Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα και πάλι. Πήγα στον Μπαγ***ο. Δε μπορώ να πω πως ένιωσα καλύτερα. Εχει κάνει κάποια κοπέλα εξέταση για το εύθραυστο Χ;

Καλημέρα! Εγώ την είχα κάνει, στα πλαίσια του προγεννητικού ελέγχου, πριν καν μπω σε διαδικασία εξωσωματικής ( ψείρας γυναικολόγος, μόνο για καλαζάρ δε με είχε ψάξει..) είναι απλά αιματολογική, δε θυμάμαι όμως καθόλου τιμή γιατί ήταν μαζί με άλλες... Είχε βγει αρνητική πάντως, παρόλο που έχω ΠΩΑ. Εγώ πήγα με δωρεά τελικά, αλλά λόγω ηλικίας, χαμηλής ΑΜΗ κτλ..

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Στο Αλεξανδρας πρεπει να γεννησω σιγουρα, το συνεννοηθηκαν οι αιματολογοι που με παρακολουθουν απο Χανια και Αθηνα, εχω καποια αιματολογικα λιγο περιεργα και επικινδυνα για τον τοκετο και εκτος αυτου εχω και μονοκερο μητρα οποτε θεωρειται κυηση υψηλου κινδυνου και δεν θελουν να αναλαβουν την ευθυνη εδω. ( μοναδικη περιπτωση ετσι???:mad::mad:) Δυστυχως κι εγω με καισαρικη θα γεννησω αλλα με ολικη ναρκωση, επισκληριδιο δεν επιτρεπεται να κανω. Εσυ γιατι προγραμματισμενα?Πω πω 1500??ειναι τραγικο την ασφαλεια δλδ γιατι την πληρωνουμε?? Ο Δασκαλακης εχει καποια "ταριφα" για τη γεννα? Δεν ξερω να κλεισω στο ιατρειο του ραντεβου η στα εξωτερικα στο νοσοκομειο τι μου προτεινεις?

όχι επειδή είναι γιατρός μου αλλα επειδή είπες ότι είναι κύηση υψηλού κινδύνου έχεις ακόμα ενα λόγο να προτιμήσεις τον Δασκαλάκη.. Αυτός είναι για τα δύσκολα.. Μπες και στο άλλο parents και δες τι έχουν γράψει.. Δύσκολες περιπτώσεις τις στέλνουν σε αυτόν.. Μετά τον διευθυντή τον Αντσακλή είναι αυτός. Εγω γι'αυτό τον προτίμησα.. Με λίγο περίεργο ιστορικό αποφάσισα να παω σε γιατρό που θα κάνει σωστά τη δουλειά του. Να σου πω την αλήθεια δεν τον ρώτησα καθόλου αν ζητάει κάποιο συγκεκριμένο ποσό αλλα απ' ότι έχω ακούσει δεν έχει ''ταρίφα'' άλλες πάλι έχουν γράψει ότι έχει.. Και να σου πω κοπέλα μου όπως τους μάθουμε είναι γιατί τα θέλει ο πισινός μας συγνώμη κι όλας αλλα ξέρω περιπτώσεις χωρίς να ζητήσει ο γιατρός να του δίνουν ενα χιλιάρικο.. και μετά κλαιγόμαστε ότι μας τα παίρνουν του δημοσίου..εγω θα κάνω καισαρική επειδή έκανα και στον γιο μου οπότε είναι μονόδρομος..

V2YQp2.png

93nMp3.png

467987f431u9v1sr.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου Γειά σάς!!!γέννησα και εγώ στις 3 η μπέμπα είναι υγιεστατη 3100 και 48 εκατοστά,δεν ένιωσα τίποτα παρόλο που φοβόμουν ούτε την ένεση ούτε τον καθετήρα μετά την γεννα λίγο που με πάτάγάν στην κοιλιά όταν πέρασε η νάρκωση αλλά όλα καλά τώρα άρχισα να κουνιέμαι κιόλας!!Εγώ πολύ γάλα κάναμε τρελές προσπάθειές αλλά δεν ρουφάει από την θήλή και έτσι το βγάζω σε ποτηράκι με το χέρι και της δίνουμε λίγο,ελπίζω αύριο να αρχίσει να ρουφάει! !!

