Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Ρούλα87 είπε:

Καλά κάνεις κ τους εμπιστεύεσαι αν δεν τους εμπιστευόσουν δεν νομίζω να έκανες κάτι.καλα είναι να κάνεις μια ερώτηση κ αυτοί μετά θα σου απαντήσουν κ θα δεις γιατί έβαλαν την άλλη.οτι κ να σου πουν εγώ σου εύχομαι καλη επιτυχία.

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου δεν ξέρω σ τι φάση είσαι και εγώ σου εύχομαι τα καλύτερα 

Καλές γιορτές με υγεία 

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Κοριτσάρες δυστυχώς εγώ θα αποχαιρετήσω την όμορφη παρέα σας..

Σήμερα πήγα στο γιατρό, αλλά τομικρό μου είχε σταματήσει να μεγαλώνει..

πριν 2 εβδομάδες είχαμε ακούσει την καρδούλα του.. σημερα τίποτα..

Αύριο πάω για απόξεση.. :(

Ελπίζω να είμαιη πρώτη και η τελευταία από την όμορφη παρέα σας που φεύγει..

καλή συνέχεια να έχετε όλες και άλλες τόσες.. να προσέχετε τον εαυτό σας και τα μικρά σας και όλα να πάνε τέλεια :D

Κρίμα !!! :confused: Εύχομαι να το ξεπεράσεις όσο πιο σύντομα γίνεται και το νέο έτος να έχεις μια νεα και τελειόμηνη εγκυμοσύνη...

V2YQp2.png

93nMp3.png

467987f431u9v1sr.gif

Διαφημίσεις

κοριτσαρες γεια σας και από μενα!!!χαιρομαι πολύ που είμαστε πολλές και μάλιστα οι περισσότερες πάμε για το δεύτερο μπεμπέ!!θα εχουμε να λέμε πολλά και να μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες μεχρι το καλοκαιράκι...:D!!!και γω αυχενική στις 30 του μηνα εχω ...Nefeli που θα την κανεις εσύ??

όσο για τις ναυτίες τις εχω ακόμη όχι βέβαια όπως ημουν αλλα υπάρχουν!!!ειδικά το βράδυ που πάω να κοιμηθώ τα βλέπω όλα!!!αντι να χω παρει κιλά -κιλό εχω χάσει κιόλας 3!!!

αυτά.....όσο για τα παιδάκια μας που πάνε προνήπιο-παιδικό υπομονή!!!και μεις κάθε 3-4 μερούλες κάτι καινούριο!!!με κόλλησε μια γριπούλα πριν κανα 10ημερο εφτασα 40 πυρετο!!!ο γυναικολόγος μου πε να χω το νου μου για τον ιο κοξάκι........:roll:

φιλάκιαααααααααα σε ολες και με το καλό οι αυχενικούλες μας!!!Να πάνε όλα καλά σε όλες :tongue:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

κοριτσαρες γεια σας και από μενα!!!χαιρομαι πολύ που είμαστε πολλές και μάλιστα οι περισσότερες πάμε για το δεύτερο μπεμπέ!!θα εχουμε να λέμε πολλά και να μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες μεχρι το καλοκαιράκι...:D!!!και γω αυχενική στις 30 του μηνα εχω ...Nefeli που θα την κανεις εσύ??

όσο για τις ναυτίες τις εχω ακόμη όχι βέβαια όπως ημουν αλλα υπάρχουν!!!ειδικά το βράδυ που πάω να κοιμηθώ τα βλέπω όλα!!!αντι να χω παρει κιλά -κιλό εχω χάσει κιόλας 3!!!

