Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Κορίτσια όλα καλά θα πάνε! Εμείς γεννησαμε εχθές στις 36 εβδομάδες ακριβώς μία κουκλίτσα 3.500, είναι σε παρακολουθηση λόγο του ότι βγήκε νωρίς, αλλά όλα καλά! Χιλιες ευχές σας στέλνω και εύχομαι να έρθουν σύντομα τα θαύματακια σας: )

Ioanna D., να σου ζήσει!!!!! Τι όμορφα νέα!! Και στα δικά μας οι υπόλοιπες!!

Παρακολούθηση με 3,5 κιλά μωρό; Περίεργο μου φαίνεται, αλλά κάτι θα ξέρουν. Με το καλό στο σπίτι σας!!

okVgp3.pngf0C9p3.png

Διαφημίσεις

Nefeli να πω την αλήθεια ποτέ μου δεν κράτησα ημερολόγιο περιόδου. Τα γεγονότα ήρθαν πολύ ξαφνικά. Κατά προσέγγιση είπα εκεί μια ημερομηνία τελευταίας περιόδου γιατί άκρη δεν έβγαζα. Φαντάσου έλεγα τότε που έκανα αυτή τη δουλειά είχα περίοδο :? ? Μόνο όταν πέρασε πολύ καιρός αναρωτήθηκα πότε θα έρθει αυτή η ριμάδα η περίοδος. Και από την αρχή ο μπέμπης ήταν σταθερά 2 εβδομάδες μπροστά όχι μόνο στα κιλά αλλά γενικά στην ανάπτυξη. Έως τις 15 μου είπε αν δεν τα καταφέρουμε με πρόκληση.

Οκ, απλα μου φανηκε παραξενο που σου αλλαξε την ΠΗΤ! Αν δεν ηξερες την ακριβη ημερομηνια της τελευταιας περιοδου δικαιολογειται! Παντως μη βιαστεις για την προκληση! Αν φτασει 15 του μηνα και δε λεει να βγει αλλα ολα τα υπολοιπα (πλακουντας, αμνιακο κλπ) ειναι ενταξει αφησε το λιγες μερες ακομα... Θα σου πει κι ο γιατρος βεβαια, αλλα οταν δεν ειναι ετοιμο να βγει και του κανεις προκληση καταληγεις με καισαρικη...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Πως μας μπερδευουν ετσι εμας τις μελλουσες μανουλες , οι υποστηρικτές του φυσιολογικου τοκετου σου λενε κατσε μεχρι και τις 42 εβδομαδες ομως οι περισσότεροι γιατροι ( που εχω ακουσει απο ιστοριες) στις 40 εβδομαδες σε καλουν για πρόκληση τοκετου ...... και εμεις ουτε που ξερουμε τι πρεπει να κανουμε. Ευχομαι να μην μπω σε δίλημμα.

Πως μας μπερδευουν ετσι εμας τις μελλουσες μανουλες , οι υποστηρικτές του φυσιολογικου τοκετου σου λενε κατσε μεχρι και τις 42 εβδομαδες ομως οι περισσότεροι γιατροι ( που εχω ακουσει απο ιστοριες) στις 40 εβδομαδες σε καλουν για πρόκληση τοκετου ...... και εμεις ουτε που ξερουμε τι πρεπει να κανουμε. Ευχομαι να μην μπω σε δίλημμα.

εγώ στη δευτερη κόρη μόλις εφτασαν οι 40 εβδομάδες μου είπε έλα για τοκετο...να πω την αλήθεια δεν αντεχα άλλο και μπήκα με απλά προκληση ένα υπόθετω...δεν είχα πάντως παραπάνω πόνους και όλα πήγαν καλά..βέβαια νομιζω πως ήταν έτοιμος ο οργανισμός για τη γέννα...νόμιζω πρέπει να εμπιστευόμαστε το γιατρο και από εκει και περα θεος βοηθος...και επίσης η γεννα δεν κρατησε πολλές ώρες 6 ωρες το πολύ και μου το είχε πάει και αργά διότι είχα ένα θέμα με κιρσους στον κολπο και ηταν επικινδυνο για αιμοραγια...καλύτερα βέβαια να ερθουν οι πονοι φυσιολογικά!