Steviv να σου ζήσει κοπέλα μόύ!!!!με το καλό οι ύπόλόίπές!!

Να σου ζήσει η μπεμπούλα να είναι γερή και καλότυχη!! Για το γαλατάκι μην αγχώνεσαι..γενικά μην αγχώνεσαι καθόλου.. Θα τα καταφέρεις θα το δεις.. ;)

V2YQp2.png

93nMp3.png

467987f431u9v1sr.gif

όχι επειδή είναι γιατρός μου αλλα επειδή είπες ότι είναι κύηση υψηλού κινδύνου έχεις ακόμα ενα λόγο να προτιμήσεις τον Δασκαλάκη.. Αυτός είναι για τα δύσκολα.. Μπες και στο άλλο parents και δες τι έχουν γράψει.. Δύσκολες περιπτώσεις τις στέλνουν σε αυτόν.. Μετά τον διευθυντή τον Αντσακλή είναι αυτός. Εγω γι'αυτό τον προτίμησα.. Με λίγο περίεργο ιστορικό αποφάσισα να παω σε γιατρό που θα κάνει σωστά τη δουλειά του. Να σου πω την αλήθεια δεν τον ρώτησα καθόλου αν ζητάει κάποιο συγκεκριμένο ποσό αλλα απ' ότι έχω ακούσει δεν έχει ''ταρίφα'' άλλες πάλι έχουν γράψει ότι έχει.. Και να σου πω κοπέλα μου όπως τους μάθουμε είναι γιατί τα θέλει ο πισινός μας συγνώμη κι όλας αλλα ξέρω περιπτώσεις χωρίς να ζητήσει ο γιατρός να του δίνουν ενα χιλιάρικο.. και μετά κλαιγόμαστε ότι μας τα παίρνουν του δημοσίου..εγω θα κάνω καισαρική επειδή έκανα και στον γιο μου οπότε είναι μονόδρομος..

Δικιο εχεις οτι τους εχουμε κακομαθει, εκτος βεβαια απο τις περιπτωσεις που χωρις θρασος σου ζητανε εκβιαστικα λεφτα και σε στιγμες που θα εδινες οτι ειχες για να ειναι καλα ο ανθρωπος σου! Τι να κανουμε ομως πολλα συμβαινουν δυστυχως. Μακαρι να μας πανε ολα καλα και ολα τ αλλα θα τα ξεχασουμε. Σ ευχαριστω και παλι για τις πληροφοριες, θα σου πω τι κανονισα τελικα μεσα στην επομενη εβδομαδα λογικα θα ξερω.

c6vNp3.png

Δικιο εχεις οτι τους εχουμε κακομαθει, εκτος βεβαια απο τις περιπτωσεις που χωρις θρασος σου ζητανε εκβιαστικα λεφτα και σε στιγμες που θα εδινες οτι ειχες για να ειναι καλα ο ανθρωπος σου! Τι να κανουμε ομως πολλα συμβαινουν δυστυχως. Μακαρι να μας πανε ολα καλα και ολα τ αλλα θα τα ξεχασουμε. Σ ευχαριστω και παλι για τις πληροφοριες, θα σου πω τι κανονισα τελικα μεσα στην επομενη εβδομαδα λογικα θα ξερω.

όλα καλά θα πάνε.. στο εύχομαι ολόψυχα!!

V2YQp2.png

93nMp3.png

467987f431u9v1sr.gif

Νεφέλη μέχρι τώρα ένιωθα ότι έχω πάθε αλτσχάϊμερ ...Τώρα θα με κάνεις να νιώσεις και ότι έχω στραβωμάρα.. χαχαχα.. 37 δε λέει το τικεράκι σου ; ;

:D

Καλα βλεπεις Μελι, ειμαι 37 και 6. Δηλαδη εχω κλεισει τις 37 βδομαδες και διανυω την 38η. Αυριο κλεινω τις 38 και μπαινω 39η.

