Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Καλημερα!! Πως ειστε σημερα;;

Επισκληριδιο εννοειται δεν το συζητω! Κοριτσια πρεπει να στε πολυ θαραλλεα για να σκεφτεστε να μην κανετε... Εγω στην περιοδο υποφερω και φανταζομαι δεν εχουν σχεση αυτοι οι πονοι με τις ωδινες του τοκετου! Οποτε την ενεση τη θελω! Εχω κι εγω διαβασει διαφορα για την επισκληριδιο αλλα τοσες κανουν, σχεδον ολες! Οσο ναναι ειναι φαρμακο αλλα δε θαντεξω με τιποτα!

Ρε κοριτσια εγω δεν εχω πονους τι στο καλο.. Μονο πιεση και πονο απο κατω οταν περπαταω, σημερα εχω γιατρο για.. "ενδοεξεταση".. Για να δουμε...

Δεσποινα82 δε μου χει ερθει καποιο πμ!

Νεφελη χαθηκες και μας ανησυχησες! Χαιρομαι που εισαι καλα! Τελικα οι εταιρειες σου εστειλαν; Εμενα με εχουν γεμισει με πανες, αποκλειεται να μη μου μεινουν τοσες που εχω!! Ειχα βιαστει κ ειχα αγορασει η χαζη κουτες!!...

Λιτσα σε καταννοω απολυτα.. Η ζεστη ειναι αφορητη.. Το βαρος απαλευτο.. Θαθελα κι εγω να γεννησω μεσα στον Ιουνιο...

νεφελη Απο ποιες εταιριες ζητησεσ δειγματα? σου εστειλαν?

σε αυτο το μηνυμα λες πως θα ηθελες να γεννησεις ιουνιο και τωρα που τελικα θα συμβει.. αγχωθηκες!!! παιξε κανα τζοκερ!!! και μην αγχωνεσαι τι σε 2 βδομαδες τι σε 3... το θεμα ειναι πως σε λιγες μερες θα εχεις την μπεμπουλα σου αγκαλιτσα!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Διαφημίσεις

Επισης σε ποια εβδομαδα σου βαζει "χερι" ο γιατρος?? εγω ειμαι 36 και 5!

σε εμένα που είμαι 37 και 3 δεν βάλει χερι...την άλλη εβδομάδα που θα είμαι 38 εβδομάδα θα το κάνει για να δει τον τράχηλο...μαλλον εξαρτάται και από το γιατρο...

Steviv και Νεφελακι θα ανοιξετε την αυλαια; Τι ωραια!!!!! Αντε να παρουμε μπροστα σιγα σιγα....

Νεφελακι μου σε καταλαβαινω γιατι κι εγω σοκαριστηκα τη Δευτερα που μου ειπε η μαια οτι δε βγαζω το μηνα... Απασχολησε τον εαυτο σου με τις τελευταιες ετοιμασιες ωστε να περασουν γρηγορα οι μερες! Μολις ερθει το μωρακι θα ξεχασεις ολο το αγχος και τις ανασφαλειες που νιωθεις τωρα!

Για πειτε οι πιο εμπειρες.... Ωρες ωρες σκληραινει η κοιλια απο πανω απο τον αφαλο μεχρι τερμα κατω και νιωθω σουβλιες ταυτοχρονα που δεν περνανε ακομα κι αν αλλαξω θεση. Συσπασεις ειναι; Πονακια εχω ολη μερα αλλα αυτα τα πετρωματα αρκετες φορες μεσα στη μερα αλλα εντελως ακανονιστα!

αυτες είναι οι συσπάσεις ναι...αν είναι για τοκετου είναι πιο τακτικές και δεν αντέχονται αν δεν κάνεις καμια αναπνοή...γενικά και γω είμαι υπερ της επισκληριδίου αν δεν αντεχεις, διότι έτσι μπορείς να ευχαριστηθεις λιγάκι την ώρα που θα βγαινει το μωρο...είναι από τις πιο όμορφες στιγμές!!!

Διαφημίσεις

Εγώ πάντως τώρα που έφτασε η ώρα δεν εχω καθόλου άγχος... Οι δικοί μου όμως έχουν τρελαθεί... Εγώ ανυπομονώ να τον γνωρίσω...

Με το καλό να έρθουν όλα τα μπεμπακια σιγά σιγά... :-P

Κορίτσια όλα καλά θα πάνε! Εμείς γεννησαμε εχθές στις 36 εβδομάδες ακριβώς μία κουκλίτσα 3.500, είναι σε παρακολουθηση λόγο του ότι βγήκε νωρίς, αλλά όλα καλά! Χιλιες ευχές σας στέλνω και εύχομαι να έρθουν σύντομα τα θαύματακια σας: )

WBp0p2.png pPGzp3.png

εχω ακούσει για τσιρότα που κολλάς κοντά στο μωρό οχι πάνω του αυτό ξέρω οτι πιάνει..τώρα αυτό που λές δεν το έχω δει για να σου πώ,πάντως μια ερώτηση σε έναν παιδίατρο θα σου έλυνε την απορία,σίγουρα θα υπάρχουν και ειδικές κρέμες για μωράκια για να μην τα πλησιάζουν τα κουνούπια!!

