Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Απ ότι κατάλαβα ναι πάλι πρέπει να περάσεις επιτροπή γιατί εγώ επέμεινα λίγο και μου είχε πει αυτό σαν κόλλημα. Τυχερή είσαι που έχει μικρούς κύκλους εγώ πρέπει να περιμένω 35-40 μέρες. 
      Όλα καλά θα πάνε! Ξεκουράσου, να περάσουν οι γιορτές με τον άντρα σου ήρεμα, κάντε σεξ, απολαύστε την ηρεμία σας και σας εύχομαι του χρόνου τα Χριστούγεννα να μην έχετε ηρεμία αλλά ένα μικροσκοπικό πλασματάκι να σκούζει και να σας γεμίζει χαμόγελα 😂

Κορίτσια μου ερώτηση, 10 Ιανουαρίου έχω ραντεβού για να δούμε τ επόμενα βήματα για την επόμενη εμβρυομεταφορα  μιας και αυτήν δεν προχώρησε, έχω 4ββ 3αβ 2αβ βλαστοκυστες 5 ημερών που περιμένουν, μπορώ να επιλέξω ποια θα βάλω ή όχι???έχετε κάποιο τίπ να προτείνετε ή κάποια ερώτηση που μπορώ να κάνω στον γιατρό?

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

κορίτσια κάντε το τεστ και πείτε τι σας βγάζει..Στον γιο μου έπεσε μέσα...τώρα μου βγάζει κορίτσι..

http://paidimou.gr/chinese-gender

Εμενα μου βγαζει κοριτσί αλλα ο γιατρός μου ειπε αγορακι ειναι μαλλον στην αυχενικη πιστευω θα το δουμε σιγουρα

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Διαφημίσεις

Εμενα μου βγαζει κοριτσί αλλα ο γιατρός μου ειπε αγορακι ειναι μαλλον στην αυχενικη πιστευω θα το δουμε σιγουρα

Μακάρι να κάνει λάθος γιατί μου βγάζει κορίτσι ενω εγώ θέλω πάρα πολύ να είναι αγοράκι.

V2YQp2.png

93nMp3.png

467987f431u9v1sr.gif

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!

Μπηκαμε λοιπον σε τροχια αυχενικων ! και εγω εχω ραντεβου για αυχενικη στης 8 Ιανουαριου... ανυπομονω να ξαναδω το μικρακι... λενε πως οσες ξαναεγιναν μανουλες μπορουν απο τη 12η βδομαδα κ μετα ακομα κ να το νιωσουν... αληθεια ειναι? μπορειτε? :D

ευχομαι σε ολες να περασετε τελεια Χριστουγεννα , ευλογημενα με τις οικογενειες σας και να σκεφτεστε ομορφα πραγματα , οπως οτι του χρονου θα ειναι ενα γλυκο μωρο με σκουφακι αι βασιλη διπλα σας! χιχι... καλες γιορτες!

8LVMp3.png

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!

Μπηκαμε λοιπον σε τροχια αυχενικων ! και εγω εχω ραντεβου για αυχενικη στης 8 Ιανουαριου... ανυπομονω να ξαναδω το μικρακι... λενε πως οσες ξαναεγιναν μανουλες μπορουν απο τη 12η βδομαδα κ μετα ακομα κ να το νιωσουν... αληθεια ειναι? μπορειτε? :D

ευχομαι σε ολες να περασετε τελεια Χριστουγεννα , ευλογημενα με τις οικογενειες σας και να σκεφτεστε ομορφα πραγματα , οπως οτι του χρονου θα ειναι ενα γλυκο μωρο με σκουφακι αι βασιλη διπλα σας! χιχι... καλες γιορτες!

Καλες γιορτες και σε εσενα did καί σε ολα τα κορίτσια καί τις οικογενειες σας!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

καλησπερα!!!!! κατα 95% αυριο κανω αυχενικη..κ εχω ενα αγχος...!!!!νιωθω κ λιγη πιεση στην κοιλια μ γυρω απτον αφαλο κ εχω φοβηθει...αντε ν παω αυριο να τ δω να ηρεμησω λιγακι...εσεις ολες οκ??

71i9p3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα!!!!! κατα 95% αυριο κανω αυχενικη..κ εχω ενα αγχος...!!!!νιωθω κ λιγη πιεση στην κοιλια μ γυρω απτον αφαλο κ εχω φοβηθει...αντε ν παω αυριο να τ δω να ηρεμησω λιγακι...εσεις ολες οκ??

Αντε τελεια θα περιμενουμε νεα σου αυριο μην ανχωνεσαι ολα καλα θα πανε!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!! Κάναμε την αυχενική μας σήμερα!!!! Όλα ήταν πολύ καλα και μάθαμε οτι το μπεμπακι μας ειναι αγόρι!!!! Εχω τρελαθεί από τη χαρά μου και βέβαια ηρέμησα λίγο!!!! Εύχομαι οτι το καλύτερο και στις υπόλοιπες!!!! :D

καλησπερα κοριτσακια!!! καναμε την αυχενικη μας με τα χιλια ζορια γτ το μωρακι μ ηταν ανησυχο κ εκανε "τραμπολινο" κ δεν καθοτανε καθολου φρονιμα...η τιμη της αυχενικης μ ειναι 1,8 κ τωρα θ περιμενουμε με αγωνια κ την απαντηση απτην εξεταση αιματος που λογω επαρχιας κ αργιων θα τη μαθουμε μαλλον την τριτη...αντε λιγο ακομη εμεινε για να πω "ουφ!ησυχασα"...αν κ το σημερινο ηταν ηδη ενα πολυ καλο δειγμα...

