Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα,

Έχω απο το πρωί ναυτίες, ενώ δεν είχα ποτέ στην εγκυμοσύνη μου ούτε στην υπόλοιπη ζωή μου γενικώς, αν εξαιρέσεις 2-3 φορές που με είχε πειράξει το ταξίδι και από εκεί κρίνω πως είναι να έχεις ναυτία. Ζαλίζομαι έντονα και ο μικρός μου σπρώχνει και πολύ περίεργα σήμερα για πρώτη φορά. Νιώθω σαν μπούκωμα, αλλά πιο ψηλά, όχι τελείως χαμηλά. Το έχει καμία σας τώρα που πλησιάζουμε στο τέλος ξαφνικά; Παίρνω το γιατρό μου αλλά δεν το σηκώνει..

okVgp3.pngf0C9p3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια μου να σας ρωτήσω κάτι ...ο γυναικολόγος περίπου πριν 2 βδομάδες με έβαλε να κάνω καλλιέργεια ούρων. Δεν θυμάμαι αν έκανα στην πρώτη εγκυμοσύνη, και στην πρώτη αλλα και τώρα ναι έκανα γενική ούρων αλλα όχι καλλιέργεια ούρων και γιατί με έβαλε τέλος πάντων τόσο αργά να την κάνω σχεδόν ενα μήνα πριν γεννήσω και όχι νωρίτερα ; ; :confused:

Συγγνώμη που επεμβαίνω, αλλά εμένα μου ζητάει καλλιέργεια όταν στη γενική έχω ανεβασμένα πυοσφαίρια και νιτρώδη, όχι κάθε φορά...

Απλώς τώρα ίσως θέλει να επιβεβαιώσει ότι δεν υπάρχει κάποια ουρολοίμωξη πριν τον τοκετό.

tt1e3

Συγγνώμη που επεμβαίνω, αλλά εμένα μου ζητάει καλλιέργεια όταν στη γενική έχω ανεβασμένα πυοσφαίρια και νιτρώδη, όχι κάθε φορά...

Απλώς τώρα ίσως θέλει να επιβεβαιώσει ότι δεν υπάρχει κάποια ουρολοίμωξη πριν τον τοκετό.

Σ'ευχαριστώ που μου απάντησες!! όχι στη γενική ούρων όλα ήταν μια χαρά..σκέφτηκα κι εγω ότι ζητάει τώρα κάτι τέτοιο πριν τον τοκετό αλλα αφου θα γεννήσω με καισαρική..ή μήπως ξέχασε ότι γεννάω με καισαρική ; ; ; ; ; που τέτοια τύχη!!

V2YQp2.png

93nMp3.png

467987f431u9v1sr.gif

κορίτσια μου να σας ρωτήσω κάτι ...ο γυναικολόγος περίπου πριν 2 βδομάδες με έβαλε να κάνω καλλιέργεια ούρων. Δεν θυμάμαι αν έκανα στην πρώτη εγκυμοσύνη, και στην πρώτη αλλα και τώρα ναι έκανα γενική ούρων αλλα όχι καλλιέργεια ούρων και γιατί με έβαλε τέλος πάντων τόσο αργά να την κάνω σχεδόν ενα μήνα πριν γεννήσω και όχι νωρίτερα ; ; :confused:

κι εμενα που θα γεννησω με καισαρικη μου ζητησε καλλιεργεια γιατι στη γενικη ειχα λιγους μικροοργανισμους για να μην παθω ουρολοιμωξη και χρειαστει καμια αντιβιωση.

pHNqp3.png9S1np2.png

Καλησπερα στις κοιλουμπιτσες!

Σημερα στην 36+2 εκανα κι εγω το NST.Η μπεμπα παροτι εφαγα κ μια σοκοφρετα δεν κουνηθηκε ιδιαιτερα.Ειχε ομως "λοξυγγα" και μου ειπαν να παταω το κουμπι κανονικα.Η γιατρος(ο δικος μου λειπει σε συνεδριο) μου ειπε οτι εχω συσπασεις και μου ειπε να το επαναλαβω την Πεμπτη.Τωρα αυτο ειναι καλο ή κακο;δεν ξερω...

Παντως κοριτσια το πρωι με επιασε πονος που κρατησε κανα 10λεπτο αλλα δεν επαναληφθηκε.Ψηλα στην κοιλια και γυρω απο τον αφαλο.Τον πονο στο ηβικο οστο που λετε εγω δεν τον εχω νιωσει ποτε

Διαφημίσεις

Χαχαχα!! Είναι να το 'χεις Rina! Εγώ τη γενική την κάνω σε δόσεις αλλά με κάποιο τρόπο με τροφοδοτεί και βρίσκω αντοχές! Τώρα που τελείωσα με το σπίτι το έχω ρίξει στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική! Αχ δεν περνάνε οι μέρες....

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημερα!!!

