Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Γεννητούρια!!!

steviv21.....21/06 και ώρα [ώρα] Αγοράκι, 3.140 και [υψος] με κ.τ.

lila23.........25/06 και ώρα 03:00 Κοριτσάκι, 3.100 και 48 εκ. με κ.τ.

Λίστα αναμονής

Rina80.......10/07 Κοριτσάκι

Nefeli_13....16/07 Αγοράκι

ευχαριστούμε Nefeli-13 που πήρες την πρωτοβουλία ....είμαστε το μόνο τόπικ χωρίς πινακάκι!!!:tongue:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστούμε Nefeli-13 που πήρες την πρωτοβουλία ....είμαστε το μόνο τόπικ χωρίς πινακάκι!!!:tongue:

Αυτό είδα και λέω δε μπορεί εμείς να είμαστε εκτός!!! Άσε που έχει και πλάκα να βλέπεις ποια είναι η επόμενη αλλά και ποιες γέννησαν τελικά!! :P:p:p:p

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Γεννητούρια!!!

Λίστα αναμονής

litsa_xoulio.............04/07 Κοριτσάκι

vickiflower..............06/07 Αγοράκι

Nefeli2014..............10/07 Κοριτσάκι

Rina80...................10/07 Κοριτσάκι

vanilitsa-mpempis...11/07 Κοριτσάκι

Nefeli_13...............16/07 Αγοράκι

μωλο.....................28/07 Αγοράκι

MeLi K....................

charline..................

Ωραιαααα!!!!!εχουμε κι εμεις πινακακι!!!! Οσες γεννησαρε πειτε μας εμπειρια...σιγα μην εχετε βεβαια μυαλο για το φορουμ...αλλα ΑΝ τυχον...:P

Διαφημίσεις

Κορίτσια να σας ζήσουν τα μπεμπάκια σας!! Να είναι γερά και τυχερά.

Μπράβο Nefeli! Εγώ έχω ΠΗΤ 13/07 (αγοράκι).

Και εμένα έχει γίνει η καθημερινότητα μαρτύριο. Ειδικά εχθές και σήμερα αισθάνομαι τελείως διαφορετικά. Πόνος στη μέση και στη πλάτη και ώρες - ώρες νομίζω θα βγει το μωρό όταν περπατάω. Αισθάνομαι τρομερή πίεση πάρα πολύ χαμηλά. Από τουαλέτα δεν θα το συζητήσω. Κάθε μία ώρα το βράδυ... Και από όρεξη φανταστικά. Δεν θέλω να δω άνθρωπο.

Nefeli14 σε καταλαβαίνω απόλυτα. Και εγώ δεν αντέχω άλλο.

Meli θα έλεγα να μην αγχώνεσαι χωρίς λόγο. Ρώτα το γιατρό σου και είμαι σίγουρη θα είναι όλα οκ.

Rina είδες τελικά! Όλα τέλεια με το μπεμπάκι σου.

Εγώ χέρι δεν έχω φάει ακόμη! Πλησιάζει νομίζω η ώρα μου :? και δεν έχω καθόλου όρεξη.

Γεννητούρια!!!

Λίστα αναμονής

litsa_xoylio.............04/07 Κοριτσάκι

Luz84.....................14/07

Νικολέτα!...............15/07

M-er......................

despoina82............31/07 Κοριτσάκι

Έβαλα ότι βρήκα στις τελευταίες τρεις σελίδες αλλά δεν έχω βάλει χρωματάκια μέχρι να επιβεβαιώσουν τα κορίτσια ότι είναι σωστά! Πείτε και οι υπόλοιπες!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Γεννητούρια!!!

Λίστα αναμονής

M-er......................13/07 Αγοράκι

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Γεννητούρια!!!

Λίστα αναμονής

Καλημέρα κορίτσια.....να σας ζήσουν τα μπεμπάκια σας!!!!! Άντε να πέρνουμε κι εμείς σειρά!!!!! Εγώ περιμένω αγοράκι....για να τυο βάλετε στη λίστα!!!!!

BawYp3.png

HgGgp3.png

Διαφημίσεις

Γεννητούρια!!!

