Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Λιλα σοβαρα?? Πωπω! Πολυ αυστηροι!

Νεφελη, λες ε?

Να σου πω κι εγω δυο μερες θελω ιδανικα να μεινω και να γυρισουμε σπιτι γρηγορα!

Κοριτσια ανυπομονω παρα πολυ! Πλεον δε σκεφτομαι τιποτε αλλο απο την ωρα που θα πρεπει να παω να γεννησω! Αφου λεω μηπως ναρχισω να κανω καμμια δουλεια πιο βαρια μπας και μου ρθουν πονοι αλλα το φοβαμαι κιολας και λεω αστο να ρθει.... Αλλα αυτη η αγωνια με εχει φαει!!

Όντως πολύ αυστηροί στην Ελβετία! Εμάς το επισκεπτήριο είναι ολη μέρα, εκτος των μεσημεριανων ωρών και μεχρι τις 8 το βραδυ. Το καλό είναι οτι είναι δίκλινα ολα τα δωμάτια, οπότε πόση φασαρια να εχει..

Σε νιώθω απόλυτα! !! Κι εγώ είναι το μόνο που σκέφτομαι! :D:D

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Διαφημίσεις

Ρε κοριτσια εγω θελω τον αντρα μου κ τη μαμα μου ολη μερα μαζι μου κι ας μη μενουν το βραδυ και στο Ρεα μου ειπαν πως μονο ενας συνοδος επιτρεπεται!!!:(

Τι θα κανω;

Μονο στα μονοκλινα αυτες οι πολυτελειες...:(

Γιατί άμα είναι ολη μερα μαζί σου,δεν επιτρέπεται; γιατί;

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Ο γιατρος Ρινα εμας μας απαγορεψε τις επαφες εφοσον εχει εμπεδωθει το μωρο, για να μην ξεεμπεδωθει!!

Ντιντι ερχομαι!! Εσυ Ντιντακι πως τα πας με το νινι;

Αυτό δεν το ήξερα, νόμιζα κιόλας οτι με το σεξ μπορεί να επισπευθεί ο τοκετός. Εμείς συνεχίζουμε τις επαφές που τις είχαμε κοψει για μια βδομάδα κάποια στιγμή που φοβηθηκαμε για τον τράχηλο, αλλά συνεχίζουμε τωρα. Δεν ξερω αν κανει να ολοκληρώνει μέσα τώρα. .

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Αυτό δεν το ήξερα, νόμιζα κιόλας οτι με το σεξ μπορεί να επισπευθεί ο τοκετός. Εμείς συνεχίζουμε τις επαφές που τις είχαμε κοψει για μια βδομάδα κάποια στιγμή που φοβηθηκαμε για τον τράχηλο, αλλά συνεχίζουμε τωρα. Δεν ξερω αν κανει να ολοκληρώνει μέσα τώρα. .

Τις καλημερες μας!!! Απ οτι βλεπετε ειμαι πρωινη πρωινη πλεον...εχω χασει κυριολεκτικα τον υπνο μ,χαχαχχα!!! Καλη μ οταν ολοκληρωνει μεσα ο συζυγος κανει σωστα τη δουλεια τ στη φαση που βρισκομαστε...γι αυτο μας λενε ελευθερες επαφες τωρα,γτ το σπερμα μαλακωνει υον τραχηλο...εγω παλι εχω 2 βδομαδες ν ερθω σε επαφη,εχω τρομοκρατηθει απτον πονο που νιωθω...αντε να δω αυριο που θα τ παλεψω ξανα...σημερα μου δινω ακομη μια μερα χαλαρωσης απ αυτο..χαχχαχ!!!χ

