Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Γειά σε όλα τα κορίτσια και τις κοιλίτσες! Περίμενα να πάω σπίτι να σας γραψω από εκεί αλλά άλλαξαν τα σχέδια! !μου έκαναν ένα τελευταίο υπέρηχο πριν φύγω και μου είπαν ότι το αμνυακο υγρό λιγοστευει όλο και περισσότερο και η καρδιά της μικρής άρχισε πάλι να στρεσαρετε οπότε 100% θα μου την πάρουν σήμερα ίσως και αργά το βράδυ! !!αυτά τα νέα από εμένα! Καλή τύχη σε όσες έχουν γιατρό αυτές τις μέρες! !

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κι από μένα κοριτσάκια! 37 εβδομάδων σήμερα, μολις γυρίσαμε από τη γιατρό, 3160 ο μπέμπης (να δούμε που θα φτάσει) κ ακόμα είναι ναι μεν με το κεφάκι κάτω αλλά ψηλά ακόμα. Μου έκανε κ κολπική εξέταση με το χέρι για να δει τον τράχηλο, ο οποίος είναι ακόμα κλειστός!!!!!! Το nst ήταν καλό κ συσπάσεις λίγες...... Οπότε κόβω σταδιακά το μαγνήσιο κ αρχίζω συστηματικό περπάτημα για να κατέβει ο μπεμπάκος!!! Αχ ανυπομονώ τόσο πολύ!!!!!!

BawYp3.png

HgGgp3.png

Γειά σε όλα τα κορίτσια και τις κοιλίτσες! Περίμενα να πάω σπίτι να σας γραψω από εκεί αλλά άλλαξαν τα σχέδια! !μου έκαναν ένα τελευταίο υπέρηχο πριν φύγω και μου είπαν ότι το αμνυακο υγρό λιγοστευει όλο και περισσότερο και η καρδιά της μικρής άρχισε πάλι να στρεσαρετε οπότε 100% θα μου την πάρουν σήμερα ίσως και αργά το βράδυ! !!αυτά τα νέα από εμένα! Καλή τύχη σε όσες έχουν γιατρό αυτές τις μέρες! !

Με το καλό κοριτσάκι.....σύντομα θα την έχεις αγκαλίτσα!!!!! :tongue:

BawYp3.png

HgGgp3.png

κι εγω εβγαλα και σωθηκα με το σπαθολαδο. αν μπορεις να βρεις δοκιμασε το, σε 2 μερες δεν πονουσαν καθολου παρ'ολο που δεν εχουν φυγει ακομα!

Εγώ έβαλα λαδάκι κανονικό.....δεν έχουν φύγει τελείως αλλά σταμάτησα να πονάω....

BawYp3.png

HgGgp3.png

Νεφελη καλα λεει η Μερ... Τετοια να μας λες και να τρελαινομαστε!! Να κανουμε πραγματα μαζι με τα παιδακια μας!!

Βανιλιτσα πες μου για τα καρκινακια πως ειναι!! Κι εγω ξερω πως ειναι πολυ του σπιτιου κι εγω εχω αλλες βλεψεις.. Δηλαδη εγω δεν ειμαι τοσο του σπιτιου και ανυπομονω να την βουταω και να κανουμε ταξιδια κι ενα σωρο αλλα πραγματα. Λες να μου γκρινιαζει?? Χεχε! Ο αντρας μου μου λεει οτι θα την κουρασω και θα ζηταει τον μπαμπα της! :D

Συμφωνω με χιλια για οσα λετε περι εγκυμοσυνης. Εγω τετοιο αγχος στη ζωη μου δε θυμαμαι να εχω ξαναβιωσει. Τετοιους περιορισμους ποτε. Αφηστε που ποτε δεν ειχε τυχει να ενημερωθω για ολες τις δυσκολιες της εγκυμοσυνης. Ισως επειδη δεν ειχα και γυρω μου κοσμο που γεννουσε. Απο φιλεναδες μου δηλαδη, ειμαι η πρωτη.. Το ειχα τοσο ονειρικα πλασμενο στο μυαλο μου! Καμμια σχεση! Οι εγκυμοσυνες ειναι δυσκολες, τελεία. Βεβαια υπαρχουν γυναικες που τις ρωτας και σου λενε ''δεν καταλαβα τιποτα'' Τι να πω... Νομιζω ειναι τυχερες και σπανιες περιπτωσεις!!!

