Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Blu24 είπε:

Καλημέρα κατια μου !!! Νομίζω θορυβήθηκα αρκετά θα ζητήσω να γίνει στο νοσοκομείο με μέθη γιατί δεν αντέχω και πολλά πολλά !!! Δηλαδή μόνο την ετ αντέχω μέθη που και εκεί με ενοχλεί η αρχή που με καθαρίζει 🫠

Εμείς του δείξαμε τα τωρινά αποτελέσματα και μας είπε είναι τέλεια για την εξωσωματική 🫠 αλλά έτσι και αλλιώς τώρα θα μας πάει ένα τρίμηνο μετά άρα πιστεύω θα έχει πέσει και άλλο ο κατακερματισμός ..

Καλημέρα! Αν σε ενοχλεί τόσο πολύ που σε καθαρίζει τότε οκ, κάνε το όπως νιώθεις εσύ καλύτερα. 
      Α και by the way, Μαρία με λένε 😂

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Α...κι εγω στην εγκυμοσυνη ευτυχως δεν εκαβα το λαθος να διαβαζω...ο,τι θελω ακουω μονο το γιατρο μου...επισκληριδιο δαγκωτο...αφου υπαρχει τροπος γιατι να υποφερουμε; ευτυχως ο γιατρουλης μου ειναι κ απο αυτους που την κανουν οταν του τη ζητησεις γιατι δε θελει να ταλαιπωρειται η γυναικα. Τον αγαπω!!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπερα! Πεταχτηκα λιγο απο τις μανουλες Αυγουστου να σας δω γιατι εχω κινδυνο για προωρο και για Αυγουστο δυσκολο μας βλεπω...

Charline εχεις ξανακανει ΚΤ με ολικη ναρκωση? ? Μετα πως ησουν μπορεσες να θηλασεις αμεσα?Εγω πιθανοτατα ετσι θα γεννησω, ο μπεμπης μας ειναι ισχιακος και λογω σχηματος μητρας ( μονοκερος) ειναι λιγο δυσκολο να γυρισει τωρα, οποτε καισαρικη. ολικη πρεπει να κανω λογω θεματος με πηξη στο αιμα. Απ ολα τα καλα εχω αλλα δε βαριεσαι τα μωρακια μας ναι ειναι

καλα και υγιη!! Με το καλο ολες οι μανουλες να τα υποδεχτουμε!:P:p

Cristi κι εγω γεννησα λιγο προωρα στις 35+4.Κι εμενα ειχε ισχυακη προβολη αλλα δεν προλαβαμε να φτασουμε στην προγραμμαρισμενη ημερομηνια γιατι εσπασαν τα νερα και ετσι καναμε επειγουσα καισαρικη.

Εγω εκανα ολικη ναρκωση.Προσωπικα δεν αντεχω την ιδεα να ειμαι ξυπνια και να τα αντιλαμβανομαι ολα.Οταν γεννηθηκε με ξυπνησαν (με γλυκες θα ελεγα φωνες) για να τον δω και ακουσα που ειπαν "για βαλτε τον στο στηθος να δουμε" και μετα ξανακοιμηθηκα.Μπορεις να θηλασεις μςτα απο 2 ωρες(υπολογιζω) που ξυπνας.Δεν υπαρχει καμια αντενδειξη,ουτε καποιο προβλημα.Σιγουρα θα πονας στην κοιλια καπως.Τα δυσκολα ειναι τις 2 πρωτες μερες.Μετα ειναι υποφερτα.Εγω δυστυχως δςν θηλασα καθολου.Ο μικρος αν και ειχε καλο βαρος μπηκε στη μοναδα,με το θηλαστρο υπεφερα και γαλα δεν εβγαινε και μετα στο σπιτι δεν επιανε καν τη θηλη.

