Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 56 λεπτά , Antonia_ είπε:

Κ θρομβοφιλια έκανα μετά την πρώτη αποβολή. Βγήκε ότι έχω αλλά δεν προκαλεί λέει αποβολές απλά είναι επικίνδυνο γ εμένα. Έκανα με τη σύσταση της αιματολογου αντιπηκτικες

Τι εννοείς όμως ότι το θέμα σας είναι ο ανδρικός παράγοντας; Τι πρόβλημα έχετε εντοπίσει; Γιατί το dfi είναι σχετικά οκ. Δεν είναι το τέλειο αλλά ούτε κάτι τρομερό. Και οι 8 βλαστοκύστες είναι ένα καλό νούμερο στατιστικά. Εκτός αν μορφολογικά δεν ήταν καμία καλή. Τις εμβρυομεταφορες τις κάνατε όλες με τον ίδιο τρόπο; Δεν ξέρω πόσο τυχαίο μπορεί να είναι και η αλήθεια είναι πως επειδή με ξέρω θα απαιτούσα προεμφυτευτικό. Τώρα είπες θα αλλάξεις κέντρο και γιατρό; 

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Κορίτσια μου Γειά σάς!!!γέννησα και εγώ στις 3 η μπέμπα είναι υγιεστατη 3100 και 48 εκατοστά,δεν ένιωσα τίποτα παρόλο που φοβόμουν ούτε την ένεση ούτε τον καθετήρα μετά την γεννα λίγο που με πάτάγάν στην κοιλιά όταν πέρασε η νάρκωση αλλά όλα καλά τώρα άρχισα να κουνιέμαι κιόλας!!Εγώ πολύ γάλα κάναμε τρελές προσπάθειές αλλά δεν ρουφάει από την θήλή και έτσι το βγάζω σε ποτηράκι με το χέρι και της δίνουμε λίγο,ελπίζω αύριο να αρχίσει να ρουφάει! !!

Steviv να σου ζήσει κοπέλα μόύ!!!!με το καλό οι ύπόλόίπές!!

Να σου ζησει ο κοριτσαρος! Παντα γερη κ ευτυχισμενη ευχομαι!!

71i9p3.png

Διαφημίσεις

Meli k καλησπερα!Ποσο χαιρομαι που σε βρηκα δεν φανταζεσαι!:D:D Βασικα θελω να σε ρωτησω ποιο γιατρο ειχες και αν εμεινες ευχαριστημενη, περιμενω την Παρασκευη να μου συστησει καποιον η γιατρος μου εδω αλλα δεν ξερω ονομα ακομα. Επισης οι συνθηκες εκει πως ειναι, ειναι καθαρα, οι μαιες ειναι καλες? Σε βοηθανε με το θηλασμο? Και τελος τι χρειαζεσαι για σενα και για το μωρο? Για παραδειγμα εμας εδω στα Χανια στο νοσοκομειο δεν σου δινουν τιποτα, σερβιετες φερνεις δικες σου και υποσεντονα, και για το μωρο τα παντα, ρουχαλακια πανες, σεντονια, παμπερς-ολα! Σε βομβαρδισα με ερωτησεις αλλα σιγουρα καταλαβαινεις την αγωνια μου! Με το καλο το μωρακι σου!

Καλημέρα!!! Μην αγχώνεσαι κι εγω όταν δεν ήξερα ρωτούσα.. Ε πως αλλιώς θα μάθεις ; ; ; ; Λοιπόν εχω τον Δασκαλάκη Γεώργιο... Τι να σου λεω ; ο άνθρωπος είναι απο τους καλύτερους όχι μόνο κατ' εμέ αλλά και για χιλιάδες γυναίκες που γέννησαν μαζί του. Δεν χαϊδεύει αυτάκια αλλά όταν χρειαστεί θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλά προκειμένου να μην αγχώνεσαι. Είναι κοπέλες που δεν τον αντέχουν επειδή μιλάει σαν πανεπιστημιακός όμως επειδή έχω καεί στο παρελθόν και την πληρώνει δυστυχώς και το δεύτερο παιδί που περιμένω απο αμέλεια άλλου γυναικολόγου να σου πω ότι προτιμώ να μιλάει σαν πανεπιστημιακός όπως και είναι παρα να μου παριστάνει τον ξερόλα και τον φίλο!! Είναι και καθηγητής απ'όσο ξέρω και πιστοποιημένος για Β-επιπέδου και Doppler. Αυτά με τον γιατρό...