steviv21 πολυ χαιρομαι για σενα...αντε σιγα σιγα κ στις επομενες...φιλακιααααα

71i9p3.png

Μπράβο steviv21 & litsa_xoulio ! Εγώ πήγα προχθές για την αυχενική, όλα καλά με το pappA κ την εικόνα του μωρού, αλλά η μέτρηση της αυχενικής μου βγήκε οριακά αυξημένη στο 2.9. Ο γιατρός μου που ήταν παρών μου είπε να μην ανησυχώ κ μου πρότεινε να ξανακάνουμε μέτρηση σε 1 μήνα κ ειδικό υπέρηχο για την καρδούλα του μωρού. Μου είπε βέβαια τις επιλογές για αμνιοπαρακέντηση ή μια άλλη αίματος, ωστόσο, στην παρούσα φάση δεν το κρίνει απαραίτητο. Εσείς οι πιο έμπειρες μανούλες έχετε συναντήσει αυξημένες τιμές αυχενικής? Δώστε μου τα φώτα σας... Αααα! και χρόνια πολλά σε όλες! Εύχομαι του χρόνου να είμαστε με τα μωράκια μας αγκαλιά!

Qtq6p2.png

0HXhp2.png

Χρόνια πολλά κορίτσια!!! Υγεία , αγάπη και ευτυχία!!!! Να έχουμε καλές και τελειόμηνες εγκυμοσύνες και με το καλό να κρατήσουμε τα μωράκια μας στην αγκαλιά μας!!!

xcCgp2.png

tt1bb96b.aspx

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου καλες γιορτες και απο μενα!!!!!Μπραβο σε εσας που κανατε αυχενικη!!!

D_i_d μου και εγω στις 8 Ιανουαριου θα παω!!!Εχω περιεργεια για το φυλο!Καλα αποτελεσματα ευχομαι να εχουμε ολες!!!....Απο συμπτωματα ...πολυ υπνηλια!!!

Μπράβο steviv21 & litsa_xoulio ! Εγώ πήγα προχθές για την αυχενική, όλα καλά με το pappA κ την εικόνα του μωρού, αλλά η μέτρηση της αυχενικής μου βγήκε οριακά αυξημένη στο 2.9. Ο γιατρός μου που ήταν παρών μου είπε να μην ανησυχώ κ μου πρότεινε να ξανακάνουμε μέτρηση σε 1 μήνα κ ειδικό υπέρηχο για την καρδούλα του μωρού. Μου είπε βέβαια τις επιλογές για αμνιοπαρακέντηση ή μια άλλη αίματος, ωστόσο, στην παρούσα φάση δεν το κρίνει απαραίτητο. Εσείς οι πιο έμπειρες μανούλες έχετε συναντήσει αυξημένες τιμές αυχενικής? Δώστε μου τα φώτα σας... Αααα! και χρόνια πολλά σε όλες! Εύχομαι του χρόνου να είμαστε με τα μωράκια μας αγκαλιά!

Αlessandra αφου σου ειπε ο γιατρος σου να μην ανησυχεις δεν υπάρχει λόγος να ανχώνεσαι...ολα καλα θα πάνε!!!!Εγω κορίτσια το απογευμα εχω ραντεβου για αυχενικη θα μπω το βραδυ να σας πω τα νεα!!!φιλια σε ολες

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

καλημερα μανουλες και χρονια πολλα! κ εγω εχω ΠΗΤ 12/7/2015!

να εχουμε ολες μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και υγειεστατα μωρακια!!!

εχω ενα κοριτσακι 3 κ κατι κ αυτη ειναι η δευτερη εγκυμοσυνη μου!

καναμε αυχενικη κ υπερηχο κ ολα καλα! βεβαια θα κανω αμνιοπαρακεντηση οπως κ στο πρωτο για να ειμαστε σιγουροι! στην κορη μου ημουν 35 και τωρα ειμαι 38, οποτε δεν το συζητω καθολου! ετσι δεν θα κανω pAPPA.

καλη χρονια να εχουμε ολοι μας!!!:wink::wink::wink:

Καλημερα σε όλα τα κορίτσια,χθες πήγαμε για αυχενική όλα τέλεια καλύτερα δεν γινόταν μας είπε ο γιατρός,έφυγε και αυτό το άνχος το μόνο που μας μπερδεψε ειναι το φύλο πριν 2 βδομαδες μας ειπαν για αγορι και τωρα μας είπαν κορίτσι,οτι και να ειναι δεν μας πειράζει υγιεστατο πάνω απο ολα!!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

καλημερα κοριτσια! ελπιζω να περασατε ομορφα τα Χριστουγεννα. εμεις πηγαμε 3 μερες στα πεθερικα μου, περασαμε ωραια αλλα πολλη νυστα μιλαμε. 10:30 πηγαινα για υπνο. τελικα το ειπαμε στον μικρο για την εγκυμοσυνη. το πηρε πολυ καλα, αρχισε να φιλαει και να χαιδευει την κοιλια μου, να μου λεει οτι το αγαπαει και γενικα ηταν πολυ γλυκας! μας ειχε ζαλισει τον τελευταιο καιρο που ηταν μονος του χωρις αδερφακι και τωρα ησυχασε:) εγω εχω αυχενικη στις 16/1. ανυπομονω να ξαναδω το ανθρωπακι μου, πιο καλοσχηματισμενο αυτη τη φορα. καλα να περασετε τις επομενες μερες και να μαθαινουμε ολο ευχαριστα νεα!

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...