Λίστα αναμονής

Βάλτε κ εμένα 30/7 αγοράκι!

okVgp3.pngf0C9p3.png

Eυχαριστω παρα πολυ για τις πληροφοριες! Με το καλο κι εσενα το μωρακι σου που ξερεις μπορει και να συμπεσουμε αφου εγω θα γεννησω μαλλον νωριτερα:D:D Με τους γιατρους κι εμεις εχουμε συναντησει τα παντα πραγματικα, το θεμα ειναι να κανει σωστα τη δουλεια του κι ας μη μας κανει για παρεα!:tongue::tongue:Κατι τελευταιο, στον γιατρο εδωσες χρηματα? Η για να εισαι πχ σε καλο δωματιο? Εδω το καθεστως στο νοσοκομειο ειναι οτι για να ερθει ο δικος σου να σε ξεγεννησει και οχι οποιος ειναι σε εφημερια, δινεις κατι-οπως και στη μαια. Εντωμεταξυ τον γιατρο που ειδα και στο δικο μας νοσοκομειο Δασκαλακη τον λενε χχαχα

Το ''καλό'' δωμάτιο το ζητάς εσυ όταν θα μπεις πλέον στο νοσοκομείο.. Δεν δίνεις κάτι παραπάνω για να σου βρουν ενα καλό δωμάτιο.. Αν έχεις ίκα πληρώνεις 35 ε την ημέρα για δίκλινο και 55 την ημέρα για μονόκλινο.. έχει και τρίκλινα ωραιότατα αλλα δεν ξέρω πόσο είναι η διαφορά με το ίκα.. Για πεντάκλινο δεν στο προτείνω... Γενικά σε όλα τα δημόσια για να έρθει να σε ξεγεννήσει ένας γιατρός σχεδόν πάντα κάτι ζητάει.. Είναι λίγοι αυτοί που δεν παίρνουν ή δεν βάζουν ταρίφα. Να σου πω για το αττικό ; έχω ακούσει 1.500 να ζητάνε απο γνωστή μου.. Και στο Έλενας και στο Αλεξάνδρας ξεκινάνε απο 600 το λιγότερο και φτάνουν τα 1.500... Τραγικό αλλά πίστεψέ με αυτή είναι η αλήθεια.. Έχω ακουστά κάποιον γυναικολόγο στο Έλενας ο οποίος δεν παίρνει τίποτα και λέγεται Κανακάκης.. Στο έλενας όμως δεν θα γεννούσα εγω προσωπικά επειδή είναι πολύ σπάνιο να σου κάνουν επισκληρίδιο οπότε η καισαρική ας πούμε γίνεται 99% με ολική νάρκωση..Γεννάς ενω κοιμάσαι!!! Σίγουρα υπάρχουν σε όλα τα δημόσια κάποιοι που δεν παίρνουν τίποτα , δεν έτυχε όμως να ακούσω για κάποιον άλλο εκτός του Κανακάκη. Με φυσιολογικό τοκετό είναι να γεννήσεις ; εγω με προγραμματισμένη καισαρική αλλα ακόμα δνε ξέρουμε πότε..

V2YQp2.png

93nMp3.png

467987f431u9v1sr.gif

Οταν μιλησεις μπες να μας πεις! Μπορει οντως να χει μετρηθει λαθος η Πητ, γινεται να συμβει! Κανονικα πρεπει να σε μετραει απο την τελ. περιοδο. Οταν πας για υπερηχο το εχεις προσεξει που το γραφει; Καπου το σημειωνει! Ρωτα τον ολα αυριο!!!

