Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Τελικα μου φαινεται ολες πιο γρηγορα απο μενα θα γεννησετε...εχει αρχιζει κ με πιανει λιγο αγχος γισ εκεινη τη μερα του τοκετου ενω μεχρι τωρα ημουν πολυ θαρραλεα...φοβαμαι οτι δν θα εχω πως να διαχειριστω τον πονο...επισκληριδιο δε θελω να κανω με τπτ,φοβαμαι πολυ γτ εχω κ θεματα με τη μεση με δισκοπαθεια κ φανταζομαι βλακειες...ο αντρουλης μ ο γλυκος δε θαναι καθολου μαζι μ μεσα γτ ειναι υπερβολικα ευαισθητος κ φοβαμαο οτι θα μου λιποθυμαει κ θα σωριαζεται οποτε αφηστε το καλυτερα...δεν εχω ονειρευτει προσφατα το μωρο μ,εχω πολλους μηνες που τ ειδα τελευταια φορα κ παντα ηταν εφιαλτης τ ονειρο...αν σας πω οτι τις τελευταιες μερες ολο εναν συγκεκριμενο πρωην μοθ βλεπω στον υπνο μ και ταραζομαι χαχαχχα!!! Ανυπομονω ν δω τη φατσουλα της μικρης μ πριγκιπισσας...

71i9p3.png

Διαφημίσεις

Τελικα μου φαινεται ολες πιο γρηγορα απο μενα θα γεννησετε...εχει αρχιζει κ με πιανει λιγο αγχος γισ εκεινη τη μερα του τοκετου ενω μεχρι τωρα ημουν πολυ θαρραλεα...φοβαμαι οτι δν θα εχω πως να διαχειριστω τον πονο...επισκληριδιο δε θελω να κανω με τπτ,φοβαμαι πολυ γτ εχω κ θεματα με τη μεση με δισκοπαθεια κ φανταζομαι βλακειες...ο αντρουλης μ ο γλυκος δε θαναι καθολου μαζι μ μεσα γτ ειναι υπερβολικα ευαισθητος κ φοβαμαο οτι θα μου λιποθυμαει κ θα σωριαζεται οποτε αφηστε το καλυτερα...δεν εχω ονειρευτει προσφατα το μωρο μ,εχω πολλους μηνες που τ ειδα τελευταια φορα κ παντα ηταν εφιαλτης τ ονειρο...αν σας πω οτι τις τελευταιες μερες ολο εναν συγκεκριμενο πρωην μοθ βλεπω στον υπνο μ και ταραζομαι χαχαχχα!!! Ανυπομονω ν δω τη φατσουλα της μικρης μ πριγκιπισσας...

Αχ, μην αγχώνεσαι, έχεις ακόμα μέρες μέχρι την ΠΗΤ κ αν δεν έχει έρθει μέχρι τότε, το βλέπεις. Λογικό να σε πιάνει άγχος, είναι το άγνωστο που μας τρομάζει όλες. Για τον πόνο, έχεις κάνει καθόλου μαθήματα;

Κι εγώ χωρίς επισκληρίδιο θέλω και κάποιες φυσικές μέθοδοι είναι:

-Ζέστη, πχ, μια θερμοφόρα, εδώ χρησιμοποιούν μικρές θερμοφόρες με σπόρους μέσα για ανακούφιση στην πλάτη, αλλιώς κανονική ίσως.

-Αναπνοές. Ιδίως η εκπνοή είναι πολύ σημαντική, να βγαίνει με δύναμη κάπως, να ακούγεται.

-Κινήσεις της λεκάνης. Όσο δυναμώνουν οι πόνοι, τόσο καλύτερο να μην είμαστε ξαπλωμένες. πχ, στα τέσσερα για να ανακουφιστεί η πλάτη. Όρθιες και να γείρουμε στο κρεβάτι ή πάνω στο συνοδό μας. Αν υπάρχει μπάλα να κάτσουμε πάνω ή να γείρουμε πάνω της. Ή σε βαθύ κάθισμα.

-Μπανάκι ή γέννα στο νερό. Αν υπάρχει η δυνατότητα να κάνουμε μπάνιο σε μπανιέρα ή ακόμα και να γεννήσουμε.

-Μασάζ! Δε χρειάζεται να πω παραπάνω!

Ναι, αν ο άντρας σου είναι πολύ ευαίσθητος, δεν είναι καλή ιδέα. Κάποιος άλλος, μητέρα ή πεθερά ή ξαδέλφη πχ;

Θα είναι σίγουρα μια κουκλίτσα η μικρή σου!

