Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα! Αν σε ενοχλεί τόσο πολύ που σε καθαρίζει τότε οκ, κάνε το όπως νιώθεις εσύ καλύτερα. 
      Α και by the way, Μαρία με λένε 😂

Καλημέρα κορίτσι μου !! Μην με παρεξηγείς μόλις ξύπνησα και νόμιζα απανταγα στο μήνυμα της @Katiamaxiking!!! Χίλια συγνώμη αλήθεια τώρα το είδα ότι μου είχες γράψει εσύ 🫠 

λοιπόν Μαρία μου και εγώ εκεί θα την κάνω αλλά εφόσον πονάει τόσο πολύ και εκείνη την ώρα και την επόμενη μισή ώρα γιατί δεν μας ναρκώνουν ρε γαμωτο και πρέπει να το ζητήσουμε εμείς ;;; Εμένα μου είπε λόγω του κόστους αλλά προτείμω να δώσω λίγα παραπάνω και να κοιμηθώ ήσυχη χαχα !!!

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα !!!! Εγω με τετοια ζεστη μου εδωσα ρεπο σημερα απο δουλειες..... Να σας ρωτησω τι γνωμη εχετε για την επισκληριδιο για φυσιολογικο τοκετο εσεις τι θα κανετε; Εγω ειλικρινα δεν ξερω :confused: .... θα με ενδιεφερε η γνωμη σας. ;)

Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου δεν ήθελα ούτε να ακούσω για επισκληρίδιο και μάλιστα είχα πρήξει το γιατρό ότι εγώ θέλω να γεννήσω όχι μόνο φυσιολογικά αλλά εντελώς φυσικά!! Τελικά, όταν ήρθε η "ώρα της κρίσης" παρακαλούσα να μου κάνουν!!!!! :tongue: Όχι μόνο δεν το μετάνιωσα αλλά πιστεύω ότι λόγω επισκληριδίου κατάφερα να γεννήσω φυσιολογικά και να απολαύσω τον τοκετό μου γιατί πολύ απλά δεν πονούσα (πολύ....)!

Παίζουν ρόλο πολλά πράγματα που δε μπορείς να τα προβλέψεις από πριν όπως το μέγεθος του μωρού, η εξέλιξη του τοκετού κλπ οπότε καλό θα ήταν να είσαι ανοιχτή σε όλα τα ενδεχόμενα! Τι σε προβληματίζει;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Χαιρεται!!!Τι κανετε?Ολες ετοιμαζομαστε σιγα σιγα!!!

Σημερα ειχα γιατρο.Επαναληπτικο υπερηχο για να ξαναδουμε τη θσση.Η μπεμπα πολυ χαμηλα με το κεφαλι.Αλλα τωρα πια δεν με αγχωνει και να προκυψει κατι γιατι εχει πολυ καλο βαρος.2730γρ. Και ειμαι 35+2.Το ραντεβου μας ειναι 3/7.Και αυτη τη φορα ΚΤ με γενικη αναισθησια.Το προτιμω.

Αλλα παλι εχω θεματακι με τον θυρεοειδη.Θα ξαναπαρω χαπι και θα επαναλαβω εξετασεις λιγο πριν γεννησω.Το αγχος μου ειναι να μην μπει το μωρο ΜΕΝΝ οπως μπηκε ο γιος μου προληπτικα.Και δεν τον ειχα στο δωματιο...Εβλεπα τις αλλες κοπελες με τα μωρακια τους και στενοχωριομουν....

Με τη ζεστη την παλευετε???Αχ εγω παιρνω αγκαλια το κλιματιστικο.Επισης υποφερω πολυ απο το συνδρομο καρπιαου σωληνα κι ευτυχως ο γιατρος μου επετρεψε να πιω αντιφλεγμονωδη.

Αυτα!!

Γειά σας κορίτσια!!!

nefeli_13 μας ανησύχησες τόσο καιρό που χάθηκες μια χαρά είναι ο μπεμπάκος σας είναι πολύ όμορφο που ο μικρός σου ανυπομονεί!!!

