Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Εκανα την εξεταση τραχηλου κι οπως ειπε η Στεβιβ βαζει γαντι κ τζελ και πιεζει για να δει. Προσωπικα δεν πονεσα καθολου, ομως δε σας κρυβω πως αγχωθηκα. Επιασε το κεφαλι της μικρης! Το μωρο εχει εμπεδωθει κ μου πε ειμαι ετοιμη το πολυ σε δυο βδομαδες θαχω γεννησει μωρακι τελειομηνο. Εγω εχω πητ 8/7! Μου πε πως κανω συσπασεις γερες κι ας μην το καταλαβαινω εγω κ δυνατες. Κοριτσια υπαρχει περιπτωση με τπ δαχτυλο να προκληθει ο τοκετος; Μηπως ειχα κι αλλο χρονο; Μηπως σκεφτομαι λαθος; Γιατι εχω αγχωθει τοσο πολυ;; Αυτη την εξεταση πρεπει υποχρεωτικα να την κανουμε; Μας ειπε οχι επαφες για να μην ξεεμπεδωθει το μωρο..

την ίδια απορία είχα αν ειναι υποχρεωτική!!!αχ Νεφελάκη και εσυ για μωράκι ιουνίου???υπέροχα τα νέα σας να χαίρεσαι και μην ανχώνεσαι όποτε είναι έτοιμη θα σου έρθει η μικρούλα σου!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Διαφημίσεις

Μόλις γυρίσαμε απο τον γιατρουλη! Μου είπε οτι ο τράχηλος εχει εξαλειφθεί πάνω απο 50% και το κεφάλι του μπέμπη εχει εμπεδωθεί... Μου είπε οτι θα γεννήσω πολυ σύντομα... :)

Κοριτσια εγω κλαιω απο το αγχος μου..

Περιμενα να παρω ολο το μηνα, μια γεννα μεχρι πριν μια ωρα μου φαινοταν πολυ μακρινη...

Τωρα δεν μπορω να το πιστεψω..

Αχ πειτε μου κατι μπας κ ξεθολωσω..

Νιωθω πως δεν ειμαι ετοιμη!!!!

tf9Xp3.png

Κοριτσια εγω κλαιω απο το αγχος μου..

Περιμενα να παρω ολο το μηνα, μια γεννα μεχρι πριν μια ωρα μου φαινοταν πολυ μακρινη...

Τωρα δεν μπορω να το πιστεψω..

Αχ πειτε μου κατι μπας κ ξεθολωσω..

Νιωθω πως δεν ειμαι ετοιμη!!!!

Συγγνώμη για την παρεμβολή!

Νεφελάκι μου, η μπεμπούλα σου είναι έτοιμη να γεννηθεί, μην ανησυχείς!

Άλλωστε, μπαίνοντας στον μήνα μας, μπορεί να γεννήσουμε οποιαδήποτε στιγμή, τα μπεμπάκια δεν κρατάνε ημερολόγιο...

Σκέψου ότι αν δεν έκανες την εξέταση (που θέλει ειδική τεχνική για να προκαλέσει τοκετό και πραγματικά δεν πιστεύω ότι θα έκανε κάτι τέτοιο ο γιατρός σου), πολύ πιθανό να έσπαγαν τα νερά και να ήσουν απροετοίμαστη.

Συνεπώς, απλώς προετοιμάσου ψυχολογικά (και το σπίτι) για να δεχτείτε τη μικρούλα σας :D:D:D

tt1e3

Μόλις γυρίσαμε απο τον γιατρουλη! Μου είπε οτι ο τράχηλος εχει εξαλειφθεί πάνω απο 50% και το κεφάλι του μπέμπη εχει εμπεδωθεί... Μου είπε οτι θα γεννήσω πολυ σύντομα... :)

Ωχ στα ιδια ειμαστε στεβιβ!

