Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Lila μου με το καλό το μωράκι σου! Περιμένουμε τα νέα σου!

Charline και εμένα μερικές μέρες δεν κινείται το ίδιο με κάποιες άλλες. Τόσο στρίμωγμα και αυτά τα κακόμοιρα τι να κάνουν? Θα το δεις δεν είναι τίποτα.

Μama να σου ζήσει το μπεμπάκι σου! Να είναι γερό και τυχερό!

Εγώ κορίτσια με το rooming in αμφιταλαντεύομαι συνεχώς. Είναι που θα γεννήσω και στο ιασω όπου από ό,τι έχω ακούσει δεν υπάρχει αυστηρή τήρηση του ωραρίου των επισκεπτηρίων. Από την άλλη αν δεν το επιλέξω όταν γυρίσω σπίτι θα τα βρω μπαστούνια και ίσως είναι χειρότερο...

Vanessa και steviv ως έμπειρες στα τρυπήματα - για να κάνω τις ενέσεις ηπαρίνης τσιμπάω το δέρμα μου και κάνω την ένεση πλάγια γιατί φοβάμαι μην κάνω καμία ζημιά. Λέτε να τις κάνω λάθος και να γίνονται στο δέρμα αντί υποδορίως όπως θα έπρεπε? Ή σε κάθε περίπτωση αφού τσιμπιέται το δέρμα γίνεται σωστά?

Διαφημίσεις

Νεφελη και Mer να κανετε rooming in, δεν το συζητω!!! Θα εχεις το μωρακι σου σχεδον παντα διπλα σου, θα μαθεις τις αντιδρασεις του οταν πειναει η οταν νυσταζει πριν πας στο σπιτι και πελαγωσεις, θα το θηλαζεις συνεχεια!! Οποτε θες καλεις τις νοσοκομες να το παρουν για να αλλαξουν πανα και να το πλυνουν η ακομα κι αν θες να σου το παρουν για να κανεις εσυ ενα μπανιο. Επισης το παιρνουν για εξετασεις 1-2 φορες τη μερα και σου το ξαναφερνουν. Στο επισκεπτηριο συνηθως τα παιρνουν αλλα εξαρταται και απο το μαιευτηριο και απο την προισταμενη του οροφου. Εγω καποιες φορες τον ειχα και στο επισκεπτηριο γιατι ηθελα να τον θηλασω αλλα οσο μπορουσαμε κρατουσαμε τους επισκεπτες στο σαλονακι. Επισης εμενα εμειναν το ενα βραδυ η μαμα μου και το αλλο ο αντρας μου χωρις να υπαρχει προβλημα. Βεβαια ειχα πολλη αιμορραγια και πραγματικα χρειαζομουν βοηθεια κι επισης το δωματιο ηταν δικλινο και η αλλη κοπελα δεν εφερε αντιρρηση. Γενικα παντως να εχεις στο μυαλο σου οτι οι μαιες και οι βρεφονηπιοκομοι βοηθανε παρα πολυ οποτε ακομα κι αν μεινεις μονη σου στο δωματιο παλι θα τα καταφερεις!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Εγω τον γιο μου τον γεννησα στο Αλεξάνδρας με καισαρική και τον είχα μαζι μου 3 μερες οσο εμεινα μεσα. Ειχα γυναικα συνοδο ...και η διπλανη μου που γεννησε με φυσιολογικο τοκετο ειχε τη μαμα της μερα νυχτα μαζι της και το μωρο της φυσικα. Βεβαια δεν ειναι παντου το ιδιο.

V2YQp2.png

93nMp3.png

467987f431u9v1sr.gif

lila με το καλο να παρεις αγκαλια το κοριτσακι σου!

εμεις ειχαμε χθες γιατρο, η μπεμπα εφτασε 2700! επισης ξαναγυρισε με τον ποπο προς τα κατω και με εχει ταραξει στις κλωτσιες στα χαμηλα. δεν μου ειπε ακομα ημερομηνια που θα κανουμε την καισαρικη γιατι περιμενει να αλλαξει ο μηνας να δει τις αδειες των γιατρων. ειπε να ξαναπαω στις 6/7 να κανω κορδελα και λογικα τοτε θα μου πει.

pHNqp3.png9S1np2.png

Ρε κοριτσια εγω θελω τον αντρα μου κ τη μαμα μου ολη μερα μαζι μου κι ας μη μενουν το βραδυ και στο Ρεα μου ειπαν πως μονο ενας συνοδος επιτρεπεται!!!:(

Τι θα κανω;

Μονο στα μονοκλινα αυτες οι πολυτελειες...:(

tf9Xp3.png

Διαφημίσεις

Ρε κοριτσια εγω θελω τον αντρα μου κ τη μαμα μου ολη μερα μαζι μου κι ας μη μενουν το βραδυ και στο Ρεα μου ειπαν πως μονο ενας συνοδος επιτρεπεται!!!:(

Τι θα κανω;

Μονο στα μονοκλινα αυτες οι πολυτελειες...:(

Εδώ σε εμάς δεν επιτρέπεται κανένας εκτός από τον άντρα από της 9 το πρωί μέχρι της 9 το βράδυ! Οι υπόλοιποι σαν επισκέπτες 2 ώρες το πρωί και 2 ώρες το απόγευμα! !