Καλησπέρα κορίτσια τι κανετε??αύριο έχω γιατρό και έχω πολύ αγωνία να δώ τι θα μου πεί πάντως η μικρή μου δεν έχει γυρίσει ποιος ξέρει όμως μπορεί να κάνει την έκπληξη μέχρι το πρωί!!!!πως είσαστε οι υπόλοιπες?εγω απο χθες νιώθω χάλια με πιάνει οξύς πόνος στην κοιλιά όλη την ώρα παω τουαλέτα και τίποτα σαν να μην φτάνει αυτό έχω και τρελό ανακάτεμα και ξύπνησα λές και έχω φάει πολύ ξύλο δεν μπορώ να κουνηθώ απο τους πόνους στο ηβικό οστό...αύριο το πρωί θα μπώ να σας γράψω και τα νέα μας απο την γιατρό,για να δούμε θα μου κάνει και την εξέταση με το χέρι?έχω περιέργια!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Διαφημίσεις

Κι εγω με προκληση μπηκα την προηγουμενη φορα και μαλιστα πριν τις 40 βδομαδες γιατι βλεπαμε οτι ειναι πολυ μεγαλο το μωρο και οσο περνουσαν οι μερες τοσο πιο δυσκολος θα ηταν ενας φυσιολογικος τοκετος. Το υποθετο δε με επιασε, μου εβαλαν ορο και σε 6,5 ωρες γεννησα! Βεβαια ειχα ηδη συσπασεις απο την προηγουμενη μερα που σημαινει οτι ακομα και χωρις προκληση σε 1-2 μερες θα γεννουσα..

Αυτο που καταλαβα ειναι οτι η φυση ξερει παντα καλυτερα! Αν υπαρχει ιατρικος λογος οκ να επεμβουμε αλλιως καλυτερα να το αφηνουμε να εξελισσεται φυσιολογικα!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλησπέρα κορίτσια τι κανετε??αύριο έχω γιατρό και έχω πολύ αγωνία να δώ τι θα μου πεί πάντως η μικρή μου δεν έχει γυρίσει ποιος ξέρει όμως μπορεί να κάνει την έκπληξη μέχρι το πρωί!!!!πως είσαστε οι υπόλοιπες?εγω απο χθες νιώθω χάλια με πιάνει οξύς πόνος στην κοιλιά όλη την ώρα παω τουαλέτα και τίποτα σαν να μην φτάνει αυτό έχω και τρελό ανακάτεμα και ξύπνησα λές και έχω φάει πολύ ξύλο δεν μπορώ να κουνηθώ απο τους πόνους στο ηβικό οστό...αύριο το πρωί θα μπώ να σας γράψω και τα νέα μας απο την γιατρό,για να δούμε θα μου κάνει και την εξέταση με το χέρι?έχω περιέργια!!

Lila μου περιμενουμε νεα σου αυριο.Υπομονη φτανει ο καιρος.

Maternity_codemini.php#

Καλησπερα σε ολες τις κοιλιτσες.τι κανετε?η αληθεια ειναι οτι δυσκολεψανε τα πραγματα για ολες μας.αλλα υπομονη κοριτσια.να δινουμε κουραγιο η μια στην αλλη τωρα μεχρι να φτασει η ωρα να παρουμε γερα τα παιδακια μας αγκαλια!!!

Maternity_codemini.php#

Κοριτσια μου εγω σημερα ειχα γιατρο.. ολα πολυ καλα.. ο μπεμπουλης μου ειναι 2.700 και πολυ κινητικος.. αλλα ο πλακουντας γερασε και αλλο οποτε μου ειπε σε 2 βδομαδες θα εχουμε γεννησει με προκληση λογικα γιατι δεν τον βλεπει να αντεχει πολυ.. χαρηκα να πω την αληθεια μου γιατι ανυπομονω να βγει... επισης επειδη εφημερευει στο ιπποκράτειο(δημοσιο) μια φορα την εβδομαδα, αποφασισα να παω εκει να γεννησω για να γλυτωσω τα λεφτα της κλινικης και απλα να της δωσω τα δικα της λεφτα και ισως κατι παραπανω για να μου κανουν σιγουρα και επισκλιριδιο.. απο πονους τ ι π ο τ α, ουτε ενοχλησεις, ουτε καουρες τπτ... εχω καποιες συσπασεις αλλα ακανονιστες.. εμενα με αγχωνει λιγο ο θηλασμος γιατι οι θηλες μου ειναι σχεδον επιπεδες και φοβαμαι μηπως δεν μπορεσει να τις πιασει ο μπεμπης.. βεβαια πηρα ψευτοθηλες και ενα ειδικο μηχανημα που τις τραβει προς τα εξω ανωδυνα.. ελπιζω να κανουν δουλεια..

Καλημερα σε ολες!!

Κι εγω οδηγαω ακομα αλλα δεν εχω ρωτησει το γιατρο και ηθελα να δω τι κανετε και εσεις.

