Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Δε το έλαβε καν υπόψη το ecoli. Ενώ το ανέφερα δε το σχολίασε καν. Ναι βιταμίνες κ άλλο πρωτόκολλο κ περαιτέρω διερεύνηση για το σπερμα με ειδικό. Είπε και για τις άλλες εξετάσεις που προανέφερα. Μου έλεγε κ για τον εξοπλισμό στο Ιασώ που έχει μια τεχνική που διαλέγει το καλύτερο έμβρυο σαν A.I. κάπως. Είπε επίσης πως είναι υπέρ της prp, scratching κλπ κ πως βλέποντας το usb της υστεροσκοπησης που του πήγα πως ίσως έκανε κάτι παρεμβατικό γιατί δε βλέπει εμφανως στο βίντεο λέει τη δίοδο (μάλλον εννοούσε τις σάλπιγγες ; ) οπότε λέει εκεί κάτι θέλει «κόψιμο/παρεμβαση» είπε. 

Οκ… έχεις κάνει δηλαδή υστεροσκοπηση στο παρελθόν. Κοίτα, δες και τους άλλους γιατρούς και αποφασίζεις τι θα κάνεις. Νιώθω ότι δεν σε κάλυψε ο συγκεκριμένος. Περίμενε και το ραντεβού του ανδρολογου να δείτε αν συμπίπτουν τα λεγόμενα τους . 

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Κοριτσια εχετε καταλαβει οτι γενναμε και το συμπαν διαλυεται; ακουσατε γισ το δημοψηφισμα;τι θα γινει; που φερνουμε τα μωρακια μας;

Είναι κατι τέτοιες στιγμές που νιώθω πολύ τυχερή που δεν ζω στην Ελλάδα!μακάρι κάποια στιγμή να αλλάξουν τα πράγματα!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες τις κοιλίτσες! Τι κάνετε? Ποια θα είναι η επόμενη μανουλα ?κορίτσια μου έχω να πω ότι νιώθω απέραντη ευτυχία μπορεί ο ύπνος να είναι από 2 αντέ 3 ώρες την ημέρα το πολύ αλλα νιωθω πολύ καλά, τα καταφέραμε και με τον θηλασμό με ψευτοθηλη βέβαια αλλά δεν είμαι αχαριστη μου αρκεί που θηλαζέί άύρίό πάμε σπίτί μάς πρώτά ό θέός κάι άνύπόμόνώ !!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Καλημέρα σε όλες τις κοιλίτσες! Τι κάνετε? Ποια θα είναι η επόμενη μανουλα ?κορίτσια μου έχω να πω ότι νιώθω απέραντη ευτυχία μπορεί ο ύπνος να είναι από 2 αντέ 3 ώρες την ημέρα το πολύ αλλα νιωθω πολύ καλά, τα καταφέραμε και με τον θηλασμό με ψευτοθηλη βέβαια αλλά δεν είμαι αχαριστη μου αρκεί που θηλαζέί άύρίό πάμε σπίτί μάς πρώτά ό θέός κάι άνύπόμόνώ !!!

Μπραβο καλη μ χαιρομαι για εσας και τ θηλασμο...αντε να δουμε ποια θα ειναι η επομενη...εγω παντως δε βλεπω φως στ τουνελ...μαλλον εχει βολευτει καλα η μικρη μ κ δε θελει ν βγει...

71i9p3.png

Κορίτσια καλημέρα!

Απίστευτες εξελίξεις. Δεν ξέρω ειλικρινά τι είναι το καλύτερο. Το θέμα είναι ότι αυτή τη στιγμή που έρχονται τα μωράκια μας στον κόσμο έχουν έρθει τα πάνω κάτω... Μας φοβίζει βέβαια και το άγνωστο. Τέλος πάντων εμείς ας κοιτάξουμε πρώτα την υγεία των παιδιών μας και όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους. Πάντως αυτή τη στιγμή πολύ δύσκολο να αποφασίσεις να αποκτήσεις ένα παιδί. Είμαστε τυχερές τουλάχιστον που όλα αυτά συμβαίνουν τώρα και όχι νωρίτερα γιατί σε κάθε περίπτωση τα παιδιά φέρνουν την ευτυχία.