71i9p3.png

Τις καλημερες μας!!! Απ οτι βλεπετε ειμαι πρωινη πρωινη πλεον...εχω χασει κυριολεκτικα τον υπνο μ,χαχαχχα!!! Καλη μ οταν ολοκληρωνει μεσα ο συζυγος κανει σωστα τη δουλεια τ στη φαση που βρισκομαστε...γι αυτο μας λενε ελευθερες επαφες τωρα,γτ το σπερμα μαλακωνει υον τραχηλο...εγω παλι εχω 2 βδομαδες ν ερθω σε επαφη,εχω τρομοκρατηθει απτον πονο που νιωθω...αντε να δω αυριο που θα τ παλεψω ξανα...σημερα μου δινω ακομη μια μερα χαλαρωσης απ αυτο..χαχχαχ!!!χ

Καλημέρα κι από μένα! Πρωινή κι εγώ γιατι εδώ ξημερώνει από τις 5! Ευτυχώς εβγαλε ήλιο μετά απο τόσες μέρες!

Τέλεια οπότε,έχεις δίκιο,να μαλακώσει ο τράχηλος.

Εσύ βρε κορίτσι,γιατι έχεις τόσο πόνο; τι σου έχει πει ο γιατρος;

Και πάλι τις καλημέρες μου !!

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα! Πρωινή κι εγώ γιατι εδώ ξημερώνει από τις 5! Ευτυχώς εβγαλε ήλιο μετά απο τόσες μέρες!

Τέλεια οπότε,έχεις δίκιο,να μαλακώσει ο τράχηλος.

Εσύ βρε κορίτσι,γιατι έχεις τόσο πόνο; τι σου έχει πει ο γιατρος;

Και πάλι τις καλημέρες μου !!

Δςν ειχα καθολου επαφες καθ ολη η διαρκεια της εγκυμοσυνης κ εκλεισε καπως...χαχαχχα!!! Κ μετα την πρωτη προσπαθεια που ειδα οτι πονεσα ειμι ποκυ αφιγμενη κ ποναω περισσοτερο....που θ παει,θα ξαναβρω ρυθμο...χαχαχχα!!

71i9p3.png

Σε περιμένουμε!! Εγώ μια χαρά σε γενικές γραμμές! Χθες τρέχαμε στη γιατρό, γιατί είχα από προχθές συσπάσεις με πόνους περιόδου και φοβηθήκαμε για τον τράχηλο, αλλά ευτυχώς όλα καλά! Ο μπέμπης έγινε μπέμπαρος, καθώς έφτασε τα 1.118 γρ!

Τελεια τα κιλακια του μπεμπη σου!! Προχωρας Ντιντι, μπραβο!!! Οι πονοι αυτοι αποτι ξερω δεν ειναι παντα ανησυχητικοι! Μια φιλη και πολλες κοπελες αν ρωτησεις εδω, θα σου πουν πως τους ειχαν σε ολη την εγκυμοσυνη τους οποτε αφου στο διαβεβαιωσε και ο γιατρος μια χαρα!! Μαλιστα καποτε μια γιατρος ειχε πει ''εγκυμοσυνη χωρις πονους δεν γινεται!''

Εχετε ετοιμασει τα παντα ή εχεις ακομα εκκρεμοτητες?

tf9Xp3.png

κοριτσάκια μου καλημέρα!! Αύριο το μεσημεράκι εχω ραντεβού για ντόπλερ...Για να δούμε πόσο βάρος πήρε η μπεμπούλα..Δεν βλέπω την ώρα να γεννήσω και εχω και ένα μήνα ακόμα μπροστά μου..Εχω δυο μέρες κάνω πολλές δουλίτσες σπίτι γιατί αν περιμένω απο άλλους να με βοηθήσουν θα γεννήσω και όλα θα έχουν μείνει έτσι. Κουράζομαι αρκετά βέβαια γιατί έχω βαρύνει πολύ αλλα και τι να κάνω.. Και στον γιο μου είχα φροντίσει να τα έχω όλα έτοιμα όταν θα γεννούσα και θα γυρνούσα σπίτι και ήταν μεγάλη ανακούφιση να τα βρω όλα έτοιμα. Πήγα σήμερα ψώνισα μερικά πραγματάκια ακόμα για τη βαλίτσα όπως μωρομάντηλα , κρέμα συγκάματος κ.λ.π .. Καλή συνέχεια σε όλες!! :)

