Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αυτό που λένε οι γιατροί χαλάρωσε 😒 Χαχαχαχαχ εγώ πονάω στην εμβρυομεταφορά από τον κόλπο διαστολέα. Και μου είπε την επόμενη φορά με μέθη 😂 και η άλλη κοπέλα κάνει ωοληψια χωρίς; Σκέφτομαι με μέθη να κάνω τεστ παπ στο τέλος 😂😂

Την ίδια απορία είχα, του λέω έτσι θα πάμε και στην εμβρυομεταφορά; Μου είπε δεν πονάει καθόλου, ούτε που θα το καταλάβεις. Αντε να δούμε 🫣
      Χωρίς μέθη ωοληψία ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω! Γενικά δεν θέλω να ξανακάνω τίποτα απ όλα αυτά τα βασανιστήρια! Γίνεται το 25 να μας κάνει αυτή τη χάρη και όλες μαζί όπως είμαστε να πάμε πακέτο για γέννα; Αυτό θέλω! 🙏 μια και καλή στην μεγάλη πίστα! 

• Ευχή 1
      • Λουλούδια 1

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Γεννητούρια!!!

yotou.........19/04 Κοριτσάκι

D_i_d.........19/06 και ώρα [ώρα] Κοριτσάκι, 3.000 και [ύψος] με []

steviv21......21/06 και ώρα [ώρα] Αγοράκι, 3.140 και [υψος] με κ.τ.

lila23.........25/06 και ώρα 03:00 Κοριτσάκι, 3.100 και 48 εκ. με κ.τ.

Λίστα αναμονής

charline.................03/7 Κοριτσάκι

litsa_xoylio.............04/07 Κοριτσάκι

vickiflower..............06/07 Αγοράκι

Nefeli2014..............10/07 Κοριτσάκι

Rina80...................10/07 Κοριτσάκι

vanilitsa-mpempis....11/07 Κοριτσάκι

Demi25..................12/7 Aγοράκι

M-er...................... 13/7 Αγοράκι

Luz84.....................12/07 Αγοράκι

Νικολέτα!...............15/07 Αγοράκι

Nefeli_13...............16/07 Αγοράκι

Pepci......................19/7 Αγοράκι

μωλο.....................28/07 Αγοράκι

MeLi K....................

vanessa23............... 30/7 κοριτσάκι

Konsta15................. 30/7 Αγοράκι

despoina82...............31/07 Κοριτσάκι

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Βλέπω όλες ταλαιπωρούμαστε λίγο πολύ.... Εγώ από εκεί που δεν ένιωθα απολύτως τίποτα έχω 3 μέρες που νιώθω απίστευτη κούραση και τρελή υπνηλία!!! Περνάμε μια άσχημη φάση και με τον μικρό οπότε μπορεί να είμαι επηρεασμένη και από αυτό.... Κατά τα άλλα, δε νιώθω να γίνεται κάτι! Νιώθω το βάρος πολύ χαμηλά, πονάει η μέση μου, έχω συσπασούλες που και που αλλά εντελώς ακανόνιστες, φυσιολογικά πράγματα για το μήνα μας αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Δε βιάζομαι καθόλου όμως αυτή τη φορά! Όταν αποφασίσει ας κάνει την εμφάνισή του ο κύριος...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Κοριτσια εχω φρικαρει!!! Θα εχουμε γαλα να τσισουμε τα μωρακια μας; θα υπαρχουν φαρμακα; θα λειτουργουν τα μαιευτηρια κανονικα;

Ας ελπισουμε οτι θηλασουμε,οτι δε θα χρειαστουμε φαρμακα κ πως τα μαιευτηρια θα λειτουργουν κανονικα....εχω τρομοκρατηθει κ γω αρκετα κ ειμαι μες στ κλαματα απο χτες...ελπιζω ν βρεθει μια λυση γτ προς τ παρον ειναι τ παντα παγωμενα...ουτε λεφτα δε θαχουμε ν ζησουμε,μ αρεσει που θα πληρωνομουν κ απτ ικα τα υπολοιπα χρηματα για τ επιδομα λοχειας...παει κ αυτο...κ εισοδημα μηδεν...

