Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Blu24 είπε:

Καλημέρα κατια μου !!! Νομίζω θορυβήθηκα αρκετά θα ζητήσω να γίνει στο νοσοκομείο με μέθη γιατί δεν αντέχω και πολλά πολλά !!! Δηλαδή μόνο την ετ αντέχω μέθη που και εκεί με ενοχλεί η αρχή που με καθαρίζει 🫠

Εμείς του δείξαμε τα τωρινά αποτελέσματα και μας είπε είναι τέλεια για την εξωσωματική 🫠 αλλά έτσι και αλλιώς τώρα θα μας πάει ένα τρίμηνο μετά άρα πιστεύω θα έχει πέσει και άλλο ο κατακερματισμός ..

Καλημέρα! Αν σε ενοχλεί τόσο πολύ που σε καθαρίζει τότε οκ, κάνε το όπως νιώθεις εσύ καλύτερα. 
      Α και by the way, Μαρία με λένε 😂

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ναι δυστυχώς και εγώ πίστευα οτι εδώ ειναι κατά της καισαρικής αλλα έπεσα εξω,στην 37η εχω το ραντεβού και η μόνη μου ελπίδα ειναι να γυρίσει μέχρι τότε γιατι μεταξυ 38ης και 39ης την κάνουν....έχω δοκιμάσει όλα τα ''κόλπα'' αλλα δεν έχει γυρίσει η κυρία!!

Lila δε θυμάμαι αν στο ειχα γράψει..

Σε ΄ενα βιβλιο που εχω , γράφει μια αςκηςη Για να γυρίσει το παιδι. Κάτσε στα τέσσερα , ίσια πλάτη , λύγισε τους αγκώνες κ αςε το στήθος κ το κεφάλι να πέσουν κ να ακουμπούν στο πάτωμα. Με τον ποπο τούρλα πανω. Κάτσε έτσι κανα πεντάλεπτο κ επανέλαβε πολλές φορές μέσα στη μερα. Γράφει μέσα οτι το 90% των μωρών με αυτή την άσκηση γυρνάνε..

Καλή επιτυχία!

Σε νοσοκομείο θα γεννήσω και δυστυχώς δεν μπορώ να πάρω άλλη γνώμη εδώ η γιατρός απλά σε κοιτάει στην διάρκεια της εγκυμοσύνης και όταν φτάσει η ώρα να γεννήσεις απλά πηγαίνεις στο νοσοκομείο αφου ειδοποιήσεις πρώτα και σε ξεγεννάει η μαία της βάρδιας,η γιατρός μου θεωρεί οτι είμαι μόνο για καισαρικη λόγο του οτι έχω στενη λεκάνη και δεν εχει χώρο να γυρίσει έτσι πιστεύω εγώ και γι αυτο δεν μου έδωσε ελπίδες,δεν είναι και στο χέρι της όμως την απόφαση θα την παρουμε με καποιον υπευθυνο στο νοσοκομείο δυστυχώς όμως δεν ξέρω να μιλάω την γλώσσα και δεν θα μπορώ να στηρίξω την γνώμη μου περι φ.τ οπότε θα μιλήσει ο άντρας μου όσο μπορεί να πει αυτα που θέλω και βλέπουμε αν και δεν έχω ελπίδες!!

Εμενα ο γιατρος μου ειπε οτι ακομα κ τη μερα που γεννας υπαρχει τροπος να γυρισει το μωρο.υπαρχουν ασκησεις που σου κανουν. Αλλα μη σκας...κ καισαρικη να κανεις τι εηινε; σε μιση ωριτσα θα εχεις ξεμπερδεψει...

Γεια σας κοριτσια και παλι, εγω εδω αργοκινητο καραβι.. Ποναω απο κατω, το ηβικο οστο και μετα σχωρησεως ποναει ο πωπος μου. Η λεκανη ειναι, ε; Ιδρωνω απιστευτα και ξυπναω μες στη νυχτα. Εχω αναγουλες επισης! Εκανα παλι nst ολα μια χαρα, πιεση που μετριεμαι μια χαρα υποταση.. Σακχαρο μια χαρα, κολπικες και tsh ολα οκ! Το μονο που με ξενισε ειναι καπως αυξημενο το λευκωμα στα ουρα. Δεν ξερω τι σημαινει αυτο, ξερετε; Θα ρωτησω και το γιατρο μου αυτη τη βδομαδα. Ελπιζω να μην ειναι κατι γιατι ειμαστε στο τελος, ανυπομονω να βγει η μπεμπα, εχω κουραστει αφανταστα με την κοιλαρα! Τα ποδαρακια και τα χερακια μου πονανε απο τα πρηξιματα- αφου φοραω τα αθλητικα παπουτσια του αντρα μου, τα δικα μου δε μπαινουν ουτε για πλακα!