Lila μπράβο που τα καταφέρατε! Και με το καλό να πάτε σπιτάκι σας!

Litsa βλέπω το τικεράκι σου όλα και ανεβαίνει! Σε λίγο θα γράφει 40... Δεν πειράζει θα βγει γυναικάρα!

Εμείς πήγαμε εχθές στο γιατρό. 3 κιλά ο μπέμπης. Τίποτα άλλο ιδιαίτερο. Με πιάνουν όμως κάπου κάπου κάτι συσπάσεις που πραγματικά πονάνε πολύ. Είναι όμως 2-3 την ημέρα. Πρέπει να αρχίσω και περπάτημα. Και που να σέρνω το πτώμα μου???? Αυτά κορίτσια! Περιμένω και τα νέα των υπολοίπων!

Καλημέρα κοριτσάκια!!!! Εγώ έχω αρχίσει κ πονάω πολύ στο ηβικό οστό, στις κλειδώσεις των ποδιών λες και έκανα ανοίγματα στο γυμναστήριο.....και χαμηλά στην κοιλιά. Ο ύπνος χάλια....όταν στρίβω πονάωμπαντού....λέτε να αποφάσισε ο μπέμπης να κατέβει προς την λεκάνη μου......;;;; Μακάρι! Τη Δευτέρα έχουμε γιατρό....για να δούμε!!!!! Αχ ποια θα είναι η επόμενη μανούλα;;;; :P

BawYp3.png

HgGgp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου τι κάνετε ; ; ; χτες πήγα στον γυναικολόγο και ενω είχα ΠΗΤ 31/7 μου είπε ότι ίσως μου το πάρει και την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου απο τις 7 ιουλίου και μετά δηλαδή το πολύ ως τις 22 θα έχω γεννήσει γιατί λέει ενα μωρό που δεν τρώει δεν υπάρχει λόγος να μένει στην κοιλιά... Η μικρή ειναι 2100 και εκείνος επιμένει πως θα φτάσει το πολύ 2.500 !! Στις 7 ιουλίου έχουμε πάλι ραντεβού..Μου είπε τέρμα και οι εξετάσεις και όλα..Τώρα περιμένω μόνο ημερομηνία για την καισαρική...

V2YQp2.png

93nMp3.png

467987f431u9v1sr.gif

γεια σας κοριτσια...με αυτα και εκεινα δεν προλαβα να μπω να γραψω...πριν 8 μερες γεννησα τελικα τη μπεμπα μου...ηρθε στις 36 εβδομαδες ακριβως! ειχα συσπασεις εντονες και τελικα πηγαμε στη κλινικη και γεννησα ενα μπουμπουκι 3 κιλα...ολα πηγαν καλα...τωρα ψαχνουμε να βρουμε τους ρυθμους μας στο σπιτι...ευχομαι σε ολες με το καλο να βιωσετε αυτο το μοναδικο συναισθημα, αλλες πρωτη φορα αλλες πολλοστη φορα...με το καλο!!!!!! :)

8LVMp3.png

γεια σας κοριτσια...με αυτα και εκεινα δεν προλαβα να μπω να γραψω...πριν 8 μερες γεννησα τελικα τη μπεμπα μου...ηρθε στις 36 εβδομαδες ακριβως! ειχα συσπασεις εντονες και τελικα πηγαμε στη κλινικη και γεννησα ενα μπουμπουκι 3 κιλα...ολα πηγαν καλα...τωρα ψαχνουμε να βρουμε τους ρυθμους μας στο σπιτι...ευχομαι σε ολες με το καλο να βιωσετε αυτο το μοναδικο συναισθημα, αλλες πρωτη φορα αλλες πολλοστη φορα...με το καλο!!!!!! :)

Να σου ζησει η μπουμπου!!! Γερη κ καλοτυχη ναναι!!! Τι καλαααα!!! Ζηλευωωωωω...

71i9p3.png

Να σου ζήσει η μπεμπουλα σου !!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Διαφημίσεις

Να σου ζησει η μπουμπου!!!!!! :-P

Να σου ζήσει η μπεμπούλα σου...Μια χαρά είναι 3 κιλά... Καλότυχο να είναι το κοριτσάκι σου.. :D

V2YQp2.png

93nMp3.png

467987f431u9v1sr.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...