Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αυτό που λένε οι γιατροί χαλάρωσε 😒 Χαχαχαχαχ εγώ πονάω στην εμβρυομεταφορά από τον κόλπο διαστολέα. Και μου είπε την επόμενη φορά με μέθη 😂 και η άλλη κοπέλα κάνει ωοληψια χωρίς; Σκέφτομαι με μέθη να κάνω τεστ παπ στο τέλος 😂😂

Την ίδια απορία είχα, του λέω έτσι θα πάμε και στην εμβρυομεταφορά; Μου είπε δεν πονάει καθόλου, ούτε που θα το καταλάβεις. Αντε να δούμε 🫣
      Χωρίς μέθη ωοληψία ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω! Γενικά δεν θέλω να ξανακάνω τίποτα απ όλα αυτά τα βασανιστήρια! Γίνεται το 25 να μας κάνει αυτή τη χάρη και όλες μαζί όπως είμαστε να πάμε πακέτο για γέννα; Αυτό θέλω! 🙏 μια και καλή στην μεγάλη πίστα! 

• Ευχή 1
      • Λουλούδια 1

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια...με αυτα και εκεινα δεν προλαβα να μπω να γραψω...πριν 8 μερες γεννησα τελικα τη μπεμπα μου...ηρθε στις 36 εβδομαδες ακριβως! ειχα συσπασεις εντονες και τελικα πηγαμε στη κλινικη και γεννησα ενα μπουμπουκι 3 κιλα...ολα πηγαν καλα...τωρα ψαχνουμε να βρουμε τους ρυθμους μας στο σπιτι...ευχομαι σε ολες με το καλο να βιωσετε αυτο το μοναδικο συναισθημα, αλλες πρωτη φορα αλλες πολλοστη φορα...με το καλο!!!!!! :)

Να σου ζήσει ή μπεμπουλα σου!να είναι πάντα γερή κι ευτυχισμενη!

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

Γεννητούρια!!!

yotou.........19/4 Κοριτσάκι

D_i_d...........19/6 Κοριτσακι

steviv21.....21/06 Αγοράκι,

lila23.........25/06 Κοριτσάκι,

Λίστα αναμονής

charline.................03/7 Κοριτσάκι

litsa_xoylio.............04/07 Κοριτσάκι

vickiflower................06/07 Αγοράκι

Nefeli2014..............10/07 Κοριτσάκι

Rina80...................10/07 Κοριτσάκι

vanilitsa-mpempis....11/07 Κοριτσάκι

Demi25...................12/7 Aγοράκι

M-er...................... 13/7 Αγοράκι

Luz84.....................14/07

Νικολέτα!...............15/07 Αγοράκι

Nefeli_13...............16/07 Αγοράκι

Pepci......................19/7 Αγοράκι

μωλο.....................28/07 Αγοράκι

MeLi K....................31/7 Κοριτσακι

vanessa23............... 30/7 κοριτσάκι

Konsta15................... 30/7 Αγοράκι

despoina82...............31/07 Κοριτσάκι

ποια θα ναι η επομενη???

Κοριτσάκια μου τι κάνετε ; ; ; χτες πήγα στον γυναικολόγο και ενω είχα ΠΗΤ 31/7 μου είπε ότι ίσως μου το πάρει και την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου απο τις 7 ιουλίου και μετά δηλαδή το πολύ ως τις 22 θα έχω γεννήσει γιατί λέει ενα μωρό που δεν τρώει δεν υπάρχει λόγος να μένει στην κοιλιά... Η μικρή ειναι 2100 και εκείνος επιμένει πως θα φτάσει το πολύ 2.500 !! Στις 7 ιουλίου έχουμε πάλι ραντεβού..Μου είπε τέρμα και οι εξετάσεις και όλα..Τώρα περιμένω μόνο ημερομηνία για την καισαρική...

τι εννοεις δεν τρωει??εμενα στις 35 εβδομαδες ηταν 2 κιλα με το ζορι και τωρα στις 38 ειναι 3.100 και ο πλακουντας μου ειναι γερασμενος οσο δεν παει που σημαινει οτι ανα πασα στιγμη μπορει να σταματησει "την λειτουργια" του αλλα η γιατρος με κοιταει καθε 3 μερεσ για να το παμε οσο παει αν δει οτι δεν τρεφεται δηλαδη οτι δεν παιρνει κιλα θα παμε σε προκληση ή καισαρικη! αν βλεπει οτι το παιδι δεν τρεφεται κ δεν μεγαλωνει πρεπει να δρασει αμεσα.κατα τα αλλα και 100 γραμμαρια να παιρνει την εβδομαδα ειναι ενταξει..τουλαχιστον ετσι μου ειπε η δικη μου η γιατρος....