Την μεθεπομενη Παρασκευη γενναω.Αλλα κοριτσια μου ειλικρινα δεν αντεχω αλλο.Υποφερω απο το συνδρομο καρπιαιου σωληνα και στα δυο χερια.Δεν παλευεται και δεν περναει με τπτ.Πονανε τα χερια μου και μουδιαζουν.Ολα τα υπολοιπα που νιωθω μου φαινονται αστεια μπροστα σε αυτο.

Διαφημίσεις

Αχ κι εγω κοριτσια χθες ενιωθα τοσο βαρια που τη νυχτα σκεφτομουν στο γιατρο να με βαλει με προκληση...προχθες ειχα αγχωθει με τη γεννα κ σκεφτομουν να του πω να προγραμματισουμε καισαρικη...να δουμε...σημερα τι θα σκεφτομαι;;;

Καλημέρα!! Μας έχουν τρελάνει οι ορμόνες και η ανυπομονησία μου φαίνεται... Κουράγιο μανούλες!!! Εγώ είμαι μια μέρα έτσι μια αλλιώς! Χθες βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ γιατί όλο κάτι ένιωθα... Όταν σηκώνομαι νιώθω ότι θα μου γλιστρήσει χωρίς να το καταλάβω αλλά όταν είμαι ξαπλωμένη νιώθω απλά την πίεση χαμηλά. Χθες το βράδυ είχα επί δυο ώρες συσπάσεις ανά 10 λεπτά και μετά τίποτα! Τι να υποθέσω η έρμη;

Κι εγώ σου εύχομαι να μη μπεις σε δίλημμα!! Πάντως δεν είναι τυχαίο ότι στην Ελλάδα που στις 40+1 σε βάζουν για πρόκληση έχουμε και το υψηλότερο ποσοστό μη προγραμματισμένων καισαρικών.... Εγώ αυτή τη φορά θα περιμένω όσο πάει γιατί κατάλαβα πλέον ότι η φύση ξέρει πολύ καλύτερα από μας και απο τους γιατρούς!

Κοριτσια μου εγω σημερα ειχα γιατρο.. ολα πολυ καλα.. ο μπεμπουλης μου ειναι 2.700 και πολυ κινητικος.. αλλα ο πλακουντας γερασε και αλλο οποτε μου ειπε σε 2 βδομαδες θα εχουμε γεννησει με προκληση λογικα γιατι δεν τον βλεπει να αντεχει πολυ.. χαρηκα να πω την αληθεια μου γιατι ανυπομονω να βγει... επισης επειδη εφημερευει στο ιπποκράτειο(δημοσιο) μια φορα την εβδομαδα, αποφασισα να παω εκει να γεννησω για να γλυτωσω τα λεφτα της κλινικης και απλα να της δωσω τα δικα της λεφτα και ισως κατι παραπανω για να μου κανουν σιγουρα και επισκλιριδιο.. απο πονους τ ι π ο τ α, ουτε ενοχλησεις, ουτε καουρες τπτ... εχω καποιες συσπασεις αλλα ακανονιστες.. εμενα με αγχωνει λιγο ο θηλασμος γιατι οι θηλες μου ειναι σχεδον επιπεδες και φοβαμαι μηπως δεν μπορεσει να τις πιασει ο μπεμπης.. βεβαια πηρα ψευτοθηλες και ενα ειδικο μηχανημα που τις τραβει προς τα εξω ανωδυνα.. ελπιζω να κανουν δουλεια..

Μην αγχώνεσαι με το θηλασμό!! Αν είσαι αποφασισμένη να θηλάσεις θα τα καταφέρεις σίγουρα! Μπορεί να δυσκολευτείς λίγο, αλλά για όλες δύσκολο είναι στην αρχή. Οι επίπεδες θηλές δεν αποτελούν εμπόδιο για το θηλασμό! Έχεις μιλήσει με σύμβουλο θηλασμού; Νομίζω ότι θα σε καθησυχάσει αρκετά και θα σου δώσει σαφείς οδηγίες για το πώς να θηλάσεις! Γιατί αν περιμένεις από το μαιευτήριο, σώθηκες....

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Την ερχομενη εβδομαδα ο γιατρος μου θα λειπει σε συνεδριο αλλιως θα του ζητουσα να γεννησω νωριτερα αφου και το μωρο ειναι μια χαρα απο αναπτυξη.

Θα γεννήσεις με καισαρική προγραμματισμένα ή με πρόκληση; Δε θυμάμαι...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...