V2YQp2.png

93nMp3.png

467987f431u9v1sr.gif

Γιατί άμα είναι ολη μερα μαζί σου,δεν επιτρέπεται; γιατί;

Σαν πως καταλαβα? Τους ρωτησα και μου ειπαν ετσι! Βεβαια ο αντρας μου μου ειπε να μην αγχωνομαι και πως θα ειναι εκει οπως και να χει μαζι με τη μαμα μου, προφανως καποιος θα φευγει μετα θαρχεται σαν σε βαρδιες αλλα και μαζι να ειναι εκτος δωματιου δε νομιζει να υπαρχει προβλημα. Νομιζω εχει να κανει και με την προισταμενη του καθε οροφου.

Εν μερει υπαρχει ενα δικιο επειδη θα εχουμε τα μωρα μεσα...

tf9Xp3.png

Ναι ετσι ειναι!! Επισπευδεται ο τοκετος με τις επαφες αλλα αν το μωρο ειναι εμπεδωμενο, εκει απαγορευεται. Φαντασου ημασταν ετοιμοι να ξεκινησουμε τις επαφες και μολις με ειδε ο γιατρος απο κατω, μου ειπε πως ειδικα τωρα με τιποτα οι επαφες γιατι ηδη το κεφαλι της ειναι πολυ χαμηλα και μπορει να σπρωχτει προς τα πανω κατι που δε θελουμε!

Καλα τις επαφες τις εχουμε ξεχασει τοσους μηνες, θα κλεισουμε χρονο οπως το βλεπω...:rolleyes:

Για το αν κανει να ολοκληρωνει πρεπει να ρωτησεις τον γιατρο γιατι οπως βλεπουμε καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη ειδικα στην παρουσα φαση που ειμαστε. Παντως το σπερμα περιεχει μια ουσια που προκαλει συσπασεις στην μητρα, γιαυτο και λενε οι γιατροι για συχνες επαφες τον τελευταιο μηνα για να παιρνει μπρος το συστημα!!

tf9Xp3.png

Διαφημίσεις

Δςν ειχα καθολου επαφες καθ ολη η διαρκεια της εγκυμοσυνης κ εκλεισε καπως...χαχαχχα!!! Κ μετα την πρωτη προσπαθεια που ειδα οτι πονεσα ειμι ποκυ αφιγμενη κ ποναω περισσοτερο....που θ παει,θα ξαναβρω ρυθμο...χαχαχχα!!

Μου φαινεται θα θυμηθουμε τα παλια ετσι οπως το παμε, τοτε που δεν ειχαμε ολοκληρωσει και ειχαμε αγχος χαχαχαχα!

tf9Xp3.png

Νεφελη,η Λιλα το έγραψα αλλα κι εδω είναι μεσα ο αντρας στην καισαρική.

Για το rooming-in,ναι μαζί μου θα είναι, εδώ κατα 99% τα μωρα είμαι στο δωμάτιο. Υπάρχει αίθουσα για τα μωρά, αλλά σχεδόν κανένα δεν είναι εκεί. Μου φαίνεται το πιο φυσικό πράγμα να είναι μαζι μου το μωρο μου. Δε μπορω να καταλάβω γιατι στην ελλαδα,δε συνηθιζεται ή δεν επιτρέπεται. :? Θα έπρεπε να ενθαρρυνεται απο τα νοσοκομεία κανονικά. . Όσο για το αν θα μείνει κάποιος το βράδυ, υπάρχει η δυνατότητα να μείνει, αν πληρώσουμε 45? το βράδυ και να πιάσουμε και τα 2 κρεβάτια με το σύζυγο, αλλά μάλλον θα τον στειλω σπίτι να κοιμηθεί :)

Το συστημα σας το προτιμω με χιλια!! Ειστε πολυ τυχεροι!! Αμα το ξερα θα χρομουν εκει να γεννησω να εκανα και διακοπες παραλληλα χαχαχαχα!