Ioanna D. εύχομαι να πάνε όλα καλα με την μπεμπούλα μακάρι να μπορέσετε να την κρατήσετε ακόμα λίγο καιρό αν και τώρα να γεννηθεί δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα!!!

charline πολύ καλά τα κιλά για την εβδομάδα που είσαι όλα θα πάνε καλά μην έχεις άνχος!!!

pepci εγώ αν γεννήσω φυσιολογικά(που δεν το βλέπω)θα προσπαθήσω να μην κάνω επισκληρίδιο αλλά ξέρω πολλές που το είπαν και ήταν αποφασισμένες αλλά όλες έκαναν,οπότε μην το πολύ σκέφτεσαι άσε να έρθει η στιγμή και θα δείς τι είναι καλύτερο για εσένα!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Χαιρεται!!!Τι κανετε?Ολες ετοιμαζομαστε σιγα σιγα!!!

Σημερα ειχα γιατρο.Επαναληπτικο υπερηχο για να ξαναδουμε τη θσση.Η μπεμπα πολυ χαμηλα με το κεφαλι.Αλλα τωρα πια δεν με αγχωνει και να προκυψει κατι γιατι εχει πολυ καλο βαρος.2730γρ. Και ειμαι 35+2.Το ραντεβου μας ειναι 3/7.Και αυτη τη φορα ΚΤ με γενικη αναισθησια.Το προτιμω.

Αλλα παλι εχω θεματακι με τον θυρεοειδη.Θα ξαναπαρω χαπι και θα επαναλαβω εξετασεις λιγο πριν γεννησω.Το αγχος μου ειναι να μην μπει το μωρο ΜΕΝΝ οπως μπηκε ο γιος μου προληπτικα.Και δεν τον ειχα στο δωματιο...Εβλεπα τις αλλες κοπελες με τα μωρακια τους και στενοχωριομουν....

Με τη ζεστη την παλευετε???Αχ εγω παιρνω αγκαλια το κλιματιστικο.Επισης υποφερω πολυ απο το συνδρομο καρπιαου σωληνα κι ευτυχως ο γιατρος μου επετρεψε να πιω αντιφλεγμονωδη.

Αυτα!!

Κοριτσια καλησπερα! Πεταχτηκα λιγο απο τις μανουλες Αυγουστου να σας δω γιατι εχω κινδυνο για προωρο και για Αυγουστο δυσκολο μας βλεπω...

Charline εχεις ξανακανει ΚΤ με ολικη ναρκωση? ? Μετα πως ησουν μπορεσες να θηλασεις αμεσα?Εγω πιθανοτατα ετσι θα γεννησω, ο μπεμπης μας ειναι ισχιακος και λογω σχηματος μητρας ( μονοκερος) ειναι λιγο δυσκολο να γυρισει τωρα, οποτε καισαρικη. ολικη πρεπει να κανω λογω θεματος με πηξη στο αιμα. Απ ολα τα καλα εχω αλλα δε βαριεσαι τα μωρακια μας ναι ειναι

καλα και υγιη!! Με το καλο ολες οι μανουλες να τα υποδεχτουμε!:P:p

c6vNp3.png

Διαφημίσεις

M-er και εγώ το βρίσκω υπερβολικό αλλά όπως λες ας γίνει οτι είναι να γίνει αρκεί να είμαστε υγιείς και οι δυο,απο οτι ξέρω μετράει υπερήχογραφικά εγώ ημερολογιακά είμαι 10 μέρες περισσότερο και η γιατρός μου λέει οτι πάντα λαμβάνουν υπόψην το υπέρηχο σε μια τόσο μεγάλη διαφορά!!

Rina80 θα ήταν ωραίο να με αφήσουν όσο γίνεται μήπως και γυρίσει η μικρή αλλά δεν είναι στο χέρι μου!!

Kitriblue μου το είχες γράψει το δοκιμάζω κάθε μέρα το κολπάκι αλλά έχω πεισματάρικο μωρό!!