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Νεφελη μην αγχωνεσαι με αυτα τωρα! Στην πραξη μπορει να ειναι αλλιως... Κι εμενα μου λεγανε στο Λητω οτι ειναι πολυ αυστηροι με το επισκεπτηριο και οτι δεν επιτρεπεται να μεινει κανεις το βραδυ αλλα και κοσμος μπαινοβγαινε ακομα και εκτος επισκεπτηριου και μια χαρα εμειναν το βραδυ οι συνοδοι! Εγω παντως αυτη τη φορα δε θα ηθελα κανεναν στο μαιευτηριο!!! Με κουρασαν πολυ οι επισκεψεις, ακομα και η μαμα και η πεθερα μου και τωρα θελω μονο τον αντρα μου. Σκεφτομαι αν ολα πανε καλα να μη μεινω τριτο βραδυ γιατι θα θελω να γυρισω στο μεγαλο μου το παιδακι.... Οι υπολοιποι ας ερθουν αργοτερα στο σπιτι!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Λιλα σοβαρα?? Πωπω! Πολυ αυστηροι!

Νεφελη, λες ε?

Να σου πω κι εγω δυο μερες θελω ιδανικα να μεινω και να γυρισουμε σπιτι γρηγορα!

Κοριτσια ανυπομονω παρα πολυ! Πλεον δε σκεφτομαι τιποτε αλλο απο την ωρα που θα πρεπει να παω να γεννησω! Αφου λεω μηπως ναρχισω να κανω καμμια δουλεια πιο βαρια μπας και μου ρθουν πονοι αλλα το φοβαμαι κιολας και λεω αστο να ρθει.... Αλλα αυτη η αγωνια με εχει φαει!!

tf9Xp3.png

Κοριτσια ανυπομονω παρα πολυ! Πλεον δε σκεφτομαι τιποτε αλλο απο την ωρα που θα πρεπει να παω να γεννησω! Αφου λεω μηπως ναρχισω να κανω καμμια δουλεια πιο βαρια μπας και μου ρθουν πονοι αλλα το φοβαμαι κιολας και λεω αστο να ρθει.... Αλλα αυτη η αγωνια με εχει φαει!!

Νεφελάκι, είδες πώς αλλάζουν τα συναισθήματα;

Με το καλό, αγάπη! Κάνε καμιά δουλειά, δεν πειράζει! ;)

Μπες και από το άλλο καφέ, να πεις τα νέα σου στα κορίτσια, μην τους τα μεταφέρω εγώ...

tt1e3

Με κουρασαν πολυ οι επισκεψεις, ακομα και η μαμα και η πεθερα μου και τωρα θελω μονο τον αντρα μου.

μια απ΄τα ιδια! αυτη τη φορα θελω μονο τον αντρα μου. στο γιο μου με κατααγχωσαν με το θηλασμο, φυσουσαν ξεφυσουσαν αμαν πια! στην πεθερα θα αναθεσω να προσεχει το γιο μου στο σπιτι και ας ερχεται μονο για καμια ωρα. αντε να δουμε!

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

Λιλα σοβαρα?? Πωπω! Πολυ αυστηροι!

Νεφελη, λες ε?

Να σου πω κι εγω δυο μερες θελω ιδανικα να μεινω και να γυρισουμε σπιτι γρηγορα!

Αχ κι εγω...λεω να αποπλανησω το συζυγο μηπως κι αρχισει ο τοκετος αλλα μετα με παει να...και λεω μην πας γυρευοντας...:tongue:

Ντιντι ερχομαι!! Εσυ Ντιντακι πως τα πας με το νινι;

Σε περιμένουμε!! Εγώ μια χαρά σε γενικές γραμμές! Χθες τρέχαμε στη γιατρό, γιατί είχα από προχθές συσπάσεις με πόνους περιόδου και φοβηθήκαμε για τον τράχηλο, αλλά ευτυχώς όλα καλά! Ο μπέμπης έγινε μπέμπαρος, καθώς έφτασε τα 1.118 γρ!

tt1e3

Lila με το καλο!! Να πανε ολα τελεια!!

