Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Γιατι εχω καποια θεματακια ταυτοχρονα, γυναικολογικα+αιματολογικα και δεν θελουν να αναλαβουν την ευθυνη εδω, συμφωνησαν οτι πρεπει να παω σε ενα πιο εξειδικευμενο νοσοκομειο οπως ειναι το Αλεξανδρας. Σιγουρα ομως θα ξερω την αλλη εβδομαδα τι θα γινει

Καλημερα....δυστηχως εδω ουτε η μοναδα κραταει τα προωρα συνηθως πανε Ηρακλειο γιατι ειχα και γω αυτο το φοβο,οποτε καλυτερα αν σου συστηνουν Αθηνα να πας εκει που εχουν και μοναδα νεογνων ωστε να μην εισαι μακρυα απο το μωρο αν τυχει και ερθει προωρα...

Διαφημίσεις

Γιατι εχω καποια θεματακια ταυτοχρονα, γυναικολογικα+αιματολογικα και δεν θελουν να αναλαβουν την ευθυνη εδω, συμφωνησαν οτι πρεπει να παω σε ενα πιο εξειδικευμενο νοσοκομειο οπως ειναι το Αλεξανδρας. Σιγουρα ομως θα ξερω την αλλη εβδομαδα τι θα γινει

Αααα,να σε ρωτησω και κατι αλλο,εχεις βρει παιδιατρο?πρεπει να βρουμε πριν την γεννα η μετα?

Κοριτσια καλημερα....να σας ρωτησω εχετε αγορασει μπιμπερο?και ποια κανουν για νεογεννητα?ποια θηλη ειναι καλυτερη σιλικονης η καουτσουκ?θελω να θηλασω αλλα αν δεν τα καταφερω θελω να χω ενα δυο μπουκαλια και στο νοσοκομειο που θα γεννησω γιατι δεν σου παρεχουν τιποτα!!

Ακριβως Μερ τοτε θεωρειται τελειομηνο!

Ναι χρειαζεται μια τετοια διαδικασια αλλα δεν ξερω ακομα αν θα το κανουμε κ σιγουρα γιατι πραγματι ειναι διαδικασια ολοκληρη..:/

Πηγαινε εκει γυρνα κει φυγε ξανα γρηγορα κ δεν ειναι κ κοντα..

Θα δουμε, εχουμε λιγο χρονο να το σκεφτουμε. Εσεις τι λετε να κανετε;

Τα υπολοιπα κοριτσια εχετε αποφασισει;

Καλημέρα!!

Nefeli εγώ δεν νομίζω να το κάνω εν τέλει! Το θέλω τώρα αλλά εκείνη την ώρα για να είμαι ειλικρινής μέσα στην αγωνία, τη χαρά και την ανυπομονησία του δεν νομίζω ο άντρας μου να τα πάρει, να τρέξει στο κέντρο, να μην βρίσκει να παρκάρει, να ψάχνει να βρει που θα τ αφήσει και γενικά να κάνει όλη αυτή τη διαδικασία ενώ θα τρέχει και στο γυρισμό να καταφθάσει. Τώρα λέει ναι - ναι αλλά επειδή τον ξέρω δεν το βλέπω. Και ως πρώτο παιδάκι έχει ήδη χαζέψει, όταν γεννηθεί θα το χάσει εντελώς. Ξέρω βέβαια ποιο είναι το σωστό αλλά...

Σου εύχομαι να γεννήσεις σύντομα! Να κρατήσεις κ εσύ την μπουμπούκα σου αγκαλίτσα! Να παίρνουμε σειρά και εμείς.

Και εμένα τα κόκαλα από κάτω πονούν. Νομίζω ώρες ώρες ότι θα μείνω στον τόπο.

Vanessa εγώ πήρα ένα μεγάλο και ένα μικρό της Dr Brown κατά τον κολικών. Βέβαια μπορεί να μην του αρέσει. Θα δούμε. Θα μας δώσουν και τόσα δείγματα όσο νοσηλευόμαστε.

Παιδίατρο εμένα μου έχουν συστήσει και πρόκειται να τον καλέσω μετά τη γέννα με την επιστροφή μας στο σπίτι. Δεν τον έχω γνωρίσει δηλαδή ακόμη.