Καλε 38η ειμαι κι απο μεθαυριο θα δυανυω 39η! τωρα μεχει πιασει κωλοπιλαλα γιατι πλεον δεν υποφερεται η μερα κ κυριως η νυχτα.. Αλλα θα κανω υπομονη...:/

Νεφέλη μέχρι τώρα ένιωθα ότι έχω πάθε αλτσχάϊμερ ...Τώρα θα με κάνεις να νιώσεις και ότι έχω στραβωμάρα.. χαχαχα.. 37 δε λέει το τικεράκι σου ; ;

V2YQp2.png

93nMp3.png

467987f431u9v1sr.gif

Το ''καλό'' δωμάτιο το ζητάς εσυ όταν θα μπεις πλέον στο νοσοκομείο.. Δεν δίνεις κάτι παραπάνω για να σου βρουν ενα καλό δωμάτιο.. Αν έχεις ίκα πληρώνεις 35 ε την ημέρα για δίκλινο και 55 την ημέρα για μονόκλινο.. έχει και τρίκλινα ωραιότατα αλλα δεν ξέρω πόσο είναι η διαφορά με το ίκα.. Για πεντάκλινο δεν στο προτείνω... Γενικά σε όλα τα δημόσια για να έρθει να σε ξεγεννήσει ένας γιατρός σχεδόν πάντα κάτι ζητάει.. Είναι λίγοι αυτοί που δεν παίρνουν ή δεν βάζουν ταρίφα. Να σου πω για το αττικό ; έχω ακούσει 1.500 να ζητάνε απο γνωστή μου.. Και στο Έλενας και στο Αλεξάνδρας ξεκινάνε απο 600 το λιγότερο και φτάνουν τα 1.500... Τραγικό αλλά πίστεψέ με αυτή είναι η αλήθεια.. Έχω ακουστά κάποιον γυναικολόγο στο Έλενας ο οποίος δεν παίρνει τίποτα και λέγεται Κανακάκης.. Στο έλενας όμως δεν θα γεννούσα εγω προσωπικά επειδή είναι πολύ σπάνιο να σου κάνουν επισκληρίδιο οπότε η καισαρική ας πούμε γίνεται 99% με ολική νάρκωση..Γεννάς ενω κοιμάσαι!!! Σίγουρα υπάρχουν σε όλα τα δημόσια κάποιοι που δεν παίρνουν τίποτα , δεν έτυχε όμως να ακούσω για κάποιον άλλο εκτός του Κανακάκη. Με φυσιολογικό τοκετό είναι να γεννήσεις ; εγω με προγραμματισμένη καισαρική αλλα ακόμα δνε ξέρουμε πότε..

Στο Αλεξανδρας πρεπει να γεννησω σιγουρα, το συνεννοηθηκαν οι αιματολογοι που με παρακολουθουν απο Χανια και Αθηνα, εχω καποια αιματολογικα λιγο περιεργα και επικινδυνα για τον τοκετο και εκτος αυτου εχω και μονοκερο μητρα οποτε θεωρειται κυηση υψηλου κινδυνου και δεν θελουν να αναλαβουν την ευθυνη εδω. ( μοναδικη περιπτωση ετσι???:mad::mad:) Δυστυχως κι εγω με καισαρικη θα γεννησω αλλα με ολικη ναρκωση, επισκληριδιο δεν επιτρεπεται να κανω. Εσυ γιατι προγραμματισμενα?Πω πω 1500??ειναι τραγικο την ασφαλεια δλδ γιατι την πληρωνουμε?? Ο Δασκαλακης εχει καποια "ταριφα" για τη γεννα? Δεν ξερω να κλεισω στο ιατρειο του ραντεβου η στα εξωτερικα στο νοσοκομειο τι μου προτεινεις?

c6vNp3.png

Κορίτσια μου Γειά σάς!!!γέννησα και εγώ στις 3 η μπέμπα είναι υγιεστατη 3100 και 48 εκατοστά,δεν ένιωσα τίποτα παρόλο που φοβόμουν ούτε την ένεση ούτε τον καθετήρα μετά την γεννα λίγο που με πάτάγάν στην κοιλιά όταν πέρασε η νάρκωση αλλά όλα καλά τώρα άρχισα να κουνιέμαι κιόλας!!Εγώ πολύ γάλα κάναμε τρελές προσπάθειές αλλά δεν ρουφάει από την θήλή και έτσι το βγάζω σε ποτηράκι με το χέρι και της δίνουμε λίγο,ελπίζω αύριο να αρχίσει να ρουφάει! !!

Steviv να σου ζήσει κοπέλα μόύ!!!!με το καλό οι ύπόλόίπές!!

:D:cool: Μπραβο να σου ζησει καλοτυχη να ειναι!!!! :eek:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...