Χμ θα το ρωτησω!

Και εγώ για αυτοκόλλητα εχω ακούσει και για υγρή σιτρονελα... Θα ρωτήσω όμως και την παιδίατρο..

Κι εγω για υγρη σιτρονελα εχω ακουσει, ομως απο που την αγοραζουμε αραγε αυτη? Απο φαρμακειο? Και πως λειτουργει?

Κοριτσια υποφερει καμια απο καουρες,δυσπεψια και πως το αντιμετωπιζεται?σημερα με εχει πεθανει απο το πρωι το στομαχι μου!!

Δεν υποφερονται οι καουρες, τραγικες!! Εγω πινω γαλα ή τρωω καρπουζι ή ξυνομηλο και μου περναει. Και το γιαουρτι βοηθαει!

Λιλα πολυ ενδιαφερον, ευχαριστουμε!!

Να μην ανησυχείς καθόλου! Εφόσον έχει πάρει θέση, απλώς μην κουράζεσαι τόσο ώστε να καθυστερήσει να εμπεδωθεί (αρκεί να μην τρέχεις στο τέλος, για να εμπεδωθεί σωστά!). Όλα θα πάνε καλά, γλυκιά μου, και σε λίγες μέρες θα κρατάς το θαυματάκι σου στην αγκαλιά σου!!!

Εχεις δικιο, σωστα τα λες... Ηδη εχω ησυχασει και σκεφτομαι...:rolleyes:

Να μην ανησυχεις....ολα καλα θα πανε...θα αρχισουμε να γινομαστε μανουλες!!να δουμε τι φτιαξαμε μαχι με τους αντρουληδες μας !!!!με το καλο με το καλο!!!!!!!

Ε ναι!! Κι ας ελπισουμε οσες κανουμε κορες να παρουν και τιποτα απο εμας γιατι λενε οι κορες μοιαζουν συνηθως στους μπαμπαδες...:mad:

Σε ευχαριστω! Κι εσυ με το καλο!! :)

νΑ πω την αληθεια όχι διότι μου φαίνεται πως δεν είνα η ώρα του...μετά από 2 γέννες στην 3 νομίζω μπορείς να καταλάβεις πότε θα έρθει..πρέπει βασικά η συσπάσεις να είναι τακτικές και καθε 5 λεπτά, αλλιώς αυτές που έρχονται και φεύγουν δεν είναι τοκετου...ετσι νομιζω δηλαδη...τωρα αν και αυριο έχω τα ιδια θα τον παρω λογικα τηλέφωνο...

Μαρεσει που εισαι τοσο ψυχραιμη!! Κι εγω αυτο εχω διδαχτει αλλα αν με πιασουν πονοι πολυ φοβαμαι θα ενοχλησω τον γιατρο μου...

Σε ποια βδομαδα συνηθως σου λεει ο γιατρος οτι εχει εμπεδωθει το μωρο??

Κοιτα εγω στην 37η ειμαι (38η σε δυο μερες) και εχει εμπεδωθει. Βεβαια τωρα καναμε εξεταση τραχηλου δεν ξερω απο ποτε χωθηκε στη λεκανη μου το πιτσιρικι μου. Παντως ειναι αληθεια πως εδω και 5-6 μερες νιωθω πιεση απο κατω οταν περπαταω, οποτε μαλλον τοτε εμπεδωθηκε εμενα...

νεφελη Απο ποιες εταιριες ζητησεσ δειγματα? σου εστειλαν?

σε αυτο το μηνυμα λες πως θα ηθελες να γεννησεις ιουνιο και τωρα που τελικα θα συμβει.. αγχωθηκες!!! παιξε κανα τζοκερ!!! και μην αγχωνεσαι τι σε 2 βδομαδες τι σε 3... το θεμα ειναι πως σε λιγες μερες θα εχεις την μπεμπουλα σου αγκαλιτσα!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Χαχα Ντεμι πες το ψεμματα! Ενα τζοκερ καλη ιδεα!!!