Η εβδομαδα που ειμαστε ειναι αυτη που δυανυουμε:tongue:

Εσυ δηλαδη εισαι 35η βδομαδα!;)

Ασε κι εγω εοχα μπερδευτει κ με ξεμπερδεψαν ο γιατρος κ ο αντρας μου!

Μωλο κι εμενα τα ποδια μου χαλια!

Αυτο με τα ασπραδια μου το πε ο γιατρος!

Νεφελη εγω σιγουρα περιμενω κοριτσακι!

Τελειο το πινακακι, μας χρειαζοταν!!!! Ευχαριστουμε πολυυυ!!

tf9Xp3.png

Διαφημίσεις

Γεννητούρια!!!

steviv21.....21/06 και ώρα [ώρα] Αγοράκι, 3.140 και [υψος] με κ.τ.

lila23.........25/06 και ώρα 03:00 Κοριτσάκι, 3.100 και 48 εκ. με κ.τ.

Λίστα αναμονής

litsa_xoylio.............04/07 Κοριτσάκι

vickiflower..............06/07 Αγοράκι

Nefeli2014..............10/07 Κοριτσάκι

Rina80...................10/07 Κοριτσάκι

vanilitsa-mpempis...11/07 Κοριτσάκι

Luz84.....................14/07

Νικολέτα!...............15/07

Nefeli_13...............16/07 Αγοράκι

μωλο.....................28/07 Αγοράκι

MeLi K....................

charline..................

M-er......................

despoina82............31/07 Κοριτσάκι

;) Και εγω 19/7 αγορακι μην με ξεχνατε...:P

καλε βαλτε με κ εμενα! 19/04/2015 982γρ φυσιολογικος τοκετος. υψος δεν θυμαμαι....

κ πρωτη πρωτη να την βαλετε την μπουμπουκα μου, ειναι η πιο μικρη, να την προσεχετε ε???:D

προχτες πηγαμε στην ενδιαμεση μοναδα, 1490 γρ εχει φτασει το αστερι μας! λιγο ακομα για την εξοδο!!!!!!!!

να σας ζησουν κοριτσια τα νεογεννητα οσες γεννησατε κ καλη λευτερια με εναν πονο οι εγκυουλες!

παντως να ξερετε, δεν εχει καμια σημασια αν θα γεννηθουν με κτ η φυσιολογικα, με επισκληριδιο η χωρις.... σημασια ειναι να ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ!!!!!

σας ευχομαι τα καλυτερα κοριτσια μου!!!

YOTOU μπράβο στο κοριτσάκι σου! Μεγαλώνει και δυναμώνει!

Nefeli ούτε εγώ ήξερα ότι πάνε όπως λες οι εβδομάδες. Δηλαδή ένα μωρό πότε θεωρείται τελειόμηνο? Μετά τις 36 εβδ. + 1 ημέρα? Ή λέω βλακείες?

Αυτό που συζητάτε έχει σχέση με τα βλαστοκύτταρα? Προκειμένου να φυλαχτούν αυτά πρέπει να τρέξει ο άντρας μας για τη μεταφορά τους σε δημόσιο νοσοκομείο? Αν είναι έτσι κορίτσια θα μπείτε σε αυτή τη διαδικασία?

Διαφημίσεις

Γεια σου christi σου ευχομαι καλη λευτερια!!ειμαι και γω απο Χανια και με παρακολουθει γιατρος στο νοσοκομειο...δεν σε ξεγενναει οποιος εφημερευει μονο αν παε εκτακτως και δεν εχεις γιατρο εκει...οσο για τα λεφτα αν θες δινεις μετα την γεννα συνηθως για ευχαριστω πιο πολυ γιατι αλλιως δεν πληρωνεις τιποτα γενικα...και γω λογω θρομβοφιλιας κανω αντιπηκτικες και με παρακολουθει αιματολογος του νοσοκομειου...ευχομαι ολα να πανε καλα και γω εχω μια πολυ δυσκολη εγκυμοσυνη με παραμονη στο κρεβατι εδω και 4 μηνες και πολλα αλλα...