αυτά.....όσο για τα παιδάκια μας που πάνε προνήπιο-παιδικό υπομονή!!!και μεις κάθε 3-4 μερούλες κάτι καινούριο!!!με κόλλησε μια γριπούλα πριν κανα 10ημερο εφτασα 40 πυρετο!!!ο γυναικολόγος μου πε να χω το νου μου για τον ιο κοξάκι........:roll:

φιλάκιαααααααααα σε ολες και με το καλό οι αυχενικούλες μας!!!Να πάνε όλα καλά σε όλες :tongue:

Καλημέρα, εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη τους πρώτους 4 μήνες που είχα εμετούς, δεν έτρωγα, νερό με το ζόρι, έχασα 14 κιλά, από 62 πηγα 48kg. και γέννησα 64kg. οπότε μην ανυσηχείς, απλά προσπάθησε να τρως ότι μπορείς έστω κ απο λίγο. Τώρα που διανύω την 10 εβδομάδα έχω μόνο έναν εμετο κάθε πρωι, κ δεν τρώω τιποτα που να σχετιζετε με κρέας. κιλά δεν έχω χάσει, δεν με πέρνει κιόλλας ειμαι 53kg. Ε μην γίνω κ σαν την καραγιάννη, τρώω με το ζόρι γιατι έχω κ τον γιο μου που με χρειάζεται δυνατή.

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπέρα!καλωσήρθατε οι καινούριες! χθες πήγα στο γιατρό για υπέρηχο και όλα μια χαρά το μπεμπάκι μεγάλωσε πάρα πολύ, στον υπέρηχο βλέπαμε ποδαράκια, χεράκια!! αυχενικά διαφάνεια δεν έχω κάνει σε κανένα από τα παιδιά, άρα δεν θα κάνω και τώρα, από τις μετρήσεις που έκανε ο γιατρός δεν φαίνεται κάτι...τώρα διανύω την 12η εβδομάδα και ευτυχώς ακόμη δεν έχω πάρει κιλό...

Καλως ηρθατε οι καινουργιες μανουλες!!! Vanilitsa στο Λητω θα την κανω την αυχενικη. Εσυ; Εγω απο κιλα ειμαι στα ιδια παρολο που κανω εμετους καθε μερα!! Δεν αγχωνομαι ομως γιατι και στην προηγουμενη εγκυμοσυνη πηρα 21 κιλα και τα εχασα πολυ ευκολα! Ηταν και ο μικρος τεραστιος....

Εγω δε συμφωνω γι αυτο που λετε για τους παιδικους! Θεωρω οτι ειναι θεμα οργανισμου και τυχης! Τον μικρο τον πηγα στο σταθμο το Μαιο που ηταν 9 μηνων κι εχει κολλησει μονο μια φορα γαστραντεριτιδα που μαλιστα δεν την περασε καν ο ιδιος αλλα κολλησε ολους εμας! Περναει φασεις με μυξουλες και βηχα αλλα χωρις πυρετο και χωρις αλλα συμπτωματα. Απο αλλα παιδακια που δεν πανε παιδικο παντως ακουω πολυ πιο συχνες και πιο σοβαρες αρρωστιες...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κ απο μενα!!!εγω μαλλον θα κανω αυχενικη την τριτη(θα συνεννοηθω σιγουρα με τ γιατρο μ τη δευτερα) κ ως τοτε εχω αρκετο αγχος...οσο για τα κιλα...πονεμενη ιστορια...περυσι μετα απο μεγαλη προσπαθεια κ διατροφη απο διαιτολογο εφτασα στα 60 κιλα με υψος 1.71...βεβαια ειχα ηδη τσιμπησει 5 κιλακια απτ σεπτεμβρη κ νομιζω οτι θα παρω αρκετα στην εγκυμοσυνη οση προσπαθεια κ αν κανω...δυστυχως...δεν ειχα εμετους κ αδιαθεσιες καθολου, μονο ορεξη για φαγητο....οχι οτι φοβαμαι οτι θα δυσκολευτω να τα χασω, ξερω πως θα τα καταφερω(θα ετοιμαζομαι να γινω κ νυφουλα εξαλλου χαχαχχαχα) αλλα πρεπει ν κρατηθω οσο μπορω περισσοτερο...αλλα νομιζω οτι δνε τ καταφερνω...:(

