Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Γειά σας κοριτσια μόλις γύρισα από την γιατρό! Η μικρή φυσικά με το κεφάλι πάνω έχω ήδη διαστολή δεν μου είπε όμως ποσο και όταν μου έκανε και την κολπική εξέταση έβγαλα αίμα από τότε έχω πεθάνει στους πόνους,η μικρή είναι 2600 εμένα μου φάνηκε μικρούλα αλλά η γιατρός μου είπε ότι είναι πολύ καλή άλλωστε λέει από μια μικροκαμωμενη μαμά δεν βγαίνει τεράστιο μωρο!πήρε στο νοσοκομείο και μου έκλεισαν ένα ραντεβού να με δούνε στις 23 να κανονίσουμε και ώρα για την καισαρική που θα γίνει 01.07 εκτός απροόπτου εγώ δεν με βλέπω να αντέχω μέχρι τότε αφού έχω ήδη διαστολή και πολλούς πόνους, εύχομαι να βγω λάθος και να αντέξω μέχρι τοτε

Lila μου κοντευεις κοπελα μου?μια χαρα θα ειναι η μπεμπουλα σου.μην αγχωνεσαι.εχεις ακομη αιμα?πονας ακομα?τελικα πας για καισαρικη ετσι?δε πειραζει κοριτσι μου.να ναι καλα το ζουζουνακι σου,αυτο εχει σημασια.ο γιατρος τι ειπε για το αιμα πυ εβγαλες?

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

Lila μου κοντευεις κοπελα μου?μια χαρα θα ειναι η μπεμπουλα σου.μην αγχωνεσαι.εχεις ακομη αιμα?πονας ακομα?τελικα πας για καισαρικη ετσι?δε πειραζει κοριτσι μου.να ναι καλα το ζουζουνακι σου,αυτο εχει σημασια.ο γιατρος τι ειπε για το αιμα πυ εβγαλες?

Εχω λίγο στο σκουπισμα αλλα αφόρητους πόνους μπορω να πω,ναι παω τελικά για καισαρική είναι οριστικό αλλα δεν με πειράζει αρκεί να ειναι υγιέστατο το κορίτσι μου,το μονο που είπε είναι οτι έχει αρχίσει η διαδικασία και όντως η συσπάσεις που της είπα οτι έχω εχουν προκαλέσει διαστολή,κατάλαβα οτι αν δεν την ρώταγα κιόλας αν έχω διαστολή δεν θα μου έλεγε τίποτα..

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Κοριτσια ευχαριστω!

Ισως ειναι ανοητο αλλα πως θα καταλαβω οτι εχω κανει την ενεση σωστα; Πρεπει να απεχει 4 δαχτυλα απο τον αφαλο; Ειναι πιθανο να γινει καποιο λαθος κ να βλαψω το μωρο;

Δεν παθαίνει κατι το μωρό γιατί η βελόνα ειναι πολυ μικρή... Εγώ πάντως όταν φούσκωσε η κοιλιά δεν μπορούσα με τίποτα να τις κάνω και τις έκανα στο μπούτι... Μου είχε πει ο γιατρός οτι δεν πειράζει και το δείχνει και στο χαρτί οδηγιών..

Εχω λίγο στο σκουπισμα αλλα αφόρητους πόνους μπορω να πω,ναι παω τελικά για καισαρική είναι οριστικό αλλα δεν με πειράζει αρκεί να ειναι υγιέστατο το κορίτσι μου,το μονο που είπε είναι οτι έχει αρχίσει η διαδικασία και όντως η συσπάσεις που της είπα οτι έχω εχουν προκαλέσει διαστολή,κατάλαβα οτι αν δεν την ρώταγα κιόλας αν έχω διαστολή δεν θα μου έλεγε τίποτα..

Πως εισαι σημερα κοριτσι μου?πονας ακομα πολυ?

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

Κοριτσια ευχαριστω!