71i9p3.png

Ας ελπισουμε οτι θηλασουμε,οτι δε θα χρειαστουμε φαρμακα κ πως τα μαιευτηρια θα λειτουργουν κανονικα....εχω τρομοκρατηθει κ γω αρκετα κ ειμαι μες στ κλαματα απο χτες...ελπιζω ν βρεθει μια λυση γτ προς τ παρον ειναι τ παντα παγωμενα...ουτε λεφτα δε θαχουμε ν ζησουμε,μ αρεσει που θα πληρωνομουν κ απτ ικα τα υπολοιπα χρηματα για τ επιδομα λοχειας...παει κ αυτο...κ εισοδημα μηδεν...

Γιατι; η επισκληριδιος κ τα παυσιπονα στο μαιευτηριο δεν ειναι φαρμακα;

Διαφημίσεις

Γιατι; η επισκληριδιος κ τα παυσιπονα στο μαιευτηριο δεν ειναι φαρμακα;

Επισκληριδιο δεν προκειται να κανω οποτε και δεν τ σκςφτηκα καθολου...παυσιπονα θα ειχα ουτως η αλλως μαζι μ οπως κουβαλαω παντα μαζι μ...κατι αλλο ελπιζω να μη χρειαστω,γτ οτι χρειαζομαι για τ νοσοκομειο το εχω ηδη αγορασει μιας κ θα γεννησω σε δημοσιο νοσοκ κ ετσι κ αλλιως μας ειχαν μια τεραστια λιστα με οσα επρεπε να προμηθευτουμε εμεις που δεν τα παρεχουν αυτοι...κ ο θεος βοηθος...

71i9p3.png

Καλησπερα κοριτσια.μεγαλη πικρα λεμε τα γεγονοτα.Εγω θα παω σε ιδιωτικο και τι γινεται?με τη γιατρο μιλησα μπορει να περιμενει μου ειπε για τα λεφτα.συγνωμη για τη φραση μου κοριτσια.σκατα ειναι ολα.Τελος παντων...σημερα λοιπον πηγα γιατρο.το nst ειναι πολυ καλο,αλλα ο μικρος φρεναρισε σε αναπτυξη λογω του αμνιακου .πηρε 300γρ σε 2 εβδομαδες ενω επρεπε να παρει τουλαχιστον 400.ειναι 2600-2700.καταληγουμε λοιπον στο οτι την αλλη τεταρτη 8/7 μπαινω για κτ.την παρασκευη εχω παλι nst και αν δουμε οτι ο μικρος ζοριζεται η αρχισω να τον νιοωθω λιγοτερο μπαινω αμεσως.οποτε σε αναμονη.ελπιζω να παω την αλλη εβδομαδα για να ειναι ετοιμος κανονικα και να μη χρειαστει μοναδα.οχι τιποτα αλλο να εχουν ανοιξει και οι τραπεζες.....

Maternity_codemini.php#

καλησπέρα κοριτσια!και εγω ειμαι χαλια γενικα απο χτες και με τα γεγονοτα , αλλά αγχωνομαι για το ποτε επιτελους θα γεννησω, μπαινω 40η εβδομαδα και ο μπεμπης δε λεει να βγει!με το γιατρο που μιλησα μου ειπε τριτη -τεταρτη να ξαναμιλησω μαζι του και μαλλον θα με δει τοτε για να δουμε και τον τραχηλο...αλλα κοριτσια μου δεν αντεχω άλλο!!!και εχω χασει εντελως το κουραγιο μου!!:(

