο και είπε θα συμπληρώνω με αυτό μόνο αν δεν βγάζω με το θήλαστρο 30 μλ γαλα υπολόγισαμε ότι πίνει και άλλα 30 όταν την θηλάζω και πρέπει να την ξυπνάω κάθε 3 ωρες,προς το παρον δεν της έχω δώσει και το παλεύω μα αν και αύριο έχει χάσει η λύση είναι μονόδρομος πρέπει να συμπληρώνω! !

Κοριτσακι μου προσπαθησε να εισαι οσο μπορεις πιο ηρεμη για σενα και το μπεμπακι σου.ολα καλα θα πανε.φροντισε λιγο τη ψυχολογια σου.θυμισου λιγο τι λεγαμε παλιοτερα.οτι πανω απ ολα ειναι να εισαι καλα εσυ για να ειναι καλα και το μωρακι.επισης εισαι σε φαση που οι ορμονες σου κανουν τρελο παρτυ και η επιλοχειος καραδοκει.Γι αυτο κοριτσι μου ηρεμησε.κανε τις προσπαθειες σου αλλα δε θα τρελαθεις κιολας.το παιδι σου σε χρειαζεται μανουλα!!!

Maternity_codemini.php#

Μην απογοητευεσαι και μη σκεφτεσαι οτι κανεις εσυ κατι λαθος!!! Επειδη περασα κι εγω τις ιδιες αγωνιες με σενα τις πρωτες μερες, σε καταλαβαινω απολυτα!!! Ο γιος μου στο τελος του πρωτου μηνα μολις που ειχε φτασει στα κιλα της γεννησης του κι ομως δε σταματησα στιγμη να τον θηλαζω... Μην παραιτεισαι!!! Βαζε τη συνεχεια στο στηθος, οχι καθε 3 ωρες!! Το στηθος πρεπει να ενεργοποιειται συνεχεια τις πρωτες μερες για να παραχθει αρκετο γαλα! Συζητησε με τη μαια η τον παιδιατρο σου αν υποψιαζονται κατι αλλο πχ μια ουρολοιμωξη η παλλινδρομηση που μπορει να εμποδιζει τη μικρη σου να πιει αρκετο γαλα και να παρει βαρος!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Μολις γυρισα απτ γιατρο....δυσαρεστα τα νεα μου ειπε ο γιατρος...η μπεμπα ει αι πολυ πολυ ψηλα κ δεν εχει καν εμπεδωθει...παμε αυριο για υπερηχο κ μαλλον θα μεινω μεσα να ξεκινησουμε κ προκληση..ουτως η αλλως δεν υπαρχει αλλη λυση μου ειπε,περασαν οι μερες και δεν κανει καν καποια συσπαση η μητρα...ποσο πολυ θα πονεσω αραγε δεν ξερω....τουλαχιστον θα ξεμπερδευω...θελει να δει ποσο μεγαλη ειναι η μπεμπα μηπως χρειαστει κ παμε κ για καιδαρικη ειπε...αυριο ελπιζω ναχω περισσοτερα νεα...

71i9p3.png

Μολις γυρισα απτ γιατρο....δυσαρεστα τα νεα μου ειπε ο γιατρος...η μπεμπα ει αι πολυ πολυ ψηλα κ δεν εχει καν εμπεδωθει...παμε αυριο για υπερηχο κ μαλλον θα μεινω μεσα να ξεκινησουμε κ προκληση..ουτως η αλλως δεν υπαρχει αλλη λυση μου ειπε,περασαν οι μερες και δεν κανει καν καποια συσπαση η μητρα...ποσο πολυ θα πονεσω αραγε δεν ξερω....τουλαχιστον θα ξεμπερδευω...θελει να δει ποσο μεγαλη ειναι η μπεμπα μηπως χρειαστει κ παμε κ για καιδαρικη ειπε...αυριο ελπιζω ναχω περισσοτερα νεα...

Καλε τι δυσαρεστα, αυτα ειναι ευχαριστα νεα!! Θα γνωρισεις επιτελους το μωρακι σου!!!!! Μην τη φοβασαι την προκληση! Θα κανεις επισκληρηδιο και δε θα νιωθεις τιποτα! Αντε με το καλο!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...