Νεφελη, ειχα βγαλει κι εγω αιμορροιδες το πρωτο τριμηνο και θα σου πω τι εκανα και περνουσε. Με το που τελειωνεις την τουλετα μπες στην μπανιερα και ριξε κρυο νερο. Μολις βγεις βαλε παγακι. Ειναι καπως ενοχλητικο κι απο τον παγο ισως πονεσεις λιγακι αλλα θα ανακουφιστεις. Με τον παγο μπαινουν στη θεση τους αυτες! Εγω ετσι ηρεμησα. Και πριν το φαγητο τρωγε λαδι μπολικο για να μη δυσκολευεσαι, να μαλακωνει το εντερο.

tf9Xp3.png

Διαφημίσεις

Νεφελη καλα λεει η Μερ... Τετοια να μας λες και να τρελαινομαστε!! Να κανουμε πραγματα μαζι με τα παιδακια μας!!

Βανιλιτσα πες μου για τα καρκινακια πως ειναι!! Κι εγω ξερω πως ειναι πολυ του σπιτιου κι εγω εχω αλλες βλεψεις.. Δηλαδη εγω δεν ειμαι τοσο του σπιτιου και ανυπομονω να την βουταω και να κανουμε ταξιδια κι ενα σωρο αλλα πραγματα. Λες να μου γκρινιαζει?? Χεχε! Ο αντρας μου μου λεει οτι θα την κουρασω και θα ζηταει τον μπαμπα της! :D

Συμφωνω με χιλια για οσα λετε περι εγκυμοσυνης. Εγω τετοιο αγχος στη ζωη μου δε θυμαμαι να εχω ξαναβιωσει. Τετοιους περιορισμους ποτε. Αφηστε που ποτε δεν ειχε τυχει να ενημερωθω για ολες τις δυσκολιες της εγκυμοσυνης. Ισως επειδη δεν ειχα και γυρω μου κοσμο που γεννουσε. Απο φιλεναδες μου δηλαδη, ειμαι η πρωτη.. Το ειχα τοσο ονειρικα πλασμενο στο μυαλο μου! Καμμια σχεση! Οι εγκυμοσυνες ειναι δυσκολες, τελεία. Βεβαια υπαρχουν γυναικες που τις ρωτας και σου λενε ''δεν καταλαβα τιποτα'' Τι να πω... Νομιζω ειναι τυχερες και σπανιες περιπτωσεις!!!

Νεφελη, ειχα βγαλει κι εγω αιμορροιδες το πρωτο τριμηνο και θα σου πω τι εκανα και περνουσε. Με το που τελειωνεις την τουλετα μπες στην μπανιερα και ριξε κρυο νερο. Μολις βγεις βαλε παγακι. Ειναι καπως ενοχλητικο κι απο τον παγο ισως πονεσεις λιγακι αλλα θα ανακουφιστεις. Με τον παγο μπαινουν στη θεση τους αυτες! Εγω ετσι ηρεμησα. Και πριν το φαγητο τρωγε λαδι μπολικο για να μη δυσκολευεσαι, να μαλακωνει το εντερο.

Νεφελάκι καμια φορά ετοιμαζόμαστε με τον άντρα μου για φαγητό έξω...η Παρασκευή βραδάκι η Κυριακή μεσημέρι....και τον ετοιμάζω και αυτόν ....και γυρνάει και μας λεει: παλι βολτα θα πάααμεεεε ...βαρέθηκα ολο εξω εξω ...θέλω να κάτσω με την γιαγιά μου:confused:

βέβαια όταν είναι να πάει παιδική χαρά η στην θάλασσα πετάει την σκούφια του!!είναι πολύ νευρικός....αν δηλ δεν κερδίσει σε καποιο παιχνίδι η δεν του βγαίνει κανα παζλ κάνει σαν άλογο!!!Σαν άντρας μεγάλος!!!!!και ο πατέρας μου που είναι καρκίνος μία από τα ίδια!!!!