Καλησπέρα κοριτσια μου! Η χθεσινή μέρα ήταν δύσκολη για μένα και για τον άντρα μου φυσικά που ήταν όλοι την ώρα όρθιος και έτρεχε να με βοηθήσει,η μικρή μου έκλαιγε συνέχεια δεν της άρεσε και η κουνιτσα της και εγω δεν ηξερα τι αλλο να κανω και εκλαιγα μόνο στην μαμά της ήθελε να κοιμαται δίπλα,σήμερα ήρθε η μαία στο σπίτι να μας δει η μπέμπα μου δυστυχώς έχει χάσει κι άλλο από 3110 που γεννήθηκε έχει φτασει τα 2780 μου είπε μόνο ότι είναι φυσιολογικό μην στεναχωριεμαι αλλά αύριο που θα ξανάρθει θέλουμε να έχει πάρει 20 γραμμάρια εστω μου είπε επίσης ότι αυτά περί ψευτοθηλης και ότι δεν θέλει την δικιά μου είναι μπουρδες και την δοκίμασε και επιτέλους την θηλάζω κανονικά από το πρωί είμαι με ένα βυζια εξω αλλά χαλάλι της και κοιμάται στο κρεβατακι της έβαλα μια μπλούζα μου μέσα όπως με συμβούλεψε η μαία και φυσικά πέτυχε και αυτό τώρα αναμένουμε να πάνε όλα προς το καλύτερο!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Καλησπέρα κοριτσια μου! Η χθεσινή μέρα ήταν δύσκολη για μένα και για τον άντρα μου φυσικά που ήταν όλοι την ώρα όρθιος και έτρεχε να με βοηθήσει,η μικρή μου έκλαιγε συνέχεια δεν της άρεσε και η κουνιτσα της και εγω δεν ηξερα τι αλλο να κανω και εκλαιγα μόνο στην μαμά της ήθελε να κοιμαται δίπλα,σήμερα ήρθε η μαία στο σπίτι να μας δει η μπέμπα μου δυστυχώς έχει χάσει κι άλλο από 3110 που γεννήθηκε έχει φτασει τα 2780 μου είπε μόνο ότι είναι φυσιολογικό μην στεναχωριεμαι αλλά αύριο που θα ξανάρθει θέλουμε να έχει πάρει 20 γραμμάρια εστω μου είπε επίσης ότι αυτά περί ψευτοθηλης και ότι δεν θέλει την δικιά μου είναι μπουρδες και την δοκίμασε και επιτέλους την θηλάζω κανονικά από το πρωί είμαι με ένα βυζια εξω αλλά χαλάλι της και κοιμάται στο κρεβατακι της έβαλα μια μπλούζα μου μέσα όπως με συμβούλεψε η μαία και φυσικά πέτυχε και αυτό τώρα αναμένουμε να πάνε όλα προς το καλύτερο!

Να μη στενοχωριεσαι καλη μ...σιγα σιγα θαβρειτε το σωστο τροπο για να την ηρεμειτε κ για να μπειτε σ ενα προγραμμα...μιλαω εξω απτο χορο αλομη μιας κ η δικη μ μπουμπου δε λεει ν σκασει μυτη αλλα νομιζω οτι σιγα σιγα και κε υπομονη ολες μας θα τα καταφερουμε...να προσπαθεις να σε μυριζει οσο πιο πολυ γινεται για να ηρεμει...μπραβο και για τ θηλασμο...ολα καλα θ πανε,λιγη υπομονη ακομη....

71i9p3.png

Διαφημίσεις

Μωλο με το καλό φυσικά και είναι καλύτερο να μείνει όσο γίνεται περισσότερο αλλά μέχρι εκεί που πάει όμως για το καλο και τον δύο σας!