Παντως ασκειται φοβερη πιεση απο κατω μου, δηλ ορθια για πολλη ωρα ενοχλουμαι..

Αχ αντε να δουμε ποια θα γεννησει απο εμας να ρθει να μας πει!!

Βρε κοριτσια, εχω ανησυχησει για τη Νεφελη. Χαθηκε πολυ αποτομα. Μιλαει καμμια μαζι της;

το λευκωμα στα ουρα δειχνει καποιο θεματακι στα νεφρα...θα κρινει ο γιατρος ποσο σοβαρο ειναι στη φαση που εισαι. Μπορει να ειναι κ φυσιολογικη η τιμη για τη βδομαδα που εισαι. Οπως κ να χει ειμαστε στην τελικη ευθεια...κ τωρα βα χρειαστει να γεννησουμε ολα καλα 😁

καλημέρα κοριτσάρες!!1

τι κάνετε???πως πάει με την ζέστη???εγώ είμαι με ύπνο 2 ωρίτσες...και με ανοιχτό κλιματιστικό.....αλλά το φοβάμαι ρε γμτ...κλείνει η μύτη.....μπουκώνω γενικότερα και κάτω και πάνω :P:tongue::oops:

αντε σιγα σιγά να ξεκινήσουμε τα γεννητούρια να δούμε ποια θα είναι πρώτη....από την παρέα μας ....:rolleyes:γερές μανούλες και γερά μωράκια και ας έρθουν όποτε είναι έτοιμα!!!

κανα νέο από νικηΑντωνία???ευχομαι να είναι όλα καλά με την μπεμπούλα της!

Nefeli καούρες έχω και γω...και κυρίως όταν είμαι γυρισμένη στο δεξί πλευρό!!!

Αυτές τις μέρες έχει γενέθλια και ο γιος μου...και λέω μήπως κάνει και την εμφάνισή της και η μικρή να τα γιορτάζω μαζί...... ε μώλο ωραία δεν θα ναι...που ναι κοντά....και τα δικά σου το ίδιο εεε??

τέλος της βδομάδας πάω για "χερι" ....μα τι πράγμα και αυτό....να μην έχουν ανακαλύψει κάτι αλλο για τον τράχηλο......:shock::shock::shock:ελεος!!!!!!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Σκεψου οτι με το χερι καποιες φορες ξεκινα ο τοκετος. Γιουπιιιιιι!!!φοβαμαο οσο δεν παιρνει αλλα αφου θα το πιουμε το πικρο ποτηρι ας το πιουμε μια ωρα αρχυτερα...

Εγω λεω να κανω δουλειες σημερα. Εκανα τη μια βεραντα...τα'φτυσα κ καθομαι...μετα θα πιασω κατι αλλο....κ βλεπουμε...ο,τι μεινει αυριο

Καλημέρα κορίτσια, καλά αποτελέσματα σε όσες έχουν γιατρο! Με το καλό να έρθουν τα μωράκια μας! Εμείς μάλλον τη Δευτέρα μπαίνουμε για καισαρική (αν προλαβουμε). Πολλές ευχές σε όλες, γερά μωράκια και γερές μανούλες :)

WBp0p2.png pPGzp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Πως είστε? Βλέπω όλες καλοπερνάμε με τη ζέστη. Και εγώ πρωί - βράδυ με το κλιματιστικό. Και στο αμάξι να μπω πρώτη δουλειά να ανοίξω το κλιματιστικό. Που θα πάει αυτό το πράγμα?

Και εγώ σήμερα είπα να αρχίσω μια γενική. Από τη ζέστη βέβαια δεν ξέρω αν θα ολοκληρωθεί.

Vanilitsa δεν μπορώ να φανταστώ τι είναι αυτό το χέρι που λες. Το ακούω συνέχεια. Είναι οδυνηρό? Εννοώ είναι χεράκι ή ολόκληρη η παλάμη? Αν το κάνει σε εμένα θα είναι τραγικότερο γιατί από την αρχή της εγκυμοσύνης δεν έχω κάνει τίποτα...

Από αυτή την εβδομάδα και έπειτα αρχίζω τα εβδομαδιαία ραντεβού.