τώρα πρώτα ο Θεός θα χω και κοριτσάκι καρκινακι....πως τα κατάφερα έτσιιιι????!!!!!ωρε νεύρα εδω μέσααααααα...:lol:

εγώ για Λέων το πήγαινα αλλά ήρθε νωρίτερα:tongue:

κορίτσια αιμορροΐδες έχω και γω και δεν μπορώ να κάτσω ούτε στον

καναπέ!!!ντρέπομαι πολύ για την ώρα της γέννας γιατί από την πίεση γίνονται πολλά.εγώ την πρώτη φορά παρ' όλο που είχα πάει στο σπίτι πολλές φορές (και από τον φόβο μου)....μου κάναν και κλύσμα και σορρυ κιολας έβγαζα από την πίεση "πράμα"!!!αφού από την επισκληρίδιο δεν ένιωθα πολλά και έλεγα στον αντρα μου,,,"ντροπή κανε κατι" και μου λεγε η μαια: όλες έτσι κάνουν μη νιώθεις άσχημα.....

iA8hp3.pngWtKrp3.png

με το καλο να ερθει το μωράκι!

Κοριτσακια μ μονο εγω ειμαι τελειως απελπισμενη;;; δε θελω ν περιμενω αλλο κ η μπεμπα δε λεει ν ερθει με τπτ...συνεχιζω να μη νιωθω τπτ...εκοψα κ το περπατημα,εχω πεσει πολυ ψυχολογικα...βλεπω πως οτι κ αν κανω δεν προκειται ναρθει...φανταζομαι οτι θ παρακαλαω το γιατρο για τεχνητους πονους απο βδομαδα...δεν ξερω τι αλλο ν κανω κ εχω κουραστει πολυ πλεον,ο υπνος ειναι δυσκολος,η μερα περναει δυσκολα....πφφφφ θελω να γεννησωωωωω!!!! Χαλια ψυχολογια ετσι;

71i9p3.png

Κοριτσακια μ μονο εγω ειμαι τελειως απελπισμενη;;; δε θελω ν περιμενω αλλο κ η μπεμπα δε λεει ν ερθει με τπτ...συνεχιζω να μη νιωθω τπτ...εκοψα κ το περπατημα,εχω πεσει πολυ ψυχολογικα...βλεπω πως οτι κ αν κανω δεν προκειται ναρθει...φανταζομαι οτι θ παρακαλαω το γιατρο για τεχνητους πονους απο βδομαδα...δεν ξερω τι αλλο ν κανω κ εχω κουραστει πολυ πλεον,ο υπνος ειναι δυσκολος,η μερα περναει δυσκολα....πφφφφ θελω να γεννησωωωωω!!!! Χαλια ψυχολογια ετσι;

υπομονη!!!όλες ετσι ειμαστε..και μενα ο μπεμπης μια από τα ιδια δεν θελει να βγει, βεβαια έχω πολλες συσπάσεις και ευελπιστω μηπως γιεννηθει μεχρι το σαββατοκυριακο...ας ελπίσουμε, αλλιώς πάμε μετα μεχρι την πητ 6/ιουλίου ..εσύ μεχρι πότε έχεις περιθωριο?

Διαφημίσεις

Nefeli2014 δεν ηξερα οτι κανουν απο τοσο νωρις 2φορες/εβδομαδα NST. Στον γιο μου μολις εκανα το πρωτο μου ειπε ο γιατρος προσεχε εχεις συσπασεις και την αλλη μερα σπασαν τα νερα.Το επομενο προγραμματισμενο ηταν μετα απο 2εβδ.Γι αυτο τωρα ανησυχησα.Αν και τωρα καλυτερα να γεννησω.Αυριο θα ξαναπαω .

