Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια!!

MeliK με το καλό το ντόπλερ! Κι εγώ το ίδιο έκανα στο γιο μου, το ίδιο και τώρα: γενική στο σπίτι, τακτοποίημα τα πάντα για να μην τα ψάχνω τελευταία στιγμή, ψώνια μέχρι την τελευταία λεπτομέρια! Εκτός του ότι μας κρατάνε απασχολημένες, τα βρίσκουμε μπροστά μας γιατί τις πρώτες μέρες δε θα έχουμε να σκεφτούμε απολύτως τίποτα!

Lila με το καλό να γυρίσετε σπιτάκι σας! Πόσο τυχερή είσαι που δεν είσαι στην Ελλάδα.... Εδώ θα σου είχαν κάνει καισαρική από την πρώτη μέρα!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!

MeliK με το καλό το ντόπλερ! Κι εγώ το ίδιο έκανα στο γιο μου, το ίδιο και τώρα: γενική στο σπίτι, τακτοποίημα τα πάντα για να μην τα ψάχνω τελευταία στιγμή, ψώνια μέχρι την τελευταία λεπτομέρια! Εκτός του ότι μας κρατάνε απασχολημένες, τα βρίσκουμε μπροστά μας γιατί τις πρώτες μέρες δε θα έχουμε να σκεφτούμε απολύτως τίποτα!

Lila με το καλό να γυρίσετε σπιτάκι σας! Πόσο τυχερή είσαι που δεν είσαι στην Ελλάδα.... Εδώ θα σου είχαν κάνει καισαρική από την πρώτη μέρα!

Ναι όντως είμαι πολύ τυχερή και έχω πάθει και πλάκα με το πόσο ευγενικοί είναι όλοι τους τρώω και υπέροχο φαΐ από χθες! !

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

κοριτσάκια μου καλημέρα!! Αύριο το μεσημεράκι εχω ραντεβού για ντόπλερ...Για να δούμε πόσο βάρος πήρε η μπεμπούλα..Δεν βλέπω την ώρα να γεννήσω και εχω και ένα μήνα ακόμα μπροστά μου..Εχω δυο μέρες κάνω πολλές δουλίτσες σπίτι γιατί αν περιμένω απο άλλους να με βοηθήσουν θα γεννήσω και όλα θα έχουν μείνει έτσι. Κουράζομαι αρκετά βέβαια γιατί έχω βαρύνει πολύ αλλα και τι να κάνω.. Και στον γιο μου είχα φροντίσει να τα έχω όλα έτοιμα όταν θα γεννούσα και θα γυρνούσα σπίτι και ήταν μεγάλη ανακούφιση να τα βρω όλα έτοιμα. Πήγα σήμερα ψώνισα μερικά πραγματάκια ακόμα για τη βαλίτσα όπως μωρομάντηλα , κρέμα συγκάματος κ.λ.π .. Καλή συνέχεια σε όλες!! :)

Όλα να πάνε καλά με το ντόπλερ σου κοπέλα μου!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Ναι όντως είμαι πολύ τυχερή και έχω πάθει και πλάκα με το πόσο ευγενικοί είναι όλοι τους τρώω και υπέροχο φαΐ από χθες! !

Σε αυτό το μαιευτήριο θα γεννήσεις; Τουλάχιστον θα εξοικειωθείς αυτές τις μέρες με το χώρο, τις μαίες κλπ! Πάντως κι εδώ από φαί καλά πάμε!! Χιχιχιχιχ!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

καλημερα κορίτσια!έγω χτες πονούσα τόσο πολύ που είπα να πάω από την κλινικη να δουμε τι γίνεται .μου κάνανε καρδιοτοκογραφο και είδαν και το τράχηλο, αλλά η διαστολή ηταν μικρη και οι συσπάσεις ακανόνιστες, οπότε πάλι σπιτάκι...εμένα μου έχουν μεινει λιγότερο από 2 εβδομάδες...ελπίζω να βγει μεχρι τελος της εβδομάδας , η μαία μου είπε ότι και με τριγυρνάει:) δηλαδή ότι ετοιμάζεταο ο μπέμπης, αντε να δούμε, γιατι δεν την παλεύω κορίτσια!!!καλά από επαφές τίποτα, πονάω συνέχεια!

να δούμε ποια θα είναι η πρώτη, ανυπομονω...

Διαφημίσεις

Γεια σας κι απο μενα κοριτσια.ειμαστε σε εγρηγορση βλεπω ολες!Μελι ολα καλα να ειναι με την εξεταση κοριτσακι μου!Vicki υπομονη φτανουν οι μερες σιγα σιγα.Lila μου αντε με το καλο να γυρισετε σπιτακι σας και να ξαναπατε στην ωρα σας!!!Εγω κοριτσια χθες εκανα nst.οι παλμοι του μικρου καλοι,συσπασεις τιποτα το ιδιαιτερο και κινητικοτητα σουπερ!αφου φαινεται οτι δε ζοριζεται πηρα παραταση κι εγω.οχι τιποτα αλλο να παρουμε λιγο βαρος ακομα.η cpk ομως ανεβηκε παλι οποτε ειμαι σε αναμονη για αντιβιωση παλι.την αλλη δευτερα παω για υπερηχο να τσεκαρουμε και αμνιακο.εξεταση για το τραχηλο την εφαγα κι εγω κανονικοτατα αλλα ειμαι οκ.καθολου διαστολη.αντε να σπρωχνουμε τις μερες!!!