Γεια σας κοριτσακια!πηγαμε κι εμεις σημερα στο γιατρο κι απο οτι φαινεται οπως ειπε κι η vanilitsa τα πιτσιρικια μου θα εχουν πιο κοντα γεννεθλια απο οτι υπολογιζαμε.Το αμνιακο μου υγρο δεν ειναι παρα πολυ.ο μικρος μου ειναι 2300.την αλλη δευτερα κανω καρδιοτοκογραφο.Για 10 μερες ειμαστε ενταξει αλλα για παραπανω δε το βλεπω.ειναι πολυ περιορισμενος κι ο χωρος(α πα πα 2 μετρα γυναικα....εεεε1.55 με το ζορι!!!)οποτε τι να πρωτοχωρεσει εκει μεσα.οποτε σε 10 μερες τσεκαρουμε υπερηχο και θα δειξει ποσο μεγαλωνει ο παιδαρος.αν φρεναρει η αναπτυξη του παμε εσπευσμενα για καισαρικη.κατα τη γιατρο δε βγαζουμε το μηνα!!!!ας ειναι καλα το μωρακι μου κι ας ερθει οποτε θελει γερο και με το καλο!!!αυριο τελευταια μερα στη δουλεια τουλαχιστον να ξεκουραστω και να κανω τις τελευταιες λεπτομεριες με ηρεμια.το γελιο ειναι με τον τραχηλο που ειναι 4 εκατοστα.ειμαι με καισαρικη γιατι αν επρεπε να περιμενω για διαστολη θα φταναμε πρωτοχρονια!αυτα κοριτσακια τα νεακια μας....

Maternity_codemini.php#

Γεια σας κοριτσακια!πηγαμε κι εμεις σημερα στο γιατρο κι απο οτι φαινεται οπως ειπε κι η vanilitsa τα πιτσιρικια μου θα εχουν πιο κοντα γεννεθλια απο οτι υπολογιζαμε.Το αμνιακο μου υγρο δεν ειναι παρα πολυ.ο μικρος μου ειναι 2300.την αλλη δευτερα κανω καρδιοτοκογραφο.Για 10 μερες ειμαστε ενταξει αλλα για παραπανω δε το βλεπω.ειναι πολυ περιορισμενος κι ο χωρος(α πα πα 2 μετρα γυναικα....εεεε1.55 με το ζορι!!!)οποτε τι να πρωτοχωρεσει εκει μεσα.οποτε σε 10 μερες τσεκαρουμε υπερηχο και θα δειξει ποσο μεγαλωνει ο παιδαρος.αν φρεναρει η αναπτυξη του παμε εσπευσμενα για καισαρικη.κατα τη γιατρο δε βγαζουμε το μηνα!!!!ας ειναι καλα το μωρακι μου κι ας ερθει οποτε θελει γερο και με το καλο!!!αυριο τελευταια μερα στη δουλεια τουλαχιστον να ξεκουραστω και να κανω τις τελευταιες λεπτομεριες με ηρεμια.το γελιο ειναι με τον τραχηλο που ειναι 4 εκατοστα.ειμαι με καισαρικη γιατι αν επρεπε να περιμενω για διαστολη θα φταναμε πρωτοχρονια!αυτα κοριτσακια τα νεακια μας....

Μια χαρά είναι ο μικρός σου δεν πειράζει θα τον έχεις πιο νωρίς και αφου θα έχεις μπει και στον μήνα σου όλα τέλεια..ξεκουράσου απο μεθαύριο και απόλαυσε την κορούλα σου γιατι μετά θα μοιράζονται τον χρόνο σου τα παιδάκια σου!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Διαφημίσεις

Μια χαρα εισαι απο αποψη βδομαδων, μην ανησυχεις καθολου! Ολα θα πανε τελεια! Μα το ειπαμε κ να που γινεται σιγα σιγα, πολλες απο εμας θα ειμαστε μανουλες Ιουνιου! :)

8LVMp3.png

Kitriblue ευχομαι να ειμαστε απο τις τυχερές και να μην χρειαστουμε επισκληριδιο , και εγω ετσι λεω να το παω αναλογα τι μπορω να αντεξω.... θα δειξει, ευχομαι να μπουμε ολες μετα την γεννα να γραψουμε για αυτη την μαγικη στιγμη που θα ζησουμε.

Καλημερα κοιλιτσες!τι κανετε?οντως θα ερθει νωριτερα το μπεμπακι μου.ενταξη αφου ξεπερασαμε το πρωτο σοκ παμε βουρ για τις τελευταιες ετοιμασιες.εχει πολυ πλακα κοριτσια που προσπαθω να σκεφτω τι αλλο πρεπει να κανω.χθες πηρα γαζουλες και οινοπνευμα για τον αφαλο του που τα ειχα ξεχασει.ζητησα λιστα απο τον παιδιατρο τι θελει να εχω σπιτι.πραγματι απο μανουλες ιουλιου μας βλεπω τις περισσοτερες για ιουνιο!!!!