Nefeli2014 έχω τους ίδιους πόνους και εγώ πιστεύω είναι που ανοίγει η λεκάνη,υπομονή λίγο έμεινε και θα φύγουν όλα αυτά,το λεύκωμα στα ούρα δεν ξέρω τι είναι αν μάθεις ενημέρωσε μας πάντως δεν νομίζω να είναι κάτι σπουδαίο !

μωλο περιμένουμε νέα σου απο τον γιατρό σήμερα!!

vanilitsa-bebis να χαίρεσαι τον γιό σου κοπέλα μου όπως επιθυμείς να τον δείς!!!

Κορίτσια αυτο με το χέρι που λέτε το κάνουν όλοι?θα μου το κάνει και εμένα την 37η που έχω ραντεβού?δεν μου έχει πεί τίποτα πάντως!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Καλησπέρα σας!

Είμαι καινούρια στο forum, αν και σας παρακολουθώ λίγο καιρό τώρα. Είμαι 33

+5 στο πρώτο μου μωράκι με ΠΗΤ 30/7. Νομίζω έχω αρχίσει να αγχώνομαι πολύ από διάφορα που διαβάζω (δυστυχώς στο ιντερνετ βρίσκεις και πληροφορία του τύπου "το έπαθε και μια θεια μου και..") και θα ήθελα να μου πείτε αν περνάτε και εσείς κάποιες ημέρες παραπάνω άγχους (απ όσο θα θέλατε τουλάχιστον!). Δεν είμαι γενικά καθόλου αγχώδης τύπος, αλλά με την εγκυμοσύνη απέκτησα φοβίες που δεν περίμενα να έχω. Το περνάει καμιά σας;

okVgp3.pngf0C9p3.png

Καλησπέρα σας!

+5 στο πρώτο μου μωράκι με ΠΗΤ 30/7. Νομίζω έχω αρχίσει να αγχώνομαι πολύ από διάφορα που διαβάζω (δυστυχώς στο ιντερνετ βρίσκεις και πληροφορία του τύπου "το έπαθε και μια θεια μου και..") και θα ήθελα να μου πείτε αν περνάτε και εσείς κάποιες ημέρες παραπάνω άγχους (απ όσο θα θέλατε τουλάχιστον!). Δεν είμαι γενικά καθόλου αγχώδης τύπος, αλλά με την εγκυμοσύνη απέκτησα φοβίες που δεν περίμενα να έχω. Το περνάει καμιά σας;

Καλησπέρα καλώς ήρθες και με το καλό το μωράκι σου

Και εγώ πέρασα και περνάω ακόμα όλοι την εγκυμοσυνη μέσα στο ανχος διάβαζα όλα τα ατυχές γεγονότα που συνέβησαν σε διάφορες κοπέλες και πίστευα από την αρχή ότι κάτι δεν θα πάει καλά και σε εμένα!ακόμα έχω το ανχος αλλά φυσικά όχι σε τέτοιο αρρωστημένο βαθμό που το είχα και με βοήθησε πολύ το ότι σταμάτησα να ψάχνω στο ίντερνετ το κάθε τι που ένιωθα!!!απλά προσπάθησε να χαλαρώσεις όσο μπορείς και να απολαύσεις το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης σου το ίδιο λέω και στον εαυτό μου!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Όχι δεν ψάχνω πια κ εγώ για κάθε τι που νιώθω. Ψάχνω ευχάριστα πράγματα, όπως πχ τι θα χρειαστώ στο μαιευτήριο, τις πρώτες μέρες με το μωράκι κλπ. Αλλά πέφτω και πάνω σε ιστορίες περίεργες που με άγχωσαν χωρίς να το θέλω. Μίλησα με το γιατρό μου για αυτό και δεν με καθησύχασε μεν όσο θα ήθελα, αλλά δεν μπορούσε να μου πει και ψέματα.Ειδικά για τους γιατρούς είναι η πραγματικότητά τους, το συνειδητοποίησα μετά...Τέλος πάντων. Ας προσπαθήσουμε να είμαστε χαρούμενες και ήρεμες! Εύχομαι τον Ιούλιο όλες μας να έχουμε την πιο όμορφη ιστορία να διηγηθούμε! :)

okVgp3.pngf0C9p3.png

Διαφημίσεις

M-er αστα κοριτσι μου, νωρίς, γιατί βιάζεται η μικρή, παραλίγο να γεννησω στις 32 εβδομάδες, ευτυχώς φτάσαμε μέχρι εδώ, ο γιατρος την παρακολουθεί κάθε μερα και πλέον όσο πάρουμε θα είναι υπέρ μας. Λετε να μας κοροιδεψει η μικρη και να μην θελει να βγει; ;) Πολλές ευχές σε όλες, όλα θα πάνε καλά :)