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες...αντε σειρα σας τωρα μια μια....εχει αρκετο αγχος για εμας τις πρωτομανουλες, οτα γυριζεις σπιτι...ολα πρωτογνωρα...αλλά θα συνηθισουμε! εχουμε λιγο ικτερο, μας ειδε και παιδιατρος, ολα καλα αλλά μεχρι να εχω κανονικη ροη για να θηλαζω, δινω και ξενο γιατι ειναι και μικρουλα και πρεπει να παρει κιλα...παταμε και κατι τσιριδες τη νυχτα ετσι για να καταλαβει η γειτονια τη παρουσια της και ολα καλα! χαχα! ποια εχει λοιπον σειρα?

8LVMp3.png

Πωπω , σκέφτομαι κι εγώ αυτό που λέτε, πόσο διαφορετικά θα είναι όλα με το που θα γεννηθούν τα μικρά μας και δεν μπορώ να το φανταστώ.

litsa_xoylio υπομονή, σε τί φάση είσαι τώρα;

Νεφέλη;

Εγώ βρε κορίτσια, ένα περίεργο πράγμα,δεν νιώθω σχεδόν τίποτα. Είμαι σίγουρη ότι θα αργήσει να το πάρει απόφαση ο μικρός. Δεν αγχώνομαι, όποτε θέλει, ας έρθει.

Την Τρίτη έχω γιατρό κ θα κάνω και υπέρηχο να δούμε βάρος κτλ κ φυσικά καρδιοτοκογράφο, που πόσο το βαριέμαι. Και την Τετάρτη, ραντεβού στο νοσοκομείο για να γραφτώ, να πάρουν το φάκελο μου κ να κάνουν κι αυτοί υπέρηχο. Το αστείο είναι ότι όταν μου κλείσαν το ραντεβού στο νοσοκομείο, σκεφτόμουν ότι είναι αργά κ μπορεί να έχω γεννήσει! :D Κι από ό,τι βλέπω, ο μικρός έχει βολευτεί μια χαρά. Οι κλωτσιές με αμείωτο ρυθμό, κ κατα τα άλλα μια χαρά. Μόνο ο ύπνος είναι λίγο θέμα, ειδικά η αλλαγή πλευρού! :-P:-P

Ευχαριστούμε Demi για το πινακάκι, εγώ έχω ΠΗΤ 12/7 κ περιμένω αγοράκι.

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Καλησπερα κοριτσια....σημερα ειμαι τεζα απο ημικρανια κ δε μπορω καθολου....συνεχιζω να μη νιωθω τπτ κ εχει αρχισει ν με ανησυχει η ολη φαση πολυ..η δυσφορια ειναι μεγαλη,οι πονοι στ κοκαλα τρελοι,γενικα εχω εξαντληθει...εσυ πως ειστε;;

71i9p3.png

Καλησπερα κοριτσια....σημερα ειμαι τεζα απο ημικρανια κ δε μπορω καθολου....συνεχιζω να μη νιωθω τπτ κ εχει αρχισει ν με ανησυχει η ολη φαση πολυ..η δυσφορια ειναι μεγαλη,οι πονοι στ κοκαλα τρελοι,γενικα εχω εξαντληθει...εσυ πως ειστε;;

Ωχ βρε κορίτσι,γιατί να ταλαιπωρείσαι έτσι; μήπως είναι και ο καιρός που σε επηρεάζει;

Εγώ δε νιώθω επίσης τίποτα. Σήμερα κλείνω την 38η βδομάδα,δεν ξέρω τι λέει το τικεράκι που δε συμφωνεί μαζί μου,αλλά δε νιώθω τίποτα,κανένα σημάδι απο το μπέμπη.

Γενικά όμως αισθάνομαι καλά,και ευτυχώς γιατί ακομα θέλω να κάνω κάποιες τελευταίες ετοιμασίες.

Γενικά περπατάς;γιατι λένε ότι βοηθάει..

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Διαφημίσεις

Ωχ βρε κορίτσι,γιατί να ταλαιπωρείσαι έτσι; μήπως είναι και ο καιρός που σε επηρεάζει;

Εγώ δε νιώθω επίσης τίποτα. Σήμερα κλείνω την 38η βδομάδα,δεν ξέρω τι λέει το τικεράκι που δε συμφωνεί μαζί μου,αλλά δε νιώθω τίποτα,κανένα σημάδι απο το μπέμπη.

