Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Απ ότι κατάλαβα ναι πάλι πρέπει να περάσεις επιτροπή γιατί εγώ επέμεινα λίγο και μου είχε πει αυτό σαν κόλλημα. Τυχερή είσαι που έχει μικρούς κύκλους εγώ πρέπει να περιμένω 35-40 μέρες. 
      Όλα καλά θα πάνε! Ξεκουράσου, να περάσουν οι γιορτές με τον άντρα σου ήρεμα, κάντε σεξ, απολαύστε την ηρεμία σας και σας εύχομαι του χρόνου τα Χριστούγεννα να μην έχετε ηρεμία αλλά ένα μικροσκοπικό πλασματάκι να σκούζει και να σας γεμίζει χαμόγελα 😂

Κορίτσια μου ερώτηση, 10 Ιανουαρίου έχω ραντεβού για να δούμε τ επόμενα βήματα για την επόμενη εμβρυομεταφορα  μιας και αυτήν δεν προχώρησε, έχω 4ββ 3αβ 2αβ βλαστοκυστες 5 ημερών που περιμένουν, μπορώ να επιλέξω ποια θα βάλω ή όχι???έχετε κάποιο τίπ να προτείνετε ή κάποια ερώτηση που μπορώ να κάνω στον γιατρό?

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Κοριτσάρες δυστυχώς εγώ θα αποχαιρετήσω την όμορφη παρέα σας..

Σήμερα πήγα στο γιατρό, αλλά τομικρό μου είχε σταματήσει να μεγαλώνει..

πριν 2 εβδομάδες είχαμε ακούσει την καρδούλα του.. σημερα τίποτα..

Αύριο πάω για απόξεση.. :(

Ελπίζω να είμαιη πρώτη και η τελευταία από την όμορφη παρέα σας που φεύγει..

καλή συνέχεια να έχετε όλες και άλλες τόσες.. να προσέχετε τον εαυτό σας και τα μικρά σας και όλα να πάνε τέλεια :D

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

8LVMp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες δυστυχώς εγώ θα αποχαιρετήσω την όμορφη παρέα σας..

Σήμερα πήγα στο γιατρό, αλλά τομικρό μου είχε σταματήσει να μεγαλώνει..

πριν 2 εβδομάδες είχαμε ακούσει την καρδούλα του.. σημερα τίποτα..

Αύριο πάω για απόξεση.. :(

Ελπίζω να είμαιη πρώτη και η τελευταία από την όμορφη παρέα σας που φεύγει..

καλή συνέχεια να έχετε όλες και άλλες τόσες.. να προσέχετε τον εαυτό σας και τα μικρά σας και όλα να πάνε τέλεια :D

λυπάμαι πολύ :(:(:(

Κοριτσάκια μου γλυκα γεια σας και από μενα!!!είμαι παλια στο φόρουμ καινούρια στο τοπικ αυτό!!

εχω ένα αγοράκι 4μιση χρονών και πρώτα ο Θεός πάμε για το δεύτερο μπεμπέ. είμαι 10 βδομάδων και για αυχενική θα πάω τέλος του μηνα!!

Στο πρώτο παιδάκι μου από την πρώτη μέρα δεν είχα κανενα σύμπτωμα ...εδώ κορίτσια τι να σας πώ!!!!τα έχω δει όλα!!!!ζαλάδες αναγούλες εμετούς ατονία....νεύρα....και μενα το πρόβλημά μου Nefelh μου είναι που δε μπορώ να ασχοληθώ με τον μικρό:roll:!!!

Εσας σας περασαν αυτά????Ανυπομονώωωω δεν αντέχω άλλο:roll:

Αντε με το καλό να περάσουν οι μήνες και να έχουμε υγιέστατα τα μπεμπάκια σπίτι μας το καλοκαιράκι!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Κοριτσάκια μου γλυκα γεια σας και από μενα!!!είμαι παλια στο φόρουμ καινούρια στο τοπικ αυτό!!

εχω ένα αγοράκι 4μιση χρονών και πρώτα ο Θεός πάμε για το δεύτερο μπεμπέ. είμαι 10 βδομάδων και για αυχενική θα πάω τέλος του μηνα!!

Στο πρώτο παιδάκι μου από την πρώτη μέρα δεν είχα κανενα σύμπτωμα ...εδώ κορίτσια τι να σας πώ!!!!τα έχω δει όλα!!!!ζαλάδες αναγούλες εμετούς ατονία....νεύρα....και μενα το πρόβλημά μου Nefelh μου είναι που δε μπορώ να ασχοληθώ με τον μικρό:roll:!!!

Εσας σας περασαν αυτά????Ανυπομονώωωω δεν αντέχω άλλο:roll:

Αντε με το καλό να περάσουν οι μήνες και να έχουμε υγιέστατα τα μπεμπάκια σπίτι μας το καλοκαιράκι!!!

