Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια! Να ρωτησω γενναει καμια στο Αλεξανδρας η μηπως ξερει κανενα γιατρο εκει?Μαλλον θα χρειαστει να παμε εκει για τον τοκετο σε 2-3 μερες θα ξερω σιγουρα και μ εχει φαει η αγωνια

καλησπέρα!! Γεννάω εγω στο ''αλεξάνδρας'' ότι θες ρώτα με έχω γεννήσει ήδη μια φορά εκεί..

V2YQp2.png

93nMp3.png

467987f431u9v1sr.gif

κορίτσια μου καλησπέρα!! θέλω μια χάρη.. όσες έχετε κάνει ντόπλερ τι σας έγραφε στην εκατοστιαία θέση δίπλα ; ; ; ; εμένα γράφει 22,0 και μου είπε ο γιατρός που μου έκανε την εξέταση ότι είναι πολύ λίγο για την εβδομάδα που είμαι και αφορά την ανάπτυξη του μωρού... :confused::confused::confused::confused::confused:

V2YQp2.png

93nMp3.png

467987f431u9v1sr.gif

Κοριτσάκια μου εγώ γέννησα την Κυριακή τα ξημερώματα έναν όμορφο μπεμπακο 3140γρ! Ξεκίνησα για φυσιολογική γεννα αλλα κατέληξα μετά απο οχτώ ώρες να κάνω καισαρική γιατί έπεφταν οι παλμοί του μωρού... Ευτυχώς γιατί είχε εμπεδωθεί τελείως στραβά στην πυελο... Το καλό ειναι οτι δεν πονάω πολυ και μπορώ να παίρνω αγκαλιά τον μπέμπη... Στο Λητω η εξυπηρέτηση άψογη και όλο το προσωπικό ευγενικό και πρόθυμο... Τώρα γυρίσαμε στο σπίτι και αρχίζει η προσαρμογή... Εύχομαι να πάνε όλα καλα σε όλες τις υπόλοιπες και να κρατάτε σύντομα αγκαλιά τα μωράκια σας! Η απολυτη ευτυχία! :)

Να σας ζησει ο μπεμπακος!!! Ευχομαι καθε ευτυχια απο δω κ περα...κ καλη προσαρμογη!!! Αντε να παιρνουμε σειρα κ οι υπολοιπες!!!

71i9p3.png

Κοριτσάκια μου εγώ γέννησα την Κυριακή τα ξημερώματα έναν όμορφο μπεμπακο 3140γρ! Ξεκίνησα για φυσιολογική γεννα αλλα κατέληξα μετά απο οχτώ ώρες να κάνω καισαρική γιατί έπεφταν οι παλμοί του μωρού... Ευτυχώς γιατί είχε εμπεδωθεί τελείως στραβά στην πυελο... Το καλό ειναι οτι δεν πονάω πολυ και μπορώ να παίρνω αγκαλιά τον μπέμπη... Στο Λητω η εξυπηρέτηση άψογη και όλο το προσωπικό ευγενικό και πρόθυμο... Τώρα γυρίσαμε στο σπίτι και αρχίζει η προσαρμογή... Εύχομαι να πάνε όλα καλα σε όλες τις υπόλοιπες και να κρατάτε σύντομα αγκαλιά τα μωράκια σας! Η απολυτη ευτυχία! :)

:D:P:cool::-D τελεια να σου ζησει ο μπεμπης σου , να ειναι καλοτυχος!!!!!!!

Διαφημίσεις

Να σου ζησει κοριτσακι!να ειναι γερο και καλοτυχο το νινακι σου!!!

Maternity_codemini.php#

Vanilitsa μηπως παιζει ρολο που θα γεννησω με ΚΤ;Πολυ πιθανο.

Το στηθος εμενα δεν με ποναει.Ειναι μαλακο και ,τεραστιο!!!

Βρε κοριτσια,ειδικα οσες θα κανετε ΚΤ,δεν μου αρεσει που θα γεννησω προγραμματισμενα... Λες και παμε για χολοκυστεκτομη!!!!!Απο την αλλη δεν θα εχουμε απροοπτα.Τι να πω...

Να σας πω οτι μολις τσακισα το μισο βαζο με τη νουτελα....

Κι εγω με καισαρικη θα παω,αλλα η χολοκυστεκτομη γιατι???εχεις προβλημα με τη χολη?

Maternity_codemini.php#

να σου ζησει ο μπεμπάκος!!γερός και καλότυχος!!!:)

Κορίτσια μου Γειά σάς!!!γέννησα και εγώ στις 3 η μπέμπα είναι υγιεστατη 3100 και 48 εκατοστά,δεν ένιωσα τίποτα παρόλο που φοβόμουν ούτε την ένεση ούτε τον καθετήρα μετά την γεννα λίγο που με πάτάγάν στην κοιλιά όταν πέρασε η νάρκωση αλλά όλα καλά τώρα άρχισα να κουνιέμαι κιόλας!!Εγώ πολύ γάλα κάναμε τρελές προσπάθειές αλλά δεν ρουφάει από την θήλή και έτσι το βγάζω σε ποτηράκι με το χέρι και της δίνουμε λίγο,ελπίζω αύριο να αρχίσει να ρουφάει! !!