71i9p3.png

καλησπερα κ απο μενα!!!εγω μαλλον θα κανω αυχενικη την τριτη(θα συνεννοηθω σιγουρα με τ γιατρο μ τη δευτερα) κ ως τοτε εχω αρκετο αγχος...οσο για τα κιλα...πονεμενη ιστορια...περυσι μετα απο μεγαλη προσπαθεια κ διατροφη απο διαιτολογο εφτασα στα 60 κιλα με υψος 1.71...βεβαια ειχα ηδη τσιμπησει 5 κιλακια απτ σεπτεμβρη κ νομιζω οτι θα παρω αρκετα στην εγκυμοσυνη οση προσπαθεια κ αν κανω...δυστυχως...δεν ειχα εμετους κ αδιαθεσιες καθολου, μονο ορεξη για φαγητο....οχι οτι φοβαμαι οτι θα δυσκολευτω να τα χασω, ξερω πως θα τα καταφερω(θα ετοιμαζομαι να γινω κ νυφουλα εξαλλου χαχαχχαχα) αλλα πρεπει ν κρατηθω οσο μπορω περισσοτερο...αλλα νομιζω οτι δνε τ καταφερνω...:(

Λιτσα Καλημέρα, μην αγχώνεσε καθόλου για την αυχενική, όλα θα πάνε καλά, μικρή είσαι κ αυτό ειναι υπέρ σου! Να χαιρεσε που δεν εχεις εμετούς και εχεις όρεξη να φάς, αυτο παει να πεί ότι χαίρεσε την εγκυμοσυνη σου απο την αρχη κ καλά θα κάνεις να την απολάυσεις. Βέβαια πρόσεχε να τρώς υγειηνά κ όχι junk food (σουβλάκια, πιτσες, κρεπες κτλ) για το καλό σου κ για του εμβρύου το καλό πανω από όλα. Εγώ που έχω εμετούς, ναυτίες κτλ δυσκολευομαι να χαλαρώσω κ δεν το απολαμβάνω όπως θα το ήθελα. Καλή σου μέρα κ πάλι!:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα μανουλες! χαιρομαι για τα καλα σας νεα!

χθες ειχαμε κ εμεις υπερηχο. το μικρακι μεγαλωσε πολυ,εχει χερακια κ ποδαρακια κ η καρδουλα του χτυπαει δυνατα! κλεισαμε για αυχενικη στις 16/1. ρωτησα το γιατρο ποσο θα κοστισει κ μου ειπε 100 ? :?. οι ναυτιες συνεχιζονται μερα νυχτα, εμετους δεν κανω και εχω χασει 1,5 κιλο. σκεφτομαστε να πουμε στον μικρο για την εγκυμοσυνη γιατι τα Χριστουγεννα θα παμε στα πεθερικα μου και θα εχουν κοσμο,τραπεζια κλπ και φοβαμαι μην το πεταξει κανεις εκει κ το μαθει με αυτο τον τροπο. MeLi.k και vanilitsa-bebis εσεις που εχετε παιδακια στην ηλικια του γιου μου τους το ειπατε;

pHNqp3.png9S1np2.png

Λιτσα Καλημέρα, μην αγχώνεσε καθόλου για την αυχενική, όλα θα πάνε καλά, μικρή είσαι κ αυτό ειναι υπέρ σου! Να χαιρεσε που δεν εχεις εμετούς και εχεις όρεξη να φάς, αυτο παει να πεί ότι χαίρεσε την εγκυμοσυνη σου απο την αρχη κ καλά θα κάνεις να την απολάυσεις. Βέβαια πρόσεχε να τρώς υγειηνά κ όχι junk food (σουβλάκια, πιτσες, κρεπες κτλ) για το καλό σου κ για του εμβρύου το καλό πανω από όλα. Εγώ που έχω εμετούς, ναυτίες κτλ δυσκολευομαι να χαλαρώσω κ δεν το απολαμβάνω όπως θα το ήθελα. Καλή σου μέρα κ πάλι!:D