Maternity_codemini.php#

Καλημερα κοιλιτσες!τι κανετε?οντως θα ερθει νωριτερα το μπεμπακι μου.ενταξη αφου ξεπερασαμε το πρωτο σοκ παμε βουρ για τις τελευταιες ετοιμασιες.εχει πολυ πλακα κοριτσια που προσπαθω να σκεφτω τι αλλο πρεπει να κανω.χθες πηρα γαζουλες και οινοπνευμα για τον αφαλο του που τα ειχα ξεχασει.ζητησα λιστα απο τον παιδιατρο τι θελει να εχω σπιτι.πραγματι απο μανουλες ιουλιου μας βλεπω τις περισσοτερες για ιουνιο!!!!

Καλημεεεερα!! Πωπω μεταγραφές!!! Άντε με το καλο με το καλο κορίτσι μου!!! Ολα καλα θα πάνε κ όπως το είπες! Αυτο που θελουμε ειναι γερά μωρά κ εμεις να ειμαστε καλα να τα μεγαλώσουμε!!:D

Kitriblue ευχομαι να ειμαστε απο τις τυχερές και να μην χρειαστουμε επισκληριδιο , και εγω ετσι λεω να το παω αναλογα τι μπορω να αντεξω.... θα δειξει, ευχομαι να μπουμε ολες μετα την γεννα να γραψουμε για αυτη την μαγικη στιγμη που θα ζησουμε.

Για να δούμε... Εγω μάλλον στο λεω απο τώρα οτι θα κιότεψω χωρίς επισκληριδιο !!! Χαχαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

Kitriblue χαχαχα!!!! Η αληθεια ειναι οτι ειναι ανισος ο αγωνας ολες θα κιοτεψουμε.....

Καλημερα κοριτσια να δω πως θα την παλεψουμε την ζεστη και σημερα εδω , 27 βαθμους πρωι πρωι.

Καλημέρα!! Λέτε να αρχίσουμε τα γεννητούρια από τώρα; Αχ με έχει πιάσει ένας μικρός πανικός... Από την Κυριακή έχω συσπάσεις αραιά και που αλλά από χθες το απόγευμα σαν να είναι πιο συχνές. Δεν είναι βέβαια τακτικές ούτε πονάω ιδιαίτερα οπότε μάλλον δε θα δώσω παραπάνω σημασία, αλλά όπως καταλαβαίνετε με τρώει μέσα μου! Χαχαχαχα!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Στο γιο μου που μπήκα με πρόκληση πάντως δεν παλεύονταν οι πόνοι... Τώρα αν ξεκινήσει ο τοκετός φυσιολογικά μπορεί και να παλεύεται χωρίς επισκληρίδιο, δεν ξέρω...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημερα μωλο....με το καλο το μωρακι σου!!μην αγχωνεσαι απο βδομαδα και κιλα μια χαρα εισαι....και γω μετραω τις μερες να μπω στον μηνα μου τουλαχιστον γιατι λογω τραχηλου ειμαι ξαπλα εδω και 4 μηνες...να σε ρωτησω επειδη μαλλον δεν θα καταφερω να παω σε παιδιατρο πριν την γεννα τι σου ζητανε να χεις σπιτι να παρω μια ιδεα??

Καλημερα μωλο....με το καλο το μωρακι σου!!μην αγχωνεσαι απο βδομαδα και κιλα μια χαρα εισαι....και γω μετραω τις μερες να μπω στον μηνα μου τουλαχιστον γιατι λογω τραχηλου ειμαι ξαπλα εδω και 4 μηνες...να σε ρωτησω επειδη μαλλον δεν θα καταφερω να παω σε παιδιατρο πριν την γεννα τι σου ζητανε να χεις σπιτι να παρω μια ιδεα??

Με το καλό να έρθει το μωράκι σου! Για αρχή θα χρειαστείς γάζες ή βαμβάκι και οινόπνευμα για να καθαρίζεις τον αφαλό του μέχρι να πέσει και φυσικά πάνες και κρέμα για τον ποπό! Αργότερα θα χρειαστείς μωρομάντηλα, αφρόλουτρα και κρέμες.

Εγώ τον πρώτο καιρό τον έπλενα κάθε φορά που έκανε κακά του γιατί δεν ήθελα να του βάζω μωρομάντηλα αλλά τη νύχτα χρησιμοποιούσα κάτι βαμβάκια (σαν τους δίσκους ντεμακιγιάζ αλλά πιο μεγάλα και τετράγωνα) που τα βουτούσα στο νερό και τον έπλενα τοπικά για πιο γρήγορα! Α, επίσης φυσιολογικό ορό για τη μυτούλα μπορεί να χρειαστείς από την αρχή και σίγουρα επιθέματα στήθους αν θηλάζεις.

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...