Μαζι λες να γενναμε;;

Που γεννας;

tf9Xp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια πολυ χαιρομαι που ερχονται τ μωρακια σας...μακαρι να μουν στη θεση σας ειλικρινα...μην ατχωνεστε ολα καλα θ πανε κ θα μας ερθουν ολο τοσο φυσιολογικα που δεν θα καταλαβουμε τπτ...αντε με το καλο να τα καλουποδεχτειτε...εγω φοβαμαι μηπως γεννησω κ δεν εξναι ο γιατρος εδω ,μονο αυτο με στενοχωρει.. Εσεις σκεφτειτε πως σε πολυ λιγο θαχετε τα ζουζουνακια σας αγκαλια και θα ξεχασετε τ παντα...τοσες κ τοσες γεννησανε...μπορουμε κ μεις!!!!

71i9p3.png

Συγγνώμη για την παρεμβολή!

Νεφελάκι μου, η μπεμπούλα σου είναι έτοιμη να γεννηθεί, μην ανησυχείς!

Άλλωστε, μπαίνοντας στον μήνα μας, μπορεί να γεννήσουμε οποιαδήποτε στιγμή, τα μπεμπάκια δεν κρατάνε ημερολόγιο...

Σκέψου ότι αν δεν έκανες την εξέταση (που θέλει ειδική τεχνική για να προκαλέσει τοκετό και πραγματικά δεν πιστεύω ότι θα έκανε κάτι τέτοιο ο γιατρός σου), πολύ πιθανό να έσπαγαν τα νερά και να ήσουν απροετοίμαστη.

Συνεπώς, απλώς προετοιμάσου ψυχολογικά (και το σπίτι) για να δεχτείτε τη μικρούλα σας :D:D:D

:shock::shock:

Ντιντι ημουν τοσο στην κοσμαρα μου που δεν εοχα ουσιαστικα καταλαβει πως ηρθε η ωρα.. Μολις μου πε ο γιατρος πιανω το κεφαλι της, εισαι ετοιμη γεννας μεσα σε 15 μερες νομιζω εχασα το φως μου για δευτερολεπτα, στεγνωσε το στομα μου κι ο αντρας μου δε, με ενα χαμογελο ως τα φρυδια. Σευχαριστω που με καθησυχασες, ηδη μιλησα και με μαια και μου πε ακριβως τα ιδια που εγραψες!

Παντως η εξεταση καθολου δεν πονεσε και κρατησε 10 δευτερολεπτα, σα να κανουμε παπ ας πουμε, οχι κατι διαφορετικο..

tf9Xp3.png

:shock::shock:

Ντιντι ημουν τοσο στην κοσμαρα μου που δεν εοχα ουσιαστικα καταλαβει πως ηρθε η ωρα.. Μολις μου πε ο γιατρος πιανω το κεφαλι της, εισαι ετοιμη γεννας μεσα σε 15 μερες νομιζω εχασα το φως μου για δευτερολεπτα, στεγνωσε το στομα μου κι ο αντρας μου δε, με ενα χαμογελο ως τα φρυδια. Σευχαριστω που με καθησυχασες, ηδη μιλησα και με μαια και μου πε ακριβως τα ιδια που εγραψες!

Παντως η εξεταση καθολου δεν πονεσε και κρατησε 10 δευτερολεπτα, σα να κανουμε παπ ας πουμε, οχι κατι διαφορετικο..

Να μην ανησυχείς καθόλου! Εφόσον έχει πάρει θέση, απλώς μην κουράζεσαι τόσο ώστε να καθυστερήσει να εμπεδωθεί (αρκεί να μην τρέχεις στο τέλος, για να εμπεδωθεί σωστά!). Όλα θα πάνε καλά, γλυκιά μου, και σε λίγες μέρες θα κρατάς το θαυματάκι σου στην αγκαλιά σου!!!

tt1e3

steviv21 και εσυ κοπέλα μου???αντε πολυ χαίρομσι θα γεμίσουμε νινάκια πρίν τελειώσει ο μήνας με το καλό εύχομαι και με έναν πόνο!!!