Ισως ειναι ανοητο αλλα πως θα καταλαβω οτι εχω κανει την ενεση σωστα; Πρεπει να απεχει 4 δαχτυλα απο τον αφαλο; Ειναι πιθανο να γινει καποιο λαθος κ να βλαψω το μωρο;

Καλημερα!!και γω τωρα που εχει φουσκωσει πολυ η κοιλια δεν μπορω να τις κανω ακριβως 4 δαχτυλα μακρια απο τον αφαλο...τις κανω πιο εξω δεν υπαρχει προβλημα...και στο μηρο μπορεις να τις κανεις απλα πονανε πιο πολυ και μελανιαζουν συνηθως..

Κορίτσια μου, τι κάνετε;; Καλώς να δεχθείτε τα μπεμπάκια όσες κοντεύετει και οι υπόλοιπες, υπομονή και θα έρθει και η σειρά μας! Εγώ έχω συμφιλιωθεί με την ιδέα ότι μπορεί να πάρει μέχρι και 42 βδομάδες, οπότε δεν αγχώνομαι! Στις 10 μέρες μετα την ΠΗΤ, κάνουν προκληση με χάπι και μετά κάθε 2 μέρες. Ελπίζω να μη χρειαστεί, αλλά δεν ξέρεις.

Για την επισκληρίδιο που ρώτησε και μια κοπέλα, εγώ δε θέλω να κάνω, και μάλιστα έχω ζητήσει από τον άντρα μου εκείνη την ώρα να με ενθαρρύνει να συνεχίσω χωρίς, αν εγώ αρχίσω να ζητάω. Η μαία μου είπε ότι αν δε θέλω επισκληρίδιο, υπάρχουν και τα φυσικά μέσα,αλλά υπάρχει και η επιλογή για κάποιο αέριο που το εισπνέεις και λειτουργεί σαν παυσίπονο. Δεν το έχω ξανα ακούσει, το έχει ακούσει καμμία αυτό;

Η εξέταση που λέτε δεν είναι τίποτα, την κάνω από την αρχή. Η γιατρός κάθε φορά τσέκαρε τον τράχηλο και έπαιρνε και δείγμα κολπικού υγρού για το ph. Για να προκληθεί τοκετός, πρέπει ό γιατρός να "πειράξει" τις μεμβράνες, να κάνει αποκόλληση υμένων. Αυτός είναι ένας τρόπος πρόκλησης τοκετού, μετά τις 40 βδομάδες. Αν έχει μαλακώσει και λίγο ο τράχηλος είναι πιο εύκολο, γιατί ο γιατρός πρέπει να βάλει το δάχτυλο μέσα στον τράχηλο και να ξεκολλήσει τις μεμβράνες.

Εσείς κάθε φορά βλέπετε το μπεμπάκι όταν πάτε στο γιατρό; Εγώ έχω να το δω από το ντόπλερ,πάνω από μήνα.. Τώρα μόνο καρδιοτοκογράφο και εξέταση τραχήλου.. Στις 38 βδομάδες θα κάνω υπέρηχο για να δούμε και το βάρος και μετά θα πάω και στο νοσοκομείο να γραφτώ και εκεί, αν δεν μας έχει προλάβει το μπεμπέ! Που δεν το νομίζω, γιατί δε νιώθω τίποτα κορίτσια, μόνο λίγη κούραση, αλλά από πόνους ή συσπάσεις τίποτα. Ελπίζω να το καταλάβω όταν έχω! Έχω λίγη αγωνία, η αλήθεια, για το πότε θα πρέπει να πάω στο νοσοκομείο κτλ. Ευτυχώς είναι κοντά, 10 λεπτά με το αμάξι. Αλλά αν ο άντρας μου είναι στη δουλειά, θα πρέπει να έρθει και λίγο με αγχώνει αυτό, αλλά μας είπαν ότι αυτή η διαδικασία παίρνει ώρες, οπότε δε χρειάζεται να αγχώνομαι..