Η εμπειρία μου από την γεννα ήταν λίγο τρομακτική πριν αλλα μετα υπεροχη φοβόμουν πολύ όταν μπήκα στο χειρουργιο και πήγα να κλάψω αλλά κρατήθηκα,οι γιατροι φιλικοί και με άψογη συμπεριφορά με καθησυχαζαν συνέχεια δεν ένιωσα τίποτα ούτε από την επισκληριδιο ούτε από κάτι άλλο ένιωθα μόνο της κινήσεις που κάνανε για να βγάλουν το μωρο και μια τρομερή πίεση και δεν θα ξεχάσω φυσικά την στιγμή που την άκουσα να κλαίει μέχρι τότε δεν είχα καταλάβει ότι θα γίνω μαμά αυτό που δεν μου άρεσε μόνο είναι ότι δεν είχα κουράγιο να κρατήσω το παιδί μου,μου την έβαλαν στο στήθος και εγώ έτρεμα σαν το ψάρι ενώ συνχρονως κλεινανε τα μάτια μου!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Να μη στενοχωριεσαι καλη μ...σιγα σιγα θαβρειτε το σωστο τροπο για να την ηρεμειτε κ για να μπειτε σ ενα προγραμμα...μιλαω εξω απτο χορο αλομη μιας κ η δικη μ μπουμπου δε λεει ν σκασει μυτη αλλα νομιζω οτι σιγα σιγα και κε υπομονη ολες μας θα τα καταφερουμε...να προσπαθεις να σε μυριζει οσο πιο πολυ γινεται για να ηρεμει...μπραβο και για τ θηλασμο...ολα καλα θ πανε,λιγη υπομονη ακομη....

Να σαι καλά κοπέλα μου!μόλις είδα και τι τικερακι σου,φτάνεις της 40 σε λίγο ε?αντέ λίγες μέρες μείνανε και θα κρατάς και εσύ ένα θαυματακι στην αγκαλιά σου! !!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

καλησπέρα κοριτσια!και εγω ειμαι χαλια γενικα απο χτες και με τα γεγονοτα , αλλά αγχωνομαι για το ποτε επιτελους θα γεννησω, μπαινω 40η εβδομαδα και ο μπεμπης δε λεει να βγει!με το γιατρο που μιλησα μου ειπε τριτη -τεταρτη να ξαναμιλησω μαζι του και μαλλον θα με δει τοτε για να δουμε και τον τραχηλο...αλλα κοριτσια μου δεν αντεχω άλλο!!!και εχω χασει εντελως το κουραγιο μου!!:(

Εγω σε καταλαβαινω απολυτα...αυριο θα κανω non stress κ θα δω το γιατρο μ και θα τον παρακαλεσω να με βαλει με προκληση...αν περιμενω κ αλλο νομιζω οτι θα πεσω σε καταθλιψη,ειδικα με οσα γινονται...και νιωθω οτι ηδη ειμαι στα προθυρα με τοσο χαλια ψυχολογια...η μπεμπα δε σταματαει ν κλωτσαει κ να κουνιεται κ μ εχει ταραξει,ποναω παντου πλεον...αχ παναγιτσα μ κανε τουλαχιστον να δω συσπασεις αυριο,γτ μεχρι τωρα δε βλεπω τπτ...

71i9p3.png

Να σκεφτεσαι οτι το μωρακι σου πρεπει πια να συνηθισει εξω απο την κοιλιτσα...να μαθει βα τρωει, να συνηθισει σε ανοιχτο περιβαλλον,να συνηθισει το φως, εσας...φυσικο εινσι βα κλαιει.υπομονη...

Εγω σε καταλαβαινω απολυτα...αυριο θα κανω non stress κ θα δω το γιατρο μ και θα τον παρακαλεσω να με βαλει με προκληση...αν περιμενω κ αλλο νομιζω οτι θα πεσω σε καταθλιψη,ειδικα με οσα γινονται...και νιωθω οτι ηδη ειμαι στα προθυρα με τοσο χαλια ψυχολογια...η μπεμπα δε σταματαει ν κλωτσαει κ να κουνιεται κ μ εχει ταραξει,ποναω παντου πλεον...αχ παναγιτσα μ κανε τουλαχιστον να δω συσπασεις αυριο,γτ μεχρι τωρα δε βλεπω τπτ...

Αχ κι εγω ακριβως ετσι σκεφτομαι!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...