Χθες το βραδυ δεν κοιμηθηκα.Ειχα πονακια και μια μεγαλη επωδυνη συσπαση.Και παρακολουθουσα την ωρα να δω αν θα επαναληφθει.Για να δουμε...9 και σημερα!!!

Nefeli13 κι εγω μονιμα εξω τις αιμορροιδες αλλα ευτυχως δεν ποναω.Να προσπαθεις να μην εισαι δυσκοιλια.Εγω οποτε ποναω χρησιμοποιω την proctosynalar.

Lila αντε με το καλο.Περιμενουμε νεα σου.

Κοριτσακια μ μονο εγω ειμαι τελειως απελπισμενη;;; δε θελω ν περιμενω αλλο κ η μπεμπα δε λεει ν ερθει με τπτ...συνεχιζω να μη νιωθω τπτ...εκοψα κ το περπατημα,εχω πεσει πολυ ψυχολογικα...βλεπω πως οτι κ αν κανω δεν προκειται ναρθει...φανταζομαι οτι θ παρακαλαω το γιατρο για τεχνητους πονους απο βδομαδα...δεν ξερω τι αλλο ν κανω κ εχω κουραστει πολυ πλεον,ο υπνος ειναι δυσκολος,η μερα περναει δυσκολα....πφφφφ θελω να γεννησωωωωω!!!! Χαλια ψυχολογια ετσι;[/QUOT

Litsa υπομονη καλεεε!!!!!!!!!!όλες έτσι είμαστε ...εγω με το παραμικρό κλαίω!!

αλλά έχεις ακόμη...οι περισσότεροι γιατροί θέλουν μωράκια μετά τις 38 βδομάδες όχι νωρίτερα!!!

Το ξέρω σε πιάνει μια απελπισία αλλά στρεσάρεις το μωρό ετσι!!!

κορίτσια το στήθος σας πονάει καθόλου???εμένα σήμερα με έπιασε!!!

charline εγώ κοντεύω τις 38 και ακόμη δεν έχω κάνει nst..το Σάββατο μάλλον στο μαιευτήριο!!τελικά δεν γεννάει καμία στο Μητέρα???:rolleyes:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Vanilitsa μηπως παιζει ρολο που θα γεννησω με ΚΤ;Πολυ πιθανο.

Το στηθος εμενα δεν με ποναει.Ειναι μαλακο και ,τεραστιο!!!

Βρε κοριτσια,ειδικα οσες θα κανετε ΚΤ,δεν μου αρεσει που θα γεννησω προγραμματισμενα... Λες και παμε για χολοκυστεκτομη!!!!!Απο την αλλη δεν θα εχουμε απροοπτα.Τι να πω...

Να σας πω οτι μολις τσακισα το μισο βαζο με τη νουτελα....

Εχω Πητ 3/7 και διανυω την 39η....το ξερω οτι στρεσαρω τ μωρο αλλα πραγματικα εχω απελπιστει...δε μπορω ουτε ν γυρισω πλευρο απτους πονους...ειμαι που ειμαι αυπνη,ας την ειχα αγκαλιτσα μ τουλαχιστον...χααχχαχΑχ!!!

71i9p3.png

Κοριτσάκια μου εγώ γέννησα την Κυριακή τα ξημερώματα έναν όμορφο μπεμπακο 3140γρ! Ξεκίνησα για φυσιολογική γεννα αλλα κατέληξα μετά απο οχτώ ώρες να κάνω καισαρική γιατί έπεφταν οι παλμοί του μωρού... Ευτυχώς γιατί είχε εμπεδωθεί τελείως στραβά στην πυελο... Το καλό ειναι οτι δεν πονάω πολυ και μπορώ να παίρνω αγκαλιά τον μπέμπη... Στο Λητω η εξυπηρέτηση άψογη και όλο το προσωπικό ευγενικό και πρόθυμο... Τώρα γυρίσαμε στο σπίτι και αρχίζει η προσαρμογή... Εύχομαι να πάνε όλα καλα σε όλες τις υπόλοιπες και να κρατάτε σύντομα αγκαλιά τα μωράκια σας! Η απολυτη ευτυχία! :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...