Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Εγω παλι ηθελα ν αλλαξει τ ζωδιο κ να μου βγει καρκινακι η μπουμπου,σαν τη μαμα κ το μπαμπα της...χαχχαχα!!! Αυτο το καταφεραμε....αυριο αλλαζει τ ζωδιο...για να δουνε ποτε θα ερθει ομως....εχω αρχισει ν αγχωνομαι πολυ ομως...παρα πολυ...

Κι εμείς καρκινάκια στην οικογένεια,θεία και γιαγια! Θα έρθει η μπουμπού :):)

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου σας γράφω από το νοσοκομείο σε λιγότερο από 24 ώρες θα έχω την μπέμπα μου.η σήμερα το βράδυ η αύριο το πρωί θα μου κάνουν καισάρκα γιατί έχω πολλές συσπασεις και διαστολή 1!!!

Με το καλό κοπέλα μου ...σημασία έχει να είσαι καλά εσυ και η μπεμπούλα σου.. Θα περιμένουμε νεα σου.. ;)

V2YQp2.png

93nMp3.png

467987f431u9v1sr.gif

Κορίτσια μου σας γράφω από το νοσοκομείο σε λιγότερο από 24 ώρες θα έχω την μπέμπα μου.η σήμερα το βράδυ η αύριο το πρωί θα μου κάνουν καισάρκα γιατί έχω πολλές συσπασεις και διαστολή 1!!!

Με το καλο κοριτσακι!!! Ευχομαι οτι καλυτερο,γερη κ καλοτυχη ναναι η μικρη μας!!! Αντε σε λιγο θα την κρατας αγκαλιτσα...περιμενουμε τ νεα σου!!!

71i9p3.png

κορίτσια μου καλησπέρα! Ουφ πέρασε ο καιρός και κοντεύουμε όλες σιγά σιγά.. Η αλήθεια είναι ότι άρχισα να αγχώνομαι γιατί δεν έχω βοήθεια απο ΠΟΥΘΕΝΑ και σκέφτομαι τώρα με 2 παιδιά δεν θα μπορώ ούτε σουπερ μάρκετ να πηγαίνω.. ο άντρας μου δουλεύει ως τις 7 το απόγευμα..και μια ανάγκη να έχω δηλαδή θα πρέπει να βγω εξω και με τα δυο παιδιά είτε έχει καύσωνα είτε χιονίζει. Την τετάρτη έχω ραντεβού για ντόπλερ και παρασκεύη με τον γυναικολόγο. ο γιατρός μου είπε ως τις 20 ιουλίου θα μου το έχει πάρει με καισαρική.. ( και την πρώτη με καισαρική γέννησα )

Nefeli_13 αχαχαχαχα δεν θα το πιστέψεις αλλα εγω σκέφτηκα να πω του γιατρού να με βάλει μετά τις 21 ιουλίου για να αλλάξει το ζώδιο..προτιμώ λέων και ψωνάρα παρα καρκίνος και μάρθα βούρτση.. Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη απο τα καρκινάκια της παρέας μας αν έχουμε!!! Με πιάνουν πάντως περίεργοι πόνοι 3 μέρες τώρα κάτω κάτω χαμηλά και ούτε ξέρω τι είναι..

χαχαχαχαχα!!! πολυ γελασα! ο γαμπρός μου ειναι καρκινος κ τον λενε βουρτση!!!! αχαχαχαχα!!!

Διαφημίσεις

Με το καλο το μωρακι σου....

Εμενα ο αντρας μου προσευχοταν να φτασουμε 21 να μη βγει διδυμος που ειμαι εγω...κι εγω χαιρομαι που δε θα βγει λεων που ειναι αυτος κι η μαμα μου...τριτον δεν αντεχω :tongue:καρκινακι χιλιες φορες...

Λιλα με το καλο να αγκαλιασεις το κοριτσακι σου!!!

Εγω τα αγαπω πολυ τα καρκινακια!! Ο γιος μου ειναι λιονταρακι, ωραιο ζωδιο κι αυτο αλλα πολλη ζηλια βρε παιδι μου....

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Lila με το καλο!! Να πανε ολα τελεια!!

Μπες οποτε μπορεσεις να μας γραψεις τα νεα σου, πως ηταν!

Κοριτσια ολες στην αναμονη;;

Εγω συμφωνα με τα λεγομενα του γιατρου θα γεννησω μεχρι το τελος αλλα ρε κοριτσια δεν εχω πονους.. Οκ με πονουσε προχθες κ χθες ηβικο οστο κ λεκανη πολυ αλλα σημερα ξυπνησα μια χαρα! Πετρωματα κανω μπολικα αλλα πονο δεν... Ουτε η μεση!!

Αντπομονω!! Και βαρεθηκα!! Αντε βρε κοριτσακι μου λεω βγες να σε δει η μανουλα!!!

Εν τω μεταξυ κανω ερωτησεις για το rooming in ρωτησα κ τις μαμαδες ιουνιου. Εσεις θα κανετε; Γεννα καμμια στο Ρεα; Αν εχουμε rooming in επιτρεπεται να μεινει καποιος δικος μας το βραδυ μαζι μας; Ερχονται αμεσα αραγε οι μαιες να το φροντισουν οταν το ζητησω;

Εσεις θα κανετε;; Κι οσες εχετε κανει πως ηταν;

Λιλα εσυ εγραψες πως αφηνουν τον αντρα στην καισαρικη; Η εσυ Λουζ; Παντως εδω αποτι ξερω απαγορευεται..