Ioanna και εμενα ετσι με κοροιδεψε η μικρη μου στην 31 βδομαδα κ τρεχαμε στο νοσοκομειο και τωρα φτασαμε 36 δοξα το Θεο ...κ εγω για καισαρικη μαλλον, ημερομηνια θα μαθω αυτη τη βδομαδα, μεσα στις επομενες δυο βδομαδες!

8LVMp3.png

.....

τέλος της βδομάδας πάω για "χερι" ....μα τι πράγμα και αυτό....να μην έχουν ανακαλύψει κάτι αλλο για τον τράχηλο......:shock::shock::shock:ελεος!!!!!!!!!!

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααχαχα

Εχεις δίκιο!!!!!!οσο μπροστά εχει πάει πια η επιστήμη ! Ας βρουν κ αυτο!!!!

Να σου ζήσει ο γιος κορίτσι μου!!

Καλησπέρα σας!

Join the club που λένε ... Όλες μας το ιδιο ανχος περνάμε ..

Εγω θα σε συμβουλέψω σταματά να διαβάζεις!!! Θα τρελαθείς ! Κ ειναι τόσο άδικο να μην το απολαύσεις!!;)

Διάβαζε ευχάριστα πραγματα . Όπως η παρέα μας!!!! :D:D

Εγω βέβαια ειμαι σφήνα εδώ απο το διπλανό καφε Χαχα μανουλες ιουνιου , αλλα περνάμε ομορφα διαβάζοντας μας!!! Ε κοριτςια;;

Με το καλο το μωράκι σου!!! Τι ειναι;;;

Κοριτσια καλησπερα !!!! Εγω με τετοια ζεστη μου εδωσα ρεπο σημερα απο δουλειες..... Να σας ρωτησω τι γνωμη εχετε για την επισκληριδιο για φυσιολογικο τοκετο εσεις τι θα κανετε; Εγω ειλικρινα δεν ξερω :confused: .... θα με ενδιεφερε η γνωμη σας. ;)

Να σου πω... Μετα απο τα μαθήματα ανώδυνου που έκανα , θα ήθελα πολυ να γεννήσω χωρίς εποσκληριδιο...το συζήτησα με το γιατρό μου ο οποιος βέβαια μου είπε οκ αλλα να ξέρεις οτι πολλές που μου το λένε κ το προχωράμε έτσι με βρίζουν την ώρα εκεινη γιατί αργω να τους κάνω επισκληριδιο!!!! Χαχαχαχα

Έτσι του ειπα πάμε χωρίς..κ θελω να εχω την δυνατότητα να σου πω κάνε μου τώρα δεν αντέχω...κ μου είπε οκ κ οτι πάλι βρισίδι θα φάει !!! Χαχαχαχα

Τι να σου πω ..μου είπε οτι πολλές γυναικες φτάνουν στο μαιευτηριο με διαστολή 4 κ 5 κ δεν το καταλαβαίνουν κ δεν τους κάνουν κάν επισκληριδιο..λες να ειμαστε απο τις τυχερές;;;

γεια σας κοριτσια μου!

βλεπω οι πιο πολλες εχετε σκασει απο τη ζεστη! δεν ερχεστε να σας φιλοξενησω εδω; σχεδον καθε μερα συννεφιαζει και σημερα μαλιστα εριξε και χαλαζι και εχει μια δροσουλα!

το στομαχι μου πλεον δεν χωραει μεγαλες ποσοτητες και αν φαω λιγο παραπανω με πιανει ανακατοσουρα!

Νεφελη2014 εχεις πμ

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...