Α, για πείτε, θα είναι μαζί σας ο άντρας σας στον τοκετό;

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Ήθελα να σας ρωτήσω, αν σας έχει τύχει να ονειρευτείτε το μωράκι σας; Εγω είχα πολλά όνειρα πριν, αλλά ήταν εφιάλτες :cry:

Τώρα ήταν η πρώτη φορά που είδα το μωρό μου και είδα και το πρόσωπο του και ήμουν τόσο χαρούμενη στο όνειρο και συγκινημένη :):)

Μάλλον μου έχει περάσει ο μεγάλος ο φόβος που είχα πριν.. Τώρα προσπαθώ να το φανταστώ πώς θα είναι, το σοκολατένιο μου μωρό :D:D .

Κατα τα άλλα αγωνία για τη γέννα :?:-? Εξασκήσαμε και τις στάσεις τοκετού στο μάθημα, με μπάλα, χωρίς μπάλα, σε βαθύ κάθισμα κτλ αλλά και πάλι, άλλη η θεωρία άλλη η πράξη. Ελπίζω εκείνη την ώρα να έχω καθαρό μυαλό και να αλλάζω και στάσεις χεχε Με καθησύχασε και η μαία ότι σχεδόν ποτέ δεν κάνουν περινεοτομή, και απλά εύχομαι να μην είμαι εγώ η εξαίρεση!

Κάτι φοβερό που μας έδειξε η μαία στο μάθημα είναι που βρίσκεται το μωρό της καθεμίας, η πλάτη του, τα πόδια, ο πωπός και το κεφάλι! Και μετά οι άλλες κοπέλες έπιαναν την κοιλιά της άλλης. Εμένα μου είπε ότι το κεφαλάκι του ακόμα δεν έχει μπει μέσα στη λεκάνη,αλλά ακόμη είναι νωρίς. Ήταν φοβερό, μόνο με τα χέρια να καταλαβαίνεις τόσα!.

Το τρομακτικό ομως ήταν όταν ήθελε να μας δείξει τις κουτάλες και τη βεντούζα που χρησιμοποιούν για να βοηθήσουν το μωρό να βγει! Εκεί τρομοκρατηθήκαμε ολες!! :shock::shock: Ίσως καλύτερα που μας τα έδειξε, για να μην είμαστε στο σκοτάδι, αν χτύπα ξύλο, χρειαστεί να τα χρησιμοποιοήσουν..

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Πώς είσαι σήμερα; Πονάς ακόμα;

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Μανούλες τι κάνετε? Βλέπω ξεκινήσαμε τα γεννητούρια? Συγχαρητήρια Ioanna D.

Εγώ πήγα τη Δευτέρα στο γιατρό και ο μπέμπης είναι ακόμα ψηλά. Ο γιατρός με κατσάδιασε γιατί πήγε 3 κιλά και μου είπε να μην τρώω τόσο (λες και τρώω... αλλά τέλος πάντων) γιατί αν πάει πάνω από 3700 δε θα βγαίνει. Λες και ήμουν αδιάβαστη μαθήτρια με μάλωνε.... χάλια έγινα, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ και φοβάμαι μήπως θέλει να με χώσει για καμιά καισαρική... Τώρα θα πάω πάλι τη Δευτέρα να δούμε τι γίνεται. Έχω κάτι συσπάσεις αλλά νομίζω ότι είναι νωρίς ακόμα για τοκετό. Με τη ζέστη δεν την παλεύω. Κρύωσα κιόλας (μύτη κ λαιμός) από το ζέστη-κρύο και ταλαιπωρούμαι. Ουφ, τα είπα και ξελάφρωσα! Καλή δύναμη σε όλες!

Γιατί να μη βγαίνει; Είσαι πολύ μικροκαμωμένη;Επίσης εξαρτάται και από τα γονίδια, το πόσο μεγάλο θα βγει. Μη στενοχωριέσαι κοριτσάκι και δεν κάνει :)