Εγώ κορίτσια και τι δεν θα έδινα να γεννήσω φυσιολογικά και ας ήταν και αύριο που λέει ο λόγος αρκεί να το είχε επιλέξει η φύση απο μόνη της και το μωράκι μου και όχι μια προγραμματισμένη καισαρική αλλα ειπαμε οτι είναι για καλό μας!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Διαφημίσεις

εγω κοριτσια για τον πιτσιρικο μου πηρα ναυτικο φορμακι κοντομανικο,και καλτσακια.εβαλα μαζι κι ενα φανελακι αλλα δε νομιζω να χρειαστι.επισης μια πικεδενια κουβερτουλα και πανα για να στρωσω στο καθισματακι αυτοκινητου.Vicki πηρες το γιατρο σου καλου κακου?ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΑΣ!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

νΑ πω την αληθεια όχι διότι μου φαίνεται πως δεν είνα η ώρα του...μετά από 2 γέννες στην 3 νομίζω μπορείς να καταλάβεις πότε θα έρθει..πρέπει βασικά η συσπάσεις να είναι τακτικές και καθε 5 λεπτά, αλλιώς αυτές που έρχονται και φεύγουν δεν είναι τοκετου...ετσι νομιζω δηλαδη...τωρα αν και αυριο έχω τα ιδια θα τον παρω λογικα τηλέφωνο...

Steviv και Νεφελακι θα ανοιξετε την αυλαια; Τι ωραια!!!!! Αντε να παρουμε μπροστα σιγα σιγα....

Νεφελακι μου σε καταλαβαινω γιατι κι εγω σοκαριστηκα τη Δευτερα που μου ειπε η μαια οτι δε βγαζω το μηνα... Απασχολησε τον εαυτο σου με τις τελευταιες ετοιμασιες ωστε να περασουν γρηγορα οι μερες! Μολις ερθει το μωρακι θα ξεχασεις ολο το αγχος και τις ανασφαλειες που νιωθεις τωρα!

Για πειτε οι πιο εμπειρες.... Ωρες ωρες σκληραινει η κοιλια απο πανω απο τον αφαλο μεχρι τερμα κατω και νιωθω σουβλιες ταυτοχρονα που δεν περνανε ακομα κι αν αλλαξω θεση. Συσπασεις ειναι; Πονακια εχω ολη μερα αλλα αυτα τα πετρωματα αρκετες φορες μεσα στη μερα αλλα εντελως ακανονιστα!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Στην αρχη δεν χρειαζεται αφρολουτρο,μονο με σκετο νερο τα πλενουμε?επισης μεχρι να πεσει ο αφαλος δεν κανει να το βαζουμε σε μπανακι?

Στο πρωτο μου παιδακι για 40 μερες δεν του εβαλα ουτε αφρολουτρο ουτε μωρομαντηλο ουτε τον βουτουσα στο νερο μεχρι να πεσει ο αφαλος! Αυτα ειχα διαβασει και ακουσει, αυτα εκανα! Τωρα το εχω απομυθοποιησει λιγο οποτε θα ειμαι πιο χαλαρη! Απλα για τον αφαλο λενε οτι οσο δε βρεχεται τοσο πιο γρηγορα θα πεσει!

Α επισης ορο και αναρροφητηρα για τη μυτη που ειπε το μωλο!!! Μπορει να μην τα χρειαστεις στην αρχη αλλα καλο ειναι να τα εχεις για να μπορεις να καθαριζεις τη μυτουλα του!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Steviv & Nefeli τελεια με το καλο να ερθουν τα μπεμπακια σας , αφου ερχοντε φυσιολογικα ολα καλα :D ...... ασε που θα γλιτωσετε και την ζεστη του Ιουλιου ;) . Καλο ποδαρικο να κανετε για ολες μας. ☆♡

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...