Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ο δικος μου δεν ειμαι σιγουρη αν εχει καταλαβει.Φιλαει τβν κοιλια μου και την χαιδευει και του λεω οτι η μπεμπα κοιμαται εκει και σε λιγο θα ερθει.Αλλα τα καταλαβαινει αραγε;;θα δειξει.Φοβαμαι την αντιδραση του γτ τον εχουμε χαιδεμενο κσι τωρα οι ισορροπιες θα αλλαξουν.Εσεις τι παιδακι περιμενετε;Εχεις βοηθεια;Εμεις πηραμε μια γυναικα γτ μου ειπε ο γιατρος να προσεχω λογω χαμηλης θεσης κ ευτυχως κυριακη ερχεται κ η μαμα μου.

Εσυ φυσιολογικο τοκετο?

Εγω απορω με το τι εχει καταλαβει.... Ευτυχως ομως εχουμε 2 νεογεννητα στον κυκλο μας και τα αδερφακια τους ειναι στην ηλικια του οποτε του εξηγουμε οτι οπως ο ταδε εχει αδερφακι ετσι θα εχεις κι εσυ το μωρο. Αγορακι περιμενουμε παλι! Τον πρωτο τον γεννησα φυσιολογικα παρα τα κιλα του οποτε πιστευω οτι αυτος που ειναι πιο μικρος θα γεννηθει πανευκολα! Βοηθεια τωρα δε χρειαζομαι γιατι τα πρωινα ειναι στον παιδικο, το μεσημερι κοιμαται και το απογευμα ειναι ο αντρας μου στο σπιτι. Μονο σκ τον πηγαινουμε λιγες ωρες στις γιαγιαδες να τον χαιρονται κι εκεινες να ξεκουραζομαστε κι εμεις! Μολις γεννηθει το μωρο αναγκαστικα θα χρειαστω καποιον να αναλαβει τον μεγαλο αλλα ελπιζω να μπορει η μαμα μου!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Μια χαρα.Εμεις δεν τον πηγαμε παιδικο ακομα.Τον κρατουσε η πεθερα μου.Και φοβομαστε τις αρρωστιες που θα φερνει στη μπεμπα οποτε ουτε φετος θα τον στειλουμε.

Παντως κξ εγω οπου βλεπω μωρα του λεω κοιτα ετσι θα ειναι και η μπεμπα.Και αποφααισαμε τη μερα που θα γυρισουμε απο το μαιευτηριο να του δωσουμε ενα δωρο οτι του το εφερε η μπεμπα.Μαλλον αυτοκινητο που τρελαινεται!!!Ε πιστευω να πιασει το κολπο!!!

Σιγουρα θα γεννησεις ευκολοτερα, με το καλο λοιπον σε ολες μας!!!

Διαφημίσεις

Ο παιδικος ειναι λαχειο! Εμενα παει ενα χρονο τωρα κι εχει αρρωστησει δυο φορες με πυρετο που κρατησε 2-3 μερες το πολυ! Στην αρχη της εγκυμοσυνης ομως εγω ημουν συνεχεια αρρωστη και υποθετω οτι μου κουβαλουσε ιωσεις χωρις να τις περναει ο ιδιος!!!

Για το δωρακι που λες, το εχω ακουσει πολλες φορες και το εχω διαβασει σε αρκετα βιβλια και αρθρα ψυχολογιας αλλα δεν ξερω αν θα το κανουμε κι εμεις... Δε μου αρεσει η ιδεα της "δωροδοκιας"....

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Κορίτσια όλα καλά θα πάνε! Εμείς γεννησαμε εχθές στις 36 εβδομάδες ακριβώς μία κουκλίτσα 3.500, είναι σε παρακολουθηση λόγο του ότι βγήκε νωρίς, αλλά όλα καλά! Χιλιες ευχές σας στέλνω και εύχομαι να έρθουν σύντομα τα θαύματακια σας: )

baby_pink3_lg.jpg

να σας ζησει κοπελα μου! παντα γερη και καλοτυχη η κορουλα σου! να την καμαρωνετε και να σας γεμιζει χαμογελα καθε μερα που περναει!:tongue:

pHNqp3.png9S1np2.png

Τι κάνετε κοριτσάκια? εγώ νομίζω οτι πλησιάζει επικίνδυνα η ώρα ώρα μου... Σήμερα νιώθω βάρος χαμηλά και πολλα πονάκια... Εχω έτοιμα τα πάντα για παν ενδεχόμενο και εχω αρχίσει τον καλλωπισμό.. Πίλινγκ, μάσκες, μαλλιά... Για να δουμε τι θα γίνει... Ελπίζω το Σαββατοκύριακο να γεννήσω...