καλωσήρθες!!με το καλό το μπεμπάκι σου!:) εγώ μπαίνω αυτή την εβδομάδα στην 12 εβδομάδα και τα συμπτώματα έχουν κάπως ηρεμήσει, γιατί και γω είχα και εμετο και ήμουν χάλια...

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες τις κοπέλες!!! Τι κάνετε;;

Την Παρασκευή που πέρασε ακούσαμε καρδούλα και είδαμε το σποράκι μας που είχε μεγαλώσει πολύ!! Μου έκλεισε και ραντεβού για αυχενική διαφάνεια 15 Γενάρη! Κατά τα άλλα έχω όλη μέρα ναυτία αλλά χωρίς εμετούς, μου βρωμάνε σχεδόν τα πάντα και κυρίως το κοτόπουλο (το οποίο και μόνο που το σκέφτομαι θέλω να κάνω εμετό) και το μόνο που τρώω με ευχαρίστηση είναι φρούτα.... Αυτά από εμένα!!! Φιλιά πολλά πολλά!!!

xcCgp2.png

tt1bb96b.aspx

Καλημέρα σε όλες τις κοπέλες!!! Τι κάνετε;;

Την Παρασκευή που πέρασε ακούσαμε καρδούλα και είδαμε το σποράκι μας που είχε μεγαλώσει πολύ!! Μου έκλεισε και ραντεβού για αυχενική διαφάνεια 15 Γενάρη! Κατά τα άλλα έχω όλη μέρα ναυτία αλλά χωρίς εμετούς, μου βρωμάνε σχεδόν τα πάντα και κυρίως το κοτόπουλο (το οποίο και μόνο που το σκέφτομαι θέλω να κάνω εμετό) και το μόνο που τρώω με ευχαρίστηση είναι φρούτα.... Αυτά από εμένα!!! Φιλιά πολλά πολλά!!!

Καλημερα κοριτσια! και εγω πηγα την Παρασκευη και οντως μεγαλωσε τοσο πολυ! κουνουσε και το μικροσκοπικο χερακι του και γελουσα σα χαζη...χαχα! και εγω γεναρη εχω αυχενικη διαφανεια...

καθε πρωι εναν καθιερωμενο εμετο, μου βρωμαει καθε τι κρεατικο και οντως κ μενα με τραβανε πολυ τα φρουτα το γιαουρτι και οτιδηποτε σε ζυμαρικο...επεσε ηδη πολυ ο σιδηρος μου για αυτο και θα παρω συμπληρωμα ....αυτα και απο μενα! nefeli εισαι καλυτερα πλεον? οι υπολοιπες κοπελες πως τα πατε? :D

8LVMp3.png

Vanilitsa καλως μας ηρθες!! Ευτυχως ο μικρος εχει συνηθισει πλεον την παρουσια-απουσια μου και παιζει μονος του, αλλα ερχεται που και που για αγκαλια η οποια κραταει 30" μαζι με το σκαρφαλωμα πανω στην κοιλια μου και την κωλοτουμπα για να κατεβει!!! Απο συμπτωματα ειμαι στα ιδια, αναγουλες ολη μερα και το απογευμα εμετους... Χθες πηγαμε στο γιατρο, ηταν 3 εκατοστα και κουνιοταν!!! Δεν το περιμενα αλλα ενιωσα την ιδια συγκινηση οπως και στο πρωτο... Αυχενικη εχουμε 30 του μηνα κι ελπιζω να πανε ολα καλα και να μας βρει ο νεος χρονος λιγο πιο ξεγνοιαστους!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!! ιούλιο θα γεννήσω κι εγώ...έχω ΠΗΤ 31 Ιουλίου !! Χτες πήγα για υπέρυχο και μου είπε ο γιατρός ότι είμαι 7 εβδομάδων..Κανονικά λέει 5 μέρες παραπάνω πρέπει να είμαι αλλά θα το μετρήσει είπε ως 7 ακριβώς. Τι εννοούσε δεν κατάλαβα. Δεν έχει σχηματιστεί ούτε καν το κεφαλάκι του μωρού. Εύχομαι σε όλες μια ήρεμη και όμορφη εγκυμοσύνη..

V2YQp2.png

93nMp3.png

467987f431u9v1sr.gif

Καλησπέρα κορίτσια!!! ιούλιο θα γεννήσω κι εγώ...έχω ΠΗΤ 31 Ιουλίου !! Χτες πήγα για υπέρυχο και μου είπε ο γιατρός ότι είμαι 7 εβδομάδων..Κανονικά λέει 5 μέρες παραπάνω πρέπει να είμαι αλλά θα το μετρήσει είπε ως 7 ακριβώς. Τι εννοούσε δεν κατάλαβα. Δεν έχει σχηματιστεί ούτε καν το κεφαλάκι του μωρού. Εύχομαι σε όλες μια ήρεμη και όμορφη εγκυμοσύνη..