Γενικά όμως αισθάνομαι καλά,και ευτυχώς γιατί ακομα θέλω να κάνω κάποιες τελευταίες ετοιμασίες.

Γενικά περπατάς;γιατι λένε ότι βοηθάει..

Παει κ το περπατημα...οσο περπαταω με πιανει αφορητος πονος χαμηλα την τελευταια βδομαδα κ δε μπορω ν κουνηθω κ το σταματησα κ αυτο...δεν ξερω τι θα κανω πια,εχω σπελπθστει...οχι τπτ αλλο,θαρθει η μπεμπα κ γω θαμαι χαλια κ κουρασμενη ηδη...

71i9p3.png

Παει κ το περπατημα...οσο περπαταω με πιανει αφορητος πονος χαμηλα την τελευταια βδομαδα κ δε μπορω ν κουνηθω κ το σταματησα κ αυτο...δεν ξερω τι θα κανω πια,εχω σπελπθστει...οχι τπτ αλλο,θαρθει η μπεμπα κ γω θαμαι χαλια κ κουρασμενη ηδη...

Θα είναι το μωρο που πιέζει; Έχει κατέβει στη λεκάνη; αν ανεβεις σκάλες είναι το ίδιο;εννοώ σε πιάνει πάλι αυτος ο πόνος;

Τουλάχιστον να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς. Μην απελπίζεσαι όμως. Η μικρούλα ξέρει πότε να κάνει την εμφανιση της,θέλει να κάνει εντυπωσιακή την αφιξη της!

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Litsaxoylio υπομονη λιγο σου εμεινε,ο τοκετος μπορει να ξεκινησει οποιαδηποτε στιγμη.Σε καταλαβαινω ομως.Κι εγω καποιες μερες νιωθω βαρια ,εξαντλημενη,πρησμενη κσι ειμαι 37εβδ.Ειδικα αν κανει ζεστη.Εγω κοιμαμαι με ναρθηκες κ στα δυο χερια...συνδρομο καρπιαιου σωληνα.

καλησπέρα κοριτσάρες!!!!

Να σου ζήσει Did μου ....μια χαρα 3 κιλά για 36η βδομάδα σούπερ!!!!!!!!!

litsaki μου υπομονή.....θα δώσει σήμα σε λίγες μέρες και η μπεμπούκα σου μη φοβάσαι!!!

Μια από τα ίδια είμαι και γώ συν του οτι έχω τον μικρό και κάνει ότι μπορείς να φανταστείς!!!!!!!!!!!!!!από αντίδραση από ζήλεια δεν ξέρω πάντως κορίτσια περνάω τα πάντα....από το να με σπρώχνει....βρίζει .....δαγκώνει....δεν ήταν έτσι....δηλ αμα την δει σπίτι τι θα γίνει??????????:roll:αυτό με έχει στεναχωρήσει πολύ!!!

καθε μέρα φτιάχνω την βαλίτσα ...μπανιαρίζομαι.....κάνω αποτρίχωση...βάφω -ξεβάφω νυχακια αλλά τίποτα!!!!!!!!!πήγα και για την εξέταση την φοβερή και τρομερή.....πόνεσα και πάλι..(εννοώ για το χεράκι).....και την τετάρτη έχω πάλι.....ελπίζω να χω γεννήσει ........:rolleyes:!!!

κορίτσια πείτε μας για την ώρα της γέννας ...πως σας φάνηκε???είχατε ωραία εμπειρία????θηλάσατε αμέσως???Did που γέννησες?????

lila μου πήγατε σπιτάκι σας???όλα καλά???

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Καλησπερα κοριτσακια!τι κανετε?Ειναι δυσκολες οι τελευταιες μερες...υπομονη ρε κοριτσια,ερχονται τα νινακια.εγω αυριο εχω παλι γιατρο για nst και υπερηχο και ελπιζω να μην εχει μειωθει κι αλλο το αμνιακο για να τον κρατησουμε καμια εβδομαδα ακομη.Ισως ορισουμε και ημερομηνια.Κατ τ αλλα εγω σημερα ειχα αρκετες συσπασουλες και βαρος αρκετο ειναι και λογω του καιρου(εδω εριξε κανταρια ρε παιδια τα νευρα μου)και φανταζομαι και λογω του αγχους με ολα αυτα που γινονται.Πηγα λιγο να φρικαρω,αλλα προσπαθω να ηρεμησω γιατι ο πιτσιρικος εδω μεσα τα καταλαβαινει ολα!!!!

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...