Maternity_codemini.php#

Πονάκια έχω διάφορα (στην ηβική σύμφυση, στον αφαλό σαν μαχαιριές), αλλά πόνους περιόδου για ολόκληρη μέρα δεν είχα ποτέ, οπότε ανησύχησε η γιατρός. Αλλά ευτυχώς όλα καλά τώρα!

Πότε ξαναπάς γιατρό;

Αχ αυριο αντε και βαρεθηκα... Μια βδομαδα τωρα περιμενω...

Αφου λεω συνεχεια αντε να με πιασει κανας πονος, αντε να με πιασει... αλλα δεν...

Ανακατωσουρες εχω ανα διαστηματα και λιγο η μεση αλλα μεχρι εκει...

Πφφφφ

tf9Xp3.png

Σημερα κοριτσια θα ρθει ο φωτογραφος να μας βγαλει φωτο με την κοιλιτσα στο σπιτι, να χουμε ενθυμιο εδω που την πιασαμε χεχχ!

Εχω σκεφτει πιθανα σημεια του σπιτιου καθως και καποια ρουχαλακια που θα φορεσω,...

tf9Xp3.png

Δςν ειχα καθολου επαφες καθ ολη η διαρκεια της εγκυμοσυνης κ εκλεισε καπως...χαχαχχα!!! Κ μετα την πρωτη προσπαθεια που ειδα οτι πονεσα ειμι ποκυ αφιγμενη κ ποναω περισσοτερο....που θ παει,θα ξαναβρω ρυθμο...χαχαχχα!!

Καλέ ναι,σαν το ποδήλατο είναι κι αυτό! :D

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

κοριτσάκια μου καλημέρα!! Αύριο το μεσημεράκι εχω ραντεβού για ντόπλερ...Για να δούμε πόσο βάρος πήρε η μπεμπούλα..Δεν βλέπω την ώρα να γεννήσω και εχω και ένα μήνα ακόμα μπροστά μου..Εχω δυο μέρες κάνω πολλές δουλίτσες σπίτι γιατί αν περιμένω απο άλλους να με βοηθήσουν θα γεννήσω και όλα θα έχουν μείνει έτσι. Κουράζομαι αρκετά βέβαια γιατί έχω βαρύνει πολύ αλλα και τι να κάνω.. Και στον γιο μου είχα φροντίσει να τα έχω όλα έτοιμα όταν θα γεννούσα και θα γυρνούσα σπίτι και ήταν μεγάλη ανακούφιση να τα βρω όλα έτοιμα. Πήγα σήμερα ψώνισα μερικά πραγματάκια ακόμα για τη βαλίτσα όπως μωρομάντηλα , κρέμα συγκάματος κ.λ.π .. Καλή συνέχεια σε όλες!! :)

κι εγώ προσπαθώ όσο μπορώ να είναι έτοιμο το σπίτι απο προμήθειες χαχαχα έχει έρθει και η μαμά μου για βοήθεια, οπότε ελπίζω να είναι όλα έτοιμα

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Διαφημίσεις

Σε αυτό το μαιευτήριο θα γεννήσεις; Τουλάχιστον θα εξοικειωθείς αυτές τις μέρες με το χώρο, τις μαίες κλπ! Πάντως κι εδώ από φαί καλά πάμε!! Χιχιχιχιχ!!!

Ναι είναι νοσοκομείο και έχει και μαιευτική είναι πολύ καλά και βοηθάνε σε όλα!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Βλεπω τις διαφημισεις απο κατω του agnotis, οταν ερθει η ωρα να τις δοκιμασουμε να δουμε αν ειναι καλες! Ειναι πολυ οικονομικες αποτι βλεπω!

Αμα ήμουν Ελλάδα σίγουρα θα της δοκίμαζα φαίνονται πολύ καλές και είναι και φθηνές! !Καλή τύχη με τον γιατρό αύριο να μας πεις νεα!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

κορίτσια μου να σας ρωτήσω κάτι ...ο γυναικολόγος περίπου πριν 2 βδομάδες με έβαλε να κάνω καλλιέργεια ούρων. Δεν θυμάμαι αν έκανα στην πρώτη εγκυμοσύνη, και στην πρώτη αλλα και τώρα ναι έκανα γενική ούρων αλλα όχι καλλιέργεια ούρων και γιατί με έβαλε τέλος πάντων τόσο αργά να την κάνω σχεδόν ενα μήνα πριν γεννήσω και όχι νωρίτερα ; ; :confused:

V2YQp2.png

93nMp3.png

467987f431u9v1sr.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...