Steviv να σου ζήσει κοπέλα μόύ!!!!με το καλό οι ύπόλόίπές!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Διαφημίσεις

Στεβιβ και Λιλα να σας ζησουν τα μπεμπακια σας!!! Ειναι φοβερο, πηραμε μπρος!!! Γερα και καλοτυχα να ειναι!! Στεβιβ σεπιασαν πονοι; Πωσ εγινε; Οποτε χαλαρωσετε λιγο περιμενουμε λεπτομερειες απο τον τοκετο!!! Λιλα αποσο ξερω ο θηλασμος θελει 3 24ωρα για να εδραιωθει! Κανε τις προσπαθειες σου και θα θηλασετε κανονικα!!

Αχ πολυ χαρηκα!!!:):):)

Αντε κοριτσια η επομενη!!!

Λιτσα κανε λιγο κουραγιο ακομα! Προσπαθησε να μην το σκεφτεσαι και θαρθει μονο του!! Κοντευεις!!!!!

Βανιλιτσα αυτο το πλασμα που μου πετιγραφεις ειναι αξιαγαπητο!!!:D

Εγω κοριτσια πηγα γιατρο, καναμε υπερηχο, nst, κολπικη. Μωρο εμπεδωμενο, τραχηλος δουλεμενος αλλα ακομα κλειστος, καταγραφη αρκετων συσπασεων.. Τι να πω περιμενω η καψερη.. Σημερα παντως ολη μερα η κοιλια μου μια πετρα συν κατι πονακια ψηλα..

Τωρα μεπιασε λιγο η μεση αλλα οταν αλλαζω σταση περναει.

Απο κατω τα κοκκαλα πονανε φουλ κι εχω συχνες τασεις για τουαλετα.

tf9Xp3.png

καλησπέρα!! Γεννάω εγω στο ''αλεξάνδρας'' ότι θες ρώτα με έχω γεννήσει ήδη μια φορά εκεί..

Meli k καλησπερα!Ποσο χαιρομαι που σε βρηκα δεν φανταζεσαι!:D:D Βασικα θελω να σε ρωτησω ποιο γιατρο ειχες και αν εμεινες ευχαριστημενη, περιμενω την Παρασκευη να μου συστησει καποιον η γιατρος μου εδω αλλα δεν ξερω ονομα ακομα. Επισης οι συνθηκες εκει πως ειναι, ειναι καθαρα, οι μαιες ειναι καλες? Σε βοηθανε με το θηλασμο? Και τελος τι χρειαζεσαι για σενα και για το μωρο? Για παραδειγμα εμας εδω στα Χανια στο νοσοκομειο δεν σου δινουν τιποτα, σερβιετες φερνεις δικες σου και υποσεντονα, και για το μωρο τα παντα, ρουχαλακια πανες, σεντονια, παμπερς-ολα! Σε βομβαρδισα με ερωτησεις αλλα σιγουρα καταλαβαινεις την αγωνια μου! Με το καλο το μωρακι σου!

c6vNp3.png

κορίτσια μου καλησπέρα!! θέλω μια χάρη.. όσες έχετε κάνει ντόπλερ τι σας έγραφε στην εκατοστιαία θέση δίπλα ; ; ; ; εμένα γράφει 22,0 και μου είπε ο γιατρός που μου έκανε την εξέταση ότι είναι πολύ λίγο για την εβδομάδα που είμαι και αφορά την ανάπτυξη του μωρού... :confused::confused::confused::confused::confused:

Εμενα ελεγε 42, αλλα θα σου ελεγα να μην αγχωνεσαι καθε μωρακι ειναι διαφορετικο και εξαλλου αυτες ειναι στατιστικες μετρησεις εχουν και αποκλισεις απο την πραγματικοτητα!;)

c6vNp3.png

Εμενα γραφει 60,6. Καλα λεει η Christi, μην αγχωνεσαι.

Τι σου ειπε ο γιατρος οτι πρεπει να κανεις? Πρεπει να κανεις κατι?

tf9Xp3.png

Κοριτσια καλημερα. Εχω κοιμηθει ελαχιστα 3 ωρες το πολυ, ειχα φοβερους πονους απο κατω σε ολη την περιοχη της λεκανης. Η μεση μου με εχει πεθανει επισης! Και κουτουλαω απο τη νυστα δε φανταζεστε... αλλα μολις παω να κοιμηθω αρχιζω και ποναω και ξυπναω

:(

tf9Xp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...