Γεννητούρια!!!

steviv21.....21/06 και ώρα [ώρα] Αγοράκι, 3.140 και [υψος] με κ.τ.

lila23.........25/06 και ώρα 03:00 Κοριτσάκι, 3.100 και 48 εκ. με κ.τ.

Λίστα αναμονής

litsa_xoylio.............04/07 Κοριτσάκι

vickiflower..............06/07 Αγοράκι

Nefeli2014..............10/07 Κοριτσάκι

Rina80...................10/07 Κοριτσάκι

vanilitsa-mpempis...11/07 Κοριτσάκι

M-er......................13/07 Αγοράκι

Luz84.....................14/07

Νικολέτα!...............15/07

Nefeli_13...............16/07 Αγοράκι

μωλο.....................28/07 Αγοράκι

MeLi K....................

charline..................

despoina82............31/07 Κοριτσάκι

Και μενα βαλτε....30/7 κοριτσακι

Γεια σου christi σου ευχομαι καλη λευτερια!!ειμαι και γω απο Χανια και με παρακολουθει γιατρος στο νοσοκομειο...δεν σε ξεγενναει οποιος εφημερευει μονο αν παε εκτακτως και δεν εχεις γιατρο εκει...οσο για τα λεφτα αν θες δινεις μετα την γεννα συνηθως για ευχαριστω πιο πολυ γιατι αλλιως δεν πληρωνεις τιποτα γενικα...και γω λογω θρομβοφιλιας κανω αντιπηκτικες και με παρακολουθει αιματολογος του νοσοκομειου...ευχομαι ολα να πανε καλα και γω εχω μια πολυ δυσκολη εγκυμοσυνη με παραμονη στο κρεβατι εδω και 4 μηνες και πολλα αλλα...

Vanessa γεια σου! ταλαιπωρεισαι κοριτσι μου κι εσυ ε? θα ανταμειφθουμε μετα πιστευω και θα τα ξεχασουμε ολα! ποιος σε παρακολουθει? εμενα ο Δασκαλακης προς το παρον

c6vNp3.png

Κοριτσακια βαλτε κι εμενα.Εχω πητ 19/7 αλλα θα γεννησω 3/7.Κοριτσακι.

Μωλο δεν θα κανω χολοκυστεκτομη,εννοω οτι οι καισαρικες ειναι πως οταν κλεινεις ραντεβου για οποιοδηποτε χειρουργειο...αυτο δεν μου αρεσει...

Steviv και lila να σας ζησουν τα μωρακια σας,να τα χαιρεστε!!!

Εμεις στον γιο μας φυλαξαμε τα βλαστοκυτταρα,αλλα τωρα μαλλον δεν θα το κανουμε.

Σημερα εκανα παλι NST. Και μαλιστα 2φορες γιατι η ατιμη δεν κουνιοταν με τπτ!!!Ειχα και πονακια και συσπασεις αλλα η γιατρος μου ειπε ολα οκ.Δεν γενναω ακομα!!

Vanessa γεια σου! ταλαιπωρεισαι κοριτσι μου κι εσυ ε? θα ανταμειφθουμε μετα πιστευω και θα τα ξεχασουμε ολα! ποιος σε παρακολουθει? εμενα ο Δασκαλακης προς το παρον[/

Εχω ταλαιπωρηθει αρκετα απο την αρχη της εγκυμοσυνης και το κρεβατι σου φερνει και αλλα προβληματα...εμενα ο Στρατουδακης με παρακολουθει...γιατι δεν σε θελει να σε ξεγεννησει εδω ο Δασκαλακης και σε στελνει Αθηνα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...