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Νομιζω οτι δεν εχει σχεση το ποσο τρωμε εμεις με το βαρος του μωρου. Αυτο οτι ειναι να παρει θα το παρει...κ το λεω γιατι το μπεμπακι μου πηρε 1κ σε 15 μερες ενω εγω στη ζυγαρια δεν ανεβηκα ουτε γραμμαριο κ ρωτησα το γιατρο πως γινεται κ μου ειπε οτι το μωρο θα παρει αυτα που πρεπει. Αν δεν τρωμε σωστα απο εμας θα λειψουν πραγματα,οχι απο αυτο. Οπως κ με το νερο...εχω το κακο ελαττωμα κ δεν πινω. Με αποτελεσμα να ξεραινεται το στομα μου ιδιως το βραδυ.ρωτησα το γιατρο κ μου ειπε οτι αυτο γινεται επειδη το μωρο μαζευει ολο το νερο που χρειαζεται κ εγω ...ξεμενω...ετσι κ το βαρος...εξαρταται απο τα γονιδια...εμενα μαλλον εχει παρει του μπαμπα που εχει ταινια :tongue: ελπιζω μονο να εχει κ το μεταβολισμο του που δεν τον πιανει...

Εγω κοριτσια τρεμωωωωωωω την ωρα του τοκετου...δε φοβαμαι τοσο τον πονο που σπο οτι καταλαβαινω ειτε με φυσιολογικο ειτε με καισαρικη δεν τον γλιτωνεις αλλα η ολη διαδικασια; εσπασαν τα νερα; με επιασαν πονοι; θα προλαβω να παω μαιευτηριο; θα με πιασει η επισκληριδιος; δεν εχω υπομονη για τοσες ωρες που κρατα ο τοκετος...κι αν τελικα δε γλιτωσω κ το μαχαιρι; θα δουμε...θα τα συζητησω με το γιατρουλη την τεταρτη...

Εκανα μαθηματα ανωδυνου τοκετου αλλα οσο πλησιαζει η ωρα νομιζω οτι δε θυμαμαι τπτ κ οτι δε θα με βοηθησουν κ πουθενα...θελω να την πιασω στην αγκαλια μ και να σιγουρευτω 100% οτι ειναι καλα...κ μετα θα τα κατφερω...το μετα δε με φοβιζει καθολου,οσο κ αν θ κουραζομαι η μεινω αυπνη,θα τα καταφερω...νομιζω οτι την περιμενω ολη μ τη ζωη τη μπεμπουλα μ,παντα ονειρευομουν τη στιγμη που θ γινω μανουλα...κ μονο που θα την κοιταω θα παιρνω δυναμη κ κουραγιο...

71i9p3.png

Εκανα μαθηματα ανωδυνου τοκετου αλλα οσο πλησιαζει η ωρα νομιζω οτι δε θυμαμαι τπτ κ οτι δε θα με βοηθησουν κ πουθενα...θελω να την πιασω στην αγκαλια μ και να σιγουρευτω 100% οτι ειναι καλα...κ μετα θα τα κατφερω...το μετα δε με φοβιζει καθολου,οσο κ αν θ κουραζομαι η μεινω αυπνη,θα τα καταφερω...νομιζω οτι την περιμενω ολη μ τη ζωη τη μπεμπουλα μ,παντα ονειρευομουν τη στιγμη που θ γινω μανουλα...κ μονο που θα την κοιταω θα παιρνω δυναμη κ κουραγιο...

Αχ, τι όμορφο ήταν αυτό που είπες, ότι την περιμένεις όλη σου τη ζωή.. :):) Εγώ πάλι νομίζω θα τα θυμηθείς όλα εκείνη την ώρα, έτσι μου έχουν πει και μένα γιατί κι εγώ τρέμω ώρες ώρες!

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Διαφημίσεις

Νομιζω οτι δεν εχει σχεση το ποσο τρωμε εμεις με το βαρος του μωρου. Αυτο οτι ειναι να παρει θα το παρει...κ το λεω γιατι το μπεμπακι μου πηρε 1κ σε 15 μερες ενω εγω στη ζυγαρια δεν ανεβηκα ουτε γραμμαριο κ ρωτησα το γιατρο πως γινεται κ μου ειπε οτι το μωρο θα παρει αυτα που πρεπει. Αν δεν τρωμε σωστα απο εμας θα λειψουν πραγματα,οχι απο αυτο. Οπως κ με το νερο...εχω το κακο ελαττωμα κ δεν πινω. Με αποτελεσμα να ξεραινεται το στομα μου ιδιως το βραδυ.ρωτησα το γιατρο κ μου ειπε οτι αυτο γινεται επειδη το μωρο μαζευει ολο το νερο που χρειαζεται κ εγω ...ξεμενω...ετσι κ το βαρος...εξαρταται απο τα γονιδια...εμενα μαλλον εχει παρει του μπαμπα που εχει ταινια :tongue: ελπιζω μονο να εχει κ το μεταβολισμο του που δεν τον πιανει...