Μπες οποτε μπορεσεις να μας γραψεις τα νεα σου, πως ηταν!

Κοριτσια ολες στην αναμονη;;

Εγω συμφωνα με τα λεγομενα του γιατρου θα γεννησω μεχρι το τελος αλλα ρε κοριτσια δεν εχω πονους.. Οκ με πονουσε προχθες κ χθες ηβικο οστο κ λεκανη πολυ αλλα σημερα ξυπνησα μια χαρα! Πετρωματα κανω μπολικα αλλα πονο δεν... Ουτε η μεση!!

Αντπομονω!! Και βαρεθηκα!! Αντε βρε κοριτσακι μου λεω βγες να σε δει η μανουλα!!!

Εν τω μεταξυ κανω ερωτησεις για το rooming in ρωτησα κ τις μαμαδες ιουνιου. Εσεις θα κανετε; Γεννα καμμια στο Ρεα; Αν εχουμε rooming in επιτρεπεται να μεινει καποιος δικος μας το βραδυ μαζι μας; Ερχονται αμεσα αραγε οι μαιες να το φροντισουν οταν το ζητησω;

Εσεις θα κανετε;; Κι οσες εχετε κανει πως ηταν;

Λιλα εσυ εγραψες πως αφηνουν τον αντρα στην καισαρικη; Η εσυ Λουζ; Παντως εδω αποτι ξερω απαγορευεται..

Εγω παντως ειτε διδυμακι ειτε καρκινακι δεν εχω κανενα θεμα, μαρεσουν και τα δυο πολυ!! Οκ εχουν τα καλα κ τα κακα τους αλλα υπαρχουν αλλα ζωδια που δεν αντεχω!:D Αυτα τα δυο ομως μια χαρα!!

Νεφελη,η Λιλα το έγραψα αλλα κι εδω είναι μεσα ο αντρας στην καισαρική.

Για το rooming-in,ναι μαζί μου θα είναι, εδώ κατα 99% τα μωρα είμαι στο δωμάτιο. Υπάρχει αίθουσα για τα μωρά, αλλά σχεδόν κανένα δεν είναι εκεί. Μου φαίνεται το πιο φυσικό πράγμα να είναι μαζι μου το μωρο μου. Δε μπορω να καταλάβω γιατι στην ελλαδα,δε συνηθιζεται ή δεν επιτρέπεται. :? Θα έπρεπε να ενθαρρυνεται απο τα νοσοκομεία κανονικά. . Όσο για το αν θα μείνει κάποιος το βράδυ, υπάρχει η δυνατότητα να μείνει, αν πληρώσουμε 45? το βράδυ και να πιάσουμε και τα 2 κρεβάτια με το σύζυγο, αλλά μάλλον θα τον στειλω σπίτι να κοιμηθεί :)

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Νεφελη και Mer να κανετε rooming in, δεν το συζητω!!! Θα εχεις το μωρακι σου σχεδον παντα διπλα σου, θα μαθεις τις αντιδρασεις του οταν πειναει η οταν νυσταζει πριν πας στο σπιτι και πελαγωσεις, θα το θηλαζεις συνεχεια!! Οποτε θες καλεις τις νοσοκομες να το παρουν για να αλλαξουν πανα και να το πλυνουν η ακομα κι αν θες να σου το παρουν για να κανεις εσυ ενα μπανιο. Επισης το παιρνουν για εξετασεις 1-2 φορες τη μερα και σου το ξαναφερνουν. Στο επισκεπτηριο συνηθως τα παιρνουν αλλα εξαρταται και απο το μαιευτηριο και απο την προισταμενη του οροφου. Εγω καποιες φορες τον ειχα και στο επισκεπτηριο γιατι ηθελα να τον θηλασω αλλα οσο μπορουσαμε κρατουσαμε τους επισκεπτες στο σαλονακι. Επισης εμενα εμειναν το ενα βραδυ η μαμα μου και το αλλο ο αντρας μου χωρις να υπαρχει προβλημα. Βεβαια ειχα πολλη αιμορραγια και πραγματικα χρειαζομουν βοηθεια κι επισης το δωματιο ηταν δικλινο και η αλλη κοπελα δεν εφερε αντιρρηση. Γενικα παντως να εχεις στο μυαλο σου οτι οι μαιες και οι βρεφονηπιοκομοι βοηθανε παρα πολυ οποτε ακομα κι αν μεινεις μονη σου στο δωματιο παλι θα τα καταφερεις!

Κι εγώ γι αυτό λεω οτι το rooming-in είναι πολύ καλό, θα έχουμε εξοικειωθεί κάπως με το μωρό και τις αντιδράσεις του. :)

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...