Τώρα για το Αλεξάνδρας εγω προσωπικά έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη απο όλο το προσωπικό απο αναισθησιολόγο που ήταν πάνω απ' όλα άνθρωπος και ούτε βγήκε έξω στη γέννα μήπως και πάρει χρήματα, απο μαίες απο παντού...Σίγουρα υπάρχουν και κάποιοι που δεν είναι σωστοί στη δουλειά τους όπως γίνεται παντού ή να μην έχουν ωραία συμπεριφορά αλλα εγω προσωπικά δεν έπεσα σε τέτοιους εκει μέσα... (ευτυχώς )

Γιατο μωρό και για σένα θα έχεις τα ΠΑΝΤΑ στην κυριολεξία!!! ότι θα είχες και σπίτι για να το περιποιηθείς εκτός απο αποστειρωτή όλα τα υπόλοιπα θα τα έχεις κι εκεί... Δίνουν εκεί πάνες της pampers και όσες χρειαστείς μάλιστα αλλα επειδή μερικές κλέβουν τυχαίνει να δίνουν μέχρι 6 την ημέρα οπότε να έχεις και ενα πακέτο μαζί σου.. Γάλα συμπλήρωμα δίνουν όσο θες της Nutricia το Almiron . Δηλαδή σεντονάκια για το πιρεξάκι που θα έχεις το μωράκι σου, ζιπουνάκια, καλτσάκια, πιπίλες, πάνες, κρέμα συγκάματος , μωρομάντηλα, πετσετούλες, και ότι άλλο σου λεω θα χρειαστείς σπίτι θα το χρειαστείς κι εκεί. Σερβιέτες για σένα , καμια πετσετούλα για σένα, νυχτικό - πιτζάμα και ότι άλλο εσυ νομίζεις ότι θα χρειαστείς όπως θα χρειαζόσουνα αν και στο σπίτι αναγκαζόσουνα να μείνεις 3-4 μέρες στο κρεβάτι. Συγνώμη αν ξεχνάω να γράψω κάτι.. Ότι άλλος θες εδω είμαι.. Με το καλό το μωράκι σου.. Α! Και ο Δασκαλάκης απο τα χανιά είναι!!!! :D

V2YQp2.png

93nMp3.png

467987f431u9v1sr.gif

Εμενα γραφει 60,6. Καλα λεει η Christi, μην αγχωνεσαι.

Τι σου ειπε ο γιατρος οτι πρεπει να κανεις? Πρεπει να κανεις κατι?

Νεφέλη μου με τον γιατρό μου έχω αύριο ραντεβού.. Απο την αρχή ή μάλλον απο τον β-επιπέδου που είχα κάνει είχε φανεί ενα πρόβλημα με τις μητριαίες αντιστάσεις που ήταν αρκετά τσιμπημένες.. Αυτό που μου είπαν χτες είναι πως με μετράει ο γιατρός απο την τελευταία περίοδο ή πιο αργά ; κι εγω τα 'χω χάσει λίγο οπότε περιμένω να μιλήσω αυριο με τον γιατρό μου.. Για φαντάσου να γεννήσω αύγουστο γιατί το έχουν μετρήσει λάθος.. ήδη με πιάνουν περίεργοι πόνοι...Κι εσυ πάντως μη βιάζεσαι 37 εβδομάδων είσαι ακόμα.. έχεις τουλάχιστον 3 εβδομάδες ακόμα μπροστά σου...Ξέρει το μωράκι σου πότε θέλει να βγει ;)

V2YQp2.png

93nMp3.png

467987f431u9v1sr.gif

Οταν μιλησεις μπες να μας πεις! Μπορει οντως να χει μετρηθει λαθος η Πητ, γινεται να συμβει! Κανονικα πρεπει να σε μετραει απο την τελ. περιοδο. Οταν πας για υπερηχο το εχεις προσεξει που το γραφει; Καπου το σημειωνει! Ρωτα τον ολα αυριο!!!