Καλημερα κοριτσια...κ γω ποναω στ κοκκαλα απο κατω κ πλεον καθε μ κινηση γινεται με μεγαλο ζορι...δεν την παλευω καθολου,εχω γινει ενας κινητος μπογος χαχαχαχα...εχω μιλησει με την παιδιατρο τηλεφωνικα,δεν καταφερα ν παω απο εκει ν γνωριστουμε απο κοντα...αλλα μου εβγαλε κατι πιλυ γλυκο κ ομορφο η συμπεριφορα της...

71i9p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα....δυστηχως εδω ουτε η μοναδα κραταει τα προωρα συνηθως πανε Ηρακλειο γιατι ειχα και γω αυτο το φοβο,οποτε καλυτερα αν σου συστηνουν Αθηνα να πας εκει που εχουν και μοναδα νεογνων ωστε να μην εισαι μακρυα απο το μωρο αν τυχει και ερθει προωρα...

Ειναι σιγουρα καλυτερα στην Αθηνα γιατι ειναι ολα κοντα! Ενω εδω οπως λες τα στελνουν Ηρακλειο τα προωρακια, και δεν μπορεις να το δεις απευθειας και θελει και ενα διωρο να φτασει. Αν και μου εχουν πει οτι πανω απο 2 κιλα μενουν Χανια. Παιδιατρο θα κλεισω μεσα στη βδομαδα γιατι θελω να με συμβουλεψει και πως θα γυρισουμε με το μωρο απο πανω, μετα απο ποσες μερες πρεπει, με τι μεσο κλπ. Εχω ακουσει καλα λογια για την Αλεβιζακη, ειναι και συμβουλος θηλασμου και θα ηθελα ενα γιατρο να με βοηθησει σ αυτο, ειναι μερικοι που σε αγχωνουν αν το μωρο στην αρχη δεν παιρνει βαρος με τον αποκλειστικο θηλασμο και θελω στηριξη σε αυτο το κομματι. Θελω πολυ να θηλασω το μωρακι μου! Στο νοσοκομειο απ οσο ξερω εχει νεογνολογους για τις πρωτες εξετασεις του ετσι δεν ειναι?

c6vNp3.png

Καλημερα κοριτσια...κ γω ποναω στ κοκκαλα απο κατω κ πλεον καθε μ κινηση γινεται με μεγαλο ζορι...δεν την παλευω καθολου,εχω γινει ενας κινητος μπογος χαχαχαχα...εχω μιλησει με την παιδιατρο τηλεφωνικα,δεν καταφερα ν παω απο εκει ν γνωριστουμε απο κοντα...αλλα μου εβγαλε κατι πιλυ γλυκο κ ομορφο η συμπεριφορα της...

Καλημερα! Ασε κι εγω ποναω πολυ απο κατω και ειμαι και σε μικροτερη εβδομαδα απο σενα! Και δεν εχω παρει κιλα αρα φανταζομαι τι περνας! Αν σταθω ορθια πανω απο κανενα τεταρτακι την εβαψα, σαν τη παπια παω χαχαχα:tongue::tongue: δεν ξερω αν φταιει και η θεση του μωρου - ειναι ισχυακο, θα ρωτησω σμρ το γιατρο. οχι τιποτ αλλο τζαμπα προετοιμαζεται η λεκανη μου, με καισαρικη θα γεννησω!! :rolleyes::rolleyes:

c6vNp3.png

Καλημέρα!! Demi μπράβο που ανέλαβες το πινακάκι μας!!

Λοιπόν κορίτσια για τα βλαστοκύτταρα... Στην Αθήνα υπάρχει η Ελληνική Τράπεζα Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος (http://hcbb.bioacademy.gr/) από την οποία πρέπει ΠΡΙΝ τον τοκετό να παραλάβετε τον εξοπλισμό, αφού παρακολουθήσετε ένα σύντομο σεμινάριο. Εκεί επιστρέφετε το βαλιτσάκι μετά τον τοκετό, μέσα σε 24 ώρες και όχι απαραίτητα ο μπαμπάς, μπορεί να πάνε και οι παππούδες! Δεν είναι στο κέντρο της Αθήνας, στο ύψος του Χολαργού είναι, έχει πάρκινγκ και η διαδικασία είναι πολύ γρήγορη και δωρεάν.