Εγω παντως ειτε διδυμακι ειτε καρκινακι δεν εχω κανενα θεμα, μαρεσουν και τα δυο πολυ!! Οκ εχουν τα καλα κ τα κακα τους αλλα υπαρχουν αλλα ζωδια που δεν αντεχω!:D Αυτα τα δυο ομως μια χαρα!!

tf9Xp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!! ευχομαι ολες με το καλο!!! ολο αυτο το ταξιδι ειναι φανταστικο!!! οταν κρατησετε τα μωρακια σας δεν θα θελετε τιποτα αλλο στην ζωη σας!!! θα στε τοσο ευτυχισμενες....επισης η γεννα ειναι μια πολυ δυνατη εμπειρια ζωης, ειναι παρα πολυ ωραια, δεν θελει αγχος και ειδικα σημερα που υπαρχουν μεσα για να μην ποναμε!!!

στο rooming in το βραδυ δεν επιτρεπεται κανεις ο συζυγος μονο σε ωρες επισκεπτηριου, πρωι απογευμα και αντε λιγο πιο λασκα γι αυτον...

οι μαιε ανταποκρινονται αμεσως, και σε βοηθανε πληρως μην εχεις αγχος, μπορεις να ζητησεις απο μια απλη συμβουλη μεχρι να σου το παρουν να το ετοιμασουν πχ...

καλη επιτυχια σε ολες και φιλια πολλα!!

yk1yp3.png

Mama σευχαριστω για τις πληροφοριες! Κι εγω τωρα πηρα στο Ρεα και μου ειπαν πως συνοδοι το βραδυ επιτρεπονται μονο στην καισαρικη. Μου κανε βεβαια εντυπωση γιατι μια φιλη που γεννησε στο Λητω φυσιολογικα ειχε μαζι της το βραδυ την μαμα της. Μαλλον ειναι πολιτικη του καθε μαιευτηριου?

Εχω πετυχει mama καποιες αποριες σου και μαθαινω κι εγω.. Ελπιζω να μην εχεις αγχωθει! Τι κανει το κοριτσακι σου??

tf9Xp3.png

Καλημετα κοριτσια!!! Εγω που θα γεννησω σε δημοσιο νοσοκομειο θαχω μαζι τη μπεμπα μ κανονικα κ φυσικα θα μπορω ναχω κ συνοδο...δε νομιζω πως θα τα καταφερνα διαφορετικα...ουτε χωρις τη μπεμπα κοντα μ αλλα ουτε χωρις βοηθεια....οπως τ βλεπει ο καθενας βεβαια...πως νιωθετε σημερα;;; εμεις σχετικα καλα,μονο αυπνη ειμαι για ακομη μια φορα αλλα εχουμε χαρα γτ περιμενουμε τ μπαμπα μας...απο πονους κτλ δε νιωθω τπτ...αντε να δουμε ποσο θα τραβηξει ακομη...μπορω να περιμενω μεχρι την τεταρτη ομως,μετα θα αρχισω να φωναζω...αχαχχαχα

71i9p3.png

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια σας ευχαριστω ολες ακόμα δεν γέννησα και κάνεις δεν ξέρει το πότε Όλο αλλάζουν απόψεις και με έχουν τρελάνει! !!χθες με προετοίμασαν για καισαρικη μου εξήγησαν τα πάντα και μόνο καθετήρα δεν μου είχαν βάλει και τελικά άλλαξαν γνώμη το κοριτσι μου μας κοροϊδευε χθες η καρδιά της βαρανε κόκκινα και μέχρι να τα ετοιμάσουν όλα ηρέμησε!!!τώρα θα με κρατήσουν μέσα δεν με αφήνουν να βγω έχω διαστολή 1 και αρκετές συσπασεις και λίγο αιμορραγία αλλά είπαν ότι είναι από την εξεταση (λίγο γι αυτούς εγώ ούτε στην περίοδο δεν βγάζω τόσο στην τουαλετα) είπαν θα με κρατήσουν όσο πάει γιατί θα προτιμούσαν να βγει το μωρο στις 38 εβδομάδες για να μην έχει πρόβλημα με το αναπνευστικά πάντως σίγουρα όχι μέχρι την πρώτη του μηνα που μου είχαν κλείσει για καισαρικη!!Νεφελη εγώ είχα πει ότι αφήνουν μέσα τον άντρα στην Καισαρική! !

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Lila με το καλο,ισως ηδη εχεις αγκαλια το μπεμπακι σου!!

Κοριτσια εγω γεννησα με ΚΤ στο Ελενα και ειχα τη μαμα μου ολες τις μερες.Το μωρο ηταν στην μοναδα αλλά οι αλλες μαμαδες τα ειχαν διπλα τους συνεχεια σε πυρεξακια

Αυριο εχω NST.Για να δουμε.Δεν νιωθω συσπασεις σε αντιθεση με την πρωτη εγκυμοσυνη μου

Και αγχωνομαι λιγι γιατι και μπεμπα κουνιεται υποτονικα.Αφου χθες ξαπλωσα για να μετρησω τις κινησεις της.Καμια σχεση με το γιο μου.Ελπιζω να ειναι ολα καλα αυριο και να μην ειναι αυτο σημαδι δυσφοριας του μωρου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...