Σαρλιν! Δεν μου ακουγεται κακο να επαναλαβεις το nst! Κι εγω απο την εβδομαδα σου δυο φορες παω και το κανω! Οι συσπασεις και οι πονοι ειναι απολυτως φυσιολογικοι! Αλλωστε εχεις μπει 37η εβδομαδα πια, δηλαδη ακομα και τωρα να γεννουσες το μωρακι σου θα ηταν τελειομηνο! ;)

Κι εγω εκανα χθες πολλες δουλειες κοριτσια, περιμενα και τον φωτογραφο. Δεν κανω πολυ χοντρα πραγματα βεβαια αλλα οσο ναναι κανω. Και εγω με διαλειμματα. Πολυ ωραιες οι φωτο που βγαλαμε, αν και εμενα δε μου πολυαρεσα με τοσα κιλα, ισως επρεπε να την ειχαμε κανει καπου στον 7ο μηνα... Αλλα δεν πειραζει, αναμνησεις ειναι αυτα!

Νεφελη εγω ψιλοβαριεμαι τελευαται το μαγειρεμα γιατι ζεσταινομαι, αλλα αναγκαιο κακο. Χθες δεν αντεξα, χαλασα τη διατροφη και χλαπακιασα μια πιτσα ΜΟΝΗ ΜΟΥ! Για πες κανα γλυκακι που φτιαχνεις! Ποια ειναι η σπεσιαλιτε σου??

Μα που ειστε τα υπολοιπα κοριτσια?? Μη χανεστε ειδικα τωρα!! Μερ? Στεβιβ? Λιτσα?

Μωλο εγω σιδερωνω καθιστη!

Απο νεα δεν εχω κατι ουσιαστικο να σας πω.. Μονο οτι παω γιατρο σημερα και ποναω απο κατω τρομερα!

tf9Xp3.png

καλημέραααααααααα κοιλίτσες!

τι θα γίνει....θα χουμε καμιά γέννα??????

εγώ να σας πω την αλήθεια φοβάμαι πιο πολύ από την πρώτη φορά....γενικά αγχώνομαι....θα τα καταφέρω???θα πάνε όλα καλά???ο μικρός μου πως θα ναι σπίτι 3 μέρες χωρίς εμένα???...και όλα αυτα...πανε περα δώθε στο μυαλό!!!

lila πως είσαι σήμερα????βγήκατε η γεννήσατε??

κάποια είπε τα καρκινάκια Μαρθα Βούρτση πολύ γέλασα......:tongue:

εγώ πάντως στον γίο μου κρατιόμουν να μη γεννήσω Δίδυμο και ευτυχώς τον έκανα 23 Ιουνίου (χθες είχαμε γενέθλια)...είναι πολύ συναισθηματικός και ευαίσθητος αλλά του αρέσει το σπίτι ...η οικογένεια οι φίλοι του....φτιάχνει το δωμάτιό του ....περιποιείται τα παιχνίδια του τα καθαρίζει...(ναι είμαι καψούρα μαζί του καλά καταλάβατε χιχιχιχιχιχι):oops:

όλο ανοίγω βαλίτσα κλείνω βαλίτσα....προσθέτω κατι αφαιρώ κάτι....αυτή η αναμονή σκοτώνειιιιιι!!!!!!!!!!!

φιλάκιαααααααααααα

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Δεν το έχω καθόλου με τη ζαχαροπλαστική γι' αυτό μου κάνει εντύπωση που τώρα μου "ξύπνησε"!! Χθες έφτιαξα μπανόφι με το γιο μου και είχε τόση πλάκα!!!! Τον είχα βάλει πάνω στον πάγκο και καλά να φτιάχνει μαρέγκα μέσα σε ένα μπολ και κάθε τόσο με ρώταγε "τι είναι αυτό μαμά;". Στο τέλος βάλαμε το γλυκό στο ψυγείο και πήγε καμαρωτός στο μπαμπά του και του είπε "έφτιαξα μπανόφι με μπανάνες και σοκολάτα αλλά θα το φάμε αύριο" και σήμερα το πρωί πήγε και άνοιξε το ψυγείο να δει πώς είναι το γλυκό! Δεν υπάρχει λέμε....

Νεφέλη λες μέχρι τέλος της εβδομάδας να γεννήσεις; Πολλά πονάκια έχεις τελευταία, καλό αυτό! Άντε να μας πεις τα νέα από το γιατρό! Τι ώρα πας; Εγώ έχω αύριο το πρωί γα nst και κολπική (μπλιαχχχχχχχ) πρώτη φορά κι όλο παρακαλάω να ξεκινήσει ο τοκετός για να τη γλιτώσω! Χιχιχιχιχιχ!!!

Βανιλίτσα να σου ζήσει το αντράκι σου!!! Μια από τα ίδια κι εγώ.... Τρελό άγχος τι θα απογίνει ο γιος μου τρεις μέρες χωρίς εμένα και αυτό το άνοιξε-κλείσε τη βαλίτσα!!