Ρώτησα για τα κουνούπια... Υπάρχει η επιλογή της υγρής σιτρονελας (αιθέριο έλαιο), αυτοκόλλητα που βάζεις πάνω στο καρότσι και την κούνια και ένα πραγματακι σαν μπρελόκ που το κρεμάς κοντά στο μωρό...

Γειά σας κοριτσια μόλις γύρισα από την γιατρό! Η μικρή φυσικά με το κεφάλι πάνω έχω ήδη διαστολή δεν μου είπε όμως ποσο και όταν μου έκανε και την κολπική εξέταση έβγαλα αίμα από τότε έχω πεθάνει στους πόνους,η μικρή είναι 2600 εμένα μου φάνηκε μικρούλα αλλά η γιατρός μου είπε ότι είναι πολύ καλή άλλωστε λέει από μια μικροκαμωμενη μαμά δεν βγαίνει τεράστιο μωρο!πήρε στο νοσοκομείο και μου έκλεισαν ένα ραντεβού να με δούνε στις 23 να κανονίσουμε και ώρα για την καισαρική που θα γίνει 01.07 εκτός απροόπτου εγώ δεν με βλέπω να αντέχω μέχρι τότε αφού έχω ήδη διαστολή και πολλούς πόνους, εύχομαι να βγω λάθος και να αντέξω μέχρι τοτε

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Αχ ρε κοριτσακια ποσο τυχερες ειστε...εγω δε νιωθω τπτ ακομη κ ειλικρινα θελω ν ξεμπερδευεω...αλλα απ οτι φαινεται η μπουμπου μ δε θελει με τπτ ν αποχωριστει την κοιλιτσα της μαμας...ευχομαι γρηγορο κ ανωδυνο τοκετο σε οσες γεννησουν αμεσα...με το καλο τ μπεμπακια σας,καλοτυχα κ γερα ναναι...

71i9p3.png

Διαφημίσεις

Μανούλες τι κάνετε? Βλέπω ξεκινήσαμε τα γεννητούρια? Συγχαρητήρια Ioanna D.

Εγώ πήγα τη Δευτέρα στο γιατρό και ο μπέμπης είναι ακόμα ψηλά. Ο γιατρός με κατσάδιασε γιατί πήγε 3 κιλά και μου είπε να μην τρώω τόσο (λες και τρώω... αλλά τέλος πάντων) γιατί αν πάει πάνω από 3700 δε θα βγαίνει. Λες και ήμουν αδιάβαστη μαθήτρια με μάλωνε.... χάλια έγινα, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ και φοβάμαι μήπως θέλει να με χώσει για καμιά καισαρική... Τώρα θα πάω πάλι τη Δευτέρα να δούμε τι γίνεται. Έχω κάτι συσπάσεις αλλά νομίζω ότι είναι νωρίς ακόμα για τοκετό. Με τη ζέστη δεν την παλεύω. Κρύωσα κιόλας (μύτη κ λαιμός) από το ζέστη-κρύο και ταλαιπωρούμαι. Ουφ, τα είπα και ξελάφρωσα! Καλή δύναμη σε όλες!

Qtq6p2.png

0HXhp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Litsa και εγώ έχω ακόμη μέχρι μέσα Ιουλίου.

Πλέον είμαι και τόσο τυχερή που ξεκίνησα αντιπηκτικές ενέσεις λόγω θρομβοφιλίας. Πρήστηκαν τα άκρα μου και είμαι ένα χάλι.

Alessandra με αυτό τον καιρό πολλές θα την αρπάξουμε. Εντάξει δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριέσαι. Πρόσεχε λίγο τη διατροφή σου και περίμενε!

Κάνει καμία άλλη αντιπηκτικές? Έχω μερικές ερωτήσεις!

Καλησπέρα κορίτσια!

Πλέον είμαι και τόσο τυχερή που ξεκίνησα αντιπηκτικές ενέσεις λόγω θρομβοφιλίας. Πρήστηκαν τα άκρα μου και είμαι ένα χάλι.

Alessandra με αυτό τον καιρό πολλές θα την αρπάξουμε. Εντάξει δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριέσαι. Πρόσεχε λίγο τη διατροφή σου και περίμενε!

Εγώ έκανα σε όλη την εγκυμοσύνη αλλα τις σταμάτησα την προηγούμενη εβδομάδα... Στη διάθεση σου για ερωτήσεις :)

Καλησπέρα κορίτσια!

Εγω κανω ενεσεις απο την αρχη...αν εχεις καποια ερωτηση ευχαριστως να σου απαντησω!!

Κοριτσια ευχαριστω!

Ισως ειναι ανοητο αλλα πως θα καταλαβω οτι εχω κανει την ενεση σωστα; Πρεπει να απεχει 4 δαχτυλα απο τον αφαλο; Ειναι πιθανο να γινει καποιο λαθος κ να βλαψω το μωρο;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...