Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, little miracle είπε:

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Χωρίς να υποβόσκει κάτι άλλο; Γιατί όσα διάβαζα έως τώρα με το προεμφυτευτικό έμεναν . Εδώ έβαζαν ένα έμβρυο γιατί αυξανόταν η πιθανότητα να πιαστούν και τα 2 λόγω ελέγχου. Έχω 2 4ΒΒ , μου δίνεις ελπίδες. 

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Καλημερα!! Πως ειστε σημερα;;

Επισκληριδιο εννοειται δεν το συζητω! Κοριτσια πρεπει να στε πολυ θαραλλεα για να σκεφτεστε να μην κανετε... Εγω στην περιοδο υποφερω και φανταζομαι δεν εχουν σχεση αυτοι οι πονοι με τις ωδινες του τοκετου! Οποτε την ενεση τη θελω! Εχω κι εγω διαβασει διαφορα για την επισκληριδιο αλλα τοσες κανουν, σχεδον ολες! Οσο ναναι ειναι φαρμακο αλλα δε θαντεξω με τιποτα!

Ρε κοριτσια εγω δεν εχω πονους τι στο καλο.. Μονο πιεση και πονο απο κατω οταν περπαταω, σημερα εχω γιατρο για.. "ενδοεξεταση".. Για να δουμε...

Δεσποινα82 δε μου χει ερθει καποιο πμ!

Νεφελη χαθηκες και μας ανησυχησες! Χαιρομαι που εισαι καλα! Τελικα οι εταιρειες σου εστειλαν; Εμενα με εχουν γεμισει με πανες, αποκλειεται να μη μου μεινουν τοσες που εχω!! Ειχα βιαστει κ ειχα αγορασει η χαζη κουτες!!...

Λιτσα σε καταννοω απολυτα.. Η ζεστη ειναι αφορητη.. Το βαρος απαλευτο.. Θαθελα κι εγω να γεννησω μεσα στον Ιουνιο...

tf9Xp3.png

Διαφημίσεις

το λευκωμα στα ουρα δειχνει καποιο θεματακι στα νεφρα...θα κρινει ο γιατρος ποσο σοβαρο ειναι στη φαση που εισαι. Μπορει να ειναι κ φυσιολογικη η τιμη για τη βδομαδα που εισαι. Οπως κ να χει ειμαστε στην τελικη ευθεια...κ τωρα βα χρειαστει να γεννησουμε ολα καλα 😁

Μακαρι να μην ειναι τιποτα Ρινα γιατι τωρα στο τελος το μονο που θα μου λειπε θα ταν καποιο προβλημα...:/

tf9Xp3.png

Γεια σας κοριτσακια!πηγαμε κι εμεις σημερα στο γιατρο κι απο οτι φαινεται οπως ειπε κι η vanilitsa τα πιτσιρικια μου θα εχουν πιο κοντα γεννεθλια απο οτι υπολογιζαμε.Το αμνιακο μου υγρο δεν ειναι παρα πολυ.ο μικρος μου ειναι 2300.την αλλη δευτερα κανω καρδιοτοκογραφο.Για 10 μερες ειμαστε ενταξει αλλα για παραπανω δε το βλεπω.ειναι πολυ περιορισμενος κι ο χωρος(α πα πα 2 μετρα γυναικα....εεεε1.55 με το ζορι!!!)οποτε τι να πρωτοχωρεσει εκει μεσα.οποτε σε 10 μερες τσεκαρουμε υπερηχο και θα δειξει ποσο μεγαλωνει ο παιδαρος.αν φρεναρει η αναπτυξη του παμε εσπευσμενα για καισαρικη.κατα τη γιατρο δε βγαζουμε το μηνα!!!!ας ειναι καλα το μωρακι μου κι ας ερθει οποτε θελει γερο και με το καλο!!!αυριο τελευταια μερα στη δουλεια τουλαχιστον να ξεκουραστω και να κανω τις τελευταιες λεπτομεριες με ηρεμια.το γελιο ειναι με τον τραχηλο που ειναι 4 εκατοστα.ειμαι με καισαρικη γιατι αν επρεπε να περιμενω για διαστολη θα φταναμε πρωτοχρονια!αυτα κοριτσακια τα νεακια μας....

Μωλο με τεχνητους να πας δε γινεται;

Παντως οπως κ ναχει μπορει νασαι απο τις πρωτες που θα κρατησουν το μωρακι τους αγκαλιτσα!!! Ευχαριστησου τωρα την κοιλιτσα σου!!!!:)

tf9Xp3.png

Μια δροσερή:tongue: καλησπέρα και από μένα...............

τι κάνετε?????????

Nefeli13 μας τρόμαξες με την απουσία σου αλλά αφού όλα καλά σε συγχωρούμε:P

τα έκανες κοντά κοντά τα πιτσιρίκια σου οπότε φαντάζομαι δε σε αγχώνει το θέμα "ζήλια".....εμένα όλο εκεί είναι το μυαλό μου....εγωιστικό βεβαία αλλα στεναχωριέμαι για το πως θα το πάρει ο γιος μου!!!Το ξέρω είναι λαθος μου γιατί έτσι θα του μεταδώσω τις ανησυχίες μου αλλά τι να κάνω!

Φαντάζομαι πως όταν θα περάσει λίγο ο καιρός θα βρούμε τους ρυθμούς μας αλλά μέχρι τότε πρέπει να κάνω πολλές προσπάθειες !

Επισκληρίδιο δαγκωτό δεν το συζητώ....Μπράβο στα κορίτσια που πάνε χωρίς....αλλά δεν θα πάρω καρδιά μου!!!!!!!!!