εχεις δικιο κ το ξερω..απολαμβανω την εγκυμοσυνη μ κ ανυπομονω να φουσκωσει η κοιλιτσα μ αρκετα...προσεχω κ δεν τρωω βλακειες(οχι οτι δεν υπηρξαν κ στιγμες αδυναμιας καποιες φορες)...η μαμα κ η πεθερα μ εχουν τρελαθει κ μου μαγειρευουν οτι ζητησω οποτε ποιος ο λογος για βλακειες? το καλο ειναι οτι δε λυγουρευομαι καθολου γλυκα γτ μου φανταζουν ολα αγευστα οποτε κ δεν τρωω...εκανα κ καμπυλη γλυκοζης τη δευτερα κ ηταν τελεια...αντε ναρθει κ η δευτερα ν συνεννοηθω με τ γιατρο για την αυχενικη αν θα την κανω σιγουρα την τριτη...ανυπομονω να δω το μικρακι μ...:D:D:D

71i9p3.png

καλημερα μανουλες! χαιρομαι για τα καλα σας νεα!

χθες ειχαμε κ εμεις υπερηχο. το μικρακι μεγαλωσε πολυ,εχει χερακια κ ποδαρακια κ η καρδουλα του χτυπαει δυνατα! κλεισαμε για αυχενικη στις 16/1. ρωτησα το γιατρο ποσο θα κοστισει κ μου ειπε 100 ? :?. οι ναυτιες συνεχιζονται μερα νυχτα, εμετους δεν κανω και εχω χασει 1,5 κιλο. σκεφτομαστε να πουμε στον μικρο για την εγκυμοσυνη γιατι τα Χριστουγεννα θα παμε στα πεθερικα μου και θα εχουν κοσμο,τραπεζια κλπ και φοβαμαι μην το πεταξει κανεις εκει κ το μαθει με αυτο τον τροπο. MeLi.k και vanilitsa-bebis εσεις που εχετε παιδακια στην ηλικια του γιου μου τους το ειπατε;

Δέσποινα εγώ όχι δεν το είπα στον γιο μου και θα αργήσω να του το πω επειδή αν το μάθει θα το πει παντού. Εγώ για προσωπικούς λόγους το έχω πει μόνο σε 2 ανθρώπους...Όταν πλέον φανεί η εγκυμοσύνη θα του το πω αν και όταν τον ρωτάω αν θέλει να κάνω μωράκι να το έχουμε σπίτι μου απαντάει ναιιιιιι πότε θα το κάνεις ; :D

V2YQp2.png

93nMp3.png

467987f431u9v1sr.gif

Διαφημίσεις

κορίτσια κάντε το τεστ και πείτε τι σας βγάζει..Στον γιο μου έπεσε μέσα...τώρα μου βγάζει κορίτσι..

http://paidimou.gr/chinese-gender

Εμένα μου βγάζει κορίτσι πάντως!

Αχ, κ εγώ δεν προλαβαίνω να γράφω συχνά εδώ... Καλωσήλθαν όλες οι καινούργιες εγκυούλες! Τα καλύτερα εύχομαι! Θα πάει καμία για αυχενική την επόμενη εβδομάδα? Εγώ πάω Τετάρτη στο Λητώ (κ έχω ήδη άγχος...).

Qtq6p2.png

0HXhp2.png

Εμένα μου βγάζει κορίτσι πάντως!

Αχ, κ εγώ δεν προλαβαίνω να γράφω συχνά εδώ... Καλωσήλθαν όλες οι καινούργιες εγκυούλες! Τα καλύτερα εύχομαι! Θα πάει καμία για αυχενική την επόμενη εβδομάδα? Εγώ πάω Τετάρτη στο Λητώ (κ έχω ήδη άγχος...).

Και εγω εχω αυχενικη την δευτερα μην ανχωνεσαι!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...