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα!! Allessandra απο προσωπικη εμπειρια θα σου πω οτι ακομα κι αν το μωρο ειναι μεγαλο η φυση εχει προνοησει ωστε να μπορεσει να γεννηθει! Σαφως παιζει ρολο η κληρονομικοτητα, αν εσυ η ο αντρας σου γεννηθηκατε πολλα κιλα το πιο πιθανο ειναι να βγει και το μωρο σου μεγαλουτσικο! Το μονο αρνητικο ειναι οτι μπορει να ταλαιπωρηθεις λιγο στον τοκετο και θα σε δυσκολεψει με το θηλασμο στην αρχη... Εγω ειμαι 1.60, ξεκινησα την πρωτη εγκυμοσυνη 52 κιλα, εφτασα 73 βεβαια..., και με στενη λεκανη κι ο γιος μου γεννηθηκε 4240!! Ο γιατρος δεν το πιστευε οτι θα μπορουσα να γεννησω φυσιολογικα τοσο μεγαλο παιδι αλλα με την επιμονη μου και τη βοηθεια απο τις μαιες και το γιατρο τα καταφερα! Μην αγχωνεσαι και να δεις που ολα θα κυλησουν ομαλα!

Luz θα εχεις δικη σου μαια στον τοκετο; Ωραια ολα αυτα τα μαθηματα προετοιμασιας! Θα σου φανουν πολυ χρησιμα οταν ερθει η ωρα! Γι αυτο που ρωτησες, εγω θελω να πιστευω οτι ο αντρας μου θα ειναι μεσα, τουλαχιστον το μεγαλυτερο διαστημα, οπως και στο πρωτο μας!

Εγω κοριτσια ειμαι σε αναμμενα καρβουνα απο χθες.... Εχω πονους περιοδου και συσπασεις συνεχεια αλλα δε μπορω να πω οτι ποναω ιδιαιτερα. Τωρα αυτα να ειναι εναρξη τοκετου η προπαρασκευαστικα; Το απογευμα λεω να ετοιμαστω καλου κακου!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Κοριτσια μου εγω σημερα ειχα γιατρο.. ολα πολυ καλα.. ο μπεμπουλης μου ειναι 2.700 και πολυ κινητικος.. αλλα ο πλακουντας γερασε και αλλο οποτε μου ειπε σε 2 βδομαδες θα εχουμε γεννησει με προκληση λογικα γιατι δεν τον βλεπει να αντεχει πολυ.. χαρηκα να πω την αληθεια μου γιατι ανυπομονω να βγει... επισης επειδη εφημερευει στο ιπποκράτειο(δημοσιο) μια φορα την εβδομαδα, αποφασισα να παω εκει να γεννησω για να γλυτωσω τα λεφτα της κλινικης και απλα να της δωσω τα δικα της λεφτα και ισως κατι παραπανω για να μου κανουν σιγουρα και επισκλιριδιο.. απο πονους τ ι π ο τ α, ουτε ενοχλησεις, ουτε καουρες τπτ... εχω καποιες συσπασεις αλλα ακανονιστες.. εμενα με αγχωνει λιγο ο θηλασμος γιατι οι θηλες μου ειναι σχεδον επιπεδες και φοβαμαι μηπως δεν μπορεσει να τις πιασει ο μπεμπης.. βεβαια πηρα ψευτοθηλες και ενα ειδικο μηχανημα που τις τραβει προς τα εξω ανωδυνα.. ελπιζω να κανουν δουλεια..

Demi, όπως λέει και η Νεφέλη οι επίπεδες θηλές δεν είναι εμπόδιο, το διάβασα στο βιβλίο της Πατσούρου. Θα είναι καλό να μιλήσεις με σύμβουλο θηλασμού για να μη σε καθοδηγήσουν λάθος ίσως στο μαιευτήριο. Το μηχάνημα που πήρες είναι η Νιπλέτα της Avent? Γιατί την προτείνει στο βιβλίο. Και λέει ότι πρόβλημα μπορεί να είναι τις πρώτες ημέρες, αλλά ούτως ή άλλως νομίζω όλες θα δυσκολευθούμε στην αρχή αλλά με υπομονή θα τα καταφέρουμε! :D