Nefeli2014 με το καλό η " ενδοσκόπηση" .....να μας πεις πως ήταν!!!!!:shock:εμένα έχουν περάσει 5 χρόνια και ακόμη την θυμάμαι....:twisted:

τι ρουχαλάκια έχετε πάρει για την έξοδο από το μαιευτήριο???

εγώ πήρα ενα φορμάκι με κορδελίτσα κίτρινη και μια πολύ ψιλή πικέ κιτρινη πάλι....με λευκό!καλτσάκια και ένα σκουφάκι!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

τι κάνετε?????????

τα έκανες κοντά κοντά τα πιτσιρίκια σου οπότε φαντάζομαι δε σε αγχώνει το θέμα "ζήλια".....εμένα όλο εκεί είναι το μυαλό μου....εγωιστικό βεβαία αλλα στεναχωριέμαι για το πως θα το πάρει ο γιος μου!!!Το ξέρω είναι λαθος μου γιατί έτσι θα του μεταδώσω τις ανησυχίες μου αλλά τι να κάνω!

Φαντάζομαι πως όταν θα περάσει λίγο ο καιρός θα βρούμε τους ρυθμούς μας αλλά μέχρι τότε πρέπει να κάνω πολλές προσπάθειες !

Επισκληρίδιο δαγκωτό δεν το συζητώ....Μπράβο στα κορίτσια που πάνε χωρίς....αλλά δεν θα πάρω καρδιά μου!!!!!!!!!

Nefeli2014 με το καλό η " ενδοσκόπηση" .....να μας πεις πως ήταν!!!!!:shock:εμένα έχουν περάσει 5 χρόνια και ακόμη την θυμάμαι....:twisted:

εγώ πήρα ενα φορμάκι με κορδελίτσα κίτρινη και μια πολύ ψιλή πικέ κιτρινη πάλι....με λευκό!καλτσάκια και ένα σκουφάκι!!

vanilitsa, σκουφακι και καλτσακια? δεν θα ζεσταθει το καημενο? :shock:

κ εγω φορμακι κοντομανικο ετοιμασα γλυκουλι και μικροσκοπικο...:D

χτες και εγω ολο το βραδυ δεν κοιμηθηκα...πονουσα αρκετα αλλά ειναι σαν πονοι εντερου παρα συσπασεις ακριβως....:?

8LVMp3.png

Διαφημίσεις

τι κάνετε?????????

Εγώ ενα φορμάκι ζωγραφιστό στο χέρι που γράφει το όνομα της ενα κολάν λεπτό,καλτσάκια και μια κορδελίτσα!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Εγω για μαιευτηριο πηρα εσωρουχακι φορμακι,παπουτσακια,σεντονακι κ πικε.καλτσακθα σκουφακι που μου ειπαν το θεωρω υπερβολη. Θα σκασει το καημενο...

Απο πονακια κι εγω τιποτα....κατι εξογκωματα κανω αλλα νομιζω ειναι η μπεμπα κι οχι συσπασεις γιατι τα νιωθω σε συγκεκριμενη σταση.

Λιλα θα μπω το βραδυ να σας γραψω.

Εγω για το μπεμπε πηρα 2 σεντονακια, μια πικε κουβερτουλα, 2 ζιπουνακια διαφορετικο μεγεθος(γιατι δεν ξερω ποσο θα βγει..), 2 φορμακια κοντομανικα και καλτσακια λεπτα..

Τωρα για σκουφο.. δε φανταστηκα πως χρειαζεται, απλως θα της σκεπασω αν χρειαστει το κεφαλακι με το σεντονακι..

tf9Xp3.png

Διαφημίσεις

Ρε κοριτσια μη γελασετε αλλα εχω καταγχωθει με τα βρωμοκουνουπα, ζουμε εξοχικα ας το πουμε και εχουμε πολλα κουνουπια. Ναι μεν εχουμε σητες αλλα λιγο μανοιξεις την πορτα να βγεις στην αυλη μπαινουν μεσα τα ατιμα. Και δεν κανει να βαζουμε αντικουνουπικα στο μωρο.

Ειδα στην τηλεοραση να διαφημιζουν ενα ανεμιστηρακι με φως που μαζευονται εκει οι κωνωπες... Σκεφτομαι μηπως το παραγγειλω η λετε να ναι μια.. βλακεια κ μιση;;

tf9Xp3.png

Ρε κοριτσια μη γελασετε αλλα εχω καταγχωθει με τα βρωμοκουνουπα, ζουμε εξοχικα ας το πουμε και εχουμε πολλα κουνουπια. Ναι μεν εχουμε σητες αλλα λιγο μανοιξεις την πορτα να βγεις στην αυλη μπαινουν μεσα τα ατιμα. Και δεν κανει να βαζουμε αντικουνουπικα στο μωρο.

Ειδα στην τηλεοραση να διαφημιζουν ενα ανεμιστηρακι με φως που μαζευονται εκει οι κωνωπες... Σκεφτομαι μηπως το παραγγειλω η λετε να ναι μια.. βλακεια κ μιση;;

εχω ακούσει για τσιρότα που κολλάς κοντά στο μωρό οχι πάνω του αυτό ξέρω οτι πιάνει..τώρα αυτό που λές δεν το έχω δει για να σου πώ,πάντως μια ερώτηση σε έναν παιδίατρο θα σου έλυνε την απορία,σίγουρα θα υπάρχουν και ειδικές κρέμες για μωράκια για να μην τα πλησιάζουν τα κουνούπια!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Εγώ του πήρα μαζί σεντονακια, φανελάκι κοντομάνικο, φορμάκι λευκό με ενσωματωμένη μπλούζα ριγέ άσπρο-μπλε... Καλτσακια, παπουτσάκια και καπέλο... Θα πάρω και μια πικε κουβέρτα αλλα δεν νομίζω με τέτοια ζέστη να τη χρειαστούμε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...