Εμείς τα κάναμε δωρεά στο γιο μου, το ίδιο θα κάνουμε και τώρα! Προσωπικά το θεωρώ απαραίτητο γιατί με μια απλή πράξη μπορείς να σώσεις τη ζωή ενός παιδιού που πάσχει από πολύ σοβαρή ασθένεια...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

μωλο προκληση για αρχη και αν αργησει ο τοκετος καισαρικη..

vickiflower απλα πας στο παπανικολαου και ζητας το κουτι συλλογης? και μετα μολις γεννησεις πρεπει να το πας κατευθειαν?

ναι..ρωτας που μπορεις να πάρεις το κουτι για τα βλαστοκυτταρα...αν γεννησεις ασ πουμε 6 τα ξημερωματα μπορεις να το πας νομιζω μεχρι τις 2 στο παπανικολάου, αν γεννησεις μεσημερι, το κρατας μια μέρα στο σπίτι στο ψυγείο( έχει και καποιες άλλες οδηγιες, θα σας τα πουν εκει)και το πας την άλλη μερα το πρωι...εσυ σε ποια κλινικη θα γεννησεις?

Καλημέρα!! Demi μπράβο που ανέλαβες το πινακάκι μας!!

Λοιπόν κορίτσια για τα βλαστοκύτταρα... Στην Αθήνα υπάρχει η Ελληνική Τράπεζα Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος (http://hcbb.bioacademy.gr/) από την οποία πρέπει ΠΡΙΝ τον τοκετό να παραλάβετε τον εξοπλισμό, αφού παρακολουθήσετε ένα σύντομο σεμινάριο. Εκεί επιστρέφετε το βαλιτσάκι μετά τον τοκετό, μέσα σε 24 ώρες και όχι απαραίτητα ο μπαμπάς, μπορεί να πάνε και οι παππούδες! Δεν είναι στο κέντρο της Αθήνας, στο ύψος του Χολαργού είναι, έχει πάρκινγκ και η διαδικασία είναι πολύ γρήγορη και δωρεάν.

Εμείς τα κάναμε δωρεά στο γιο μου, το ίδιο θα κάνουμε και τώρα! Προσωπικά το θεωρώ απαραίτητο γιατί με μια απλή πράξη μπορείς να σώσεις τη ζωή ενός παιδιού που πάσχει από πολύ σοβαρή ασθένεια...

Μπραβο αν μπορεις να σωσεις ενα παιδακι γιατι να μην το κανεις. Εγω ειμαι απο επαρχία θα πρεπει να τα στειλω με κουριερ να δουμε πως θα το κανουμε. Ακουσα οτι μπορεις να κρατησεις για εσενα το ενα απο τα δυο για να στειλεις το αλλο για δωρεα , διαβασα οτι υπαρχει ιδιωτικη τραπεζα που τα αναλαμβάνει και τα δυο. Εγω εχω καμια εβδομαδα μεχρι να αποφασισω...

Διαφημίσεις

Μπραβο αν μπορεις να σωσεις ενα παιδακι γιατι να μην το κανεις. Εγω ειμαι απο επαρχία θα πρεπει να τα στειλω με κουριερ να δουμε πως θα το κανουμε. Ακουσα οτι μπορεις να κρατησεις για εσενα το ενα απο τα δυο για να στειλεις το αλλο για δωρεα , διαβασα οτι υπαρχει ιδιωτικη τραπεζα που τα αναλαμβάνει και τα δυο. Εγω εχω καμια εβδομαδα μεχρι να αποφασισω...

Νομίζω ότι μπορείς να παρακολουθήσεις το σεμινάριο ηλεκτρονικά και να σου στείλουν ταχυδρομικά το βαλιτσάκι κι εσύ το επιστρέφεις με κούριερ. Το αίμα το κάνεις δωρεά, δε μπορείς να το κρατήσεις για σένα παρά μόνο αν έχεις ήδη παιδάκι με σοβαρή ασθένεια και θέλεις να το χρησιμοποιήσεις γι' αυτό. Το κομμάτι όμως του ομφάλιου λώρου μπορείς να το φυλάξεις για το ίδιο το παιδί και το κόστος είναι κάτι λιγότερο από 1000?. Εμείς αυτό κάναμε!

