Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αυτό που λένε οι γιατροί χαλάρωσε 😒 Χαχαχαχαχ εγώ πονάω στην εμβρυομεταφορά από τον κόλπο διαστολέα. Και μου είπε την επόμενη φορά με μέθη 😂 και η άλλη κοπέλα κάνει ωοληψια χωρίς; Σκέφτομαι με μέθη να κάνω τεστ παπ στο τέλος 😂😂

Την ίδια απορία είχα, του λέω έτσι θα πάμε και στην εμβρυομεταφορά; Μου είπε δεν πονάει καθόλου, ούτε που θα το καταλάβεις. Αντε να δούμε 🫣
      Χωρίς μέθη ωοληψία ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω! Γενικά δεν θέλω να ξανακάνω τίποτα απ όλα αυτά τα βασανιστήρια! Γίνεται το 25 να μας κάνει αυτή τη χάρη και όλες μαζί όπως είμαστε να πάμε πακέτο για γέννα; Αυτό θέλω! 🙏 μια και καλή στην μεγάλη πίστα! 

• Ευχή 1
      • Λουλούδια 1

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Εγω σε καταλαβαινω απολυτα...αυριο θα κανω non stress κ θα δω το γιατρο μ και θα τον παρακαλεσω να με βαλει με προκληση...αν περιμενω κ αλλο νομιζω οτι θα πεσω σε καταθλιψη,ειδικα με οσα γινονται...και νιωθω οτι ηδη ειμαι στα προθυρα με τοσο χαλια ψυχολογια...η μπεμπα δε σταματαει ν κλωτσαει κ να κουνιεται κ μ εχει ταραξει,ποναω παντου πλεον...αχ παναγιτσα μ κανε τουλαχιστον να δω συσπασεις αυριο,γτ μεχρι τωρα δε βλεπω τπτ...

υπομονη!!εγω έχω συσπάσεις αλλά τις προπαρασκευαστικές και πονανε πολύ...αλλά νομιζω ότι μεχρι παρασκευη θα με βάλει με προκληση...θα δουμε ισως ερθει μεχρι τοτε...το καλό θα είναι ότι θα είναι τελειομηνα μωρακια και συνηθως αυτα τρωνε ευκολα και δε σε ζοριζουν με τα κιλα...

Αχ κορίτσια κι εγώ σκέφτομαι τους δικους μου και τους φίλους μου. Δυσκολα τα πράγματα αλλά ας κρατήσουμε την ψυχραιμία μας.

Εγώ έχω αυριο γιατρό,για να δούμε τι θα μας πει. Αγχώνομαι μην μας βγει πολύ μεγάλο. Ελπιζω να έχει κατέβει ο μπέμπης και να έχει αποδώσει το ανεβοκατέβασμα της σκάλας που έχω ρίξει τις τελευταίες μέρες.

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Κοριτσια μου γεια σας! Εγω σημερα το μεσημερι εφερα στον κοσμο ενα πανεμορφο και υγιεστατο κοριτσακι 3,5κιλα και 52 εκ!!! Ειδα καφε στα τσισα, πηγαμε μαιευτηριο, μας ετοιμασαν κ σπασαμε τα νερα με διαστολη 1,5. Το κοριτσακι μας ομως μας την εφερε κ ειχε κανει κακακια στην κοιλιτσα της μαμας! Δε ρισκαραμε να πιεστουμε και να καταπιουμε κακα για 5-6 ωρες, ετσι την πηραμε με καισαρικη! Η εμπειρια ηταν ανελπιστα μοναδικη και ευχαριστη! Επειδη πονεσα ελαχιστα στις ωδινες μου κακοφανηκε αυτο το λιγο που πονεσα και τελικα η καισαρικη δε με χαλασε καθολου αν εξαιρεσουμε το μετα που λενε πωσ ειναι δυσκολο. Παντως προσ ωρασ δεν ποναω, κανω rooming in, θηλαζω κανονικα και ειμαι τρισευτυχισμενη!!! Μου την εφεραν αμεσως αγκαλια για καμποσα λεπτα, κοιταχτηκαμε με αγαπη κι εγω προσωπικα ΕΛΙΩΣΑ...

Σας φιλω ολες και με εναν πονο!!!!

Ειμαι πανευτυχης!! Τωρα την εχω πλαι μου κ την χαζευω..

Αγαπω ολο τον κοσμο και ειμαι σε αλλη διασταση!

Τα λεμε παλι, φιλια!!!!

tf9Xp3.png

Κοριτσια μου γεια σας! Εγω σημερα το μεσημερι εφερα στον κοσμο ενα πανεμορφο και υγιεστατο κοριτσακι 3,5κιλα και 52 εκ!!! Ειδα καφε στα τσισα, πηγαμε μαιευτηριο, μας ετοιμασαν κ σπασαμε τα νερα με διαστολη 1,5. Το κοριτσακι μας ομως μας την εφερε κ ειχε κανει κακακια στην κοιλιτσα της μαμας! Δε ρισκαραμε να πιεστουμε και να καταπιουμε κακα για 5-6 ωρες, ετσι την πηραμε με καισαρικη! Η εμπειρια ηταν ανελπιστα μοναδικη και ευχαριστη! Επειδη πονεσα ελαχιστα στις ωδινες μου κακοφανηκε αυτο το λιγο που πονεσα και τελικα η καισαρικη δε με χαλασε καθολου αν εξαιρεσουμε το μετα που λενε πωσ ειναι δυσκολο. Παντως προσ ωρασ δεν ποναω, κανω rooming in, θηλαζω κανονικα και ειμαι τρισευτυχισμενη!!! Μου την εφεραν αμεσως αγκαλια για καμποσα λεπτα, κοιταχτηκαμε με αγαπη κι εγω προσωπικα ΕΛΙΩΣΑ...