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Καλησπερα!! Allessandra απο προσωπικη εμπειρια θα σου πω οτι ακομα κι αν το μωρο ειναι μεγαλο η φυση εχει προνοησει ωστε να μπορεσει να γεννηθει! Σαφως παιζει ρολο η κληρονομικοτητα, αν εσυ η ο αντρας σου γεννηθηκατε πολλα κιλα το πιο πιθανο ειναι να βγει και το μωρο σου μεγαλουτσικο! Το μονο αρνητικο ειναι οτι μπορει να ταλαιπωρηθεις λιγο στον τοκετο και θα σε δυσκολεψει με το θηλασμο στην αρχη... Εγω ειμαι 1.60, ξεκινησα την πρωτη εγκυμοσυνη 52 κιλα, εφτασα 73 βεβαια..., και με στενη λεκανη κι ο γιος μου γεννηθηκε 4240!! Ο γιατρος δεν το πιστευε οτι θα μπορουσα να γεννησω φυσιολογικα τοσο μεγαλο παιδι αλλα με την επιμονη μου και τη βοηθεια απο τις μαιες και το γιατρο τα καταφερα! Μην αγχωνεσαι και να δεις που ολα θα κυλησουν ομαλα!

Luz θα εχεις δικη σου μαια στον τοκετο; Ωραια ολα αυτα τα μαθηματα προετοιμασιας! Θα σου φανουν πολυ χρησιμα οταν ερθει η ωρα! Γι αυτο που ρωτησες, εγω θελω να πιστευω οτι ο αντρας μου θα ειναι μεσα, τουλαχιστον το μεγαλυτερο διαστημα, οπως και στο πρωτο μας!

Εγω κοριτσια ειμαι σε αναμμενα καρβουνα απο χθες.... Εχω πονους περιοδου και συσπασεις συνεχεια αλλα δε μπορω να πω οτι ποναω ιδιαιτερα. Τωρα αυτα να ειναι εναρξη τοκετου η προπαρασκευαστικα; Το απογευμα λεω να ετοιμαστω καλου κακου!

Κι εγώ έτσι νομίζω για το μέγεθος του μωρού. Δεν είναι ανάγκη να βγαίνουν όλα τα μωρά μικρά για να διευκολύνονται οι γιατροί. Αν είναι να βγει μεγάλο και η μάνα δεν είναι μια σταλιά, θα βγει,τί θα κάνει; Εκτός αν μιλάμε για περιπτώσεις μακροσωμίας κτλ. Ας πούμε εδώ, λόγω του ότι οι Γερμανοί είναι μεγαλόσωμοι, βγαίνουν και πιο μεγάλα παιδιά, φυσιολογικό είναι αυτό.

Νεφέλη, όχι δε θα έχω δικιά μου μαία. Εδώ πας με τη μαία της βάρδιας και με αυτή γεννάς. Ο γιατρός επεμβαίνει μόνο αν χρειαστεί κάτι, αλλιώς με τη μαία γεννάς.

Νομίζω θα μας βοηθήσει να είναι ο άντρας μας μαζί, ας μην κάνει και τίποτα, απλά να είναι εκεί. Στο μάθημα που κάναμε και ήταν και οι άντρες μας ή οι συνοδοί,πχ μαμά, χωριστήκαμε σε ομάδες και τους παρουσιάσαμε τί θα θέλαμε να κάνουν σε κάθε φάση του τοκετού και αυτοί γράψαν πώς θα μπορούσαν να μας βοηθήσουν σε κάθε φάση. Εγώ του είπα να με ενθαρρύνει να μην κάνω επισκληρίδιο.. Θέλω να το ζήσω μαζί του, να δούμε το παιδάκι μας να έρχεται στον κόσμο. Μετά, θα είμαι περίπου 2 ώρες με το μωρό πριν πάμε στο δωμάτιο, εκεί θα του δώσω άδεια να πάει να ξεκουραστεί χεχε. Το καλό είναι ότι το μωρό δεν το παίρνουν ,όπως διαβάζω ότι κάνουν στην ελλάδα. Θα πρέπει να του φτιάξω και αυτού το βαλιτσάκι του :P Να δω και τί θα πάρω να τσιμπάω κατά τη διάρκεια του τοκετού, μην πέσω και κάτω χεεχ λογικά, κανένα χυμό, κανένα γλυκάκι και κάτι για εκείνον να τσιμπάει.

Α και liposan βασικό! Βρήκα και τί θα φορέσω στη γέννα, να είμαι άνετη.

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...