Καλε 38η ειμαι κι απο μεθαυριο θα δυανυω 39η! τωρα μεχει πιασει κωλοπιλαλα γιατι πλεον δεν υποφερεται η μερα κ κυριως η νυχτα.. Αλλα θα κανω υπομονη...:/

tf9Xp3.png

Καλημέρα!!! Μην αγχώνεσαι κι εγω όταν δεν ήξερα ρωτούσα.. Ε πως αλλιώς θα μάθεις ; ; ; ; Λοιπόν εχω τον Δασκαλάκη Γεώργιο... Τι να σου λεω ; ο άνθρωπος είναι απο τους καλύτερους όχι μόνο κατ' εμέ αλλά και για χιλιάδες γυναίκες που γέννησαν μαζί του. Δεν χαϊδεύει αυτάκια αλλά όταν χρειαστεί θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλά προκειμένου να μην αγχώνεσαι. Είναι κοπέλες που δεν τον αντέχουν επειδή μιλάει σαν πανεπιστημιακός όμως επειδή έχω καεί στο παρελθόν και την πληρώνει δυστυχώς και το δεύτερο παιδί που περιμένω απο αμέλεια άλλου γυναικολόγου να σου πω ότι προτιμώ να μιλάει σαν πανεπιστημιακός όπως και είναι παρα να μου παριστάνει τον ξερόλα και τον φίλο!! Είναι και καθηγητής απ'όσο ξέρω και πιστοποιημένος για Β-επιπέδου και Doppler. Αυτά με τον γιατρό...

Τώρα για το Αλεξάνδρας εγω προσωπικά έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη απο όλο το προσωπικό απο αναισθησιολόγο που ήταν πάνω απ' όλα άνθρωπος και ούτε βγήκε έξω στη γέννα μήπως και πάρει χρήματα, απο μαίες απο παντού...Σίγουρα υπάρχουν και κάποιοι που δεν είναι σωστοί στη δουλειά τους όπως γίνεται παντού ή να μην έχουν ωραία συμπεριφορά αλλα εγω προσωπικά δεν έπεσα σε τέτοιους εκει μέσα... (ευτυχώς )

Γιατο μωρό και για σένα θα έχεις τα ΠΑΝΤΑ στην κυριολεξία!!! ότι θα είχες και σπίτι για να το περιποιηθείς εκτός απο αποστειρωτή όλα τα υπόλοιπα θα τα έχεις κι εκεί... Δίνουν εκεί πάνες της pampers και όσες χρειαστείς μάλιστα αλλα επειδή μερικές κλέβουν τυχαίνει να δίνουν μέχρι 6 την ημέρα οπότε να έχεις και ενα πακέτο μαζί σου.. Γάλα συμπλήρωμα δίνουν όσο θες της Nutricia το Almiron . Δηλαδή σεντονάκια για το πιρεξάκι που θα έχεις το μωράκι σου, ζιπουνάκια, καλτσάκια, πιπίλες, πάνες, κρέμα συγκάματος , μωρομάντηλα, πετσετούλες, και ότι άλλο σου λεω θα χρειαστείς σπίτι θα το χρειαστείς κι εκεί. Σερβιέτες για σένα , καμια πετσετούλα για σένα, νυχτικό - πιτζάμα και ότι άλλο εσυ νομίζεις ότι θα χρειαστείς όπως θα χρειαζόσουνα αν και στο σπίτι αναγκαζόσουνα να μείνεις 3-4 μέρες στο κρεβάτι. Συγνώμη αν ξεχνάω να γράψω κάτι.. Ότι άλλος θες εδω είμαι.. Με το καλό το μωράκι σου.. Α! Και ο Δασκαλάκης απο τα χανιά είναι!!!! :D