Έτσι είναι, το μωρό θα πάρει ό,τι χρειάζεται. Εγώ για μήνες δεν είχα πάρει τίποτα και αυτό μεγάλωνε. Από εμάς θα λείψουν. Βέβαια αν και η έγκυος δεν τρέφεται σωστά, ούτε αυτό θα αναπτυχθεί καλά. Εμείς είμαστε και οι δυο ψηλοί, οπότε μάλλον μεγάλο θα βγει, για να δούμε. Το καλό είναι ότι είναι συνηθισμένες οι μαίες σε μεγάλα μωρά χεχε :D

Εγω κοριτσια τρεμωωωωωωω την ωρα του τοκετου...δε φοβαμαι τοσο τον πονο που σπο οτι καταλαβαινω ειτε με φυσιολογικο ειτε με καισαρικη δεν τον γλιτωνεις αλλα η ολη διαδικασια; εσπασαν τα νερα; με επιασαν πονοι; θα προλαβω να παω μαιευτηριο; θα με πιασει η επισκληριδιος; δεν εχω υπομονη για τοσες ωρες που κρατα ο τοκετος...κι αν τελικα δε γλιτωσω κ το μαχαιρι; θα δουμε...θα τα συζητησω με το γιατρουλη την τεταρτη...

Ναι, κι εγώ τα ίδια σκέφτομαι, είναι αυτό το άγνωστο. Και ναι, θέλει υπομονή, κατά μέσο όρο θέλει 13 ώρες αλλά μπορεί να πάει και πάνω από 20!! Εκεί μέχρι κι εγώ θα φρικάρω, νομίζω!!!

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Γιατί να μη βγαίνει; Είσαι πολύ μικροκαμωμένη;Επίσης εξαρτάται και από τα γονίδια, το πόσο μεγάλο θα βγει. Μη στενοχωριέσαι κοριτσάκι και δεν κάνει :)

Μια χαρά νταρντανοκοπέλα είμαι! 1.73 με ανοιχτή λεκάνη και τα πήρα τα κιλάκια μου (αλλά δεν φαίνεται).

Απλά φοβάμαι μη φάω καμιά καισαρική τσάμπα με τη δικαιολογία του μεγάλου μωρού. Ίδωμεν...

Nefeli_13 4+ κιλά το πρώτο και το κατάφερες? Μπράβο!!!!!! Δεν έχω λόγια!!!

Νομίζω έχετε δίκιο αλλά μάλλον είναι υπερβολικός ο γιατρός μου γιατί ακόμα και το τικεράκι γράφει ότι είμαστε σε φυσιολογικά πλαίσια :-)

Qtq6p2.png

0HXhp2.png

Καλημέρα κορίτσια! !!είμαι πολύ καλά σήμερα έχω βέβαια πόνους αλλά όχι αφορητους,συσπάσεις πολλες και το αίμα σταμάτησε την ίδια μέρα που σας το ειπα,την Παρασκευή ήμουν σίγουρη ότι θα γεννησω τόσο πολυ που υπεφερα αλλά ευτυχώς όλα καλα νομίζω την τρίτη που έχω ραντεβού στο νοσοκομείο θα μου πουν ότι έχω πιο πολύ διαστολή και θα μου επισπευσουν το ραντεβού της καισαρικής ,για να δουμε αν θα βγω αληθινη!Luz εγώ θα έχω τον άντρα μου μέσα στην Καισαρική όσο για το αν έχω φανταστεί το μωρο εγώ φοβάμαι ακόμα να το φανταστώ προσπαθώ να συγκρατηθω μέχρι να την πιάσω στα χέρια μου την μικρή μου..

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Καλησπερα! Τελικα δε γεννησα χθες, παρολο που ημουν σιγουρη οτι ειμαστε κοντα! Χαχαχα!!! Τωρα παρακαλαω να μη γεννηθει σημερα για να προλαβει να αλλαξει το ζωδιο! Οτι να ναι....