tf9Xp3.png

Καλημέρα κορίτσια και εγώ έχω ξυπνήσει από τις 6 αλλά πρώτη φορά κοιμήθηκα σαν πτώμα σηκώθηκα μόνο μια φορά το βράδυ για κατουρημα!εδώ δεν έχουμε να επιλέξουμε αν το μωρο είμαι μαζί μας ή όχι από όσο ξέρω!είναι έτσι κι αλλιώς όλη την μέρα μαζί απλά αν χρειαστείς ύπνο μπορούν να στο πάρουν, αλλά πιο το νόημα αφού θα είναι τρικλυνο το δωμάτιο δεν θα μπορώ να κοιμηθώ!!εμάς τα νέα μας είναι ότι ως διαμαγειας εξαφανιστηκαν οι συσπάσεις και η καρδιά της μικρής μου επανήλθε στα φυσιολογικά της και αν συνεχίσουμε έτσι πάμε επιτέλους σπίτι αυριο και ραντεβού στην 1.07 εκτός απροόπτου για να κάνουμε καισαρικη,πολύ χαίρομαι που θα πάρει μέρες για να μην έχει θέμα με τα πνευμόνια και να πάρει και λίγο βαρος!!!εμείς κορίτσια είχαμε επαφές αραιά και που αλλά σταματήσαμε πριν 3 εβδομάδες γιατί έτσι κι αλλιώς δεν βοηθάει αφού η μικρή είναι ανάποδα!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

κοριτσάκια μου καλημέρα!! Αύριο το μεσημεράκι εχω ραντεβού για ντόπλερ...Για να δούμε πόσο βάρος πήρε η μπεμπούλα..Δεν βλέπω την ώρα να γεννήσω και εχω και ένα μήνα ακόμα μπροστά μου..Εχω δυο μέρες κάνω πολλές δουλίτσες σπίτι γιατί αν περιμένω απο άλλους να με βοηθήσουν θα γεννήσω και όλα θα έχουν μείνει έτσι. Κουράζομαι αρκετά βέβαια γιατί έχω βαρύνει πολύ αλλα και τι να κάνω.. Και στον γιο μου είχα φροντίσει να τα έχω όλα έτοιμα όταν θα γεννούσα και θα γυρνούσα σπίτι και ήταν μεγάλη ανακούφιση να τα βρω όλα έτοιμα. Πήγα σήμερα ψώνισα μερικά πραγματάκια ακόμα για τη βαλίτσα όπως μωρομάντηλα , κρέμα συγκάματος κ.λ.π .. Καλή συνέχεια σε όλες!! :)

Μελι, καλη τυχη στο ντοπλερ!! Μην ανυπομονεις απο τωρα κρατα την ανυπομονησια για το τελος που ειναι και διπλασια!! Προς το παρον κανε τα ψωνια σου κι απολαυσε οσο σου εχει απομεινει!!!!

Και οι δουλειες με ρεγουλα!!

tf9Xp3.png

Τελεια τα κιλακια του μπεμπη σου!! Προχωρας Ντιντι, μπραβο!!! Οι πονοι αυτοι αποτι ξερω δεν ειναι παντα ανησυχητικοι! Μια φιλη και πολλες κοπελες αν ρωτησεις εδω, θα σου πουν πως τους ειχαν σε ολη την εγκυμοσυνη τους οποτε αφου στο διαβεβαιωσε και ο γιατρος μια χαρα!! Μαλιστα καποτε μια γιατρος ειχε πει ''εγκυμοσυνη χωρις πονους δεν γινεται!''

Εχετε ετοιμασει τα παντα ή εχεις ακομα εκκρεμοτητες?

Πονάκια έχω διάφορα (στην ηβική σύμφυση, στον αφαλό σαν μαχαιριές), αλλά πόνους περιόδου για ολόκληρη μέρα δεν είχα ποτέ, οπότε ανησύχησε η γιατρός. Αλλά ευτυχώς όλα καλά τώρα!

Πότε ξαναπάς γιατρό;

tt1e3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...