Κι εγώ έχω ΠΗΤ 31 Ιουλίου!!!! Καλωσήρθες λοιπόν και εύχομαι να πάνε όλα καλά για όλες μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

xcCgp2.png

tt1bb96b.aspx

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια και με το καλό!!!

Είπα να ερθω κι εγω στην παρέα σας μιας και η ΠΗΤ μου είναι 31/07/15.

Περιμένω το δεύτερο παιδακι μου και ειμαι πολύ χαρούμενη!

Καλό μας ταξίδι λοιπον και ας το απολαύσουμε!!!

καλημερα κοριτσια καλωσηρθατε οι καινουργιες με το καλο τα μωράκια σας!!!Εγω κοριτσια δεν αντεξα χθες να περιμενω μεχρι την αυχενικη στις 29 και πηγα για εναν απλο υπερηχο το μικρουλη μου ειναι λιγο μεγαλυτερο ειμαι 11 εβδομαδων και 1 σημερα και μου εδωσαν πητ 07.07,κουνιοταν συνεχεια και ειχε το χερακι του ορθιο,ειπε ο γιατρος οτι εχει υποψια οτι ειναι αγορακι!!!!ολα τέλεια λοιπον και εγω πιο ευτυχισμενη απο ποτε!!!!Απο συμπτωματα εχουν υποχωρήσει ολα μονο κατι πρωινες ναυτιες!!!Περιμενω νεα σας κοριτσια!!φιλια πολλα

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

καλημερα κοριτσια! να καλωσορισω κ εγω τα καινουργια κοριτσια στην παρεα μας. απ'οτι βλεπω τωρα ημαστε 4 με ΠΗΤ 31/7! :tongue:

εγω εδω και 2 βδομαδες περιπου εχω μια συνεχη ναυτια. ολη τη μερα ειμαι ξαπλωμενη γιατι αλλιως ειμαι χειροτερα. το απογευμα μεχρι να κοιμηθω ειμαι χαλια, ολα μου μυριζουν κυριως τα γαλακτοκομικα ακομα και το νερο της βρυσης. πηραμε εμφιαλωμενο αλλα και παλι μεχρι μισο λιτρο τη μερα πινω. τα ποδια μου εχουν αρχισει να ξεφλουδιζουν απο την ελλειψη νερου:| ευτυχως ο αντρας μου εχει αναλαβει τον μικρο μας γιατι εγω δεν μπορω να παιξω μαζι του. την αλλη βδομαδα κλεινει ο παιδικος, να δουμε πως θα περναμε τα πρωινα... υπομονη!

pHNqp3.png9S1np2.png

Γεία σας κοριτσάκια είμαι η Νικολέτα......είμαι κ εγώ μια μελλοντική μανούλα Ιουλίου με ΠΗΤ στις 15/7 πρώτα Ο Θεός!!!!!! Είμαι στην 9η εβδομάδα και 7 ημερών κ έχω αυχενική στις 29 του μήνα κι εγώ!!!!! Μακάρι να πάνε όλα καλά για όλες μας.....:P

BawYp3.png

HgGgp3.png

Καλησπέρα κι απο μένα! Δέσποινα και έλεγα με ΠΗΤ 31/7 Θα είμαι η τελευταία που θα γεννήσει...Τι καλά που δεν είμαι η μόνη! Είμαι κρυωμένη και έχουν σπάσει τα νεύρα μου...Δυστυχώς με κόλλησε ο γιος μου...Πάει προνήπιο ( λάθος το τικεράκι 4 είναι όχι 3 ) όπως καταλαβαίνετε κάθε 10 μέρες έχουμε και νεα ίωση. Έκλεισα ραντεβού σήμερα για την αυχενική στις 21 Ιανουαρίου. Έχω κι εγω εμετούς όχι πολύ αλλα τελευταία δεν μπορώ να φαω ούτε καν κανονικά αν φαω μια κανονική μερίδα φαγητού κάνω εμετό...Μυρωδιές ευτυχώς δεν με ενοχλούν...Υπνηλία έχω και μάλιστα μεσημέρι που ούτε παιδί δεν κοιμόμουνα μεσημέρι !!!! Για την αυχενική που λέτε απ' όσο ξέρω δεν την καλύπτει ο ΕΟΠΥ....Εγω θα την πληρώσω 75ε.....είναι καλά ; ; ;

V2YQp2.png

93nMp3.png

467987f431u9v1sr.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...