Τα λεμε παλι, φιλια!!!!

να σου ζησει η μπεμπα!!γερη και καλότυχη!

Διαφημίσεις

Τα λεμε παλι, φιλια!!!!

Να σου ζήσει,κορίτσι μου! Το σκεφτόμουν ότι μπορεί και να γέννησες!

Να είναι γερή και καλότυχη!!!

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Τα λεμε παλι, φιλια!!!!

Νεφέληηηηη επιτέλους !!!!!! Να σου ζήσει κοπέλα μου..όσο για την καισαρική δεν θα πονάς ούτε αύριο ούτε μεθαύριο απλά ίσως κάτι τραβήγματα να νιώθεις στην τομή... Πόνο λίγο δύσκολα.. Πολύ χάρηκα!!! :D :D :D

V2YQp2.png

93nMp3.png

467987f431u9v1sr.gif

Nefeli2014 και Did να σας ζησουν τα μωρακια σας!!!Τι τελεια!!!

Nefeli το ελεγες οτι το νιωθεις να πλησιαζει!!!!

Κοριτσακια κι εγω αγχωνομαι με την καισαρικη κ την μετεγχειρητικη περιοδο.Θα μπορεσω να χαρω την μπεμπα??

Επισης εχω προβληματιστει πολυ και με την πολιτικη κατασταση....

Σε 3 μερουλες γενναω!!!!!

Διαφημίσεις

Να σας ζησουν τα μωρακια σας!! Αντε και στα δικα μας!! Εμεις τελικα μεταφερομαστε Αθηνα απο αυριο, στο Αλεξανδρας θα γεννησω τελικα. Εχω μια αγωνια πως θα γυρισουμε με το μωρακι μετα που θα ειναι τοσο μικρουλι

c6vNp3.png

Χθες περπατησα και κουραστηκα.Σημερα ειδα στο χαρτι που σκουπιστηκα κομματια βλεννης.Πηρα τον γιατρο και μου ειπε να ειμαι ξαπλα γιατι μαλλον το μωρο πιεσε τον τραχηλο και αποβληθηκε βλεννη.Το ξερω οτι ετσι κι αλλιως γενναω σε 3μερες απλα για να μην εχουμε επειγουσα ΚΤ οπως στον γιο μου.Θα δειξει

Nefeli2014 και Did να σας ζησουν τα μωρακια σας!!!Τι τελεια!!!

Nefeli το ελεγες οτι το νιωθεις να πλησιαζει!!!!

Κοριτσακια κι εγω αγχωνομαι με την καισαρικη κ την μετεγχειρητικη περιοδο.Θα μπορεσω να χαρω την μπεμπα??

Επισης εχω προβληματιστει πολυ και με την πολιτικη κατασταση....

Σε 3 μερουλες γενναω!!!!!

Ξέρεις όλα έχουν να κάνουν με τη θέλησή μας.. όταν γέννησα τον γιο μου ένιωθα εξαντλημένη γιατί πριν καταλήξω στην καισαρική πρώτα πέρασα πολλές ώρες με τεχνητούς πόνους μήπως και γεννήσω φυσιολογικά.. Την πρώτη μέρα εντάξει δεν μπορούσα να σηκωθώ.. Μετά όμως επειδή άρχισε να με εκνευρίζει ότι δεν μπορούσα να κάνω μόνη μου τίποτα, οσο μα όσο κι αν με ενοχλούσε η τομή κατάφερα και σηκώθηκα... Και είναι να κάνεις την αρχή να σηκωθείς.. μετά πάει... ;)

V2YQp2.png

93nMp3.png

467987f431u9v1sr.gif

Να σας ζησουν τα μωρακια σας!! Αντε και στα δικα μας!! Εμεις τελικα μεταφερομαστε Αθηνα απο αυριο, στο Αλεξανδρας θα γεννησω τελικα. Εχω μια αγωνια πως θα γυρισουμε με το μωρακι μετα που θα ειναι τοσο μικρουλι

Πότε θα γεννήσεις τελικά ξέρεις ; εγω σε 2 βδομάδες περίπου... θα δείξει ανάλογα με το βάρος που θα έχει ή δεν θα έχει πάρει η μπεμπούλα..

V2YQp2.png

93nMp3.png

467987f431u9v1sr.gif

Τα λεμε παλι, φιλια!!!!

:P Συγχαρητήρια Νεφελη, να σας ζησει να ειναι γερή και τυχερη. Ωραια συναισθηματα μας περιέγραψες και μας αυξησες την ανυπομονησία...... :-P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...