Εγώ κορίτσια έχω άλλο θέμα, πολύ σοβαρό! Έχω σχεδόν ένα μήνα τώρα αιμορροίδες, έβαλα μια αλοιφή αλλά δεν υποχώρησαν απλά δεν πονούσα τόσο πολύ. Τώρα όμως δε μπορώ να κάτσω, να περπατήσω και πετάγομαι στον ύπνο μου από τον πόνο!!! Θα ρωτήσω αύριο το γιατρό μήπως μου δώσει καμιά πιο δραστική αλοιφή γιατί πώς θα γεννήσω έτσι;;;;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημερα κοριτσια! Να ρωτησω γενναει καμια στο Αλεξανδρας η μηπως ξερει κανενα γιατρο εκει?Μαλλον θα χρειαστει να παμε εκει για τον τοκετο σε 2-3 μερες θα ξερω σιγουρα και μ εχει φαει η αγωνια

c6vNp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Vanilitsa να χαίρεσαι το παιδάκι σου!

Nefeli13 γλύκας ο μικρούλης σου! Τέτοια ακούμε και εμείς που δεν έχουμε ακόμη παιδάκια στα σπίτια μας και ανυπομονούμε ακόμη περισσότερο.

Nefeli14 κ εγώ πιστεύω θα γεννήσεις σύντομα. Καλά έκανες και τσάκισες την πίτσα! Αμάν πια και αυτό το πράγμα με τη διατροφή. Εγώ στον ύπνο μου βλέπω ότι τρώω γλυκά...

Εγώ από δουλειές τα κάνω όλα. Το σίδερο κανονικά αλλά ανοίγω κλιματιστικό. Διαφορετικά θα λιποθυμούσα!

Την Παρασκευή έχουμε γιατρό εμείς... Αυτή η περίοδος της εγκυμοσύνης κορίτσια, ποιος είπε ότι είναι η καλύτερη φάση στη ζωή της γυναίκας? Ποιος λέει αυτές τις μ@@@@ες? Ακούμε και εμείς που δεν το έχουμε ξαναπεράσει και τα έχουμε στο μυαλό μας όλα τέλεια! Τέλος πάντων μην γκρινιάζω πάλι. Ας γεννηθούν γερά τα μωράκια μας και σίγουρα αξίζουν πολλά παραπάνω.

Εγώ πόνους πότε έχω και πότε τίποτα. Από συσπάσεις λίγες καταλαβαίνω. Δεν ξέρω όμως αν τυχόν δεν τις αντιλαμβάνομαι.

Κατά τα άλλα αρχίζουν ξανά οι ζέστες. Όλη μέρα μπαινοβγαίνω στην μπανιέρα.

Αυτά από εμένα και την τρομερή μου διάθεση :cry::cry::cry:!

Mer έχεις τόσο δίκιο.... Όλοι σου λένε τι όμορφη που είναι η εγκυμοσύνη, ανώδυνος ο τοκετός, εύκολος ο θηλασμός, γαλήνιο το μωρό σου.... Προσωπικά, κατέρριψα όλες τις θεωρίες: δύσκολη εγκυμοσύνη, δύσκολος τοκετός, δύσκολος θηλασμός, κακόβολο μωρό! Τώρα όμως, σχεδόν δυο χρόνια μετά, λέω ότι παρά τις δυσκολίες άξιζε τον κόπο γιατί έχω ένα πλασματάκι που από μωρό γίνεται αντράκι σιγά σιγά και δεν το αλλάζω με τίποτα στον κόσμο! Ανυπομονώ να γνωρίσω και το επόμενο αντράκι μου, ακόμα κι αν χρειαστεί να περάσω τις ίδιες δυσκολίες, ξέρω ότι κάποια στιγμή θα στρώσουν τα πράγματα και θα έχω δυο παιδάκια που θα τα λατρεύω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου! Και κάπου εκεί, μπορεί να πω στον άντρα μου το πολυπόθητο ναι να πάμε και για τρίτο, για το κοριτσάκι αυτή τη φορά...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Εγώ κορίτσια έχω άλλο θέμα, πολύ σοβαρό! Έχω σχεδόν ένα μήνα τώρα αιμορροίδες, έβαλα μια αλοιφή αλλά δεν υποχώρησαν απλά δεν πονούσα τόσο πολύ. Τώρα όμως δε μπορώ να κάτσω, να περπατήσω και πετάγομαι στον ύπνο μου από τον πόνο!!! Θα ρωτήσω αύριο το γιατρό μήπως μου δώσει καμιά πιο δραστική αλοιφή γιατί πώς θα γεννήσω έτσι;;;;

κι εγω εβγαλα και σωθηκα με το σπαθολαδο. αν μπορεις να βρεις δοκιμασε το, σε 2 μερες δεν πονουσαν καθολου παρ'ολο που δεν εχουν φυγει ακομα!

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...