Με την βυθοσκόπηση όλα οκ! Ο μόνος πόνος που έχω προς το παρόν είναι στα πλευρά και λίγο η μέση. Βέβαια ημερολογιακά είμαι 34 + 1. Υπερηχογραφικά είμαι 36 εβδ. Έχει μπλεχτεί κι όλας με αυτή τη χαζοδιαφορά. Δεν ξέρω τι να λέω.

Nefeli14 έχεις δίκιο. Η άλλη Νεφέλη έχει εξαφανιστεί. Πιστεύω ότι δεν θα έχει χρόνο και ότι όλα θα είναι οκ.

Lila και εγώ βρίσκω λίγο υπερβολικό να κρίνουν από τις 37 εβδ. αν απαιτείται η καισαρική. Όμως μην σκας στη τελική. Ας είστε όλοι υγιείς και ας γίνει ό,τι είναι να γίνει.

Καλημέρα κορίτσια, καλά αποτελέσματα σε όσες έχουν γιατρο! Με το καλό να έρθουν τα μωράκια μας! Εμείς μάλλον τη Δευτέρα μπαίνουμε για καισαρική (αν προλαβουμε). Πολλές ευχές σε όλες, γερά μωράκια και γερές μανούλες :)

Ιωάννα με το καλό να έρθει το μωράκι σου! Όλα θα πάνε καλά! Αν δεν γίνομαι αδιάκριτη γιατί τόσο σύντομα?

Σκεψου οτι με το χερι καποιες φορες ξεκινα ο τοκετος. Γιουπιιιιιι!!!φοβαμαο οσο δεν παιρνει αλλα αφου θα το πιουμε το πικρο ποτηρι ας το πιουμε μια ωρα αρχυτερα...

Εγω λεω να κανω δουλειες σημερα. Εκανα τη μια βεραντα...τα'φτυσα κ καθομαι...μετα θα πιασω κατι αλλο....κ βλεπουμε...ο,τι μεινει αυριο

Διαφημίσεις

M-er αστα κοριτσι μου, νωρίς, γιατί βιάζεται η μικρή, παραλίγο να γεννησω στις 32 εβδομάδες, ευτυχώς φτάσαμε μέχρι εδώ, ο γιατρος την παρακολουθεί κάθε μερα και πλέον όσο πάρουμε θα είναι υπέρ μας. Λετε να μας κοροιδεψει η μικρη και να μην θελει να βγει; ;) Πολλές ευχές σε όλες, όλα θα πάνε καλά :)

WBp0p2.png pPGzp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Πως είστε? Βλέπω όλες καλοπερνάμε με τη ζέστη. Και εγώ πρωί - βράδυ με το κλιματιστικό. Και στο αμάξι να μπω πρώτη δουλειά να ανοίξω το κλιματιστικό. Που θα πάει αυτό το πράγμα?

Και εγώ σήμερα είπα να αρχίσω μια γενική. Από τη ζέστη βέβαια δεν ξέρω αν θα ολοκληρωθεί.

Vanilitsa δεν μπορώ να φανταστώ τι είναι αυτό το χέρι που λες. Το ακούω συνέχεια. Είναι οδυνηρό? Εννοώ είναι χεράκι ή ολόκληρη η παλάμη? Αν το κάνει σε εμένα θα είναι τραγικότερο γιατί από την αρχή της εγκυμοσύνης δεν έχω κάνει τίποτα...

Από αυτή την εβδομάδα και έπειτα αρχίζω τα εβδομαδιαία ραντεβού.

Με την βυθοσκόπηση όλα οκ! Ο μόνος πόνος που έχω προς το παρόν είναι στα πλευρά και λίγο η μέση. Βέβαια ημερολογιακά είμαι 34 + 1. Υπερηχογραφικά είμαι 36 εβδ. Έχει μπλεχτεί κι όλας με αυτή τη χαζοδιαφορά. Δεν ξέρω τι να λέω.

Nefeli14 έχεις δίκιο. Η άλλη Νεφέλη έχει εξαφανιστεί. Πιστεύω ότι δεν θα έχει χρόνο και ότι όλα θα είναι οκ.

Lila και εγώ βρίσκω λίγο υπερβολικό να κρίνουν από τις 37 εβδ. αν απαιτείται η καισαρική. Όμως μην σκας στη τελική. Ας είστε όλοι υγιείς και ας γίνει ό,τι είναι να γίνει.