Eυχαριστω παρα πολυ για τις πληροφοριες! Με το καλο κι εσενα το μωρακι σου που ξερεις μπορει και να συμπεσουμε αφου εγω θα γεννησω μαλλον νωριτερα:D:D Με τους γιατρους κι εμεις εχουμε συναντησει τα παντα πραγματικα, το θεμα ειναι να κανει σωστα τη δουλεια του κι ας μη μας κανει για παρεα!:tongue::tongue:Κατι τελευταιο, στον γιατρο εδωσες χρηματα? Η για να εισαι πχ σε καλο δωματιο? Εδω το καθεστως στο νοσοκομειο ειναι οτι για να ερθει ο δικος σου να σε ξεγεννησει και οχι οποιος ειναι σε εφημερια, δινεις κατι-οπως και στη μαια. Εντωμεταξυ τον γιατρο που ειδα και στο δικο μας νοσοκομειο Δασκαλακη τον λενε χχαχα

c6vNp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου Γειά σάς!!!γέννησα και εγώ στις 3 η μπέμπα είναι υγιεστατη 3100 και 48 εκατοστά,δεν ένιωσα τίποτα παρόλο που φοβόμουν ούτε την ένεση ούτε τον καθετήρα μετά την γεννα λίγο που με πάτάγάν στην κοιλιά όταν πέρασε η νάρκωση αλλά όλα καλά τώρα άρχισα να κουνιέμαι κιόλας!!Εγώ πολύ γάλα κάναμε τρελές προσπάθειές αλλά δεν ρουφάει από την θήλή και έτσι το βγάζω σε ποτηράκι με το χέρι και της δίνουμε λίγο,ελπίζω αύριο να αρχίσει να ρουφάει! !!

Να σου ζησει κοριτσακι μου η μπεμπουλα σου!Να ειναι γερη και δυνατη!Αφου εχεις και γαλατακι μην φοβασαι,που θα παει θα το πιασει το βυζακι:P:p:p

Maternity_codemini.php#

Στεβιβ και Λιλα να σας ζησουν τα μπεμπακια σας!!! Ειναι φοβερο, πηραμε μπρος!!! Γερα και καλοτυχα να ειναι!! Στεβιβ σεπιασαν πονοι; Πωσ εγινε; Οποτε χαλαρωσετε λιγο περιμενουμε λεπτομερειες απο τον τοκετο!!! Λιλα αποσο ξερω ο θηλασμος θελει 3 24ωρα για να εδραιωθει! Κανε τις προσπαθειες σου και θα θηλασετε κανονικα!!

Αχ πολυ χαρηκα!!!:):):)

Αντε κοριτσια η επομενη!!!

Λιτσα κανε λιγο κουραγιο ακομα! Προσπαθησε να μην το σκεφτεσαι και θαρθει μονο του!! Κοντευεις!!!!!

Βανιλιτσα αυτο το πλασμα που μου πετιγραφεις ειναι αξιαγαπητο!!!:D

Εγω κοριτσια πηγα γιατρο, καναμε υπερηχο, nst, κολπικη. Μωρο εμπεδωμενο, τραχηλος δουλεμενος αλλα ακομα κλειστος, καταγραφη αρκετων συσπασεων.. Τι να πω περιμενω η καψερη.. Σημερα παντως ολη μερα η κοιλια μου μια πετρα συν κατι πονακια ψηλα..

Τωρα μεπιασε λιγο η μεση αλλα οταν αλλαζω σταση περναει.

Απο κατω τα κοκκαλα πονανε φουλ κι εχω συχνες τασεις για τουαλετα.

Λες να εισαι η επομενη???ολα καλα θα πανε!

Maternity_codemini.php#

Καλημερα σε ολες τις ετοιμες κοιλιτσες!Κοριτσια η νυχτα πραγματικα δε παλευεται...μια η τουαλετα,μια οι πονοι σε μεση,πλατη...απο κατακρατηση πως πατε ρε κοριτσια?εγω εχω πρηστει ολοκληρη αλλα χερια ποδια δε παλευονται με τιποτα.Η γιατρος μου ειπε να μετραω και πιεση αλλα ολα καλα μεχρι στιγμης.