Rina κι εγω τις ιδιες αγωνιες εχω παρολο που υποτιθεται οτι θα επρεπε να ξερω και να ειμαι πιο ψυχραιμη! Καθε τοκετος ομως ειναι διαφορετικος κι αυτο ειναι το ωραιο της υποθεσης!! Εγω αυτη τη φορα θελω να το ζησω οπως παει μονο του γιατι με την προκληση μου εκανε λιγο "τεχνητο"!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια μου καλησπέρα! Ουφ πέρασε ο καιρός και κοντεύουμε όλες σιγά σιγά.. Η αλήθεια είναι ότι άρχισα να αγχώνομαι γιατί δεν έχω βοήθεια απο ΠΟΥΘΕΝΑ και σκέφτομαι τώρα με 2 παιδιά δεν θα μπορώ ούτε σουπερ μάρκετ να πηγαίνω.. ο άντρας μου δουλεύει ως τις 7 το απόγευμα..και μια ανάγκη να έχω δηλαδή θα πρέπει να βγω εξω και με τα δυο παιδιά είτε έχει καύσωνα είτε χιονίζει. Την τετάρτη έχω ραντεβού για ντόπλερ και παρασκεύη με τον γυναικολόγο. ο γιατρός μου είπε ως τις 20 ιουλίου θα μου το έχει πάρει με καισαρική.. ( και την πρώτη με καισαρική γέννησα )

Nefeli_13 αχαχαχαχα δεν θα το πιστέψεις αλλα εγω σκέφτηκα να πω του γιατρού να με βάλει μετά τις 21 ιουλίου για να αλλάξει το ζώδιο..προτιμώ λέων και ψωνάρα παρα καρκίνος και μάρθα βούρτση.. Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη απο τα καρκινάκια της παρέας μας αν έχουμε!!! Με πιάνουν πάντως περίεργοι πόνοι 3 μέρες τώρα κάτω κάτω χαμηλά και ούτε ξέρω τι είναι..

V2YQp2.png

93nMp3.png

467987f431u9v1sr.gif

Εγω παλι ηθελα ν αλλαξει τ ζωδιο κ να μου βγει καρκινακι η μπουμπου,σαν τη μαμα κ το μπαμπα της...χαχχαχα!!! Αυτο το καταφεραμε....αυριο αλλαζει τ ζωδιο...για να δουνε ποτε θα ερθει ομως....εχω αρχισει ν αγχωνομαι πολυ ομως...παρα πολυ...

71i9p3.png

Κορίτσια μου σας γράφω από το νοσοκομείο σε λιγότερο από 24 ώρες θα έχω την μπέμπα μου.η σήμερα το βράδυ η αύριο το πρωί θα μου κάνουν καισάρκα γιατί έχω πολλές συσπασεις και διαστολή 1!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Κορίτσια μου σας γράφω από το νοσοκομείο σε λιγότερο από 24 ώρες θα έχω την μπέμπα μου.η σήμερα το βράδυ η αύριο το πρωί θα μου κάνουν καισάρκα γιατί έχω πολλές συσπασεις και διαστολή 1!!!

Με το καλό, Lila μου!! Όλα καλά θα πάνε και θα κρατάς σύντομα αγκαλιά την πριγκίπισσα σου!!

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

κορίτσια μου καλησπέρα! Ουφ πέρασε ο καιρός και κοντεύουμε όλες σιγά σιγά.. Η αλήθεια είναι ότι άρχισα να αγχώνομαι γιατί δεν έχω βοήθεια απο ΠΟΥΘΕΝΑ και σκέφτομαι τώρα με 2 παιδιά δεν θα μπορώ ούτε σουπερ μάρκετ να πηγαίνω.. ο άντρας μου δουλεύει ως τις 7 το απόγευμα..και μια ανάγκη να έχω δηλαδή θα πρέπει να βγω εξω και με τα δυο παιδιά είτε έχει καύσωνα είτε χιονίζει. Την τετάρτη έχω ραντεβού για ντόπλερ και παρασκεύη με τον γυναικολόγο. ο γιατρός μου είπε ως τις 20 ιουλίου θα μου το έχει πάρει με καισαρική.. ( και την πρώτη με καισαρική γέννησα )

Nefeli_13 αχαχαχαχα δεν θα το πιστέψεις αλλα εγω σκέφτηκα να πω του γιατρού να με βάλει μετά τις 21 ιουλίου για να αλλάξει το ζώδιο..προτιμώ λέων και ψωνάρα παρα καρκίνος και μάρθα βούρτση.. Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη απο τα καρκινάκια της παρέας μας αν έχουμε!!! Με πιάνουν πάντως περίεργοι πόνοι 3 μέρες τώρα κάτω κάτω χαμηλά και ούτε ξέρω τι είναι..

Κι εγώ μόνη μου εδώ, ο άντρας μου δουλεύει μέχρι αργα το βράδυ, οπότε όλα θα τα κανω με το μωρό. Εσένα βέβαια θα είναι πιο δύσκολο, με 2.. θα τα καταφέρεις ομως,ολα γίνονται!

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...