Κοριτσάκια μου μην ανησυχείτε για το χέρι του γιατρού... Και εγώ έτσι φοβόμουν.. Βάζει γάντι και τζελ και βάζει ένα δάχτυλο στον κόλπο αφού σου πιέζει με το άλλο χέρι την κοιλιά απο πάνω προς τα κάτω... Έτσι βλέπει πως ειναι ο τράχηλος... Προσωπικά δεν πόνεσα καθόλου... Αύριο θα μου το κανει πάλι...

M-er αστα κοριτσι μου, νωρίς, γιατί βιάζεται η μικρή, παραλίγο να γεννησω στις 32 εβδομάδες, ευτυχώς φτάσαμε μέχρι εδώ, ο γιατρος την παρακολουθεί κάθε μερα και πλέον όσο πάρουμε θα είναι υπέρ μας. Λετε να μας κοροιδεψει η μικρη και να μην θελει να βγει; ;) Πολλές ευχές σε όλες, όλα θα πάνε καλά :)

Όλα καλα θα πάνε Ιωάννα! Θετική σκέψη!

Κοριτσια καλησπερα !!!! Εγω με τετοια ζεστη μου εδωσα ρεπο σημερα απο δουλειες..... Να σας ρωτησω τι γνωμη εχετε για την επισκληριδιο για φυσιολογικο τοκετο εσεις τι θα κανετε; Εγω ειλικρινα δεν ξερω :confused: .... θα με ενδιεφερε η γνωμη σας. ;)

Καλημέρα!!! Έχω πάρα πολύ καιρό να μπω και ούτε που κατάλαβα πώς πέρασαν οι μέρες... Σας διάβαζα που και που αλλά δεν προλάβαινα να γράψω οπότε θα σας τα πω τώρα μαζεμένα! Χαχαχαχα!!!

Τον τελευταίο μήνα είμαι πάρα πολύ καλά και σωματικά και ψυχολογικά! Πήγαμε του Αγ. Πνεύματος στο χωριό του άντρα μου και γύρισα πολύ ανανεωμένη! Λίγες μέρες μετά πέρασα μια γαστραντερίτιδα βέβαια αλλά για κάποιο λόγο δε με πήρε από κάτω! Δεν προλαβαίνουμε να πηγαίνουμε σε βαφτίσεις, γάμους και πάρτυ γενεθλίων, όλο ακούμε για νέες εγκυμοσύνες από φίλους και συγγενείς, οπότε ανεβαίνει πολύ η διάθεση!!! Στο σπίτι τελειώσαμε με τη γενική, κάναμε τα τελευταία ψώνια και τώρα περιμένω να παραλάβω όσα έχουμε παραγγείλει και να τακτοποιήσω το παιδικό δωμάτιο. Βαλιτσάκι ετοίμασα την προηγούμενη εβδομάδα, μένει μόνο να βάλω ένα σετ ρούχα για όταν θα βγω από το μαιευτήριο αλλά το αφήνω να το αποφασίσω τελευταία στιγμή ανάλογα τον καιρό και τη διάθεσή μου. Οι καούρες έχουν σταματήσει εδώ και μια βδομάδα περίπου, όχι ότι ευχαριστιέμαι φαγητό αλλά είμαι πολύ καλύτερα από πριν! Με τα κιλά ενώ φαινόταν ότι θα πάρω όσα και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη (είχα πάρει 21!!!) τελικά σταθεροποιήθηκα στα 12 και από προχθες χάνω κιόλας και τώρα είμαι στα +10,5! Κάναμε και ντόπλερ, 2.400 ήταν ο μικρός και λογικά θα βγει αρκετά πιο μικρός από τον πρώτο (γεννήθηκε 4.240!!!) οπότε ξένοιασα λίγο και με αυτό! Ο γιος μου έχει ξετρελαθεί στην ιδέα του μωρού, θέλει συνέχεια να παίρνει αγκαλιά την κοιλιά μου, μιλάει στο μωρό και κάθε μέρα μου λέει να πάμε στο νοσοκομείο να γεννήσουμε το μωρό!! Ελπίζω να του μείνει λίγος ενθουσιασμός και για όταν έρθει το μωρό στο σπίτι... Χθες πήγα για εξετάσεις και μεταξύ άλλων με είδε η μαία που μου πήρε δείγμα για στρεπτόκοκκο και μου είπε ότι το κεφάλι είναι πολύ χαμηλά αλλά ο τράχηλος ακόμα κλειστός. Εγώ νιώθω συσπάσεις δυο βδομάδες τώρα, έχω και πονάκια περιόδου αλλά δε νομίζω ότι έχει έρθει ακόμα η ώρα... Την άλλη βδομάδα έχω ραντεβού με το γιατρό για nst. Αυτά τα νέα μου!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...