Maternity_codemini.php#

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Lila μου να σου ζήσει το κοριτσάκι σου!!! Με το θηλασμό πάλεψέ το! Είναι πολύ αρχή ακόμα... Το γάλα κατεβαίνει την 3η μέρα και ο θηλασμός εδραιώνεται στις 40 μέρες το νωρίτερο, στους 3 μήνες το αργότερο! Οπότε έχεις δρόμο μπροστά σου... Μην τα παρατάς!!!

Nefeli νιώθω ότι είσαι η επόμενη και σύντομα μάλιστα!!!

Εγώ πήγα σήμερα στο γιατρό, είδε το μωρό, έχει κατέβει αρκετά χαμηλά, είναι πάνω από 3 κιλά, αμνιακό καλό, το καρδιοτοκογράφημα καλό, συσπάσεις δεν έχω παρά μόνο τις προπαρασκευαστικές. Τώρα απλά περιμένουμε πότε θα ξεκινήσει ο τοκετός....

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημερα σε ολες τις ετοιμες κοιλιτσες!Κοριτσια η νυχτα πραγματικα δε παλευεται...μια η τουαλετα,μια οι πονοι σε μεση,πλατη...απο κατακρατηση πως πατε ρε κοριτσια?εγω εχω πρηστει ολοκληρη αλλα χερια ποδια δε παλευονται με τιποτα.Η γιατρος μου ειπε να μετραω και πιεση αλλα ολα καλα μεχρι στιγμης.

Για το πρήξιμο δοκίμασε να τρως ασπράδι αυγού κάθε μέρα!! Εγώ είχα πρηστεί στο γιο μου πάρα πολύ και με βοηθούσε αρκετά αυτό, συν το περπάτημα, συχνά ποδόλουτρα με κρύο νερό και πολύ μα πάρα πολύ νερό!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

να σου ζήσει η μπεμπούλα!!

Κοριτσια πηγα χθες γιατρο...η μπουμπου ειναι 3100 - αρα ηταν λιγοτερο πριν 15 μερες που μας κουφανε ο γιατρος- καναμε κ την υπεροχη κολπικη εξεταση...εγω πονεσα πολυ...μου ειπε οτι το κεφαλι ειναι πολυ χαμηλα κ γι αυτο ποναω τοσο στην ηβικη περιοχη αλλα ο τραχηλος ακομα κλειστος κ σκληρος. Πητ 10 ιουιου...ραντεβου ξανα την αλλη τεταρτη.

Να σας ζησουν κοριτσια τα μπεμπακια σας!!!!

Γεννητούρια!!!

steviv21.....21/06 και ώρα [ώρα] Αγοράκι, 3.140 και [υψος] με κ.τ.

lila23.........25/06 και ώρα 03:00 Κοριτσάκι, 3.100 και 48 εκ. με κ.τ.

Λίστα αναμονής

litsa_xoylio.............04/07 Κοριτσάκι

vickiflower..............06/07 Αγοράκι

Nefeli2014..............10/07 Κοριτσάκι

Rina80...................10/07 Κοριτσάκι

vanilitsa-mpempis...11/07 Κοριτσάκι

Luz84.....................14/07

Νικολέτα!...............15/07

Nefeli_13...............16/07 Αγοράκι

μωλο.....................28/07 Αγοράκι

MeLi K....................

charline..................

M-er......................

despoina82............31/07 Κοριτσάκι

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

καλημερούδια....να ζήσουν τα μπεμπάκια της παρέας και καλή μας αρχή!!!!!!!!!!

Steviv πες μας πως ξεκίνησε???πόνοι η σπάσαν νερά???

εγώ έχω ΠΗΤ 11/07/2015 και περιμένω το κοριτσάκι μου!!!

Nefeli όντως είναι αξιολάτρευτα τα καρκινάκια....και πολύ ερωτιάρικα να ξέρεις!!!:wink:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...