Οι ιδιωτικές τράπεζες έχουν πιο απλές διαδικασίες αλλά κοστίζουν περισσότερο και το κυριότερο είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις δωρεά το αίμα αλλά το κρατάς για τον εαυτό σου! Δεν ξέρω αν έχεις ενημερωθεί σχετικά, αλλά αυτό δεν έχει λογική καθώς αν το παιδί νοσεί τότε το αίμα του νοσεί και αυτό και άρα είναι άχρηστο ενώ αν είναι υγιές το παιδί δε θα χρειαστεί ποτέ το αίμα του!!! Το κομμάτι του ομφάλιου λώρου δε χρησιμοποιείται σε αιματολογικές παθήσεις και γι αυτό έχει νόημα να το κρατήσεις για τον εαυτό σου!

Το είχα αναρτήσει και παλιότερα, για όποια ενδιαφέρεται: https://vimeo.com/23804657

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Νομίζω ότι μπορείς να παρακολουθήσεις το σεμινάριο ηλεκτρονικά και να σου στείλουν ταχυδρομικά το βαλιτσάκι κι εσύ το επιστρέφεις με κούριερ. Το αίμα το κάνεις δωρεά, δε μπορείς να το κρατήσεις για σένα παρά μόνο αν έχεις ήδη παιδάκι με σοβαρή ασθένεια και θέλεις να το χρησιμοποιήσεις γι' αυτό. Το κομμάτι όμως του ομφάλιου λώρου μπορείς να το φυλάξεις για το ίδιο το παιδί και το κόστος είναι κάτι λιγότερο από 1000?. Εμείς αυτό κάναμε!

Οι ιδιωτικές τράπεζες έχουν πιο απλές διαδικασίες αλλά κοστίζουν περισσότερο και το κυριότερο είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις δωρεά το αίμα αλλά το κρατάς για τον εαυτό σου! Δεν ξέρω αν έχεις ενημερωθεί σχετικά, αλλά αυτό δεν έχει λογική καθώς αν το παιδί νοσεί τότε το αίμα του νοσεί και αυτό και άρα είναι άχρηστο ενώ αν είναι υγιές το παιδί δε θα χρειαστεί ποτέ το αίμα του!!! Το κομμάτι του ομφάλιου λώρου δε χρησιμοποιείται σε αιματολογικές παθήσεις και γι αυτό έχει νόημα να το κρατήσεις για τον εαυτό σου!

Το είχα αναρτήσει και παλιότερα, για όποια ενδιαφέρεται: https://vimeo.com/23804657

Σε ευχαριστω πολυ , καπως ετσι το σκεφτηκαμε και εμεις . Ναι για το αιμα δεν το συζητώ οτι θα παει για δωρεα . Μιλησα τωρα με μια ιδιωτικη που ειχα ακουσει και μου το επιβεβαιωσε οτι κρατας το λωρο για τον εαυτο σου ,στελνεις το αιμα για δωρεα και το αναλαμβανει η ιδια η εταιρια να σε εξυπηρετησει ως πελατη της να το στείλει. Οποτε εγω που ειμαι απο επαρχία με βολευει αντι να τρεχουμε για κουριερ εκεινη την ιδιαιτερη στιγμή για μας , και μαλλον εκει θα καταληξω , οσο για τα λεφτα η διαφορα ειναι 20 - 30 ευρω που θα τα εδινα στον κουριερ ουτως η αλλως ..... ειδες η κριση πως μειωνει τις διαφορες των τιμων ;)

Κοριτσια εχετε καταλαβει οτι γενναμε και το συμπαν διαλυεται; ακουσατε γισ το δημοψηφισμα;τι θα γινει; που φερνουμε τα μωρακια μας;

Καλημερααα!!! Την ιδια απορια ειχα κ γω πρωι πρωι που εμαθα τ νεα....το μονο σιγουτο ειναι οτι ευχομαι να καταφερω ν θηλασω τουλαχιστον για αρχη να μην πεινασει τ παιδακι μ...γτ εμας δε μας κοβω καλα...ας ελπισουμε για οτι καλυτερο...

71i9p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...