Κοιτα εστειλα σε ολες τις εταιρειες και σχεδον ολες μου εστειλαν. Pampers, libero, babylino, frezyderm, caredirect, chicco, lansinoh, newbaby.gr, διαφορα σαιτς δηλαδη καταστηματα που στελνουν δειγματα, avene,proderm, planet,fisher price, everyday, tena.. Καποιες βεβαια δεν απαντησαν καθολου, ομως μπορω να πω πως παρα την κριση ο,τι ειχαν εστειλαν κι εγω πηρα μια καλη ιδεα και απο τα διαφημιστικα εντυπα.

Επισης σε ποια εβδομαδα σου βαζει "χερι" ο γιατρος?? εγω ειμαι 36 και 5!

37η εμενα, αυτη που εισαι κι εσυ δηλαδη.

Κορίτσια όλα καλά θα πάνε! Εμείς γεννησαμε εχθές στις 36 εβδομάδες ακριβώς μία κουκλίτσα 3.500, είναι σε παρακολουθηση λόγο του ότι βγήκε νωρίς, αλλά όλα καλά! Χιλιες ευχές σας στέλνω και εύχομαι να έρθουν σύντομα τα θαύματακια σας: )

Να σου ζησει Ιωαννα!!! Μπραβο!! 3,500 τελεια!!!!

Ποσες μερες θα μεινει μεσα, σου ειπαν?

Με το καλο να την παρετε σπιτακι!!!

tf9Xp3.png

Σε ευχαριστώ πολύ Νεφέλη, να είσαι καλά! Αύριο που θα βγάλω τους όρους και τα

σωληνάκια θα μου τη φέρουνε στο δωμάτιο, Πίνει τσαγακι και αύριο ξεκινάμε στήθος :). Προληπτικά μου είπανε θα την παρ ακολουθούν λόγο τοκετού στις 36 εβδομάδες. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες τις μανούλες!

WBp0p2.png pPGzp3.png

Σε ευχαριστώ πολύ Νεφέλη, να είσαι καλά! Αύριο που θα βγάλω τους όρους και τα

σωληνάκια θα μου τη φέρουνε στο δωμάτιο, Πίνει τσαγακι και αύριο ξεκινάμε στήθος :). Προληπτικά μου είπανε θα την παρ ακολουθούν λόγο τοκετού στις 36 εβδομάδες. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες τις μανούλες!

Να σου ζησει καλη μ!!! Ευχομαι οτι καλυτερο!!! Φτανει σιγα σιγα η ωρα μας για ολες...κ γω ανυπομονω δε στ κρυβω...ελατε γρηγορα βρε μπεμπακια σας περιμενουμε πως κ πως...

71i9p3.png

Διαφημίσεις

Να σου ζησει!!!!!να ειναι γερο και δυνατο το μωρακι σου!με το καλο στο σπιτακι σας!

Maternity_codemini.php#

Ioanna να σου ζήσει η μπεμπουλα!!!!Πολυ καλο βαρος για 36 εβδ.Απορω γιατι την εβαλαν για παρακολουθηση!!!!

Αχ βρε κοριτσια αντε να γεννησουμε κι εμεις!!!Εγω ειμαι ακομα 35+4,ακριβως τοτε γεννησα τον γιο μου.Εγω εχω 2 βδομαδουλες ακομα αλλα δυσκολευομαι πολυ.Πονανε τα δαχτυλα μου,δεν μπορω να κοιμηθω,δεν μπορω να βολεψω την κοιλια μου και ολα τα σχετικα.....!!

Την Τριτη θα κανω το πρωτο NST.

Να ρωτησω,οδηγειτε ή οχι???Εχετε ρωτησει τον γιατρπ σας?

Να σας ζήσει η μπουμπου σας! Να ειναι υγιής και κακότυχη! περιμένουμε πως και πως όλα τα μωράκια!

;)

Καλημέρα κοριτσια!

Ioanna μου να σου ζήσει! Να ειναι γερή και τυχερή η κοπελαρα σου!

Steviv και Nefeli χαίρομαι πολυ για εσάς και ανυπομονώ! Nefeli κακώς το πήρες στραβά αρχικά. Ειναι τελειομηνο το μωράκι σου. Δεν υπάρχει λόγος να διαιωνίζεται η κατάσταση. Και ας τελειώνει και αυτή η περίοδος πια! Τα νεα σου ειναι τα καλύτερα! Απόλαυσε τις τελευταίες μερες ησυχίας!

Εμείς είδαμε εχθές το μωράκι μας. Όλα καλα. Κάναμε και καλλιέργειες. ΠΗΤ αντί 28/7 πλέον 15/7. Αν δεν τα καταφέρουμε θα πάμε με πρόκληση.

Πλέον θα πηγαίνουμε καθε εβδομάδα στο γιατρο.

Κοριτσια ο ύπνος ανυπόφορος. Τι ζέστη ειναι αυτή? Δεν την βγάζω τον Ιούλιο. Το κλιματιστικό θα καεί ολημερίς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...